Hahmolista

Lyhytkuvaukset löytyvät toistaiseksi sivun lopusta.

Hahmo- ja pelaajalistaa päivitetään vähintään kerran kuukaudessa sitä mukaa kun ilmoja saapuu ja pelaajien hahmot varmistuvat.

Osa 1

23 hahmoa
Chicago Boucher – Essi I
Cincinnati Boucher – Taru L
Hestia Carrow – Aurora H
Michael Corner – Satu S
Astoria Greengrass – Satu A
Daphne Greengrass – Suvi V
Melia Greengrass – Nanna L
Neville Longbottom – Henniina I
Antonio Lorenzo – Annina L
Paloma Lorenzo – Onerva N
Draco Malfoy – Elli O
Mona Moon – Sara L
Cogintos Nott – Häkkis
Alexandra Roderick – Iiris K
Urien Roderick – Laura-Maria M
Dean Rowle – Petra A
Cleantha Rosier – Eveliina A
Verna Rosier – Henriikka P
Wilma Rosier – Aino R
Althea Sansoucy Ferreira – Tricen T
Lavender Selwyn – Elisabet V
Yolanda Zabini – Kristiina K
Aurelie Sagedieu – Elina M

Osa 2

60 hahmoa
Kyle Adrien – Nelli H
Fayette “Fay” Appelhof – Mia L
Alexander “Alex” Avery – Nanna L
Jessica-Elizabeth Barton – Melissa R
Katie Bell – Joanna M
Aaron Bennett – Aurora H
Susan Bones – Henna V
Chicago Boucher – Essi I
Cincinnati Boucher – Taru L
Ethan Brooks – Ville M
Flora Carrow – Freya L
Kevin Carrow – Miska R
Gillian “Jill” Crosby – Henniina I
Gabrielle Delacour – Jenny L
Marlène Desjardins – Tanja R
Tamás Fehér – Toni L
Meril Finn – Fey J
Markie “Mark” Flake – Tea P
Hermione Granger-Weasley – Susa M
Astoria Greengrass – Satu A
Daphne Greengrass – Suvi V
Aaron Grant – Auri R
Michael Harkova – Dani I
Lee Jordan – Sonya C
Milo Jordan – Ida P
Jayden “Jay” Joyce – Karita M
Viktor Krum – Satu S
Antonio Lorenzo – Annina L
Paloma Lorenzo – Onerva N
Draco Malfoy – Elli O
Mona Moon – Sara L
Grid Morken – Elina M
Cogintos Nott – Häkkis
Malachy ”Mälli” O’Connell – Anni E
Turlough ”Turso” O’Connell – Raki S
Piper Oddpick – Maiju R
Josephine Poirier – Tytti R
Harry Potter – Laura P
Léa Rey – Carita I
Alexandra Roderick – Iiris K
Urien Roderick – Laura-Maria M
Dean Rowle + Emmett Miguel – Petra A
Cleantha Rosier – Eveliina A
Verna Rosier – Henriikka P
Wilma Rosier – Aino R
Althea Sansoucy Ferreira – Tricen T
Martín Santiago – Teemu S
Benjamin “Beni” Sawyer – Elisa L
Rolf Scamander – Miku P
Agnes Sørensen – Mira L
Tasha – Tiina U-R
Leo Valkeapää – Leo P
Liira Valkeapää – Mira S
Lidiya Volkov – Kristiina K
Charlie Weasley – Ursula J
Fleur Weasley – Heli L
George Weasley – Ulla K
Ginny Weasley – Eeri S
Ron Weasley – Lee H
Oliver Wood – Elisabet V

+Baarimikot Aleksi J ja Hannele T

Lyhytkuvaukset

Kuvauksia päivitetään sitä mukaa kun niitä saadaan pelaajilta. Voit käyttää näitä avuksesi kontaktien suunnittelussa, ja lyhytkuvauksista löydät myös kuumimmat juorut. Ota yhteyttä, jos tahdot muokkauksia omaan lyhytkuvaukseesi.

Kaikki hahmot, joiden nimen perässä ei lue “[vain seurapiirijuhla]” ovat Kuunvalo-klubilla.

Seurapiirit

Cleantha Rosier f (20)
Sijoittaja, muotisuunnittelija
Pelaaja: Eveliina A
Seurapiirien vakiokasvo, helmikuun lopussa syntyneen Gabriellan äiti ja Rosierin suvun pää on viime aikoina ollut paljon mukana kaikessa. Cleantha on tehnyt itselleen nimeä Rosier Designsin mekkojen avulla ja hoitamalla sukunsa raha-asioita, ja alkaakin kohta vaikuttaa yhtä kiireiseltä kuin aviomiehensä Gideon Ollivander. Cleantha järjestää nämäkin seurapiirijuhlat.

Wilma Rosier f (32)
Toimittaja, Päivän profeetta ja keikkaduunina juorulehdet
Pelaaja: Aino R
Taikaministeriöstä hatkat ottanut häpeilelemätön ja nokkela journalisti. Puhdasverisestä aatelisarvostaan huolimatta Wilma tunnetaan hyvin rääväsuisena ja rohkeana naisena, joka vähät välittää seurapiirietiketeistä ja säännöistä. Wilman löytää useimmiten myrskynsilmästä lehtijuttuja raportoiden ja flirttiä heittäen. Viimeaikoina viettänyt paljon aikaa serkkunsa Cleantha Rosierin kartanolla ja seurassa.

Verna Rosier f (24)
Ranskalaisen Poliitikon sihteeri
Pelaaja: Henriikka P
Määrätietoinen ja hivenen vanhanaikainen nuori nainen. Hän on aina halunnut tehdä asiat omalla tavallaan ja on sen takia erottunutkin vähän sinä kummallisena Rosierin suvun jäsenenä. Monien mielestä naise mielipiteet ovat ristiriidassa keskenään, sillä hän näyttää kuitenkin kannattavan kaikkea mikä on puhdasveristä ja samalla hän tuntuu kapinoivan sitä vastaan. Hänellä on varmasti muutama ruuvi löysällä. Verna vaihelee poliitikkoja joille työskentelee kuin sukkia, joku onkin spekuloinut, että hänellä on sotkuisia suhteita kaikkien näiden kanssa. Kuinka totta tämä mahtaa olla?

