Seurapiirit

Seurapiirit koostuvat pääasiassa nimekkäiden puhdasveristen sukujen jäsenistä sekä henkilöistä, jotka ovat tavalla tai toisella onnistuneet voittamaan tiensä seurapiireihin. Sukuja on kahden tyyppisiä: niin sanonut ydinsuvut, joihin kuuluvat vanhat brittiläiset puhdasveriset (näitä ei saa keksiä kampanjaan lisää) ja näiden lisäksi uusrikkaat, ulkomaalaiset ja uudemmat valtaa saavuttaneet suvut.

Seurapiirien vaiheet & kulttuuri

Englannin taikaseurapiireillä on pitkä historia – käytännössä siitä asti kun hovi ja luokkayhteiskunta on ollut olemassa, niin ovat olleet seurapiiritkin, vaikka ne ovatkin muuttaneet aikakausien mukana muotoaan. Toisen velhosodan jälkeen (1998) rikkaiden puhdasveristen sukujen valta romahti huomattavasti yhteiskunnassa, sillä yleinen mielipide oli heitä vastaan. Seurapiirit jatkoivat keskinäisiä valtapelejään erillään muusta yhteiskunnasta. Monia sukujen jäseniä kuoli sodissa ja monien sukujen päät istu(i)vat Azkabanissa kuolonsyöjätaustansa takia. Toiset päättivät elää uudessa maailmassa uuden maailman säännöillä, toiset taas jatkoivat tuttua ja turvallista seurapiirielämää piittaamatta ympärillä myllertävästä muutoksesta.

Pikkuhiljaa uusi sukupolvi kuitenkin nousi seurapiireissä valtaan ja alkoi niittä menestystä ja mainetta – ei pelkästään seurapiireissä, vaan myös muualla yhteiskunnassa. Uudella sukupolvella oli vanhempiaan hieman modernimmat käsitykset joistain asioista, ja tämä on pikkuhiljaa muuttanut yleistä suhtautumista asioihin seurapiireissä. Vaikka seurapiireissä on edelleen vallassa monia vanhanaikaisia käsityksiä, niin esimerkiksi myönteisyys naisten johtoasemia kohtaan on suurempaa ja vihamielisyys ei-taikovasyntyisiä kohtaan on asia, jota ei ole enää kovin sopivaa näyttää kovin julkisesti. Verenperimällä on myös hieman vähemmän väliä kuin ennen, jos henkilö on muuten pätevä. Lisäksi ilmapiiri esimerkiksi seksuaalivähemmistöjä kohtaan on hieman sallivampi kuin aiemmin, vaikka kaikki ongelmat eivät olekaan kadonneet. Viimeisen muutaman vuoden aikana taikaneuvoston paikoista monet ovat päätyneet seurapiirisukujen käsiin, mikä on lisännyt seurapiirien valtaa jälleen myös yhteiskunnassa, joskaan ei aivan samalla tavalla kuin aiemmin.

Pimeä magia on ollut seurapiireissä aina hyväksytympää kuin mitä se on ollut taikayhteiskunnassa yleisesti, kunhan sitä käyttää järkevästi. Viimeisen 20 vuoden tapahtumat (mm. varjosaastekastrofi) ovat kuitenkin hieman tasoittaneet eroa asiassa seurapiirien ja muun yhteiskunnan välillä, vaikkei se mihinkään kokonaan ole kadonnut.

Kaikki seurapiireissä tietävät, että seurapiirien kulissien takana tapahtuu vaikka mitä skandaalimaista, kuten pettämistä, rakastajia, kiellettyä taikuutta, rikollisia bisneksiä, selvittämättömiä murhia ja muuta villiä. Tämä on ihan hyväksytty fakta, eivätkä esimerkiksi rakastajat ole mitään erikoista tässä ympäristössä, jossa järjestetyt ja kulissiavioliitot ovat yleisiä. Tärkeintä on, että moiset asiat eivät nouse julkisuuteen, vaan pysyvät suljettujen ovien takana. Jos tällainen asia nousee julkisuuteen, alkavat kaikki totta kai sitä kauhistella siitäkin huolimatta että itse tekevät ihan samaa, sillä kaksinaismoralismi on valloillaan ja oma maine täytyy pitää puhtaana. Juoruja liikkuu paljon, ja vain puolet niistä ovat totta, vaikka monilla juoruilla jokin totuusperä kenties onkin.

Tältä sivulta kannattaa lukea erityisesti kohta “avioliitto ja perinteet”: https://hp.epellarp.net/maailma/kulttuuri/#avioliitto

Taikaväen aatelisarvot

Alunperin Lordi/Lady -tittelit ovat siltä ajalta, kun Englannin kuninkaalliset myönsivät aatelistitteleitä. Kun taikaväki piiloutui jästeiltä 1600-luvulla, alkoi heille muodostua oma kulttuuri tittelien osalta: kaikki muut tittelit katosivat ja taika-aatelissuvun johtavaa paria kutsuttiin Lordiksi ja Ladyksi (suvun päämies ja tämän vaimo) tai Ladyksi ja Herraksi (suvun päänainen ja tämän mies). Nämä tittelit ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Koska taikaseurapiirit eivät voineet enää olla tekemisissä kuninkaallisten kanssa, muotoutui käytännöksi ajan saatossa se, että useiden vahvojen aatelissukujen tunnustama ja merkittävän paljon vaikutusvaltaa seurapiireissä saanut suku voidaan aateloida sukujen yhteistoiminnalla. Tämä tapahtuu Aatelisneuvostossa, joka koostuu nykyisistä valtaa pitävistä Lordeista/Ladyista. Tällöin suvun pää saa Lordin/Ladyn tittelin. Taikaministeriöllä ei ole mitään tekemistä aatelistitteleiden kanssa, joten taikaministeriö (tai oikeusistuin) ei voi niitä siksi myöntää, siirtää tai poistaa.

