Ilmoittaudu

Pelaajahahmojen ja NPC-hahmojen ilmoittautuminen on nyt sulkeutunut, mutta varapelaajien sekä keittiöapulaisten ilmoittautuminen on edelleen auki.

Jos haluat ilmoittautua varapelaajaksi tai apulaiseksi, siihen on erillinen lomake: apulaisten/varapelaajien ilmo

***

Taivaiden temppelin ilmoittautuminen koostuu kolmesta osasta. Kaksi ensimmäistä osaa tulee lähettää viimeistään 15.9.2020, jotta ilmoittautuminen huomioidaan. Jommankumman osan puuttuminen johtaa ilmoittautumisen hylkäämiseen. Niiden, jotka valitaan mukaan peliin, tulee lähettää kolmas osa, eli hahmoprofiili, viimeistään 31.10.2020.

Pelaajat valitaan seuraavilla perusteilla: valintaperusteet

1. osa: henkilötiedot

Käy täyttämässä henkilötietosi tähän lomakkeeseen 15.9.2020 mennessä: https://forms.gle/CfsZGgYUMgdt2D9t5

2. osa: pelitoiveet

Täytä tämä lomake ja lähetä se sähköpostitse 15.9.2020 mennessä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com, laita viestin otsikoksi FL8 ilmoittautuminen: oma nimesi.

Pelinjohdon työn helpottamiseksi jätä sähköpostiisi lihavoidut kysymykset mukaan, ja poista normaalilla tekstillä kirjoitetut osuudet. Jos haet jatkohahmollasi, voit poistaa kysymykset 3-6 kokonaan ilmostasi.

0. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan tapahtuman henkilötietorekisteriin. Hyväksyt myös, että henkilötietosi tallennetaan Googlen tarjoamaan palveluun, joka saattaa sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella (ks. Rekisteriselosteen kohta 8). Epel Larp ry:n larp-tapahtumien rekisteriseloste on luettavissa täällä: rekisteriseloste. Vastaa, hyväksytkö? (Jos et hyväksy, ilmoittautumisesi hylätään ja tietosi tuhotaan)

1. Nimesi:

2. Haluatko jatkaa hahmoa, jota olet pelannut edellisissä osissa? Ketä? Voit toivoa uutta hahmoa lisäksi, jos haluat.

***

Kysymykset 3-6 vain uusia/vapaita hahmoja hakeville:

3. Onko sinulla toiveita hahmon iän tai sukupuolen suhteen?

4. Ketkä “vapaita hahmoja” -listan hahmoista kiinnostavat sinua? Miksi?

5. Onko em. hahmolistalla hahmoja, joita et ainakaan halua pelata? Miksi?

6. Haluatko toivoa jotain hahmoa/konseptia hahmolistan ulkopuolelta? Kerro siitä tässä. (Hahmolistan hahmoilla pääsee mukaan todennäköisemmin kuin omalla konseptilla, mutta harkitsemme myös pelin kanssa hyvin yhteensopivia omia konsepteja.)

***

7. Onko sinulla ehtoja yllä mainitun hahmon / hahmojen pelaamiselle? Esimerkiksi: et halua pelata hahmoa, jos kontakti X ei tule peliin tai juoni Y ei toteudu.

8. Keiden pelaajien kanssa haluaisit erityisesti pelata ja millaista kontaktia?

9. Luettele tärkeysjärjestyksessä kolme hahmosi kontaktia, jotka eniten haluaisit peliin (hahmojen nimet). Jos haet uutta hahmoa, tähän ei ole pakko vastata.

10. Keiden kanssa et halua pelata? Määrittele myös, millaista kontaktia et halua ja millainen taas on ok kyseisen henkilön kanssa.

11. Mitä sukupuolta romanttinen vastapelaajasi tai tämän hahmo saa olla? Missä ikähaarukassa vastapelaaja saa olla? Kerro mahdolliset rajoitukset.

12. Millaisia juonia tai aiheita et halua peliisi? Määrittele, onko aihe sinulle ehdoton ei vai voiko se esiintyä lievässä muodossa tai esimerkiksi kontaktillasi. Kerro myös asiat, joita et halua hahmollesi tapahtuvan, vaikka ne olisivatkin sinulle pelaajana ok.

