Sielunsiipi

Info
Hahmot
Taustatarina / uutiset & juorut
Hahmojen saapumisajat
Huonejako
Ruokalista
Proppaus
Ilmolomake
Hahmolomake
Valintaperusteet
Alkubriiffi

Feenikslaulu 5: Sielunsiipi

Sielunsiipi on kampanjan viides iso osa ja se pelataan 19.-21.5.2017 Tippsundin leirikeskuksessa Taivassalossa. Peli kestää pe-illasta la-iltaan. Peli on tarkoitettu ensisijaisesti kampanjassa aikaisemmin pelanneille (vähintään yksi FL-peli siis takana), hahmoa on kuitenkin mahdollista vaihtaa. Ilmoittautuminen aukeaa parin viikon sisällä.

Luvassa kuvitteellista jumaltarustoa, muinaishistoriaa, arkeologiaa, eeppistä maailmanpelastusta, värikästä suhdedraamaa ja fantsuja juonia! Älä hätäänny vaikka et näkisi jatkohahmollesi heti jotain ilmiselvää syytä olla paikalla, meillä on jo valmiiksi suunniteltuna isompia juonia, joiden takia yllättäviäkin henkilöitä on saapunut paikalle.

Pelimaksu tulee olemaan 30-35 euroa, ja siitä merkittävä siivu menee pelipaikan proppaukseen, johon tähän peliin pyritään panostamaan erityisesti.

Varjosaastekatastrofista on kulunut noin kolme vuotta. Pimeä saaste herätti vuosituhansia uinuneita muinaisia voimia ja heikensi ikivanhoja suojataikoja. Joitain tällaisia vanhoja suojia on nyt lopullisesti murentunut, mikä on hiljattain paljastanut kauan sitten piilotettuja alueita. Samaan aikaan magiakenttään on alkanut ilmestyä pieniä epäluonnollisia reikiä ympäri Eurooppaa, ja taikaväki on alkanut hätääntyä siitä, että he saattavat olla paljastumassa jästeille. Jonkinlainen jästitutkimusryhmä on löytänyt keinon tuhota taikuutta, eivätkä velhot ole vielä keksineet miten magiakentän reiät voisi peruuttaa.

Varjosaasteen hajottamien ikivanhojen suojien takaa on paljastunut raunioitunut Enaid-niminen kylä Walesin rannalla, jossa on asunut jumallintuja palvova heimo. Legendan mukaan yhdeksän jumallintua pelastavat taikuuden tuhon partaalta, ja yksi niistä ehkä nukkuu juuri tässä kylässä. Velhojen neuvoston päätöksestä sankarimme ovat päättäneet yrittää linnun herättämistä.

Nyt joukko velhoja ja noitia on kokoontunut vastikään ilmestyneelle arkeologiselle löydöspaikalle. Mukana on eri alojen asiantuntijoita, tutkijoita, virkamiehiä, vapaaehtoisia apulaisia ja muuta asiasta kiinnostunutta sekalaista sakkia. Pelin alkaessa on in-game maanantai-ilta 19.5.2003.

Lue tarkemmin taustatarinaa (tulee vielä täydentymään 2002-2003 tapahtumien osalta): Yleistä taustatietoa

HP-larp kampanja