Maaginen millenium

Taustatarina
Hahmolista
Info
Ruokalista
Ohjelma
Tanssiohjeet
Proppaus
Säännöt
Ilmoittautumislomakkeet

Maaginen Millenium on J.K. Rowlingin luomaan Harry Potter -kirjojen maailmaan sijoittuva liveroolipeli. Peli järjestettiin 2.-4.1.2015 Vahojärven leirikeskuksessa noin 20km päässä Parkanon asemalta ja 90km päässä Tampereelta. Se on Feenikslaulu-pelisarjan kolmas iso osa.

Mukana on myös useita uusia hahmoja, eli tervetuloa mukaan, vaikka et olisi edellisiin peleihin osallistunutkaan! Peli sopii hyvin myös ensikertalaisille. Ikäraja on 15, ja pelaajia mahtuu mukaan noin 60. Pelimaksu on sänkypaikalla 35 euroa ja lattiapaikalla 27 euroa.

Pelin tapahtumat sijoittuvat Englantiin uuteen vuoteen 2000, Britannian taikaministeriön järjestämiin uuden vuoden juhliin. Edellisen ison osan, Harry ja villi pohjolan, tapahtumista on kulunut noin 8 kuukautta.

Ajankohtaista

17.10 Pelin sivuja on päivitelty pitkin kesää ja syksyä, ja mm. maailman kuvaukseen on tullut paljon uutta. Lisäksi julkaistu ohjelma sekä tanssiohjeet. Ensimmäinen infomaili lähti tänään pelaajille, kuittaa se tai ilmoita jos ei ole tullut perille.

16.5.2014 Jatkavien hahmojen ilmoittautuminen on nyt auki. Lähetäthän ilmoittautumisen perustieto-lomakkeen 31.5 mennessä.

28.4.2014 Pelin sivuille on kevään mittaan päivitelty monenmoista lisätietoa.

3.2.2014 Pelin julkistus

25.1.2014 Sivujen pystyttelyä

Ota yhteyttä

Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa.

Larpista voi keskustella ja esittää kysymyksiä Facebookissa. Suosittelen kaikkia liittymään mukaan kyseiseen Facebook-tapahtumaan.

Materiaalien käyttö

Feenikslaulu-pelisarjaa varten on kirjoitettu paljon jäsentävää ja täydentävää taustamateriaalia Potter-maailmasta. Kaikki tämä löytyy “Maailma”-linkin alta. Taustamateriaalit mukailevat mahdollisimman hyvin canonia, joillain omilla mausteilla. Muut Suomen Potter-larpit saavat halutessaan käyttää näitä materiaaleja omissa larpeissaan, kunhan ilmoittavat, mistä ovat materiaalit ottaneet. Muutoksiakin saa tehdä omaan peliin sopivaksi. Näin ei aina kaikkien larppien tarvitse kaikkea kirjoittaa uusiksi, ja pelaajillakin helpompaa, kun on jo osalle tuttuja tietoja :)

HP-larp kampanja