Tässä joitain aiheita, joita pelissä/taustatarinoissa saattaa esiintyä:
– Julkinen rankaiseminen / nöyryyttäminen / alistaminen / haukkuminen (tekijänä, sivustakatsojana tai kohteena esim. alkulintujen taholta niin, että moni pelaajahahmoista on rankaistavan hahmosi puolella)
– Kiduttaminen (kohde / tekijä / sivustakatsoja / lähikontaktille tapahtuvana)
– Läheisen kuolema (ennen peliä, pelin aikana)
– Henkinen ja fyysinen väkivalta, sadismi tai masokismi, murhaaminen, vahinkotappo, kiusaaminen, kiristys, uhkailu (tekijänä / kohteena / sivustakatsojana / kontaktilla; alkulintuja tai ihmisiä kohtaan)
– Omiin lapsiin/vanhempiin kohdistuva väkivalta jonkun ulkopuolisen taholta; perheväkivalta
– Itsetuhoisuus, masennus, mielenterveydelliset ongelmat (oma tai läheisten)
– Huumausaineet tai muut päihteet (oma tai läheisten), hallusinointi
– Hahmon raskaus, oman lapsen raskaus, isyys/äiteys
– Romantiikka, ihastus (millainen?), seksi, seksuaalinen hyväksikäyttö tai ahdistelu (tekijänä/uhrina?), lemmenjuoma, pettäminen, kolmiodraama, alle 16-vuotiaiden väliset seksuaaliset suhteet (esim. kaksi 15-vuotiasta), suhteet joissa on iso ikäero, insesti, stalkkaaminen, tahdonvastaiset naimakaupat
– Ero nykyisestä kumppanista, vanhempien ero, vaikeat/riitaisat perhesuhteet
– Hahmo menettää asemansa / maineensa, saa potkut
– Taikavoimien menetys (koko/osa peli)
– Sodan aiheuttamat traumat, sotarikokset
– Rangaistuksen saaminen oikeudessa rikoksista (millainen rangaistus, esim. vankilaan joutuminen tai muu rangaistus?)
– Vastuutehtävät, neuvottelu, suunnitelmien teko, politiikka
– Orjuus, hahmon tahdon vastaisten asioiden tekeminen, alistetussa asemassa oleminen
– Uskonnollisuus, uskonnolliset menot (alkulintuihin liittyen)

Muistathan lisätä muutkin sellaiset asiat, joita et halua pelata, vaikka niitä ei mainittaisikaan listassa.

13. Millaisessa roolissa tai ammatissa toivoisit hahmosi olevan temppelissä ja yhteiskunnassa?
– Mihin ryhmään tai ryhmiin toivoisit hahmosi kuuluvan? Tästä listasta löytyy ideoita ryhmistä, voit ehdottaa myös omia.
– Haluatko hahmosi asuvan temppelillä, vai olisiko tämä vain käymässä pelin aikana? Ovatko alkulinnut pakottaneet hahmosi asumaan temppelillä, vai olisiko hän asunut siellä vapaaehtoisesti? Jos hahmo ei asu temppelillä, niin missä hän asuu?
– Mistä lähtien hahmosi on asunut temppelillä? Useimmat ovat siirtyneet sinne kesällä 2018 kun temppeli perustettu, onko myös hahmosi tullut tällöin?
– Haluatko hahmosi osallistuvan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon? Onko toiveita missä määrin / millaisessa roolissa?
– Haluatko jonkinlaisen vastuu- tai johtoroolin, esim. ryhmäpäällikkö?

14. Miten haluaisit hahmosi suhtautuvan alkulintuihin ja näiden valtaan pelin alussa? Onko hahmo ristiriitaisissa tunnelmissa, vai selvästi alkulintujen puolella tai näitä vastaan? Onko jotain toiveita suhtautumisen kehittymisestä pelin aikana? Voit myös antaa pelinjohdolle vapaat kädet, mutta kannattaa silloin varautua siihen että pelinjohto voi keksiä mitä vaan. :D

15. Mihinkä avoimiin kysymyksiin haluaisit vastaukset pelin aikana? Mitkä juonet haluaisit ainakin saada päätökseen?

16. Minkä tyylisen lopetuksen haluaisit hahmollesi? Määrittele, haluatko eri juonissa ja kontakteissa olevan tietynlaiset loput. Esimerkiksi haluatko hahmolle yleisellä tasolla tai jollekin tietylle kontaktille tai juonelle onnellisen, katkeransuloisen, toiveikkaan, traagisen, (epä)onnistuneen jne lopun. Emme kuitenkaan pysty takaamaan että pelisi päättyy toiveidesi mukaisesti, koska larpeissa on niin paljon liikkuvia osia ja muiden toiveet/toiminta voivat poiketa omastasi.

