Käytännöninfo

Aika

Peli järjestetään lauantaina 6.8.2016.

Ilmoittautuminen on auki 30.6.2016 asti tai kunnes peli täynnä. Lyhytkuvauksen ja uuden hahmon profiilin tulee olla lähetettynä myös 30.6 mennessä, eli jos ilmoittautuu vikana päivänä niin profiilin voi lähettää samalla. Pelimaksu varmistuu heti ilmoittautumisen sulkeuduttua ja tulee olla maksettuna 15.7 mennessä. Juonia voi hyväksyttää pj:llä pelin alkuun asti ja vielä pelin aikanakin jos sellainen tulee vasta itse pelissä mieleen. Pj ei kuitenkaan lupaa ehtiä vastata viime hetken kyselyihin, eli kannattaa varmistaa asiat viimeistään viikko ennen peliä.

Pelipäivän aikataulu:
Klo 13.00: Osa 1 pelaajat saapuvat valmiiksi proppautuneena. Pelaajien toivotaan saapuvan heti yhdeltä (jolloin vuokra-aika alkaa) ja auttavan pelinjohtoa proppaamaan pelipaikka (pöytien asettelua, kankaiden ripustelua ym), emme nimittäin ehdi tehdä sitä ilman apukäsiä! Ennen pelin alkua pidetään vielä superpikainen yhteisbriiffi.
Klo 13.30: Osa 1 alkaa.
Klo 15.30: Osa 1 loppuu oli pelin tilanne sitten mikä tahansa ja osa 2 pelaajat voivat saapua. Osa 2:sen pelaajia ei päästetä sisään ennen kuin osa 1 on pistetty poikki, eli jos saavut etuajassa, odota ulkona.
Klo 15.30-16.00: osa 1 pelaajat voivat vaihtaa vaatteet; pöytien uudelleen järjestelyä ym säätöä, jossa pelaajien toivotaan auttavan.
N. klo 15.50-16.00: Osa 2 pikabriiffi.
N. klo 16.00: Osa 2 alkaa.
N. klo 21.30: Osa 2 loppuu.
Klo 21.30-22: Siivous, tarvitaan vähintään kymmenkunta vapaaehtoista, kukaan loppuun asti pelanneista ei siis mieluusti lähde ennen kuin tarpeeksi ihmisiä on vapaaehtoistunut apuun, sitten heitämme loput pihalle niin saamme siivottua.

Aikataulu on tiukka, joten myöhästelijöitä ei odoteta, eikä pelipaikalla ole aikaa pitkiin briiffeihin, joten materiaaliin kannattaa tutustua kunnolla ja kysymykset kysyä etukäteen. Pelinjohdon pyytäessä sinua tekemään jotain, teethän sen heti etkä jää lörpöttelemään.

In-gamessa on lauantai 25.8.2001. Osa 1:ssä kellonaika in-game sama kuin off-game. Osa 2:ssa kellonaika on eri kuin off-gamessa – lisää off-game aikaan aina kuusi tuntia, niin saat in-game ajan! Esimerkiksi kun off-game kello on 16.00, on se in-game 22.00.

Pelipaikka

Peli järjestetään Amos-klubilla Tampereen keskustassa osoitteessa Varastokatu 3. Kuvia: http://www.tampereenkandit.fi/tlk/sivu/amos Rautatieasemalta paikalle pääsee kävelemällä uuden asematunnelin läpi S-Market Pendoliinoon, jonka läpi ja portaita ylös niin että saapuu Tullintorin kauppakeskuksen pääoville. Käänny heti kauppakeskuksen jälkeen oikealle, ja sitten seuraavalta kadulta vasemmalle, niin oletkin perillä Varastokatu 3:sessa. Oven vieressä on kyltti, jossa lukee: ”0.krs Tampereen Lääketieteen kandidaattiseura”, ja ovikello jossa on tarra ”TLK”. Soita ovikelloa, niin joku tulee avaama oven. Klubi sijaitsee pohjakerroksessa.