Dean Rowle m (21)
Entinen taiteilija, nykyinen taidevälittäjä
Pelaaja: Petu
Puolisentoista vuotta sitten itsemurhansa lavastanut ja “kuolleista noussut” Dean Thomas lähti lähes välittömästi Kiinaan turvapaikasta päästyään. Yhteyden ottaminen oli lähes mahdotonta, eikä nuoresta miehestä kuulunut mitään melkein vuoteen. Sitten tuli uutiset: Dean ottaa paikkansa Rowlen suvun laillisena perijänä ja rupeaa hallitsemaan isänsä suvun perintöä. Silti Dean on edelleen pysynyt näkymättömissä, eikä hänestä ole nähty kuin vilauksia silloin tällöin.

Lavender Selwyn f (21) [vain seurapiirijuhla]
Toimittaja, Charmi
Pelaaja: Elisabet V
Toistuvista vastoinkäymisistä huolimatta Lavender on pitänyt pintansa. Moni on yllättynyt siitä millaisen suunnan Lavender on ottanut kouluaikojen jäätyä taakse, ja hänestä onkin tullut varsin voimakastahtoinen, ahkera sosialiitti ja bisnesnainen. Hänet tuntien skandaali ei kuitenkaan voi piileksiä kaukana… Vai saattaisiko tulevan Ladyn tuuri olla viimein kääntynyt?

Daphne Greengrass f (21)
Osakas, Kuunvalo
Pelaaja: Suvi V
Sukunsa pää, joulukuussa Malcolm Greengrassin (os. Bulstrode) kanssa naimisiin mennyt Daphne synnytti kesän aikana esikoistyttärensä Theian. Lady Greengrass katosi totaalisesti seurapiireistä keväällä, mutta on nyt viimeaikoina tehnyt hiljaista paluuta. Seurapiirikatoamisestaan huolimatta nainen on hoitanut Kuunvalo-klubin asioita mallikelpoisesti muiden omistajien ollessa Ranskassa.

Melia Greengrass f (40) [vain seurapiirijuhla]
Parantaja Pyhässä Mungossa sekä Selwyn-säätiön nuorille suunnatussa keskuksessa
Pelaaja: Nanna L
Melia jäi yllättäen leskeksi reilu vuosi sitten (mies Sophus kuoli epäilyttävissä olosuhteissa, syyllistä ei ole vielä löydetty), mutta alkaa pikkuhiljaa sopeutua elämäänsä ilman aviomiehen läsnäoloa. Melia on selvästi enemmän ulospäin suuntautunut kuin aiemmin, ja monet miettivät mistä tämä johtuu. Melialla on kaksi tytärtä (Daphne ja Astoria), joista vanhempi Lady Daphne vihittiin vajaa vuosi sitten, ja Melia onkin onnellinen tuore mummi.

Astoria Greengrass f (19)
Muotisuunittelija Rosier Designs-yrityksessä
Pelaaja: Satu A
Greengrassin suvun nuorin tytär. Tällä vaaleahiuksisella nuorella naisella on aina vaatteet ja meikki kohdallaan. Äänekäs ja suorapuheinen Astoria on monesti järkyttänyt seurapiirejä räväkällä luonteellaan, ja täydellä piittaamattomuudellaan seurapiirietikettejä kohtaan. Astorian voi useasti löytää Kuunvalon baaritiskiltä erittäin hyvässä maistissa, jakelemassa pisteliäitä ja viinanhuurteisia tyylivinkkejä.

Michael Corner m (21) [vain seurapiirijuhla]
Työntekijä, Herra Mulpepperin apoteekki, Viistokuja
Pelaaja: Satu S
Tiedonjanoinen Michael on erittäin pätevä työssään. Vaikeasti lähestyttävää Michaelia ei voisi luonnehtia sosiaaliseksi, eikä siksi tunne oloaan kotoisaksi juhlissa. Puoliverinen Michael on seurapiireissä uusi kasvo, sillä vasta reilu vuosi sitten suhde Astoria Greengrassin kanssa tuli julkiseksi.

Urien Roderick m (26)
Suvun pää, koti-isä
Pelaaja: Laura-Maria M
Urien lopetti työnsä ministeriössä ottaessaan vastaan suvun johtamisen vastuun äidiltään vuoden vaihteessa. Tällä hetkellä mies on kiireinen lähinnä kotirintamalla vappuna syntyneen poikansa Llewynin kanssa, jonka täysipäiväisenä hoitajana Urien toimii itse. Lisäksi Urien on tehnyt ahkerasti töitä Tudorien ja Roderickien omaisuuksien yhdistämiseksi nykyisen sukunimen alle.

Alexandra Roderick f (25)
Tutkija, Muodonmuutoksen tutkimus, KTI
Pelaaja: Iiris K
Nuorempi rouva Roderick johtaa KTI:ssä omaa muodonmuutosten tutkimusryhmäänsä, joka on vain yksi osoitus hänen lahjakkuudestaan. Olemukseltaan hieman kyyninen ja töksäyttelevä nainen on outo ilmestys klubilla. Mikä oikein tuo hänet paikalle? Alexandra on naimisissa Urien Roderickin kanssa ja omaa sukuaan Allison.

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira f (20)
Ranskan taikaministeriön apulaislakitarkastaja (ollut kauan poissa)
Pelaaja: Tricen T
Althea aiheutti skandaaleja karkaamalla häistään nykyisen poikaystävänsä Séverin Adrienin kanssa, synnyttämällä Draco Malfoylle ja Harry Potterille kaksoset, päätymällä lehtiin huhuilla huumaavista taikajuomista, sekä katoamalla turvapaikka 91:sestä ilman tarkempia selityksiä. Nyt kukaan ei ole nähnyt tai kuullut Altheasta lähemmäs vuoteen, isä Jaques Sansoucy (Ranskan taikaministeri) on ympäripyöreästi kertonut tyttärensä matkustelevan.