On suvun sisäinen asia päättää, kuka on suvun pää. Jos on epäselvää kuka on pää, suvulla on usein erilaisia perinteitä, testejä ja riittejä, joilla pää valitaan. Useimmissa suvuissa nykyinen pää nimeää perillisensä. Jos perillinen on joku muu kuin vanhin lapsi, on asia suuri skandaali. Jos suvun päällä ei ole sukulaisia, niin on hyväksyttävää nimetä joku suvun ulkopuolinen, jolloin tämä tietenkin ottaa suvun nimen. Suvun pää voi myös siirtää tittelinsä eteenpäin jollekulle sukulaiselle, jos ei itse halua pään asemaa. Jos suku ei pääse sopuun siitä kuka on pää (harvinaista, yleensä suvun sisäiset valintataiat ja testit hoitavat asian), voi suku tuoda asian käsiteltäväksi Aatelisneuvostolle. He päättävät, kenestä tulee suvun pää.

Aatelisneuvostossa ensimmäinen huomioitava asia on perintäjärjestys, joka on kaikista tärkein. Toisena huomioitava asiana on henkilökohtaisen omaisuuden koko (eli kuka paperilla omistaa eniten). Kolmantena huomioidaan henkilön meriitit ja poliittinen valta. Jos vanhempi polvi on jo siirtänyt tittelin eteenpäin lailliselle perijälle, on hänen käytännössä enää vaikea saada sitä takaisin, ellei sekä toinen että kolmas kohta toteudu merkittävästi hänen edukseen (eli perijä on möhlinyt pahasti). Valtansa perijälle luovuttanutta Lordia/Ladya kutsutaan usein Vanhaksi Lordiksi tai Vanhaksi Ladyksi, vaikkei tämä olekaan enää suvun pää. Joissain suvuissa valta siirtyy vasta kun edellinen pää kuolee.

Periaattessa kerran aateloitu suku ei voi menettää arvoaan, joskin seurapiirit voivat lakata kohtelemasta aatelisena.

Vuonna 2020 Brittiläisten aatelissukujen johtajia eli aatelisneuvostoon kuuluvia ovat mm.:
Lady Daphne Greengrass
Lordi Draco Malfoy
Lady Cleantha Rosier
Lordi Gideon Ollivander
Lordi Dominic Parkinson
Lordi Urien Roderick
Lady Lavender Selwyn
Lordi Dean Rowle
Lordi Blaise Zabini
Lady Tracey Zabini (Lady Davis)

Lordi Antonio Lorenzo, Lady Althea Sansoucy Ferreira ja Lordi Séverin Adrien eivät virallisesti kuulu aatelisneuvostoon, koska heidät nähdään vielä ulkomaalaisina, mutta jos he asettuisivat pysyvästi / pitkäaikaisesti Britanniaan, niin asia luultavasti muuttuisi.

Ydinsuvut

Tässä on lueteltuna kaikki vanhat puhdasveriset suvut, jotka ovat olleet olemassa Britanniassa jo useita satoja vuosia. Kaikki näistä suvuista eivät osallistu seurapiireihin.

HUOM. Kuvauksissa voi olla vanhoja tietoja tai niistä voi puuttua oleellisia tietoja. Niitä ei ole tarkistettu kunnolla, vaan ne on lähinnä nopeahkosti päivitetty vuoden 2020 tasolle. Tiedot eivät ole kovin oleellisia FL8:in kannalta, mutta jos haluaa olla hyvin perillä asioista niin voi vähän vilkuilla.

Abbott
Pääasiassa korpinkynsiä, ovat naineet myös puoliverisiä ja jästejä, suvussa on ollut mm. Tylypahkan opettajia. Eivät osallistu seurapiireihin.

Avery
Averyt kuuluvat vanhojen rikkaiden puhdasveristen sukujen ytimeen ja olivat aktiivisesti mukana kuolonsyöjien toimissa velhosodissa. He eivät kuitenkaan joutuneet Azkabaniin ensimmäisen velhosodan jälkeen vaan onnistuivat livahtamaan syytteistä samaan tapaan kuin Malfoyt.
Adam Avery 1945-, Alexin isä
Vanessa Avery os. Yaxley 1947-1981, Alexin äiti
Alexander “Alex” Avery 1967-, Adamin ja Vanessan poika
Victoria Avery 1967-, Adamin ja Vanessan tytär
Melissa Avery 1975-, Adamin ja Vanessan tytär

Bulstrode
Vanha puhdasverinen ja kohtalaisen varakas suku. Bulstrodet pyörivät aktiivisesti seurapiireissä, joissa heillä ei kuitenkaan ole kovinkaan merkittävää valtaa. Osa suvun viimeisimmistä jäsenistä on ollut puoliverisiä.
Millicent Bulstrode 1980
Malcolm Greengrass os. Bulstrode

Burke
Suku omistaa osaksi liikkeen Borgin and Burke’s, joka erikoistuu taikaesineisiin – monet aiheesta kiinnostuneet kuitenkin tietävät, että tiskin alta voi ostaa ja myydä pimeitä esineitä. Burket ovat kohtalaisen varakas ja vanha puhdasverinen suku, mutta he eivät ole olleet kovin vaikutusvaltaisia seurapiireissä. Sukuun kieltämättä kuitenkin kuuluu joitain varsin arvostettavia jäseniä. Suvun lordin poika Robert, joka toimi taikaministerin sihteerinä, oli vuosituhannen alussa muutaman vuoden Azkabanissa väärennetyistä asiakirjoista.
Pamela Parkinson os. Burke 1959-, Herbertin serkku
Pamelan vanhemmat
Lordi Herbert Burke 195x-
Belvina Burke os. ?, Herbertin vaimo
Ryan Burke 1971, Herbertin poika
– Burke os ?, Ryanin vaimo
Burton & Abigail, Ryanin lapset
Robert Burke 1973, Herbertin poika
Lilith ? os. Burke 1974, Herbertin tytär
Lilithin perhe
Loretta Kahlesalpa os. Burke 1910, Pamelan ja Herbertin isotäti
Mahdollinen Pamelan ja Herbertin nuorempi serkku ja tämän lapset.