17. Kiinnostaisiko sinua pelata alkulintujen palvelijaa, joko hahmon vapaasta tahdosta tai pakotettuna? Meillä olisi luultavasti ainakin muutama alkulinnun lähimmän palvelijan paikka tarjolla (mahdollisesti esim. Khione, Impundulu, Bennu, Quetzalcoatl)

18. Onko jokin hahmo, joka todennäköisesti ei ole pelissä, mutta josta haluaisit kuulla viimeisen pelin kunniaksi? (Esim. kirje)

19. Millaisia tavaroita/asioita hahmosi on elämänsä aikana katouttanut (haihtuus/evanesco-loitsulla)? Heitä ehdotuksia, mitä hahmosi olisi ainakin voinut katouttaa. Kerro myös, jos muistat hahmosi katouttaneen edellisissä peleissä jotain.

20. Minkä tyylisestä pelaamisesta nautit, ja millaisia aiheita haluaisit pelata? Ehdota tässä myös juonitoiveet ja -ideat.

Kerro esimerkiksi (jos oleellista):
– Onko pelityylisi muille peliä luova, reagoiva, päänsisäistä vai konkreettista, rauhallisempaa fiilistelytahtia vai kiirettä, johtaja, seuraaja vai oman tien kulkija, osaatko luoda peliä itsellesi, nirsompi vai moniruokainen, paljon vai vähän kontakteja
– Haluatko esim. toimintaa, neuvotteluita, suunnitelmien tekoa, politiikkaa, juonittelua, seikkailua, mysteerinratkontaa, tieteellistä tutkimusta, romantiikkaa, ihmissuhdedraamaa, tunteilua, vihamiehiä, perhesuhteita tai muita keksimiäsi aiheita

Juonitoiveista ja -ideoista:
– Jos sinulla on useampia toiveita, kerro mitkä niistä haluaisit eniten peliin ja mitkä taas ovat pikemminkin lisäideoita
– Onko kysymyksen 12. kohdalla kuvailluista aiheista jokin sellainen, jota haluaisit erityisesti päästä pelaamaan?
– Onko sinulla ideoita tai toiveita, mitä haluaisit päästä tekemään kohdassa 13. toivomassasi roolissa/ammatissa/ryhmässä?
– Onko FL8 maailmankuvassa asioita, jotka herättävät mielenkiintosi ja joihin haluaisit päästä mukaan?
– Juonitoiveet/ideat kasvattavat mahdollisuuksiasi päästä mukaan peliin, saatat kuitenkin päästä peliin vaikkei sinulla olisikaan ideoita. :) Varo mitä toivot, sillä se saattaa toteutua…

3. osa: hahmoprofiili

Tämä osa sinun tarvitsee lähettää vain, jos sinut valittiin mukaan peliin. Deadline on 31.10.2020.

Lähetä profiili osoitteeseen potterlarp ät gmail.com jossain seuraavista muodoista:
– Sähköpostikentässä tekstinä
– Liitteenä docx, doc tai rtf -muodossa
– Google Drive -tiedostona, huom. lähetä jaettava linkki (kuka tahansa linkin saava voi lukea), älä jaa suoraan pelin sähköpostin kanssa, jälkimmäinen aiheuttaa aikaa vievää lisäsäätöä.
– EI PDF:ää! (meidän pitää pystyä copypasteamaan sisältö helposti)

Laita otsikoksi FL8: hahmoprofiili hahmon nimi

Halutessasi voit keskustella profiilin sisällöstä hahmokirjoittajasi kanssa, varsinkin jos sinulla on useampi suunta, johon hahmoa voisi viedä – kirjoittaja voi auttaa sinua valitsemaan pelin kannalta mielenkiintoisimman suunnan. Pidä mielessä, että hahmostasi vastaavan kirjoittajan on helpointa sisäistää ja ymmärtää hyvin kiteytetty ja oikeisiin asioihin keskittyvä profiili, jossa kuitenkin kerrotaan kaikki hahmolle merkityksellinen eikä tärkeitä tietoja puutu.

JOS JOTAIN EI KERROTA PELINJOHDOLLE SÄHKÖPOSTITSE, NIIN SITÄ EI HUOMIOIDA EIKÄ SITÄ OLE PELIMAAILMASSA TAPAHTUNUT, ELI SILLOIN VOIT SYYTTÄÄ RISTIRIIDOISTA VAIN ITSEÄSI. Facebookissa voi keskustella, MUTTA kaikki tiedot, joiden haluaa jäävän pelinjohdolle muistiin tulee lähettää s-postilla.

>>>>> OHJEET PROFIILIN PÄIVITYKSEEN / UUTEEN PROFIILIIN

^ Katso ohjeet!

HP-larp kampanja