Draco Malfoy m (21)
Sijoittaja
Pelaaja: Elli O
Skandaali Malfoyn suvun perijän ja Harry Potterin viime vuonna tapahtuneesta avioliitosta on rauhoittunut, vaikka aiheuttaa edelleen monissa kummastelua ja paheksuntaa. Kolme kuukautta sitten Draco heitti hyvästit työlleen Kokeellisen taikuuden instituutissa ja on sen jälkeen mitä ilmeisimmin pysynyt lähinnä parin kotona Lontoossa näiden 1-vuotiaiden kaksoslasten kanssa.

Yolanda Zabini f (39)
Ex-malli
Pelaaja: Kristiina K
Nuorempana mallintöitä tehnyt Yolanda on vakiokasvo seurapiireissä. Hän on tunnettu huonosta onnestaan miesrintamalla. Seitsemät häät ja seitsemät hautajaiset juhlinut nainen jätti viimeisimmän miesystävänsä tuntemattomasta syystä ja on viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Ranskassa.

Aurelie Sagedieu f (54) [vain seurapiirijuhla]
Tuore leski
Pelaaja: Elina M
Eleganttina seurapiirinoitana tunnettu ranskalainen noita, joka jäänyt juuri leskeksi Louis-Alexandrelle Sagedieu, joka oli Ranskan taikaministerin pikkuserkku. Aviomiehen kuolema on herättänyt kysymyksiä. Kauppiaana toimiessaan mies oli ostanut Mustan sukukartanon.

Cogintos Nott m (näyttää 35-40 vuotiaalta)
Toimenkuva tuntematon
Pelaaja: Häkkis
Cogintoksesta näkee heti kaksi asiaa: vanhanaikaisuuden ja terävän älyn. Hieman vanhahtavaan tapaan pukeutunut mies on kohtelias ja tuntuu hieman vieroksuvan etenkin nuorten käytöstä, mutta merkillepantavaa on kuitenkin nimi: vanhemman sukupolven velhojen ja noitien, etenkin Ministeriössä työskentelevien, keskuudessa tuo nimi on kaiku vuosien takaa. Cogintos oli 50-60-lukujen vaiheilla Ministeriön uraohjus ja tunnettiin kaikkialla koska mies teki sopimuksia aikalailla kaikkiin suuntiin. Tämä kuitenkin katosi 60-luvun alussa, ja on luultu sittemmin kuolleeksi.

Cincinnati “Cincin” Boucher f (26)
Perijätär
Pelaaja: Taru L
Mielipiteitä herättävän texasilaisen orjakauppiassuvun vanhin tyttö. Siskonsa Chicagon kanssa tullut Britteihin tutustumaan eurooppalaisiin sukulaisiinsa. Siskokset tunnetaan seurapiirikaunottarina tai -kauhuttarina, riippuen katsojasta. Räiskyväluonteinen Cincin tutustuu mielellään uusiin ihmisiin.

Chicago “Chi” Boucher f (24)
Perijätär
Pelaaja: Essi I
Mielipiteitä herättävän texasilaisen orjakauppiassuvun kuopus. Tullut isosiskonsa Cincinnatin kanssa Britteihin tutustumaan eurooppalaisiin sukulaisiinsa. Siskokset tunnetaan seurapiirien kaunottarina tai kauhuttarina riippuen katsojasta. Chi herättää huomiota synkällä pukeutumistyylillään ja loppumattomalla uteliaisuudellaan.

Mona Moon f (18)
Seurapiirineito
Pelaaja: Sara L
Mona saattoi maineensa puhdasverisissä piireissä vaakalaudalle kannattaessaan sodan aikana Harry Potteria. Sen jälkeen tyttö on hiljalleen sulautunut takaisin joukkoon, vaikka osa kauhisteleekin Monan julman ylimielistä suhtautumista jästisyntyisiin. Tyttöä ei vaikuta kiinnostavan muiden mielipiteet paljoa, vaikka ennen suvun kunnia oli hänelle tärkeää. Asiaa selittää kenties se, että huhun mukaan Mona vihaisi koko sukuaan ja etenkin perhettään. Ehkäpä kaikki ei olekaan sitä, miltä se näyttää?

Antonio Lorenzo Diaz m (25)
Liikemies, (Taika)antiikki- ja jalokivikauppa, aloitteleva korusuunnittelija
Pelaaja: Annina L
Lorenzoja ei ole vähään aikaan seurapiireissä näkynyt, mutta nähtävästi varakas espanjalaissuku on viimein päättänyt lopettaa hiljaiselonsa lähettämällä suvun päämiehen kaksi vanhinta lasta juhliin tekemään tuttavuutta muiden kanssa. Antonio tuntuukin olevan varsin halukas esittäytymään kaikille, mutta silti hänen katseensa tuntuu aika-ajoin harhailevan juhlaväessä. Ihaileeko hän naisväen koruja ammattinsa puolesta vai miksi hänen katseensa tuntuu käyvän heidän kaulassaan – vai alempana? Lontoon yöelämässä mies onkin paljon tutumpi kasvo, joka tuntuu aina löytävän uuden ihastuttavan ilmestyksen, jolle iskeä silmää ja tarjota drinkki. Mies ei myöskään koskaan kaihda keskustelua ja onkin helposti lähestyttävissä.

Paloma “Pam” Lorenzo Diaz f (21)
Työtön / tuntematon toimenkuva
Pelaaja: Onerva N
Tämä tulinen espanjatar on uusi kasvo seurapiireissä, hieman hämäräperäisen mutta sangen vaikutusvaltaisen sukunsa asialla veljensä Antonion kanssa. Paloma itse lähinnä muistetaan siitä, miten hänen suorastaan legendaarisen huono käytöksensä järjesti hänelle lähtöpassit kotiopetukseen hänen toisena opiskeluvuotenaan Beauxbatonsissa. Nuoren naisen tyylikäs ja hurmaava ulkomuoto suorastaan huutaa varakkuutta, mutta jokainen kyllä huomaa, että etikettisäännöistä hän ei välitä laisinkaan.