Carrow
Carrowit ovat vanha puhdasverinen suku. Suvulla ei ole kovin paljon rahaa, vaan he ovat menettäneet omaisuuttaan jo ennen sisaruksien Alekton ja Amikuksen syntymää. Tämän vuoksi suku on jäänyt jossain määrin ulos seurapiireistä – he ovat kyllä olleet sinne tervetulleita, mutta eivät ilmeisesti häpeän vuoksi kovin paljoa osallistuneet muutamia juhlia lukuunottamatta. Kaksikko kuului Pimeyden lordin lähipiiriin, olivat Azakabanissa toisen velhosodan jälkeen ja karkasivat sieltä 2000 ja ovat edelleen karkuteillä. Carrowit eivät omaa juurikaan hienostunutta mainetta, koska Amikus erosi vaimostaan ja Alekton kaksostyttärien isä oli pitkään mysteeri. Sittemmin isä paljastui italialaiseksi puoliveriseksi, joka ei ollut mistään hienosta suvusta. Amikuksen poikaa Keviniä ei ole paljon seurapiireissä nähty, mutta Alekton tyttäriä on jonkin verran. Hestia on irtisanoutunut Carrowin suvusta, otti isänsä nimen ja tehnyt itselleen omaa nimeä.
Amikus Carrow, Kevinin isä, Alekton veli
Amanda Carrow os. ?, Kevinin äiti ja Amikuksen ex-vaimo
Kevin Carrow 1981, Amikuksen ja Amandan poika
Alekto Carrow, Hestian ja Floran äiti
Hestia Minetti ent. Carrow 1982
Flora Carrow 1982

Fawley
Fawleyn suku on melko suuri ja haarautunut, varakas ja puhdasverinen. Fawleyt ovat kannattaneet kuolonsyöjiä, vaikka yksikään suvun jäsen ei ole itse ollut kuolonsyöjä ja sodassa he asettuivat julkisesti puolueettomaksi.
Chalmers Fawley 1947
Elizabeth Fawley os. ? 1947, Chalmersin vaimo
Anthony Fawley 1979, Chalmersin poika
Abigail Fawley 1981, Chalmersin tytär, verenpetturiasenteensa taki riidoissa suvun kanssa
Melia Greengrass os. Fawley 1961, Daphnen äiti
Gordon Fawley 1929, Clarissen isä
Aderyn Fawley os. Roderick 1925, Clarissen äiti
Richard Fawley 1951, Clarissen veli
– Fawley os. ?, Richardin vaimo
Bradford Fawley 1974, Richardin poika
– Fawley 1977, Richardin tytär
– Fawley 1979, Richardin tytär
Clarisse Fawley 1953, Richardin sisko

Flint
Vanha puhdasverinen ja varakas suku. Flintit ovat pyörineet aktiivisesti seurapiireissä jo pitkään, ja heitä on nähty useita myös politiikan parissa.
Marcus Flint

Greengrass
Greengrassit onnistuivat pysyttelemään sodan ajan puolueettomina. Suvun pää Sophus Greengrass kuitenkin kuoli 2000, eikä vieläkään olla varmoja oliko kyseessä murha vai onnettomuus. Suvun pääksi nousi Sophuksen vanhin tytär Daphne, joka vuonna 2000 naimisiin Malcolm Bulstroden kanssa. Hänen ensimmäinen kihlauksensa Robert Burken kanssa ajautui karille miehen jouduttua Azkabaniin asiakirjojen väärennöksestä. Sophuksen leskivaimo Melia oli pitkään parantaja ja nykyään tutkija, ja Daphnella on myös villikko pikkusisko Astoria, joka meni naimisiin ja sitten erosi puoliverisen Michael Cornerin kanssa. Sophuksella oli myös siskoja, joiden lapset kuuluvat Greengrassin sukuun. Seurapiireissä kulki aikanaan pientä huhua siitä, että Daphnella olisi salasuhde Pansy Parkinsoniin, mutta monet pitivät näitä huhuja naurettavina ja ne ovat sittemmin kuolleet kokonaan pois. Greengrasseilla huhutaan olevan jonkinlainen sukukirous, joskin viimeiaikaisin huhu on, että se oltaisiin onnistuttu purkamaan vihdoin.

†Vanha Lordi Sophus Greengrass ?-2000, Daphnen & Astorian isä
Melia Greengrass os. Fawley 1961, Daphnen & Astorian äiti
Lady Daphne Greengrass 1980, Sophuksen ja Melian tytär
Malcolm Greengrass os. Bulstrode, Daphnen aviomies
Theia Greengrass 2001, Daphnen ja Malcolmin tytär
Larisa Greengrass 2002, Daphnen ja Malcolmin tytär
Charon Greengrass 2011, Daphnen ja Malcolmin poika
Astoria Greengrass 1982, Sophuksen ja Melian toinen tytär
Andreas Greengrass 2003, Astorian ja Michaelin poika
Sophuksen nuoremmat siskot ja näiden lapset
Prunella-Euphemia Greengrass, Sophuksen siskontytär

Kahlesalpa
Vanha ja puhdasverinen suku, varakas mutta ei kuitenkaan kovin rikas. Kahlesalpoja on elossa enää kaksi: entinen taikaministeri Kingsley ja tämän sisko Karla ovat taistelleet puhdasverisiä arvoja vastaan. Sukuun kuuluva ja joitain vuosia sitten yli 100-vuotiaana menehtynyt Loretta on toiminut useita vuosikymmeniä kotiopettajattarena puhdasveristen perheiden lapsille, ja hän on opettanut monia – osa hänen vanhoista oppilaistaan on jo keski-iän paremmalla puolen.

