FL7: Hahmot

Pelissä on yhteensä 57 pelaajahahmoa.

Hahmokirjoittajat löytyvät sivun lopusta.

Lyhytkuvaukset

Melia Greengrass, f, 56
Tutkija, mielenparantaja
Pelaaja: Meri K
Hiljattain tukikohtaan muuttanut Melia on elämää nähnyt ja kokenut mielenparantaja ja taikuudentutkija. Nainen on lämmin ja helposti lähestyttävä, mutta sotatilanteessa hän on osoittautunut myös teräksenlujaksi taistelijaksi, etenkin jos jokin uhkaa hänen perhettään. Melian pidempään tunteneet ovat huomanneet jonkin muuttuneen tämän olemuksessa. Melia on Daphnen ja Astorian äiti sekä Andreaksen, Theian ja Larisan isoäiti.

Daphne Greengrass, f, 37
Velhojen neuvosto, tukikohdan vastaava liemimestari
Pelaaja: Suvi V
Greengrassin suvun Lady on sulavaliikkeinen ja taitava bisnesnainen. Tukikohdan vastaavana liemimestarina toimiva Daphne on jo pitkään ollut mukana poliittisissa piireissä ja nykyään myös Velhojen neuvostossa. Naisella ja hänen aviomiehellään Malcolm Greengrassilla (os. Bulstrode) on kolme lasta, ikäjärjestyksessä Theia, Larisa ja Charon. Daphne asuu tukikohdassa tyttäriensä kanssa.

Theia Greengrass, f, 16
Kenttäparantaja (iskujoukot: Sissiryhmä); 6.lk Luihuinen
Pelaaja: Jenny L
Greegrassin suvun tulinen ja dramaattinen perijä Theia asuu tukikohdassa perheensä kanssa. Halutessaan hän osaa käyttäytyä hyvin, mutta välillä hänen terävä kielensä veistelee muutakin kuin kohteliaisuuksia. Viime aikoina Theia on kiistellyt jostain sisarensa kanssa. Tyttö on selvästi ylpeä parantajan taidoistaan ja ihan syystäkin. Hän toimii iskujoukoissa kenttäparantajana.

Larisa Greengrass, f, 15
Iskujoukot (Sissiryhmä); 5.lk Luihuinen, valvojaoppilas
Pelaaja: Anni A-V
Greengrassien hyvätapainen ja kohtelias nuorempi tytär Larisa toimii tupansa valvojaoppilaana ja iskujoukoissa taistelijana. Tyttö on välillä kuuntelemassa neuvoston kokouksia. Larisa on syntymästään saakka ollut kihlattuna Geoffrey Ollivanderin kanssa. Larisa ja Theia ovat ajoittain riidelleet jostakin, mutta mistä? Tytön silmissä on voimaa, jota harvoin löytyy niin nuorista. Kenties sota on vaikuttanut tyttöön jotenkin?

Astoria Greengrass, f, 35
Iskujoukot (Rynnäkköryhmä)
Pelaaja: Kirsi O
Aikoinaan PVS-koulutuksen hankkinut Astoria asuu tukikohdassa perheensä kanssa ja työskentelee iskujoukoissa. Tätä ennen hän teki hommia Rosier Designsille. Astorialla on poika, Andreas, Michael Cornerin kanssa. Pari kuitenkin otti avioeron yli 10 vuotta sitten ja välit ovat siitä asti olleet tulehtuneet. Uutta aviomiesehdokasta ei naisella ole vielä näkynyt.

Andreas Greengrass, m, 13
Kenttäparantaja (tiedustelujoukot: Urkkijat); 3.lk Korpinkynsi
Pelaaja: Ida V
Andreas on hyvätapainen ja charmikas poika, joka suuttuessaan osaa käyttää sanojaan niin että ne sivaltavat. Jotkut ovat saattaneet myös kuulla kuinka poika puhuu itsekseen. Onkohan kahden niin eri arvoja kannattavan vanhemman välillä palloileminen vaatinut vihdoinkin veronsa? Tai kenties Andreas on vain yksinäinen. Ehkei bestis Florian enää riitä… Andreas asuu tukikohdassa äitinsä, tätinsä, isoäitinsä ja serkkujensa kanssa.