Hestia Carrow f (20)
Seurapiirineito
Pelaaja: Aurora H
Viimeisen vuoden aikana Hestia on tullut seurapiireissä tutuksi, ja nauttiikin Cleantha Rosierin suojelusta. (Jos siis jollain sattuisi olemaan jotain Hestiaa vastaan. Ei kannata yrittää mitään.) Hestia osaa noudattaa etikettisääntöjä, mutta jotkut ovat saattaneet nähdä hänen pudistavan päätään jollekin säännölle ja noudattavan sitä vain puolivillaisesti, ihan vain asennevammansa takia. Huhun mukaan Hestia kuulemma etsii puolisoa, mutta ketään vakituista ei vielä näy käsipuolessa. Hestia on yrittänyt muuttaa Carrown suvun mainetta hieman myönteisemmäksi, ja on siinä joitain onnistumisen askelia ottanutkin.

Flora Carrow f (20) [ei seurapiirijuhlassa]
Toimenkuva tuntematon
Pelaaja: Freya L
Kuolonsyöjä Alekton vanhempi kaksoistytär, joka aina viime aikoihin asti on ollut hyvin läheisissä väleissä sisarensa kanssa. Floraa ei tämän seurassa kuitenkaan olla lähikuukausiin nähty, ja vaikuttaa siltä, että noita välttelee muutenkin seurapiirejä ja näkyvyyttä parhaansa mukaan. Harva oikeastaan tietää missä ja miten hän aikaansa nykyään kuluttaa – ja vielä harvempaa oikeastaan edes kiinnostaa.

Kevin Carrow m (21) [ei seurapiirijuhlassa]
Toimenkuva tuntematon
Pelaaja: Miska R
Kevin on kuolonsyöjä Amikuksen poika. Hän on hämärä tyyppi, jonka huhutaan vehtailleen serkkunsa kanssa. Kevinin olemuksesta näkee, ettei hänellä ole aina hyvät asiat mielessään. Kevin on hiljainen, eikä ilmeisesti pahemmin käytä alkoholia.

Alexander “Alex” Avery m (34) [ei seurapiirijuhlassa]
Omatoiminen parantaja?
Pelaaja: Nanna L
Toisen velhosodan jälkeen Alex häipyi ulkomaille ja on kierrellyt siellä sun täällä sekä asunut pidempään mm. Australiassa. Englantiin Alex tuli tapaamiseen ja samalla katsastamaan sukulaistytön eli Lady Daphne Greengrassin menomestan. Toiminut omien sanojensa mukaan parantajana, mutta ei näyttöä asiasta.

Huispaajat

Oliver Wood m (25)
Pitäjä, Rapakon palloseura
Pelaaja: Elisabet V
Oliverin rakkaus lajia kohtaan ei ole himmentynyt sitten teinivuosien, mutta kysymykseksi on noussut onko hänellä lainkaan kiinnostusta vakaviin ihmissuhteisiin. Vapaa-aikansa karismaattinen nuorukainen tykkää viettää rennossa seurassa, eikä media ole ikävikseen onnistunut saamaan hänestä irti paria ei-niin-mairittelevaa kuvaa kummempaa.

Gillian “Jill” Crosby f (25)
Lyöjä, Rapakon palloseura
Pelaaja: Henniina I
Aika jätkämäinen Rapakon palloseuran lyöjä tykkää bilettämisestä, eikä kuulemma katso suhteissa sukupuoleen. Jill on melko vakava, mutta kohtalaisen monen mielestä myös puoleensavetävä. Hänen historiansa epäonnistuneessa romantiikassa on kirjava, jonka takia hänestä liikkuu toisinaan aika karuja juoruja. Miten näin symppis ja kohtelias tyyppi muka voi särkeä sydämiä tahallaan?

Aaron Grant m (22)
Lyöjä, Rapakon Palloseura
Pelaaja: Auri R
Julkisuudessa Aaron tunnetaan hiljaisena ja lähes jurona tyyppinä, joka ei tykkää olla esillä. Eikä Aaronilla edes olisi skandaaleita julkisuuteen kaiveltavaksi; Nuorukainen ei ilmeisesti ole koskaan edes seurustellut. Tämä entinen Puuskupuh on kaikille aina kohtelias ja mukava ja kuulemma hyvä kuuntelija. Humalassa hänestä kuoriutuu kuin toinen ihminen. Silloin hänet on helppo saada tanssimaan, pelaamaan pelejä ja heittämään läppää.

Aaron Bennett m (23)
Jahtaaja, Rapakon Palloseura
Pelaaja: Aurora H
Aaron tuntuu pitävän jokaista tapaamansa ihmistä kaverinaan, oli hän sitten vaihtanut tämän kanssa vain pari sanaa tai koko elämäntarinansa. Hänen kilpailuhenkisyytensä on helppoa houkutella esiin. Aaron on tunnettu arvaamattomuudestaan; toisinaan hän on maailman iloisin ihminen ja valmis kohtaamaan kaikki seikkailut ja niiden tuomat vastoinkäymiset, ja seuraavana päivänä hän kärsii valtavia eksistentiaalisia kriisejä. Aaron tykkää juhlia ja häneen törmääkin suurella todennäköisyydellä viikonloppuisin jossain Lontoon baarissa.

Emmett Miguel m (25)
Pitäjä, Lipilinnan lepakot
Pelaaja: Petu
Miguel on ollut Lipilinnan lepakoiden pitäjä 5kk, sitä aiemmin hän oli pitäjänä ranskalaisessa joukkueessa 3 vuotta. Mies on sitä rennompaa ammattipelaaja-sorttia, vaikka ottaakin huispauksen aina asiaan kuuluvalla vakavuudella. Miguel on rento, rauhallinen, sosiaalinen ja älykäs, vaikkakin tahattomasti sekä tajuamattaan flirtti kaikelle mikä omistaa silmät, liikkuu ja puhuu. Ranskassa jo mainetta niittänyt ja sittemmin Britteihin muuttanut herrasmies ei läheisyyttä kaihda – eikä mainekaan ole se siveellisin…

Jayden “Jay” Joyce m (30)
Jahtaaja, Lipilinnan lepakot
Pelaaja: Karita M
Irlannin maajoukkueen ja Lipilinnan lepakoiden röyhkeä laitajahtaaja nauttii huipausuransa huippuvuosista. Viihde- ja jourupalstojen kestosuosikki J.J. harrastaa ronskisti irtosuhteita ja on tuttu näky kukkoilemassa maan kuumimmissa yökerhoissa – joskus naurattamassa naisia, vielä useammin riitaa haastamassa. Rankasti vietetty vapaa-aika ei ainakaan toistaiseksi ole näyttänyt verottavan luonnonlahjakkuutena tunnetun ammattiurheilijan pelikuntoa, sillä ihana ja täydellinen Jayden tuntuu tosiaan onnistuvan kaikessa, johon elämässään ryhtyy.