Kolkko
Yksi ydinsuvuista, jo kadonnut, tunnettuja siitä, että olivat ainoita puhtaita salazar Luihuisen jälkeläisiä. Suvun loppuvaiheilla he olivat niin sisäsiittoisia, ettei jalosta linjasta ollut juuri muuta jäljellä kuin pari piirrettä ja kärmeskieli.

Kuhnusarvio
Vanha puhdasverinen suku, kuuluvat seurapiireihin. Suvun tunnetuin jäsen lienee poliittisestikin aktiivinen Horatius Kuhnusarvio.

Kyyry
Kuollut ns. sukupuuttoon -96 mennessä, tunnetuimmat jäsenet Barty Crouch ja Barty Crouch Jr. tulivat tunnetuiksi Kolmivelhoturnajaisten yhteydessä paljastetussa skandaalissa. Poika ainakin ollut lojaali kuolonsyöjä.

Lestrange
Suvun ainoat elossa olevat jäsenet ovat veljekset Rodolphus ja Rabastan. Kummatkin pakenivat Azkabanista 2015 sodan alkaessa. He kuuluivat Pimeyden Lordin lähipiiriin kumpienkin sotien aikana, ja ovat fanaattisia pimeyden voimista. Suku on käytännössä romahtanut, eikä näitä enää seurapiireissä näy.
Lordi Rodolphus Lestrange 1951, Bellatrixin aviomies
†Bellatrix Lestrange os. Musta 1951-1998, Rodolphuksen vaimo, Narcissan sisko
Rabastan Lestrange 1955, Rodolphuksen veli

Longbottom
Kunnioitettu puhdasverinen perhe, joka on vuosien aikana menestynyt useillakin eri alueilla, pari viimeistä sukupolvea on liitetty vahvasti Feeniksin Kiltaan ja puhdasveristen valtaa vastustaviin liikkeisiin. Longbottomit eivät ole mukana seurapiireissä, mutta tästä huolimatta seurapiirit jossain määrin jopa vastahakoisesti arvostavat tätä sukua.

Macmillan
Joissakin piireissä Macmillanien paria viimeistä sukupolvea pidetään veripettureina, puhdasverinen perhe vaikka ovatkin. Macmillanit ovat varakkaita ja ovat jonkin verran mukana seurapiirien toiminnassa, etenkin talouspuolella.

Malfoy
Malfoyt ovat olleet vuosisatoja kenties rikkain ja yksi vaikutusvaltaisimmista taikasuvuista Britanniassa, vaikka sittemmin Rosierit ovat nousseet samalle tasolle. He kuuluivat kuolonsyöjiin, mutta käänsivät takkinsa sodan lopulla eikä kukaan heistä joutunut vankilaan. Lucius auttoi auroreita saamaan kiinni kuolonsyöjiä antamalla näille tietoja, mikä aiheutti närää monien kuolonsyöjäsukujen keskuudessa. Sodan jälkeisen maineen romahduksen jälkeen Malfoyt ovat keplotelleet onnistuneesti takaisin yhteikunnan huipulle, mutta eri arvoilla kuin ennen. Esim. suvun nykyinen Lordi Draco on naimisissa Harry Potterin kanssa ja kannatti Hermione Weasleyta tämän taikaministerivaaleissa. Aluksi Dracon ja Harryn suhde oli valtava skandaali, mutta nyt asiaan on jo totuttu, sillä onhan julkistuksesta jo 20 vuotta. Dracon ja Harryn lasten äiti on puhdasverinen ranskalainen Althea. Narcissa oli ennen 2000-lukua yksi seurapiirien kaikista aktiivisimmista ja rakastetuimmista jäsenistä, mutta sairastui ja lopulta menehtyi sairauteen.
Vanha Lordi Lucius Malfoy 1954, Dracon isä
†Vanha Lady Narcissa Malfoy os. Musta 1955-2008, Dracon äiti
Lordi Draco Malfoy 1980, Luciuksen ja Narcissa poika
Scorpius & Frances Malfoy, 2000, Dracon ja Althean (ja Harry Potterin) lapset

Musta
Ennen niin jalo ja pimeyden voimia kannattanut suku on kuollut pois. Suvun viimeinen perijä, verenpetturi Sirius Musta testamenttasi Mustien suvun omaisuuden Harry Potterille, joka on sittemmin myynyt sukukartanon pois Sagedieun suvulle. Ainut elossa oleva Musta on pyyhitty kokonaan pois suvusta (Andromeda). Toisaalta ottaen huomioon Harry Potterin adoptoineen Narcissa Mustan lapsenlapset, omaisuus saattaa lopulta päätyä oikeille henkilöille.

