Proppaus

Seurapiirijuhla

Hienostuneita juhla-asuja, mieluummin kepeitä ja kesäisiä kuin raskaita ja talvisia. Miehillä esim. liivi, puku tai juhlakaapu toimii hyvin. Naisilla mieluiten mekko/kaapu – naisilla housut ovat yleensä jonkinlainen kannanotto ja perinteisen etiketin vastaista. Mekko mieluiten kokopitkä, kuitenkin kovin leveähelmainen (esim. renkaallinen) mekko olisi tähän tilaisuuteen jo liioittelua. Modernimmilla hahmoilla saattaa olla myös polvipituinen – tätä lyhyempi hame on etiketin vastaista, mikä ei toki estä hahmoja silti tarkoituksellisesti niin pukeutumasta. Jonkinlainen velhomaisuus vaatteissa on toivottavaa. Velhomaisuutta voi lisätä esim. viitalla, vaatteiden vanhanaikaisuudella, isoilla hihoilla ja värikkyydellä tai hatulla. Myös vaatteiden kuvioinneilla ja asusteilla/koruilla voi tuoda esiin taianomaisuutta. Velhot pukeutuvat keskimäärin värikkäämmin kuin jästit.

Klubi-ilta

Klubilla tulee helposti kuuma ja monet haluavat pukea vaatteet, joissa voi tanssia vapaammin ja villimmin tai jotka avittavat seuran iskemistä. Tämän vuoksi vastoin velhojen yleistä pukeutumista, klubilla näkyy enemmän paljasta pintaa: hameet lyhenevät ja viitat jäävät usein naulakkoon. Velhojen klubipukeutumista voi siis verrata jästien klubipukeutumiseen, paitsi että se on värikkäämpää, hullunkurisempaa ja velhomaisempaa siinä määrin kuin velhomaisuutta saa mukaan vähiin vaatteisiin. Velhomaisuutta voi halutessaan korostaa esim. sopivilla kuoseilla, väreillä ja asusteilla. Ei kuitenkaan ole mitenkään outoa, että jotkut tulevat klubille täyspitkässä kaavussa, joten loppujen lopuksi klubilla näkyy hyvin sekalaista sakkia.

Kuunvalo ei ole mikään räkälä vaan “parempi” klubi, ja ihan missä tahansa ryysyissä ei päästetä sisään. Klubilla olisi siis hyvä olla päällä jotain arkivaatetta askeleen glamourimpaa, eli ne maalintahrimat haalarit kannattaa jättää kotiin.

Pelipaikalla on ilmanvaihtojärjestelmä, mutta ei ollenkaan avattavia ikkunoita. Pelipaikalta varoitettiin, että suuren ihmismäärän kanssa siellä voi tulla kuuma ilmanvaihdosta huolimatta, eli kannattaa varautua vaatteilla, joita pystyy vähentämään. Ulos voi myös mennä viilentymään.