FL7: Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 8.3.2019.

Valonkantajan ilmoittautuminen koostuu kolmesta osasta. Kaksi ensimmäistä osaa tulee lähettää viimeistään perjantaina 8.3.2019, jotta ilmoittautuminen huomioidaan. Jommankumman osan puuttuminen johtaa ilmoittautumisen hylkäämiseen. Niiden, jotka valitaan mukaan peliin, tulee lähettää kolmas osa, eli hahmoprofiili viimeistään sunnuntaina 14.4.2019.

Pelaajat valitaan seuraavilla perusteilla: valintaperusteet

1. osa: henkilötiedot

Käy täyttämässä henkilötietosi tähän lomakkeeseen 8.3. mennessä: https://goo.gl/forms/p6e3Aown9XuNygm12

2. osa: pelitoiveet

Täytä tämä lomake ja lähetä se sähköpostitse 8.3. mennessä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com, laita viestin otsikoksi FL7 ilmoittautuminen: oma nimesi.

0. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan tapahtuman henkilötietorekisteriin. Hyväksyt myös, että henkilötietosi tallennetaan Googlen tarjoamaan palveluun, joka saattaa sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella (ks. Rekisteriselosteen kohta 8). Epel Larp ry:n larp-tapahtumien rekisteriseloste on luettavissa täällä: rekisteriseloste. Vastaa, hyväksytkö? (Jos et hyväksy, ilmoittautumisesi hylätään ja tietosi tuhotaan)

1. Nimesi:

2. Haluatko jatkaa jotain edellisen pelin hahmoa, ketä? Voit toivoa uutta hahmoa lisäksi, jos haluat.

***
Kysymykset 3-5 vain uusia hahmoja hakeville:

3. Jos haluat pelata uutta hahmoa, haluatko lapsi- vai aikuishahmon?

4. Haluatko pelata jotain hahmolistan valmiiksi nimetyistä hahmoista? Mitkä hahmot kiinnostavat erityisesti? Kerro lyhyesti, miksi haluaisit pelata juuri sitä/niitä. Jos hahmolle on annettu useampi tupavaihtoehto, laita tuvat suosikkijärjestykseen ja mieluusti jotain pientä perustetta mukaan. Voit esittää myös toiveita, esim. kontakti/perhekuvioista jne.

5. Haluatko pelata kokonaan itse kehittelemääsi hahmoa? Jos toivot jotain hahmoa listan ulkopuolelta, kuvaile tässä lyhyesti hahmokonsepti tai useampi.

***

6. Onko sinulla ehtoja yllä mainitun hahmon / hahmojen pelaamiselle? Esimerkiksi: et halua pelata hahmoa, jos kontakti X ei tule peliin tai juoni Y ei toteudu.

7. Keiden pelaajien kanssa haluaisit erityisesti pelata ja millaista kontaktia?

8. Luettele tärkeysjärjestyksessä kolme hahmosi kontaktia, jotka eniten haluaisit peliin (hahmojen nimet). Jos haet uutta hahmoa, tähän ei ole pakko vastata.

9. Keiden kanssa et halua pelata? Määrittele myös, millaista kontaktia et halua ja millainen taas on ok kyseisen henkilön kanssa.

10. Mitä sukupuolta romanttinen vastapelaajasi tai tämän hahmo saa olla? Missä ikähaarukassa vastapelaaja saa olla? Kerro mahdolliset rajoitukset.

11. Sodassa kuolee/katoaa ihmisiä. Kuinka läheisiä kuolleet/kadonneet saavat olla hahmollesi? Mainitse myös jos haluat, että näin on käynyt.

12. Millaisia juonia tai aiheita et halua peliisi? Määrittele, onko aihe sinulle ehdoton ei vai voiko se esiintyä lievässä muodossa tai esimerkiksi kontaktillasi. Kerro myös asiat, joita et halua hahmollesi tapahtuvan, vaikka ne olisivatkin sinulle pelaajana ok.

Tässä joitain aiheita, joita pelissä/taustatarinoissa saattaa esiintyä:
-Läheisen kuolema, henkinen ja fyysinen väkivalta (tekijä/uhri/sivustakatsoja?), kiduttaminen, sadismi tai masokismi, murhaaminen, vahinkotappo, kiusaaminen (tekijä/uhri), kidnappaus (oma/läheisen/tekijä/uhri), kiristys, uhkailu
-Omiin lapsiin/vanhempiin kohdistuva väkivalta jonkun ulkopuolisen taholta; perheväkivalta
-Itsetuhoisuus, masennus, mielenterveydelliset ongelmat (oma tai läheisten)
-Huumausaineet tai muut päihteet (oma tai läheisten)
-Romantiikka, ihastus (millainen?), seksi, seksuaalinen hyväksikäyttö tai ahdistelu (tekijänä/uhrina?), lemmenjuoma, pettäminen, kolmiodraama, alle 16-vuotiaiden väliset seksuaaliset suhteet (esim. kaksi 15-vuotiasta), insesti, stalkkaaminen, tahdonvastaiset naimakaupat
-Hahmon raskaus, oman lapsen raskaus, isyys/äiteys
-Ero nykyisestä kumppanista, vanhempien ero, vaikeat/riitaisat perhesuhteet
-Hahmo menettää asemansa / maineensa, saa potkut
-Kodin menetys, sota, sodan aiheuttamat traumat, sotarikokset, vainojen kohteena oleminen
-Vastuutehtävät, neuvottelu, sotatilan politiikka