Nott
Kuolonsyöjänä toimineen Calvinin kuoltua toisessa velhosodassa jäi tämän poika Theodore sukunsa ainoaksi elossa olevaksi jäseneksi. Suku romahti Calvinin kuoleman mukana, sillä Theo tuhlasi suvun rahoja melko vauhdikkaasti eikä hän ole muutenkaan ollut juuri mukana enää seurapiireissä. Hän oli 2001 otsikoissa karattuaan salarakkaansa Blaise Zabinin kanssa ulkomaille. Calvinin isä Cogintos katosi 1960-luvun alussa ja luultiin kuolleeksi kunnes ilmestyi taas seurapiireihin 2001.
Vanha Lordi Cogintos Nott, Calvinin isä
† Vanha Lordi Calvin Nott 1936-1998, Theon isä
† Divina Nott 1940-1987, Theon äiti
Lordi Theodore Nott 1980, Calvinin ja Divinan poika

Ollivander
Vanha puhdasverinen ja kohtalaisen varakas suku, joka ei ole kuitenkaan ollut kovin aktiivisesti osallisena seurapiireissä. Suku on tunnettu pitkästä historiastaan taikasauvojen tekemiseen ja kehittämiseen liittyen, jonka vuoksi perhe on kuitenkin hyvin arvostettu. Ollivanderit ovat pysytelleet puolueettomina, mutta Pimeyden Lordin kidnapattua suvun pää Garrick toisen velhosodan aikana on osa suvusta kovin näreissään entisille kuolonsyöjille. Suvun nykyinen Lordi ja sauvamestari Gideon meni naimisiin Cleantha Rosierin kanssa 2000-luvun alussa, joten tätä eivät moiset seikat tunnu haittaavan.
Garrick Ollivander, Gideonin isoisä, Geraldin ja Geneviven isä
† Genevive Ollivander, Geraldin sisko
Gerald Ollivander, Gideonin isä
Katelyn Ollivander os. ?, Gideonin äiti
Lordi Gideon Ollivander 1974, Cleanthan aviomies
Geoffrey Ollivander 2002, Cleanthan ja Gideonin lapsi ja suvun perijä

Parkinson
Parkinsonien rikas suku on ollut jo pitkän aikaa vaikutusvaltainen seurapiireissä. He kannattivat äänekkäästi Pimeyden lordia, vaikka sodan jälkeen ovatkin olleet hieman hiljempaa näkökannoistaan – jotka eivät kyllä silti ole jääneet epäselväksi. Lordi Dominic joutui toisen sodan päätteeksi Azkabaniin, mutta on ollut vuodesta 2000 asti karkuteillä. Tällä hetkellä suvun asioita ohjailee Dominicin vaimo Pamela, hyvän bisnesvainun omaava uranainen, joka nauttii kunnioitusta seurapiireissä. Nainen on osakkaana Borgin & Burkesissa, lisäksi Amargas Antiques -korporaation edustushenkilö. Dominicin ja Pamelan tytär ja suvun perijätär Pansy on naimisissa ranskalaisen PlayWizard-perijän Charles Laurensin kanssa. Pansylla on lapsi Blaise Zabinin kanssa näiden entisestä kihlauksesta, ja useampi lapsi uudesta liitosta Charlesin kanssa.
Dominic Parkinson 195x, Pansyn isä
Pamela Parkinson os. Burke 1959, Pansyn äiti
Pansy Parkinson 1979, Pamelan ja Dominicin tytär
Cassandra Parkinson 2001, Pansyn ja Blaisen tytär

Prewett
Lähes kadonnut suku, jota pidettiin erittäin kunnioitettavana joka taisteli urheasti ensimmäisessä velhosodassa ja menehtyi, ainoa elossa oleva jäsen on Molly Weasley os. Prewett.

Rosier
Malfoyden ohella Britannian rikkain taikasuku. Rosierit kuuluivat ainakin aiemmin vanhoillisempaan päähän rikkaita vanhoja puhdasverisiä sukuja, ja heillä on käytössä vielä monia vanhoja tapoja, joista muut ovat jo luopuneet. Suvun pää Evan Rosier kuoli ensimmäisessä velhosodassa kuolonsyöjien puolella. Suvun tapojen mukaan perijän täytyy olla täysi-ikäinen ja naimisissa ennen kuin saa oikeudet suvun hallintaan, minkä vuoksi suvun omaisuus oli lukittujen ovien takana Evanin vaimolle Amandalle sekä tyttärelle Cleanthalle, kunnes Cleantha meni naimisiin Gideon Ollivanderin kanssa 2000. Cleantha on sittemmin onnistunut keräämään seurapiireissä paljon mainetta ja valtaa ja on hyvin arvostettu. Amandan miesseikkailuista kiersi aikaisemmin monenlaisia huhuja. Evanilla oli kaksi veljeä, ja veljien lapsista monet pyörivät myös seurapiireissä. Näistä lapsista Wilma Rosier on ollut hieman suvun musta lammas, eikä ole aina käyttäytynyt arvolleen sopivalla tavalla.

† Vanha Lordi Evan Rosier 1958-1981, Cleanthan isä, Theon veli
Amanda Rosier os. Yaxley 1960, Cleanthan äiti, Evanin vaimo, Luciuksen serkku
Lady Cleantha Rosier 1981, Evanin ja Amandan tytär
Gabriella Rosier 2001, Cleanthan ja Gideonin tytär ja suvun perijä
Geoffrey Ollivander 2002, Cleanthan ja Gideonin lapsi
† Theo Rosier 1949-1998, Evanin veli
† Meinir Rosier os. Roderick 1950-1998, Theon vaimo, Llewellan sisko
Wilma Rosier 1971, Meinirin ja Theon tytär
Theon & Evanin pikkuveli ja tämän vaimo, Vernan vanhemmat
Verna Rosier, Cleanthan ja Wilman serkku