Michael Harkova m (27)
Jahtaaja, Lipilinnan lepakot
Pelaaja: Dani I
Harkova tuntuu viettäneen suurimman osan vuodesta tiiviisti tiukkaakin tiukempaan treenaamiseen uppoutuneena – tai ainakaan miestä ei pahemmin ole julkisuudessa näkynyt. Nyt tämä tuntuu kuitenkin olevan taas löytämässä takaisin vanhoille raiteilleen, mitä vapaa-ajan viettämiseen tulee, ja Kuunvalon vakiokasvo on palannut herättämään pahennusta suorasanaisen röyhkeällä, mutta niin kovin charmantilla tyylillään. Pahat äänet ovat kesän mittaan spekuloineet, onko Harkova mahdollisesti ottanut siipeensä erinäisissä puhdistustöissä koetuissa yhteenotoissa, sillä miehen kovin huispausterä tuntuu olleen kaikesta treenaamisesta huolimatta kateissa.

Tiffany Piper Oddpick f (25)
Jahtaaja, Lipilinnan Lepakot
Pelaaja: Maiju R
Piper on aiemmin pelannut Henkipään Harpyijoissa, mutta kuuleman mukaan Piperin aikaa joukkueessa väritti riitaisuus ja luottamuspula. Piperin vaihdettua joukkeutta Lipilinnan Lepakoihin on hänet tunnustettu huispaajana vähitellen myös median silmissä: pelaahan Piper nyt menestyvämmässä joukkueessa ja sen lisäksi yhteispeli jahtaajakolmikolla (Harkova-Joyce-Oddpick) tuntuu luonnistuvan hyvin. Lipilinnan Lepakoihin siirtymisen jälkeen on neiti Oddpick näkynyt myös erilaisissa edustustilaisuuksissa. Kuunvalon bileisiin Piper on tullut viettämään rentoa iltaa joukkuelaistensa kanssa.

Ginny Weasley f (20)
Jahtaaja, Henkipään harpyijat
Pelaaja: Eeri S
Henkipään harpyijoiden räiskyväluonteinen jahtaaja on Varjosaastekatastrofin jälkeen selkeästi päättänyt ottaa menetetyn ajan kiinni. Milloin noita ei ole ollut harjoittelemassa kuin häkä, hänet on luultavasti löytänyt bilettämästä ympäri Lontoota. Matkustelemisestakin on ollut puhetta. Oli miten oli, Ginny ei malta pysyä paikoillaan. Nyt hän on tullut paikalle juhlimaan veljensä Georgen polttareita.

Jessica-Elizabeth “Jez” Barton f (22)
Lyöjä, Henkipään harpyijat
Pelaaja: Melissa R
Jezin suuri fanijoukko koostuu lähinnä nuorista velhoista, sillä ulkonäköä tältä huispaajalta ei puutu. Sitä ovat hyödyntäneet myös monet lehdet ja mainoskampanjat joiden jutuissa Jez autuaasti poseeraa. Kaikki eivät hänen kevytkenkäisestä ja huolettomasta tyylistään pidä, juorut kertovat hänen vehdanneen ties kenen julkkismiehen ja jopa eräänkin huispaustuomarin kanssa. Osan hän on taas onnistunut vakuuttamaan ystävällisellä olemuksellaan ja ahkeralla työnteolla, tai sitten niillä Rivieran rantakuvilla. Töiden ja sivubisnesten ohessa häntä ei näe paljoakaan viihteellä, eikä hän ole hirveän avoin yksityiselämästään. Mutta riittääkö Jezin aika hänen oikeaan uraansa, huispaukseen?

Viktor Krum m (25)
Etsijä, Bulgarian maajoukkue
Pelaaja: Satu S
Viktor Krumia ei ole juuri Britanniassa näkynyt, sen sijaan Keski-Euroopan yöelämässä hänestä kiertää juttuja. Maailman parhaaksikin kutsuttu etsijä voi olla myreä ja vähäsanainen, mutta tämä kohteliaan hurmaava mies tykkää juhlia! Tähän asti vapailla markkinoilla ollut Krum saapuu klubille manageri(?) käsivarressa. Mitäköhän hekin ovat tulleet juhlimaan?

Lidiya Volkov f (22)
Manageri
Pelaaja: Kristiina K
Varakkaan venäläisperheen suorasanainen ja itseriittoinen tytär. Joku saattaisi luonnehtia ilkeäksi, mutta Lidiya on omien sanojensa mukaan vain brutaalin rehellinen. Jos jatkuva solvauksien virta jätetään huomaamatta on Lidiya kyllä puoleensavetävä tyttö. Lidiya toimii Viktor Krumin managerina, muttei juurikaan näytä ylirasittavan itseään työssään.

Taikaministeriö

Katie Bell f (22)
Aurori, Taikalainvartijainosasto, Britannian taikaministeriö
Pelaaja: Joanna M
Auroriosastolla jo varjosaastekatastrofin aikana osa-aikaisena työskennellyt Katie on viimeisen vuoden ajan jatkanut auroripäälikkö Bertramin alaisena. Lisäksi syksyn hän toimi pimeän saasteen puhdistajana ja palasi auroriopistoon jatkamaan koulutustaan. Työn ja opiskelun täytteinen vuosi onkin kantanut hedelmää, ja Katie on juuri kesän aikana valmistunut auroriopistosta. Georgen polttareiden ohella hänellä on siis toinenkin syy juhlia!

