Kuunvalo-klubi

Kuunvalo on taikovien tanssiklubi, jonka ikäraja on 17 (täysi-ikä velhomaailmassa). Nyt on lauantai 25.8.2001, ja Kuunvalon illan teema on kipinäbileet! Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien tulisi pukea päälleen ranneke, joka kertoo heidän suhdestatuksensa:

Vihreä: vapaa
Keltainen: ehkä / monimutkaista / avoin suhde / valmis syrjähyppyihin
Punainen: varattu / ei kiinnosta

Rannekkeen saa klubilta (pelinjohto hankkii ne, rannekkeet kokonaan in-game, ei off-game merkitystä). Kuulemma tänään klubilla pitää lyhyen esityksen myös vastikään kuuluisuuteen noussut laulaja-artisti Tasha!

Kuunvalossa on tarjolla kokoelma erilaisia alkoholijuomia (off-game näitä mallinnetaan holittomilla) sekä pienempi valikoima alkoholittomia, ja klubin vakioasiakkaat tietävät myös, että tiskin alta saa selkoamistabletteja (poistavat alkoholin elimistöstä, mutta jättävät hetkeksi huonon olon). Omien juomien tuominen klubiin on tietysti kielletty, tämä ei toki tarkoita, etteikö joku olisi silti voinut salakuljettaa. Muistakaa laittaa off-laput siitä mitä juoma on sekä in- että off, jos tuotte omia ja muistakaa, että peli on täysin alkoholiton eli alkoholijuomia propataan mehuilla ym.

Kuunvalo aukesi ensi kerran huhtikuussa 2000 Viistokujan lähistölle. Se jouduttiin kuitenkin sulkemaan heinäkuussa 2000 varjosaasteen takia. Klubi piti uudet avajaiset uutena vuonna 2001, ja on ollut siitä lähtien auki. Klubin pystyttivät Blaize Zabini ja Daphne Greengrass, ja tiettävästi kolmas omistaja on Theodore Nott. Huhtikuussa 2001 ilmestyivät kuitenkin jymyotsikot, että Hra Zabini on jättänyt kihlattunsa Pansyn ja juuri syntyneen lapsensa ja paennut sen sijaan salarakkaansa Herra Nottin kanssa ulkomaille. Ilmeisesti Rouva Greengrass siis hoitaa klubia parhaillaan yksin.