SpectraNova

Info (mm. aikataulut, huonejako, ruokalista)
Hahmot
Proppaus
Ilmolomakkeet
Briiffit

Feenikslaulu 6

Kampanjan seuraava iso osa järjestetään 10.-12.8.2018 Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Ilmoittautuminen on auki 19.9.2017-14.10.2017. Mukaan otetaan ensisijaisesti kampanjassa aikaisemmin pelanneita (myös välipelit lasketaan), mutta jos heitä ei ilmoittaudu tarpeeksi tai heistä ei löydy hahmolle sopivaa pelaajaa, niin mukaan otetaan myös uusia.

Jästien kanssa käyty informaatiosota on vuosi vuodelta pahentunut, ja yhä useampi jästi on saanut tietää taikuuden olemassaolosta. Antimaagisten reikien ilmestyminen sinne tänne on jatkunut, mutta ne ovat olleet maksimissaan 10 metrin kokoisia. Suurin osa velhoista on kuitenkin elänyt viimeiset 12 vuotta kohtuullisen rauhallista elämää, kunnes eräänä lokakuisena päivänä vuonna 2015 kaikki muuttuu.

Tänä aamuna taikuus katosi lähes koko eteläisestä Englannista Leedsistä alaspäin. Mitään varmaa tietoa ei ole, mutta spekulaation mukaan tämän takana on taikanegatointilaitteita kehittänyt ryhmä, joka on ilmeisesti onnistunut kehittämään aseen, joka poistaa taikuutta massiivisen kokoiselta alueelta. Kaikki rakennukset, joiden rakenteissa oli paljon taikuutta, ovat romahtaneet – tämä sisältää taikaministeriön sekä useita velhoasumuksia. Suurin osa Velhojen neuvostosta on kuollut taikaministeriön romahduksessa ja maa on ilman johtavaa elintä.

Osa on jäänyt pelastamaan taikaväkeä romahtaneista rakennuksista. Osa on lähtenyt pakoon alueille, joissa on vielä taikuutta. Jästiryhmät ovat antimaagisella alueella ryhtyneet väkivaltaisesti hyökkäämään kaikkien kimppuun, joiden tietävät olevan velhoja/noitia. Jumallintuja on hereillä 6, mutta kukaan ei tiedä loppujen kolmen olinpaikkaa – eivät edes linnut itse. Alkulinnut voivat pelastaa tilanteen, kunnes kaikki heistä on herätetty. Mutta kuinka paljon taikaväestä on enää jäljellä siinä vaiheessa?

Skotlannissa aiotaan pitää hätäkokous, jossa on tarkoitus keskustella, miten tästä selviydytään ja mitä tehdään seuraavaksi. Tylypahkan evakuointi on aloitettu, sillä pelätään, että jästit iskevät uuden aseensa kanssa seuraavaksi sinne, ja Tylypahka romahtaa varmasti, jos sen alue negatoidaan. Oppilaat, joiden huoltajia on hätäkokouksessa, ovat tulossa kokouspaikalle, mukanaan myös joitain oppilaita, joiden vanhemmat ovat jossain muualla menossa.

Peli sijoittuu kyseiseen hätäkokoukseen, ja käsiteltäviä aiheita ovat mm. synkänsävyinen perhedraama, kotien menettäminen, paniikki taikuuden katoamisesta, hahmojen normaaliarjen katoaminen, hätätilan neuvotteluja ja toimintasuunnitelmia, toimintaa, teinisaippuaa, ja tämä kaikki höystettynä lennokkaalla fantasialla.

Tulevaisuudesta Feenikslaulu 6 jälkeen:
Tämä on metatietoa, joka jaetaan pelaajille lähinnä, jotta he voivat huomioida sen juonitoiveissaan: Feenikslaulu 6 tapahtumat ovat alkusysäys vuosia kestävälle maailmanlaajuiselle sodalle jästien ja taikovien välillä.

HP-larp kampanja