Michael Corner, m, 37
Kenttäparantaja (tiedustelujoukot: Soluttautujat); linturyhmä
Pelaaja: Satu S
Michael on aikaisemmin saanut paljon negatiivista huomiota osakseen. Vaikka onkin epäilty, että mies paljastaa taikovia jästeille, on hänestä kieltämättä tällä hetkellä enemmän hyötyä kuin haittaa – ainakin näennäisesti. Michael ei asu tukikohdassa, vaan ilmestyy aina muutamaksi päiväksi kerrallaan tehtävien yhteydessä. Michael on myös osallistunut alkulintuasioihin.

Pansy Parkinson, f, 38
Velhojen neuvosto
Pelaaja: Ilse T
Parkinsonin suvun perijätär ja Velhojen neuvoston jäsen Pansy on asunut tukikohdassa puolen vuoden ajan, mutta vierailee tukikohdan ulkopuolella aktiivisesti. Pansy on tyttärensä Cassandran ensisijainen huoltaja, mutta jostain syystä Cassandra on viimeisen vuoden ajan ollut pääasiassa isänsä Blaisen hoivissa. Pansyn aviomies, PlayWizard-perijä Charles Laurens, ja heidän yhteiset lapsensa eivät asu tukikohdassa.

Cassandra “Cas” Parkinson, f, 16
Tiedustelujoukot (Urkkijat); tutkijat; 6.lk Luihuinen
Pelaaja: Sara L
Parkinsonin suvun jonossa toinen perijätär Cassandra on alkanut viime vuoden aikana käyttäytyä ikäisensä tavoin enenevissä määrin. Kapinahenkeä ja ongelmiin joutumista on havaittavissa ennen kovinkin säyseästä tytöstä, ja hänen kiukuttelunsa maailmaa vastaan näkyy erityisesti tytön suhteissa vanhempiin. Cassandran parhaat ystävät ovat Gabriella ja Theia. Tyttö on asunut tukikohdassa nyt 3 kk ja toimii tiedustelujoukoissa.

Blaise Zabini, m, 37
Velhojen neuvosto; tiedustelujoukot (Hiipijät)
Pelaaja: Maiju R
Zabinin suvun Lordi Blaise on asunut tyttärensä Cassandran kanssa tukikohdassa viimeiset 3 kk, vaikka kaksikon välit eivät lämpimimmästä päästä olekaan. Myös ennen muuttoa Blaise kävi säännöllisesti Neuvoston kokouksissa ja tehtävien välissä tukikohdassa. Blaise saattaa kadota välillä viikoiksi tai jopa kuukausiksi julkiselta silmältä ja ilmestyä sen jälkeen paikalle aina hieman huonommassa kunnossa – joko henkisesti tai fyysisesti.

Wilma Rosier, f, 46
Iskujoukot (Rynnäkköryhmä), Velhojen neuvoston sihteeri
Pelaaja: Ilo R
Katoamistemppunsa jälkeen Wilma palasi taikaväen joukkoon muuttuneena sekä fyysisesti että henkisesti. Hän muutti tukikohtaan sen perustamisen aikaan serkkunsa Cleanthan ja tätinsä Llewellan perheiden kanssa. Wilma on koettanut osallistua politiikkaan ja nuorison opettamiseen parhaansa mukaan, mutta tukikohdassa asuvat ovat tottuneet siihen, että hän saattaa karata paikalta mitään sanomatta vaikka kesken lauseen.

Cleantha Rosier, f, 36
Velhojen neuvosto, talouspoliittinen työryhmä
Pelaaja: Eveliina A
Cleantha omistaa menestyneen Rosier Designsin, mutta liiketoiminta on tauolla toistaiseksi. Nainen on jo pitkään ollut poliittinen vaikuttaja ja osallistuukin nyt aktiivisesti Velhojen neuvoston toimiin ja sotataloudesta huolehtimiseen. Rosierin suvun Ladylla ja tämän aviomiehellä Gideon Ollivanderilla on lapset Geoffrey ja Gabriella, joiden kanssa Cleantha asuu tukikohdassa. Nainen on alkanut tuoda julki negatiivisia mielipiteitään jästeistä.