Harry Potter m (21)
Auroriopisto
Pelaaja: Laura P
Parhaillaan auroriopistossa opiskeleva liki kaikkien tuntema sotasankari aiheutti hämmennystä avioitumalla Draco Malfoyn kanssa, mutta nyt pahin ihmettely on jo rauhoittunut. Muuten aiemmin poika-joka-elää ja Valittu nimikkeilläkin tunnettu Harry on lähiaikoina vältellyt suuremmat otsikot ja opiskelujensa ohessa keskittynyt ilmeisesti onnelliseen perhe-elämään.

Benjamin “Beni” Sawyer m (21)
Auroriopisto
Pelaaja: Elisa L
Opiskelujensa lisäksi Beni on myös hyvin aktiivisesti ja ahkerasti tehnyt osa-aikaisesti töitä auroriosastolla. Häntä ei kuitenkaan alkuvuodesta näkynyt juuri lainkaan Briteissä, sillä hän oli Romaniassa jonkinlaisessa perheeseen liittyvällä matkalla. Palattuaan hän on viettänyt hyvin opiskeluihin ja työhön painottunutta elämää, mutta nyt on aika ottaa hieman rennommin.

Marlène Desjardins f (32)
Virkamies, kansainväliset suhteet, Britannian taikaministeriö
Pelaaja: Tanja R
Tämä klassisen sensuelli, mutta silti niin häpeilemättömän huumorintajun omaava nainen, on jo muutamien vuosien ajan tuonut ranskalaista tuulahdusta brittiläiseen byrokratiaan.
Vaikka suhteesta Michael Harkovan kanssa kulkee vieläkin epämääräisiä huhuja, on tällä hetkellä asian oikea laita kuitenkin jo jonkin aikaa kestänyt seurustelusuhde Päivän Profeetan toimittajan Rudolf Marwickin kanssa.

Hermione Granger-Weasley f (21)
Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosasto
Pelaaja: Susa M
Tämä “ikäluokkansa fiksuin noita” meni naimisiin parhaan ystävänsä Ron Weasleyn kanssa pian koulun loppumisen jälkeen ja sillä värikkäällä tiellä jatketaan vieläkin. Hermione on töissä ministeriössä, ja siinä riittääkin tekemistä edelleen Ronin ja Harryn perässä kulkien ja virheitä korjaillen… Mikään ei ole siis muuttunut kouluajoista. Kuunvalossa Hermione on mukana lankonsa polttareita juhlimassa.

Susan Bones f (21)
Taikaministeriö, Jästinkestävien selitysten valiokunta
Pelaaja: Henna V
Kukaan ei ollut yllättynyt, kun Susan valmistuttuaan seurasi sukunsa jalanjäljissä ja aloitti uran taikaministeriössä, taikaonnettomuuksien ja -katastrofien osastolla. Koko perheensä menetyksestä huolimatta Susan on onnistunut pitämään ainakin päällisin puolin yllä iloista olemustaan. Tällä hetkellä tyttö haluaa keskittyä uraansa, eikä häntä töiden ulkopuolella pahemmin ihmisten ilmoilla näe.

Tamás Fehér m (28)
Varjosaasteen puhdistaja
Pelaaja: Toni L
Tamás on luonteeltaan iloinen kulkuri ja häneen on ollut mahdollista törmätä melkein missä päin Eurooppaa tahansa. Hän on avoimesti polyamorinen panseksuaali ja flirttailee melko paljon. Viimeisen vuoden hän on toiminut varjosaasteen puhdistajana Manner-Euroopassa.

Taikaolentoammattilaiset

Agnes Sørensen f (27)
Dragonologi
Pelaaja: Mira L
27-vuotias norjalaisnoita, joka on Durmstrangista valmistuttuaan rakentanut uraa dragonologina, vastikään muuttanut Romaniaan. Rock-henkinen ja kokemuksenhaluinen, mutta ennen kaikkea rempseä ja huoleton.

Charlie Weasley m (27)
Dragonologi
Pelaaja: Ursula J
Lohikäärmeet ovat yhä Weasleyn perheen toisiksi vanhimman pojan suuri intohimo. Nyt työn ja perheen yhdistäminen on osoittautunut kuitenkin mahdolliseksi, sillä uuden lohikäärmereservaatin kaavailu Britanniaan etenee vauhdilla. Charlie on tiettävästi kihloissa Léa Reyn kanssa. Ennen Britanniaan asettumistaan pari on punkannut Romanian lohisreservaatilla. Kuunvaloon Charlie saapuu veljensä polttareista. Hieman Charlieta kuumottelee, sillä vanhoihin tuttuihin törmääminen on enemmän kuin todennäköistä – ja tietysti ensisijaisesti varsin toivottavaakin!

Rolf Scamander m (24)
Magizoologi, toimittaja
Pelaaja: Miku P
Puhdasverisen Scamanderin perheen nuorin vesa, Rolf, tunnetaan parhaiten lyhyistä vastauksistaan kaikkeen mikä ei koske jotenkin eläimiä tai luontoa. Tavallisesti hänet tunnetaan seikkailijana ja maailmanmatkaajana, mutta viime aikoina hän on viettänyt eriskummallisen paljon aikaa kotimaassaan, asuen Ksenofilius ja Luna Lovekivan kanssa heidän kotonaan Devonissa. Kirjoittaa säännöllisesti juttuja Saivartelijaan (yleensä taikaolennoista).

Turlough “Turso” O’Connell m (29) & Malachy “Mälli” O’Connell m (27)
Taikaeläinten/-olentojen metsästäjiä
Pelaajat: Raki S & Anni E
Ympäri maailmaa matkaavat veljekset ovat taikaeläinten ja -olentojen metsästäjiä. Hoitelevat sopivasta maksusta niin gäädät puutarhavajastasi kuin möröt luutakomerostasi. Viimeaikoina nähty työskentelevän myös varjosaasteen ja -hirviöiden hävittämiseksi.