Ulko-ovia ei saa pitää auki, vaan ne pitää AINA sulkea kun niistä on kuljettu, eli katsokaa että ne menevät kiinni. Jos ovet ovat auki pidempään kuin 10 min, lähtee vartiointifirmalle hälytys, ja se joka tämän hälytyksen aiheuttaa saa kyllä maksaa sen laskun myös ihan itse. Kun ovikello soi, oven avausnappia lähinnä oleva avaa oven!

Pelipaikalla on vesivessat. Löytyy myös astioita, jotka pitää itse tiskata ennen pelin loppua jos niitä käyttää. Pelipaikalla on mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Löytyy myös jääkaappi, mutta se on varattu yhteisille juomille, eli ei pelaajakäyttöön.

Ulkovaatteet ja -kengät tulee jättää eteiskäytävään. Sisällä voi halutessaan olla sisäkengissä jotka eivät jätä jälkiä lattiaan, mutta varothan silloin että et tanssilattialla astu kenenkään sukkasillaan hiihtävän varpaille. Off-tavaroita voi eteisen naulakoiden lisäksi jättää saunaan ja suihkutiloihin, jotka ovat off-tiloja. Jos sinun täytyy saavuttuasi vielä proppautua, niin voit tehdä sen suihkutiloissa. Jos peli on jo käynnissä, voit hiippailla salin reunan läpi offissa suihkutiloihin. Muutenkin jos sinun tarvitsee offata, teethän sen off-tiloissa! In-game tilat ovat kuitenkin sen verran pienet, että jos siellä alkaa offailla, häiritsee se merkittävästi muiden peliä. Suihku- ja saunatiloihin pääse keittiön viereisestä käytävästä.

Vuokrasopimuksessa sanotaan, että jos tilaisuudesta aiheutuu liiallista häiriötä sivullisille, poistetaan häiriköivät henkilöt / tilaisuus keskeytetään. Eli olkaa ulkona / rappukäytävässä hissukseen ja draamatkaa ne draamat sisällä! Sisällä saa siis kyllä ihan huoletta bilettää. :D

Pukuhuone on in-gamessa pelilounge, ja pelinjohto tuo sinne parit pelikortit ja noppia. Lisää pelivälineitä saa mieluusti tuoda!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki 30.6.2016 asti tai kunnes peli on täynnä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos haet pelaamaan uutta hahmoa, pelinjohto kuittaa ilmoittautumisesi sähköpostitse parin viikon kuluessa, tai vähintään kuukauden kuluessa, ja hyväksyy hahmokonseptisi / ehdottaa muutoksia. Jos pelaat jatkohahmoa, kuitataan ilmosi lisäämällä sinut hahmolistaan, mikä tehdään vähintään kerran kuukaudessa. Erillistä kuittaussähköpostia ei siis jatkohahmoille tule, ellei ilmoittautumisessasi ollut jotain epäselvyyksiä.

Jos emme syystä tai toisesta halua sinua peliin, pelinjohto lähettää sinulle sähköpostia, että ilmoittautumisesi on hylätty, etkä ole tällöin tervetullut peliin. Tämä voi johtua esimerkiksi liian nuoresta iästä tai siitä, että olet törttöillyt edellisissä peleissä sen verran, ettemme sinua tähän peliin halua.

Pelimaksu

Pelimaksu määräytyy pelaajamäärän mukaan, 40 osallistujalla maksu on n. 11-14 euroa ja 80 osallistujalla 7-9 euron luokkaa, sisältäen reilusti holitonta juomaa kaikille (ei ruokaa). Pariksi tunniksi juomien kaatamiseen vapaaehtoistunut pääsee vähintäänkin puoleen hintaan (ehkä ilmaiseksi, katsotaan miltä tilanne näyttää) ja jos on valmis pyörimään suurimman osan pelistä tiskin takana niin ilmaiseksi. Vain yhteen osaan osallistuvat maksavat euron tai pari vähemmän pelimaksua kuin kumpaankin osaan osallistuvat.

Pelimaksu varmistuu ilmoittautumisen sulkeutuessa ja sen eräpäivä on 15.7.2016.