Gabriella “Gabi” Rosier, f, 16
Tiedustelujoukot (Urkkijat); tutkijat; 6.lk Luihuinen
Pelaaja: Venla W
Gabriella ottaa yhä paikkansa Rosierin suvun perijättärenä vakavasti, mutta viime vuosina pieni osa hienostuneisuudesta on karissut kapinoinnin tieltä. Varsinkin lähipiirin on ollut vaikea olla huomaamatta tytön sulkeutuneisuutta ja ailahtelevuutta. Gabriella on mukana tiedustelujoukoissa, minkä lisäksi hän avustaa erityisesti Varjaa tutkimuksissa. Jästiviha elää tytössä yhä vahvana, mutta muuten tämän nykyisistä arvoista ei oikein ota selvää.

Geoffrey Ollivander, m, 15
Tiedustelujoukot (Urkkijat); sauvahuolto; 5.lk Rohkelikko
Pelaaja: Hannes P
Tukikohdassa äitinsä Cleanthan ja siskonsa Gabriellan kanssa asuva Geoffrey on opiskellut sodankin aikana ahkerasti ja kantanut kortensa kekoon mm. sauvahuollon parissa. Poika on myös tiedustelujoukoissa yhdessä parhaiden ystäviensä Rosen ja Bryanin kanssa. Luonnonläheisen Ollivanderin suvun perijän järjestetty kihlaus Larisan kanssa on edelleen voimassa, mutta kuinka kauan? Poika kun haluaisi kai valita kihlattunsa itse.

Dean Rowle, m, 37
Kenttäparantaja, päällikkö (tiedustelujoukot: Hiipijät)
Pelaaja: Inari A
Sotilaana elämäänsä kunnostanut Dean tuntuu viettävän enemmän aikaa tukikohdan rajojen ulkopuolella kuin sisällä. Hyvän aikaa mies tuntui saaneen itsensä kasaan, mutta viime aikoina on osoittanut vainoharhaisia merkkejä, sillä Dean on jupissut Harmaaselän liikkuvan hengissä ja vapaalla jalalla. Yleensä Dean on kuitenkin letkeän ryhdikkäänä sotilasvarustuksessaan tai katsomassa ystävänsä Felixin perään.

Dan (Raven) Rowle, q, 22
Tutkija; tiedustelujoukot (Soluttautujat)
Pelaaja: Aurora H
Alkemian saloihin perehtynyt Dan on pyrkinyt jatkamaan tutkimuksiaan tukikohdassa. Rentoutuminen tuntuu olevan mahdottomuus, mutta välillä Blake tai Tino onnistuvat saamaan Danin pois työpöydän äärestä. Huhut kertovat, että Dan olisi saanut pakkomielteen onnistua aidon Viisasten kiven valmistamisessa – tietenkin puhtaasti alkemistisesta mielenkiinnosta.

Blake Selwyn, m, 19
YouTube-tähti; vastapropaganda ja tiedotus
Pelaaja: Sofia V
On suoranainen ihme, ettei Blaken naama ole vielä etsintäkuulutettujen joukossa, mutta ilmeisesti Blaken lataamat videot taikuudesta ja taikaväestä koetaan jollain tavalla hyödyllisiksi, muuten yli miljoonan seuraajan tili olisi jo suljettu. Pasifistinen sometähti kritisoi avoimesti sekä jästejä että velhoja, vaikka onkin varsin rauhallinen hipsteri. Blake asuu vanhempiensa Deanin ja Lavenderin sekä sisaruksensa Danin kanssa tukikohdassa.

Felix Fenwick, m, 47
Parantaja (tukikohtalääkintä); koulutus
Pelaaja: Henri V
Felix toimi aktiivisesti sairaanhoidon parissa pyörittäen Puolenkuun Parantolaa Liira Jordanin kanssa. Madeline, Felixin veljentytär ja ainut elossa oleva sukulainen kuoli heinäkuussa. Siitä lähtien mies on ollut selvästi pois raiteiltaan, ja lopulta Felixiltä evättiin kenttätehtävät. Miestä yritetään pitää toimeliaana esimerkiksi tutkimustehtävissä, mutta läheiset ystävät kuten Dean ja Lucius ovat selvästi miehestä huolissaan.