Muut

Tasha f (25-32?)
Artisti
Pelaaja: Tiina U-R
Tasha alkoi nousta velhojen ja noitien tietoisuuteen yhtenä itsenäisten radioiden artisteista. Jokaviikkoisen ohjelmansa aikana turvapaikkalaiset pääsivät tutustumaan asenteikkaaseen naiseen ja tutustumaan tämän tuotantoon. Kenties juuri tämän takia Tashan nousu kuuluisuuteen oli niin nopeata. Haastatteluita tämä ei ole oman radio-ohjelmansa ulkopuolella vielä antanut, mutta se ei liene suuri yllätys aktiivisen keikkailun keskellä. [Peliohje: Tashan musiikkina toimii Demi Lovaton tuotanto]

Leo Valkeapää m (30)
Tylypahka, muodonmuutosten opettaja. Ashley Selwyn Säätiön perustaja ja Varjosaasteentorjuntakurssin vetäjä
Pelaaja: Leo P
Muuttanut Britteihin Suomesta teini-ikäisenä, toimi Feeniksin Killassa sodan aikana. Tunnetaan miehenä, jolle sattuu ja tapahtuu kommelluksia laidasta laitaan. Leo on ollut viimeaikoina hyvin kiireinen valmistellessaan Varjosaasteentorjuntakurssia arkityönsä ja Ashley Selwyn -säätiön johtamisen ohella. Mies on kertonut jäävänsä kurssin Suomen kokeilun jälkeen entiseen kotimaahansa opiskelemaan shamaanien muodonmuutostaikuuksia ja viettääkin klubilla kaikessa hiljaisuudessa nyt ystävänsä Georgen polttareiden ohella myös omia läksiäisiään, kun niille löytyi yllättäen näinkin sopiva rako kaiken työn keskeltä.

Neville Longbottom m (21) [vain seurapiirijuhla]
Yrttitiedon kisälli, Tylypahka
Pelaaja: Henniina I
Sotasankari Longbottom on työskennellyt pidemmän osan vuotta Tylypahkassa tuoreena yrttitiedon kisällinä. Vuosi sitten hänestä levitettiin katoamisilmoituksia, jotka poistuivat lähes yhtä nopeasti, kuin olivat ilmestyneetkin. Varjosaasteen puhdistuttua Longbottomista on tullut olemukseltaan rauhallisempi, mutta tietty tuttu rentous on puuttunut miehen olemuksesta vallan kokonaan. Muutenkin hän on vaikuttanut pitäneen melko matalaa profiilia.

Fayette “Fay” Appelhof f (22)
Yrttitarhuri/Apoteekkarin apulainen
Pelaaja: Mia L
Belgiasta alunperin lähtöisin oleva Fay on hiljattain muuttanut Britanniaan itsenäisen elämän merkeissä. Vieraille varautunut ja yleensä asiallinen nuori nainen mutta läheiset ystävät ja klubielämää elävät tietävät hänen olevan oikein valoisa, puhelias ja ajoittain jopa villi tapaus vähintäänkin nautittuaan sen yhden lasin liikaa.

Ethan Brooks m (26)
Nuorempi tutkija KTI:ssa
Pelaaja: Ville M
Työskennelläkseen nuorempana tutkijana KTI:ssa Ethan vastaa kovin huonosti taikaesinetutkijan arkkityyppiä pukeutumalla hyvin jästimäisesti ja käyttäytymällä korostetun rennosti. Jollakin tavalla kiinnostavan ihmisen vastaantullessa Ethan osaa olla hyvin viehättävä ja erinomaista seuraa, mutta omasta mielestään epäkiinnostavat ihmiset hän saattaa sivuuttaa varsin epäkohteliaastikin. Huhujen mukaan hän on juuri jokin aikaa sitten aloittanut uuden tutkimusprojektin, joka tutkii huispausluutien eri rakenneosien, materiaalien ja suunnitteluratkaisujen vuorovaikutusta ja sen optimointia.

Liira Valkeapää f (26)
Parantaja, Pyhä Mungo
Pelaaja: Mira S
Liira on ollut viimeisen vuoden ajan aktiivisesti mukana Varjosaasteentorjunta-kurssin kehittämisessä ja on valmistautumassa Suomen matkalle parin kuukauden päästä, jonne kurssia ollaan ensimmäisenä viemässä. Liira ei tästä ole vaikuttanut kovinkaan ilahtuneelta, muttei ole selitellyt asiaa sen enempää. Viime päivinä hän onkin ollut poikkeuksellisen hiljainen ja viettänyt paljon aikaa niin itsekseen kuin poikaystävänsä Lee Jordanin kanssa.

Meril Finn f (20)
Parantaja/opiskelija
Pelaaja: Fey J
Lapsesta asti parantajan kisällinä ollut Meril suorittaa nyt virallista tutkintoa Pyhässä Mungossa. Orkneysaarilta kotoisin oleva noita on hoitanut potilaita yhdessä oppiäitinsä kanssa vuosien ajan ja on jatkanut sitä opintojensa ohessa. Meril ei tuomitse asiakkaidensa tekoja tai raportoi niistä eteenpäin, minkä takia hän on monen valinta arkaluontoisempien vaivojen parantamiseen. Jos Meriliin törmää Lontoon yössä, voi olla lähes varma noidan liikkuvan työasioilla.

Léa Rey f (25)
Parantaja, Ash Selwyn Säätiö
Pelaaja: Carita I
Léa on matkaillut viimeisen vuoden aikana ties missä kadottuaan merkillisesti turvapaikasta, kunnes asettui lopulta aloilleen nykyisen kihlattunsa Charlie Weasleyn kanssa. Ranskatar ei vieläkään puhu täydellistä englantia, mutta vauhdikas elekieli toimii sitäkin paremmin. Hetken tutustumisen jälkeen on aika ilmeistä todeta, että nainen on veela. Onkohan juttu Charlie Weasleyn kanssa siis aitoa rakkautta vai taikaolennon hurmaa?