13. Minkä tyylisestä pelaamisesta nautit, ja millaisia aiheita haluaisit pelata? Ehdota tässä myös juonitoiveet ja -ideat.
Kerro esimerkiksi (jos oleellista):
-Onko pelityylisi muille peliä luova, reagoiva, päänsisäistä vai konkreettista, rauhallisempaa fiilistelytahtia vai kiirettä, johtaja, seuraaja vai oman tien kulkija, osaatko luoda peliä itsellesi, nirsompi vai moniruokainen, paljon vai vähän kontakteja
-Haluatko esim. toimintaa, sotamissioita, neuvotteluita, suunnitelmien tekoa, politiikkaa, juonittelua, seikkailua, mysteerinratkontaa, tieteellistä tutkimusta, romantiikkaa, ihmissuhdedraamaa, tunteilua, vihamiehiä, perhesuhteita tai muita keksimiäsi aiheita

Juonitoiveista ja -ideoista:
-Tämä teksti sisältää useita juonikoukkuja (merkitty tähdellä), joihin saa toivoa hahmoaan mukaan! FL6: Seuraavat puoli vuotta
-Juonitoiveet/ideat kasvattavat mahdollisuuksiasi päästä mukaan peliin, saatat kuitenkin päästä peliin vaikkei sinulla olisikaan ideoita. :) Erityisesti meitä auttaa toiveet hahmon henkilökohtaisemmista juonista, kaikki ideat otetaan kuitenkin vastaan. Varo mitä toivot, sillä se saattaa toteutua…
-Jatkoa ajatellen: FL7 ja FL8 välissä tulee olemaan 2-3 vuoden aikahyppy, ja FL8 on viimeinen iso osa. Kaikki sotatilaan liittyvät toiveet kannattaa ehdottaa FL7:aan!

14. Millaisessa roolissa toivoisit hahmosi olevan sodassa ja tukikohdassa?
-Haluatko hahmosi asuvan tukikohdassa, vai olisiko tämä vain käymässä pelin aikana?
-Haluatko, että hahmo on asunut tukikohdassa jo pidempään (max vuoden tässä ja max vuoden aikaisemmissa), on juuri saapunut tai saapuu pelin alussa?
-Haluatko olla jäsenenä esim. iskujoukoissa, tiedustelujoukoissa, tutkijoissa, lääkintäjoukoissa jne? Huom. myös lapsihahmot voivat kuulua joukkoihin!
-Haluatko hahmosi osallistuvan sotapoliittiseen päätöksentekoon?
-Haluatko jonkin vastuuroolin, esim. ryhmäpäällikkö?

15. Onko hahmosi luvannut sielunsa daevoille? Maan alla asustavat daevat avustivat taikaväkeä Epiales-alkulinnun herättämisessä sillä ehdolla, että saavat 5000 taikovan sielut näiden kuoleman jälkeen. Sielunsa luovuttanut saisi elää niin pitkään kuin muutenkin eläisi, ja kuolemansa jälkeen syntyisi uudestaan daevana.

16. Haluatko pitää pelin aikana jotain pientä ohjelmaa? Ideoita saa heitellä, poimimme niistä muutamat parhaat – pelissä ei ole kuitenkaan tarkoitus keskittyä ohjelmaan. Esim. lapsihahmoille voi pitää jotain pientä oppituntia (mieluiten toiminnallista).

17. Kuinka suurella todennäköisyydellä haluat / pystyt jatkamaan hahmon pelaamista kampanjan viimeisessä osassa?

3. osa: hahmoprofiili

Tämä osa sinun tarvitsee lähettää vain, jos sinut valittiin mukaan peliin. Deadline on sunnuntai 14.4.2019.

Lähetä profiili osoitteeseen potterlarp ät gmail.com jossain seuraavista muodoista:
-Sähköpostikentässä tekstinä
-Liitteenä docx, doc tai rtf -muodossa
-Google Drive -tiedostona, huom. lähetä jaettava linkki (kuka tahansa linkin saava voi lukea), älä jaa suoraan pelin sähköpostin kanssa, jälkimmäinen aiheuttaa aikaa vievää lisäsäätöä.
-EI PDF:ää! (meidän pitää pystyä copypasteamaan sisältö helposti)

Laita otsikoksi FL7: hahmoprofiili hahmon nimi

Halutessasi voit keskustella profiilin sisällöstä hahmokirjoittajasi kanssa, varsinkin jos sinulla on useampi suunta, johon hahmoa voisi viedä – kirjoittaja voi auttaa sinua valitsemaan pelin kannalta mielenkiintoisimman suunnan. Pidä mielessä, että hahmostasi vastaavan kirjoittajan on helpointa sisäistää ja ymmärtää hyvin kiteytetty ja oikeisiin asioihin keskittyvä profiili, jossa kuitenkin kerrotaan kaikki hahmolle merkityksellinen eikä tärkeitä tietoja puutu.

JOS JOTAIN EI KERROTA PELINJOHDOLLE SÄHKÖPOSTITSE, NIIN SITÄ EI HUOMIOIDA EIKÄ SITÄ OLE PELIMAAILMASSA TAPAHTUNUT, ELI SILLOIN VOIT SYYTTÄÄ RISTIRIIDOISTA VAIN ITSEÄSI. Facebookissa voi keskustella, MUTTA kaikki tiedot, joiden haluaa jäävän pelinjohdolle muistiin tulee lähettää s-postilla.

>>>>> OHJEET PROFIILIN PÄIVITYKSEEN / UUTEEN PROFIILIIN

^ Katso ohjeet!