Rowle
Varakas puhdasverinen suku, jossa tavattiin pitää hyvää kuria. Perheen identtiset kaksoispojat Thorfinn ja Isaac olivat kummatkin kuolonsyöjiä, mutta Isaac menehtyi ensimmäisen velhosodan jälkeen, ja Thorfinn joutui toisen velhosodan jälkeen Azkabaniin, josta karkasi 2000 ja on vieläkin karkuteillä. Paljastui, että Isaac oli saanut lapsen jästin kanssa, ja Thorfinnin ollessa kykenemätön hoitamaan suvun Lordin velvollisuuksia, luovutti hän paikkansa veljenpojalleen Deanille (ent. Thomas). Sittemmin on paljastunut, että Thorfinn on menehtynyt ollessaan karkuteillä ja Isaac itseasiassa vain lavasti kuolemansa ja onkin oikeasti elossa.
Ent. Lordi Thorfinn Rowle 1958
† Ent. Lordi Isaac Rowle 1958-1980
Lordi Dean Rowle 1980
Dan Rowle, Deanin ja Lavenderin adoptiolapsi ja Rowlen suvun perijä

Selwyn
Ensimmäisen sodan aikana perhe jakautui vahvasti, sillä osa päätyi tukemaan Pimeyden Lordia kuolonsyöjinä ja osa pyrki sivusta tukemaan vastarintaliikettä. Suvun viimeinen verijälkeläinen Ashleig ”Ash” Selwyn toimi toisessa sodassa kenttäparantajana hoitaen kaikkia riippumatta siitä, kummalle puolelle nämä kuuluivat. Rakastettu nainen valitettavasti kuoli vuodenvaihteessa 2000 sairauteen. Hän testamenttasi sukukartanonsa Lavender Brownille, joka jätti oman sukunsa taakseen ja on nykyään uusi Lady Selwyn. Lavender on puhdasverinen, vaikka hänen taustansa ovatkin Rohkelikossa ja valon puolella taistelussa. On kiertänyt huhua, että nainen olisi Abraxas Malfoyn äpärälapsi. Lavender ja Dean olivat pitkään naimisissa, mutta erosivat hiljattain.
Lady Lavender Selwyn 1980
Blake Selwyn, Deanin ja Lavenderin adoptiolapsi ja Selwynin suvun perijä

Shafiq
Yksi todellisista puhdasverisistä suvuista, suku kuoli pois tämän vuosisadan alussa.

Travers
Yksi vanhoista varakkaista puhdasverisistä suvuista, kuuluvat seurapiireihin, ja ainakin yksi jäsenistä oli kuolonsyöjä sekä ensimmäisessä että toisessa velhosodassa.

Weasley
Entinen köyhä ja nykyinen keskiluokkainen, veripettureina pidetty perhe, joka arvostaa perhettä, uskollisuutta ja rohkeutta, otti osaa molempiin sotiin Feeniksin killan puolella ja on ollut aktiivinen muutoksen kannattaja.

Yaxley
Yaxleyt ovat yksi vanhoista rikkaista puhdasverisistä suvuista. Siinä missä osa suvusta on kannattanut puhdasverisiä arvoja ja ollut tärkeä osa seurapiirejä, on suvussa ollut myös merkittävä joukko mustia lampaita, jotka ovat olleet eri mieltä lopun suvun kanssa ja eivät kuulu seurapiireihin. Suvun jäsenissä on myös ollut kuolonsyöjiä, joista Jonathan karkasi Azkabanista 2000. Yaxleyn sukukartano on Rosierin kartanon naapurissa.
Jonathan Yaxley 1958, Amandan veli
Amanda Rosier os. Yaxley 1960, Jonathanin sisko, Cleanthan äiti
† Prisca Malfoy os. Yaxley ?-1985, Luciuksen äiti, Jonathan et al. täti
Lordi X Yaxley 1928, Priscan veli, Jonathanin & Amandan setä
Lordin vaimo
XX Yaxley, X:n poika ja Yaxleyn suvun perijä, Julian veli
Julia Yaxley 1958, X:n tytär, Jonathanin & Amandan & Luciuksen serkku
Julialla ja XX:llä voi olla myös muita sisaruksia, ja kaikilla näillä lapsia

Muut seurapiirisuvut

Uudemmat puhdasveriset suvut, jotka ovat alkaneet saavuttaa jalansijaa seurapiireissä tai joilla ei ole koskaan ollut kovin suurta vaikutusvaltaa, vaikka ovatkin mukana.

Roderick
Aikaisemmin vaikutusvallaton suku saavutti nimeä Llewella Roderickin noustua sen pääksi. Politiikkaa taitava ja bisnesvainua omaava nainen pääsi jo melko nuorena Velhojen neuvostoon. Lisäksi nainen oli jonkin aikaa Tylypahkan liemimestari. Hän oli pitkään naimisissa Trahaearn Tudorin kanssa, mutta mies kuoli hämärissä olosuhteissa ensimmmäisen velhosodan aikana. Liitosta on kaksi lasta, Urien ja Tegan Roderick (ent. Tudor). Urien on naimisissa puoliverisen Alexandran kanssa, ja parilla on kaksi nuorta lasta, Carys ja keväällä syntynyt Llewyn. Roderickit ovat lämpimissä ja läheisissä väleissä Malfoyn perheen kanssa ja Lucius ja Llewella menivätkin naimisiin 2015. Seurapiireissä suhtaudutaan Llewellaan kunnioituksella, jonka tämä on omalla työllä ja taidolla saavuttanut. 2001 Llewella luovutti vastuun suvun hallinnasta pojalleen Urienille, josta tuli täten Lordi.
Vanha Lady Llewella Roderick 1956
† Vanha Lordi Trahaearn Tudor 1950-1979, Llewellan aviomies
Lordi Urien Roderick 1975, Llewellan ja Trahaearnin poika
Lady Alexandra Roderick os. Allison 1975, Urienin vaimo
Carys Roderick 1999, Urienin ja Alexandran tytär
Llewyn Roderick 2001, Urienin ja Alexandran poika
Tegan Roderick 1977, Llewellan ja Trahaearnin tytär
Rhiannon Roderick 2003, Luciuksen ja Llewellan tytär