Lucius Malfoy, m, 62
Velhojen neuvosto; kenttäparantaja (iskujoukot: Rynnäkköryhmä); tiedotus
Pelaaja: Hannele T
Entinen kuolonsyöjä ja sotarikollinen kunnosti imagoaan viime vuosikymmenten aikana mm. toimillaan ministeriössä. Lisäksi hän tuki poikansa Dracon avioliittoa Potteriin ja avioitui itse nykyisen vaimonsa Llewella Roderickin kanssa. Heillä on tytär Rhiannon. Sodan puhjettua Malfoy on tosin alkanut luisua vanhoihin kaavoihinsa, ja hänen iskujoukkojen tehtävillä näkyvä voimansa on ollut monille julma muistutus miehen menneisyydestä.

Llewella Roderick, f, 61
Agentti
Pelaaja: Aava R
Roderick jätti kaikki vastuu- ja opetustehtävät sodan alettua ja siirtyi tekemään töitä vain agenttina. Häntä nähdään harvemmin tukikohdassa, vaikka hän asuukin siellä virallisesti aviomiehensä Luciuksen, heidän tyttärensä Rhiannonin ja kummipoikansa Dracon ja hänen perheensä kanssa. Kukaan ei oikein tiedä mitä Roderick tekee agenttina, mutta hänen holtiton käytöksensä, jota vain Lucius voi hillitä, on kohotuttanut kulmia tukikohdassa.

Rhiannon “Ria” Roderick, f, 14
Tukikohtalääkintä, Merilin oppityttö; 3.lk Luihuinen
Pelaaja: Eeri S
Vain harva tiesi Riasta ennen kuin tämä saapui Tylypahkaan äitinsä Llewellan mukana. Sittemmin myös Luciuksen lapseksi julistettu tyttö on tullut nyt viimeistään tukikohdassa asuessaan monille tutuksi. Ria on fiksu ikäisekseen ja loistaa parantajaharjoittelijana, mutta toisaalta hänessä on viime vuosina ollut myös hieman kauhukakaran vikaa. Ria-Dante-Ione -ystäväkolmikon kommellukset eivät ole nekään mitään aivan uutta.

Draco Malfoy, m, 37
Velhojen neuvosto, talouspoliittinen työryhmä
Pelaaja: Elli O
Jästien etsintäkuuluttama Lordi Malfoy on asunut perheineen tukikohdassa sen perustamisesta lähtien. Onnistuttuaan pelastamaan yli puolet Malfoyden omistuksista jästien kynsistä ja oltuaan mukana perustamassa sähköistä Aristok-pankkia, Draco on paiskinut töitä sodan eteen mm. Velhojen neuvostossa, huolehtimalla sotataloudesta ja käymällä välillä tehtävillä Häiveryhmän mukana.

Harry Potter, m, 37
Aurori; erikoisryhmä (Häiveryhmä) päällikkö
Pelaaja: Laura P
Kirouksen vuoksi eronneet Harry ja Draco menivät takaisin naimisiin pari vuotta sitten. Harry, myös jästien etsintäkuuluttama, on asunut tukikohdassa alusta asti ja suorittaa tiiminsä kanssa ahkerasti salaisia sotatehtäviä. Viime aikoina mies on innostunut huispaamaan, kenties liiaksikin näin sodan keskellä. Harryn lemmikkiboa Sheena on tullut tukikohdassa monille tutuksi, lisäksi useimmat ovat kuulleet Harryn olevan ⅛ daeva.

Scorpius “Scorp” Malfoy, m, 17
Tutkija; 7.lk Luihuinen, valvojaoppilas
Pelaaja: Usva S
Malfoyn suvun perijä on älykäs lukutoukka, joten luonnollisesti tämä on mielenkiinnolla mukana tutkimustoimissa. Erityisesti mies on keskittynyt taikanegatoinnin tutkimiseen. Jonkinlaisen taian vuoksi Scorp ja Fran eivät ole pystyneet olemaan fyysisesti etäällä toisistaan pariin vuoteen, ja tämä näkyy kaksosten suuresti kiristyneinä väleinä. Asian takia Scorp on joutunut olemaan Franin mukana myös iskutehtävillä.

Frances “Fran” Malfoy, f, 17
Iskujoukot (Sissiryhmä); 7.lk Luihuinen
Pelaaja: Reeta R
Fran on luisunut jästivihamieliseen suuntaan ja osallistunut motivoituneesti ja aggressiivisesti iskujoukkojen toimiin. Lisäksi hän on vähän vähemmän innolla auttanut veljeään tämän tutkimuksissa. Nainen on opiskellut tukikohdassa animaagiksi, ja näätämuodosta on ollut tehtävillä hyötyä. Kaksoset asuvat vanhempiensa Dracon ja Harryn kanssa tukikohdassa.

