(Huomaathan että sivun yläreunan linkit liittyvät koko kampanjaan)

Velhomaailmaa kohdanneesta varjosaastekatastrofista on kulunut yli vuosi, ja toisesta velhosodasta kolme vuotta. Nyt on aivan tavallinen lauantai, paitsi että illalla on tiedossa villit bileet Kuunvalo-klubilla, ja useammallakin eri taholla on tänään syytä juhlia.

Kuunvalo on kaikille avoin Feenikslaulu-kampanjan välipeli 40-100 pelaajalle. Kampanja sijoittuu Potter-kirjojen maailmaan, toisen sodan jälkeiseen Englantiin. Tähän välipeliin mukaan ovat tervetulleita sekä kaikki kampanjassa pelanneet että täysin uudet naamat, mutta huomaathan, että hyvän pelikokemuksen saaminen vaatii merkittävästi omaa aktiivisuuttasi.

Peli järjestetään lauantaina 6.8.2016 Tampereella. Ilmoittautuminen on auki ja sulkeutuu 30.6.2016 tai kunnes peli täynnä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peli on K15, pelin aiheisiin kun sisältyy päihteet ja muukin haureus mitä nyt voi kuvitella villissä bileillassa tapahtuvan. HUOM. peli on täysin päihteetön, eli pelin alkoholeja propataan mehuilla ja limsoilla ym.

Pelin sisältö

Pelaajat tekevät pelin hahmot, kontaktit ja juonet itse, ja ne täytyy hyväksyttää pelinjohdolla. Peliin voi tulla jatkohahmolla tai voi tehdä uuden/one-shot hahmon. Koska kyseessä on välipeli, ei pelissä tule olemaan mitään suuria eeppisiä juonia, mutta pelinjohto luo kaikille yhteistä aktiviteettia ja tunnelmaa – se ei kuitenkaan pelkästään tule riittämään, vaan pelaajien tulee keksiä itse sisältöä pelilleen.

Peli on kaksiosainen, kummatkin osat sijoittuvat samaan pelipäivään. In-game on lauantai 25.8.2001.

Ensimmäinen osa: Seurapiiripeli
Puhdasveristen rikkaiden seurapiirit ovat joutuneet varsinaiseen kurimukseen, mutta maan tilanteen vihdoin rauhoituttua hieman on hyvä aika pitää isot juhlat. Uudet tulokkaat ja sukujensa nykyiset päät Lavender Selwyn (ent. Brown) ja Dean Rowle (ent. Thomas) vihitään osaksi seurapiirejä Lady Rosierin järjestämissä juhlissa. Maailman myllerryksestä huolimatta seurapiirit jatkavat juonitteluaan – tai draamojaan.

Osa 1 pelataan klo 13.30-15.30. Se pelataan samassa pelipaikassa kuin osa 2, ja sijoittuu in-game samaan päivään mutta eri lokaatioon kuin osa 2. Osa 1:ssä voi pelata jatkavaa tai uutta/one-shot hahmoa, ja seurapiirijuhliin voi tulla eri hahmolla kuin Kuunvalon bileisiin. Seurapiiripippaloiden jatkot ovat Kuunvalossa, eli halukkaat hahmot siirtyvät näistä juhlista klubille.

Osa 1:seen voi osallistua hahmolla, joka kuuluu puhdasveristen rikkaiden seurapiireihin, on saanut sinne joltakulta juhlien järjestäjältä kutsun tai tulee sinne jonkun avecina.

Seurapiirijuhlien rinnalla järjestetään myös varjotapahtumia eli Tampereella samaan aikaan pelattavia minipelejä, joista voi sitten siirtyä jatkoilemaan yhteisesti Kuunvaloon. Näistä mainittakoon mm. Georgen polttarit. Muitakin minipelejä tähän saa ehdottaa.

Toinen osa: Klubipeli
Kuunvalo avasi ovensa Viistokujalla keväällä 2000, ja on Englannin ensimmäinen kunnollinen taikaväen oma tanssiklubi. Klubin omistavat Blaise Zabini ja Daphne Greengrass, ja paikka on saavuttanut mainetta parhaana bilemestana. Bileet ovat tiedossa tänäkin lauantai-iltana ja millaiset bileet ovatkaan!

Osien 1 ja 2 välissä pidetään pieni briiffaus- ja vaatteidenvaihtotauko. Osa 2 alkaa klo 16.00 ja loppuu klo 21.30. Osassa 2 ei tarvitse olla koko peliä, vaan saapua ja lähteä voi silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kuunvaloon voivat tulla ihan mitkä tahansa hahmot, jotka ovat päättäneet lähteä sinä iltana bilettämään! Klubi on K17 eli tätä nuoremmat hahmot eivät pääse sisään, elleivät ole onnistuneet livahtamaan tai neuvottelemaan portsarin kanssa tms.