Davis
Davisit eivät ole koskaan olleet seurapiirien ytimessä, sillä suku ei ole ollut kovin merkittävä. Suku on jatkuvasti yrittänyt päästä mukaan piireihin, sillä ovathan he puhdasverinen ja kohtalaisen varakas, ja välillä melkein onnistuivatkin siinä. On julkinen salaisuus – ja tabu – että Edwin Davis tappoi vaimonsa, koska häpesi naisen jästisyntyisyyttä. Edwin kuitenkin menetti järkensä tapahtuman johdosta, eikä kukaan halunnut olla enää tekemisissä hänen kanssaan. Loppu Davisien suku muutti Ranskaan. Edwin kuitenkin kuoli, ilmeisesti murhattiin, 2000. Tytär Tracey on sittemmin osoittanut olevansa hyvinkin seurapiirikelpoinen, joten hänet vihittiin merkittävien sukujen suosituksien takia vihdoin seurapiireihin kesällä 2001. Myöhemmin elämässään Tracey meni naimisiin Blaise Zabinin kanssa, joten hän on sekä Davisin että Zabinin suvun Lady.
†Vanha Lordi Edwin Davis 1948-2000, Traceyn isä
† Geraldine Davis 1949-1984, Traceyn äiti
Lady Tracey Zabini os. Davis 1980

Moon
Puhdasverinen suku, jolla ei ole ollut kovinkaan paljon vaikutusvaltaa seurapiireissä, koska suku ei ole kovinkaan vanha. Heitä on kuitenkin viime vuosikymmeninä alkanut näkyä seurapiireissä yhä aktiivisemmin, toisin sanoen nouseva pyrkyrisuku, johon kuitenkin suhtaudutaan varsin positiivisesti. Ainakin heillä on hyvät geenit ulkonäön suhteen.
† Abel Moon, Yolandan isä
† Miranda Moon os. ?, Yolandan äiti
Yolanda Zabini os. Moon 1961
Isaac Moon, Lilyn isä, Yolandan serkku
Lily Moon 1980
Dennis Moon, Lilyn veli
Victor Moon, Isaacin veli
Jessica Moon (os. Bullstrode), Victorin vaimo
Mona Moon 1983, Victorin ja Jessican tytär
Marcus Moon 1990, Victorin ja Jessican poika

Crabbe & Goyle
Vanhoja puhdasverisiä sukuja, jotka eivät ole koskaan olleet kovin arvovaltaisia, mutta ovat kuitenkin pyörineet seurapiireissä mukana.
Vincent Crabbe sr. 1954, Azkabanissa
Miranda Crabbe os. ?, Vincentin vaimo
Anya Crabbe 1978, Vincentin tytär
† Vincent Crabbe jr. 1980-1998, Vincentin poika
– Goyle, kuollut/Azkabanissa, Gregoryn isä
Gregory Goyle 1979/80

Yasbeck
Rikas ja melko vanha suku, jonka tämän hetkiset tunnetut jäsenet ovat veljekset Yvan ja Erik Yasbeck. Yasbeckien suku on aina ollut melko pieni eikä ole vauraudestaan huolimatta osallistunut kovin aktiivisesti politiikkaan tai seurapiireihin.

Dolohov
Tuoreehko puhdasverinen suku, jolla ei ole ollut tähän mennessä seurapiireissä kovin paljon valtaa – aika näyttää, onko suunta ylös- vai alaspäin. Kuolonsyöjänäkin toiminut Antonin kuului kouluaikoinaan luihujen poikaporukkaan, johon kuului myös Evan, Isaac, Thorfinn sekä Jonathan.
Antonin Dolohov 1958, Azkabanissa

Tudor
Hyvin kaukaista sukua Englannin entiselle kuningasperheelle. He olivat pitkän aikaa melko tuntematon, eivätkä usein edes kovin puhdasverinen suku, mutta läsnä seurapiireissä. Tudorien taikasukuhaaraa ei ole sillä nimellä enää olemassa, sillä suvun lapset vaihtoivat nimensä vuonna 2000 äitinsä suvun nimeen Roderickiin. Syy tälle on tuntematon.

Vane
Eivät omaa kovinkaan suurta vaikutusvaltaa, mutta ovat pyörineet jo hyvän aikaa mukana seurapiireissä.

Ulkomaalaiset suvut

Osa näistä on asunut Britanniassa jo pari sataa vuotta, mutta eivät ole vieläkään päässeet täysin “ulkomaalainen” statuksestaan eroon.

Zabini
1800-luvulla Italiasta Englantiin muuttanut vanha ja varakas puhdasverinen perhe. He astuivat suoraan mukaan brittien seurapiireihin nauttien suosiota luontaisen charmikkuutensa ansioista. Osa Zabineista asuu edelleen Italiassa. Suvun edesmenneen lordin Maurizion tarumaisen kaunis vaimo Yolanda on surullisenkuuluisa siitä, että kaikki hänen seitsemän aviomiestään ovat mystisesti kuolleet ja Yolanda ja tämän poika Blaise ovat perineet kaikkien rahat. Blaise oli kihloissa Pansy Parkinsonin kanssa, mutta häät peruttiin ja Blaise karkasi ulkomaille Theodoren kanssa. Myöhemmin Blaise meni naimisiin TRacey Davisin kanssa ja adoptoi tämän pojan Gerardin.
† Vanha Lordi Maurizio Zabini 1954-1980, Blaisen isä
Vanha Lady Yolanda Zabini os. Moon 1961, Blaisen äiti
Lordi Blaise Zabini 1979
Lady Tracey Zabini os. Davis 1980
Gerard Zabini 2003, Traceyn poika ja Blaisen adoptiolapsi

D’Aramitz
Rikas italialainen seurapiirisuku.