Fleur Weasley f (24)
Kotiäiti
Pelaaja: Heli L
Ranskalaissyntyinen Fleur edusti aikoinaan Beauxbatonsia Kolmivelhoturnajaisissa, mutta nykyään nainen näyttää jättäneen taakseen synnyinmaansa ja kotiutuneen täysin Britanniaan. Yksivuotiaan Victoiren äiti viettääkin onnellista perhe-elämää yhdessä aviomiehensä Bill Weasleyn kanssa. Tänään Fleur on Kuunvalossa mukana juhlistamassa lankonsa Georgen polttareita, sekä viettämässä aikaa omien ystäviensä seurassa.

Ron Weasley m (21)
Työtön
Pelaaja: Lee H
Keskeytyneiden auroriopintojen jälkeen lojaali ja yleensä hyväntuulinen Ron on ajelehtinut työttömän sotasankarin päämäärättömässä arjessa viettäen aikaansa milloin lapsuudenkodissaan, milloin hänen ja vaimonsa Hermionen asunnossa, milloin lähipubissa. Kuunvalossa Ron on veljensä Georgen polttareita viettämässä.

George Weasley m (23)
Weasleyn Welhowitsit & Viistokujan Yrittäjien Liitto
Pelaaja: Ulla K
George on edelleen velmu keppostelija, jolla tuntuu olevan (huonoja) vitsejä lohkaistavaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Oli myös tämän vuoden Charmin mieskalenterissa mallina. Kaverit tietävät, että miehen ja Angelina Johnssonin häät ovat aivan kohta. Weasleyn welhowitsit on osa Viistokujan Yrittäjien Liittoa, jonka voimin kujaa on saatu taas elävöitettyä ja useita liikkeitä pelastettua konkurssilta ja avattua uudelleen.

Lee Jordan m (23)
Työskentelee Weasleyn Welho Witseissä
Pelaaja: Sonya C
Lee on kunnon bilettäjä ja suhteellisen tuttu kasvo Kuunvalossa. Ne, jotka paikalla olivat sekä olivat sellaisessa tilassa että edes huomasivat, muistavat että ennen kuin Kuunvalo suljettiin varjosaasteen tieltä, veti herra Jordan railakkaan tanssinumeron yhdellä baaritiskeistä niin että tiski hajosi. Leen tavaramerkki on huonot puujalkavitsit ja positiivinen elämänasenne.

Grid Morken f (32)
Norjalainen yksityisetsivä
Pelaaja: Elina M
Rauhallisena ja mukavana tiedetty oman tien kulkija on nähty viime aikoina useasti Percyn seurassa. Turvapaikassa 91 naisen kuitenkin nähtiin käyttäytyvän räjähdysherkästi ja tämän juorutaankin olevan ihmissusi.

Kyle Adrien m (22)
Työnjohtaja, Casino Macabre; Kirjastonhoitaja, Ranskan taikakansalliskirjasto
Pelaaja: Nelli H
Tylypahkan käynyt ranskalainen Kyle vierailee vielä koulun loputtuakin usein Englannissa. Kylen työvuorot Ranskan taikakansalliskirjastossa ovat viime aikoina vähentyneet, mutta työkiireet muuten lisääntyneet, nuoren miehen päädyttyä huhtikuussa räjähdyksestä kärsineen Casino Macabren uudelleenrakennusprojektiin työnjohtajaksi. Kylen isä Joseph Adrien kuuluu Ranskan taikaedustajistoon ja on Casino Macabren nykyinen omistaja.

Josephine Poirier f (28)
Työnkuva tuntematon
Pelaaja: Tytti R
Tämä tyylikäs ja huolitellun näköinen ranskalainen ei taida olla ainakaan kovin tuttu kenellekään, edes samaa ikäluokkaa oleville entisille Beuxbatonsin oppilaille. Hänen ammatistaan tai muustakaan taustasta ei ole tietoa. Mitä mysteerinen ranskatar edes tekee brittiklubilla?

Milo Jordan m (19)
Työtön
Pelaaja: Ida P
Ennen hyvin kiinteästi veljensä Leen ja hänen kavereidensa perässä roikkunutta Miloa on nykyään entistä vaikeampi tavoittaa. Hän viihtyy kotonaan ehkä hieman turhankin hyvin, sillä nuoresta miehestä on tullut todella paljon kalpeampi ja hiljaisempi. Vaikka Milo viihtyykin kotonaan paljon, ei se tarkoita sitä että hän avaisi ovea silloin kun koputetaan.

Martín Santiago m (22)
Työtön
Pelaaja: Teemu S
Yhdysvaltalainen Martín on saapunut Britanniaan etsimään työtä ja tutustumaan brittiläiseen kulttuuriin. Ilvermornyn velhokoulua käynyt Martín on erittäin kiinnostunut pimeyden voimilta suojautumisesta ja etsiikin koko ajan uusia keinoja siitä, miten kyseisiltä voimilta voi suojautua. Hänen perheensä elää edelleen Yhdysvalloissa, mutta hän pitää heihin kuitenkin yhteyttä aina kun voi. Hän on erittäin avoin kaikelle, mutta parhaiten häneen tutustuu muutaman tequilla-shotin jälkeen (Martínin tapauksessa “muutama” on yleensä noin 16kpl).

Camilla Milesworth f (25)
Työtön
Pelaaja: Timja A
Kuunvalon kanta-asiakkaana Camilla on monelle klubilla tuttu näky. Hänet tunnetaan hyvin avoimena ja omalaatuisena persoonana, jonka läheisyydessä tapahtuu kaikenlaista pientä outoa. Sitä, miksi Camilla jonkin aikaa sitten jäi työttömäksi kokeellisen taikuuden instituutista, ei tiedä kovin moni.

Markie “Mark” Flake f (25)
Työtön / tuntematon toimenkuva
Pelaaja: Tea P
Yhdysvaltalainen Markie opiskeli Ilvermornyn velhokoulussa ja nyt on monen mutkan kautta päätynyt Britanniaan. Markie on tiettävästi puhdasverinen ja varakkaan perheen ainut ottolapsi. Hän ei mielellään puhu itsestään tai perheestään, jonka takia Markie saattaa vaikuttaa tylyltä. Salaperäisyydestään huolimatta hän on kuitenkin seurallinen, eikä voi vastustaa mehukkaita juoruja.