Valonkantaja

Info
Hahmot
Proppaus
Ilmolomakkeet
Briiffit

Feenikslaulu 7: Valonkantaja

Feenikslaulu 7: Valonkantaja on Feenikslaulu-kampanjan toisiksi viimeinen iso osa. Larppi järjestetään to-su 12.-15.3.2020 Vahojärven leirikeskuksessa Parkanossa. Mukaan otetaan ensisijaisesti kampanjassa aikaisemmin pelanneita (myös välipelit lasketaan), mutta jos heitä ei ilmoittaudu tarpeeksi tai heistä ei löydy hahmolle sopivaa pelaajaa, niin mukaan otetaan myös uusia! Eli uusienkin kannattaa kokeilla onnea ilmossa, sillä viimeksikin pari uutta pääsi mukaan.

On marraskuun loppu 2017. Ensimmäisen taikanegatointiohjuksen laukaisusta on kulunut hieman yli kaksi vuotta. Kaikki jästit tietävät nyt taikaväen olemassaolosta, ja nämä ovat täydessä sodassa taikaväkeä vastaan: jästien tavoitteena on hävittää maailmasta kaikki taikuus. Noin 60-70% koko maailman maapinta-alasta on taikanegatoitu, eikä näillä alueilla voi käyttää laisinkaan taikuutta, ja monet taikaolennot ja -kasvit näillä alueilla kuolevat. Meret ovat onneksi vielä negatoinnilta säästyneet, mutta silti taikamaailma alkaa olla todella ahtaalla. Osa on jo menettänyt toivonsa, ja taistelee enää, koska haluaa mahdollisimman monta jästiä alas kanssaan. Osa sen sijaan säteilee vielä toivoa – ehkä nämä osaisivat näyttää reitin valoon ja tulevaisuuteen muillekin? Ja entä jos taikanegatoinnilla on seurauksia koko maapallon ekosysteemille, joita jästit eivät osanneet aavistaa? Omituisia, ison mittakaavan ilmiöitä on alkanut ilmaantua…

Alkulinnut ovat luvanneet, että kun kaikki 9 heistä ovat hereillä, he pystyvät palauttamaan taikuuden koko maailmaan. Kukaan ei oikein enää jaksa uskoa, että mitään muuta keinoa palauttaa taikuus on olemassa, koska sellaista ei ole 17 vuoden tutkimuksen jälkeenkään löytynyt, eikä varmasti tule löytymään ennen kuin taikaväki on jo mennyttä. Alkulinnuista jo 8 on hereillä ja voimissaan, mutta yksi, Allicanto, joka edustaa valon elementtiä, on edelleen kateissa. Allicanton löytyminen on monien viimeinen oljenkorsi.

Harva kuitenkaan haluaa laittaa tulevaisuuttaan pelkästään alkulintujen varaan, ja taikaväellä on monipuolisesti erilaisia sotatoimia. Alpeille Itävallan ja Saksan rajalle perustettiin kaksi vuotta sitten sotatukikohta. Tämä on merkittävin taikaväen sotatukikohta Euroopassa, ja yksi tärkeimmistä maailmassa. Sotatukikohta on pitkälti Brittien hallussa, joilla on ollut hyvin merkittävä rooli sodassa, sillä sota alkoi Britanniasta ja Briteillä on eniten tietoa alkulinnuista ja muista sodalle merkittävistä aiheista. Tukikohdasta käsin tehdään suurimmat sotaan liittyvät päätökset, ja se on myös Brittien uuden Velhojen neuvoston päämaja. Nyt tukikohtaan on saapunut eri ryhmiä raportoimaan, päättämään ja toteuttamaan seuraavia sotatehtäviä.

Peli sijoittuu kyseiseen sotatukikohtaan. Pelissä käsitellään sotatilan arkea (perjantai) sekä sodan huipennus (lauantai). Pelin aiheina mm. sotamissiot, toiminta, sodan aiheuttamat tragediat ja ongelmat, suunnitelmien tekeminen, poliittinen juonittelu, perhesuhteet ja muu suhdedraama, moraaliset dilemmat, tieteellisten mysteerien ratkonta ja tämä kaikki höystettynä lennokkaalla fantasialla. Pelissä pääsee halutessaan käsittelemään hahmonsa pimeämpiä puolia ja pelisisältö muotoutuu paljolti myös pelaajien toiveiden mukaan.

Pelisarjan viimeinen osa, FL8, tulee olemaan in-game ajassa noin 2-3 vuoden päästä Valonkantajasta.

HP-larp kampanja