Harkova
Vanha ja varakas venäläinen perhe, jotka muuttivat Britteihin 1980-luvulla osan suvusta jäädessä Venäjälle. Olivat jonkin verran mukana puhdasveristen brittien seurapiireissä, joskin perhe menehtyi ja ainut eloonjäänyt, Michael Harkova, liittyi Lorenzojen sukuun ja vaihtoi nimensä Amado Lorenzoksi. Mies oli ennen kuuluisa ja taitava huispaaja.
† Yakov Harkova, Michaelin & Valkyrian isä
† Eda Harkova os. ? X-1988, britti, Michaelin & Valkyrian äiti
Ent. Michael Harkova, nyk. Amado Lorenzo 1973, Yakovin ja Edan poika
† Valkyria Harkova 1981, Yakovin ja Edan tytär

Sansoucy
Ranskan taikayhteisön rikkain ja yksi vaikutusvaltaisimmista suvuista. Omistavat Taika-Euroopan suurimman kiinteistöbisneksen. Suvun pää Jaques on ollut Ranskan taikaministeri vuodesta 1999, ja hyvin rakastettu sellainen. Hän on taistellut muun muassa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Suvun perijätär Althea on joutunut monien skandaalien kohteeksi: ensin hän karkasi häistään Draco Malfoyn kanssa toisen miehen matkaan, sitten kuitenkin synnytti tälle kaksoset ja antoi ne pois. Sittemmin nainen on mennyt naimisiin Séverin Adrienin kanssa, noussut sukunsa johtoon ja todistanut itsensä erittäin osaavana bisnesnaisena. Hän vierailee usein Brittien seurapiireissä.

Lorenzo
Espanjan yksi vanhimmista ja rikkaimmista taikasuvuista, joka on niittänyt itselleen mainetta ja varallisuutta suuren luokan antiikki-, taide- ja jalokivikaupan parissa. Suvun jäsenet ovat aina aika-ajoin näyttäytyneet seurapiirijuhlissa kotimaansa lisäksi muuallakin Euroopassa aivan kuin muistutuksena olemassaolostaan, vaikka muuten suvun jäsenet tuntuvat viihtyvän varsin hyvin ihan keskenään. Eivät ole tähän mennessä osoittaneet erityisen suurta kiinnostusta politiikkaan, kunhan vain heidän oma liiketoimintansa ei kärsi muiden päätöksistä. Lorenzot väittävät kiven kovaan pitävänsä sukupuunsa puhdasverisenä, mutta tiedettävästi sukuun on joskus myös syntynyt puoliveristä jälkikasvua. Kyseiset sukupuun haarat tosin on kuuleman mukaan tukahdutettu. Huhutaan myös, että suvun jäsenistä varsin merkittävä osa olisi vampyyreitä, eikä yksikään Lorenzo ole ainakaan kovaan sanaan koittanut moista kiistääkään. Mahtaako huhussa todella olla jotain perää vai onko se vain kilpailevien espanjalaissukujen panettelua? Suvun nykyinen päämies on Antonio.

Decimus Laelius Laurentius, ?
Francisco ”Fransi” Lorenzo 1950, Antonion, Paloman ja Vicenten isä
Valencia Diaz Torres 1954, Antonion, Paloman ja Vicenten äiti
Lordi Antonio Lorenzo Diaz 1976, Fransin ja Valencian poika
Paloma Lorenzo Diaz 1980, Fransin ja Valencian tytär
Vicente Lorenzo Diaz 1984, Fransin ja Valencian poika
Alejandro Lorenzo Diaz 1988, Fransin ja Valencian poika
Amado Lorenzo, liitetty sukuun

Boucher
Alunperin Ranskasta kotoisin oleva puhdasverinen suku on asustanut jo pitkään Texasissa. Boucherit ovat hyvin rikas perhe, ja he ylläpitävät orjatilaa, joka on ollut käynnissä jo 1800-luvulta. Vaikka muualla Pohjois-Amerikassa ollaan uudismielisiä ja esimerkiksi veristatuksella ei ole väliä ja jästisyntyiset ovat aivan yhtä hyvässä asemassa kuin muutkin, asuu Texasissa useita konservatiivisia arvoja kannattavia taikaperheitä. Orjakauppa on laillista ainoastaan Texasin osavaltiossa, ja se on jäänne jästien orjabisneksestä, joka ei vaan ikinä poistunut Texasin oikeusjärjestelmästä. Perhe ostaa, myy ja kouluttaa orjia, ja heillä on tässä bisneksessä käytännössä monopoli. Boucherien vastustajat ovat kadonneet hyvinkin nopeaa sen jälkeen, kun ovat mielipiteensä sanoneet. Heistä liikkuukin seurapiireissä huhu, että heidät suututtaneet löytävät itsensä hyvinkin pian orjana Argentiinassa.

Sagedieu
Vanha ja rikas ranskalainen seurapiirisuku, jolla yhteyksiä mm. Sansoucyjen sukuun.

Adrien
Ranskalainen suku, joka sai aatelisarvon useampi vuosi sitten, sillä suvun Lordi Séverin niitti Ranskan seurapiireissä hyvää mainetta ja rikastutti onnistuneesti sukuaan.

HP-larp kampanja