Ruoka

Pelin puolesta ei tarjoilla mitään ruokaa. Osa 1 toimii nyyttäriperiaatteella, ja kaikkien toivotaan tuovan muassaan jotain hienostojuhliin sopivaa suuhunpantavaa. Facebookiin tulee aikanaan keskusteluketju siitä mitä kukin on tuomassa, niin ei tule liikaa päällekkäisyyksiä.

Osa 2:seen pelaajien kannattaa tuoda jotain omaa evästä, mieluusti sellaista joka ei vaadi jääkaappia. Jääkaappitilaa tuskin riittää pelaajille. Osa 2:ssa on pelin puolesta tarjolla juomat.

Pelipaikan vieressä on kaksi ruokakauppaa. Tullintorin K-kauppa on auki klo 18 asti ja S-market Pendoliino klo 21 asti.

Päihteet

Alkoholin tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Tämä on täysin päihteetön larppi.

Sisällä eikä ulko-ovien lähistöllä saa tupakoida. Naapurit nimittäin ilmoittavat 10 min kuluessa järjestyshäiriöstä jos näin tekee (vuokranantajan mukaan ”testattu on”). Vuokranantaja neuvoi, että pitää siis mennä tupakoimaan toiselle kadulle nurkan taakse piiloon, jossa ei ole asuinrakennuksia (neuvomme pelaajat sinne). Tumppeja EI heitetä maahan, joudutte poimimaan ne muuten omin kätösin; ottakaa oma tuhkakuppi, jonka voi ottaa mukaan aina kun menee ulos.

Ikäraja

Peli on K15. Huomaathan kuitenkin, että in-game Kuunvalo-klubi on K17, eli hahmojen olisi hyvä olla vähintään tämän ikäisiä – elleivät ole keksineet keinoa päästä sisään alaikäisenä. Pelissä käsitellään aiheita, jotka liittyvät päihteisiin ja muuhunkin villiin mitä voisi kuvitella bileissä tapahtuvan.

Majoitus

Pelin puolesta ei järjestetä majoitusta. Facebook-tapahtumassa voi kuitenkin huudella makuupaikkaa tamperelaisilta, joita on pelissä useita.

Säännöt ja briiffaus

Jos kaipaa yksilöbriiffiä, tulee ottaa hyvissä ajoin yhteyttä Elliin, briiffi tapahtuu puhelimitse etukäteen. Ennen ykkösosaa sekä ykkös- ja kakkososan välissä pidetään pikabriiffi, joka on suositeltu muttei pakollinen. Jos ei tule briiffiin, pitää materiaalit lukea erityisen huolellisesti. Epäselvyydet kannattaa kysyä ennen pelipäivää. Säännöt ovat vanhat tutut kampanjassa ennenkin käytetyt: http://hp.epellarp.net/saannot/.

Efektit

Pelissä on välkkyvät diskovalot ja tanssijytää volyymilla, joka mahdollistaa keskustelun. Jos tämä ympäristö ei sovi sinulle, ei suositella peliin ilmoittautumista. Pelipaikalla ei valitettavasti saa käyttää savukonetta hälytysjärjestelmän takia.

Järjestäjät

Pääjärjestäjänä ja pelinjohtaja toimii kampanjan pääjärjestäjä Elli O. Suunnittelemassa mukana ovat Eveliina A sekä Suvi V. Peli järjestetään Epel Larp ry:n kautta.

Yhteystiedot

Pelinjohdon tavoittaa sähköpostilla osoitteesta potterlarp (ät) gmail.com, ja Elliin saa olla yhteyksissä myös Facebookin kautta. Tapahtumalla on yksityinen Facebook-sivu, jossa keskustellaan mm. hahmonluonnista. Jos olet kiinnostunut tapahtumasta, mutta et tunne ketään joka voisi kutsua sinut tapahtumaan mukaan, lähetä spostia osoitteeseen potterlarp (ät) gmail.com ja linkkaa Facebook-profiilisi, niin Elli lisää kaveriksi ja kutsuu (jos kutsuminen vaatii kaveriksi lisäämistä). Saat poistaa Ellin vapaasti kavereista tämän jälkeen, jos et halua sinne puolituttuja, en loukkaannu. :D