Hermione “Mione” Weasley, f, 38
Velhojen neuvoston puheenjohtaja
Pelaaja: Susa M
Hermione on Brittien korkein johtaja, jolla on suurin päätösvalta tilanteissa, joissa Neuvosto ei ehdi kokoontua. Etsintäkuulutettu nainen on hyvin kiireinen ja asunut perheineen tukikohdissa hätäkokouksesta lähtien. Hermionen tavoite on lopettaa sota ja tehdä rauha jästien kanssa, ja vaikka kaikki eivät ole samaa mieltä siitä miten se tehdään, niin naisen osaamista ja suurta panosta asian ratkomiseksi ei voi kukaan kieltää.

Ron Weasley, m, 37
Velhojen neuvosto, sotastrategian päällikkö
Pelaaja: Nevi H
Joidenkin mielestä Ron päätyi liian isoihin saappaisiin, kun hänet valittiin sotastrategian päälliköksi, siitä huolimatta että hän on pätevä strategi, sotasankari ja taustalla on aurorikoulutustakin. Mies kehitti strategiapelejä ja oli koti-isä monta vuotta, mutta on nyt asunut tukikohdissa ja puurtanut velvollisuudentuntoisesti taikaväen selviytymisen eteen. Koska Ronilla on yhteys Shuhun, hän on mukana myös alkulintuasioissa.

Rose Weasley, f, 15
Tiedustelujoukot (Urkkijat); yleinen apuhenkilö; 5.lk Rohkelikko
Pelaaja: Mia L
Surkkius ei ole selvästikään estänyt Rosea auttamasta velhoyhteisöä. Hermionen ja Ronin terävä ja sähäkkä mutta ystävällinen tytär on nimittäin mukana tiedustelujoukoissa, auttelee tukikohtalääkinnässä, tarjoaa juttuseuraa ja tekee milloin mitäkin. Ilmeisesti tämä on mukana myös alkulintuasioissa. Tytölle jostain ilmestyneet pienet taikavoimatkin taitavat olla peräisin linnuilta.

Bill Weasley, m, 46
Kirouksenmurtaja; erikoisryhmä (Särmäryhmä) päällikkö
Pelaaja: Eiri V
Särmäryhmä on todellisten moniosaajien joukko, jota Bill on johtanut taitavasti. Hän on myös käynyt Egyptissä etsimässä vanhoista haudoista lisää thebalaisia hiekkaopossumeja, mutta tuloksetta. Bill ei ole kovin ahkerasti tai näkyvästi tehnyt kirouksenmurtajan tehtäviä menetettyään kollegansa ja hyvän ystävänsä Angelinan, mutta on silti opettanut kirouksenmurtamista seuraavalle sukupolvelle.

Fleur Delacour, f, 40
Iskujoukko (Sissiryhmä) päällikkö; linturyhmä
Pelaaja: Heli L
Fleur on veela ja iskujoukkonsa jämäkkä johtaja, joka ei ota suupalttia keneltäkään. Jästien suhteen Fleur kallistuisi enemmän silmä silmästä, hammas hampaasta -menetelmään, mutta iskuryhmänsä koostuessa lähinnä juuri ja juuri täysi-ikäisistä, on hän koittanut hillitä hieman asennettaan tehtävillä. Fleur on asunut nykyisessä tukikohdassa alusta alkaen kahden vanhimman lapsensa ja miehensä kanssa.

Victoire “Vic” Weasley-Delacour, f, 17
Iskujoukot (Sissiryhmä); 7.lk Luihuinen
Pelaaja: Carita I
Perheensä esikoinen ja osaveela Victoire on ylpeästi Luihuinen ja osallistuu sotatoimiin äitinsä johtamassa Sissiryhmässä. Nainen on läheinen perheensä kanssa teini-iän tuomista haasteista ja meneillään olevasta sodasta huolimatta, tai kenties juuri sen vuoksi. Vic ja Teddy ovat seurustelleet onnellisesti jo 1,5 vuotta, mutta ilmeisesti bestiksen Francesin kanssa vietettyä aikaa vaivaa alati Franin kannoilla kulkeva Scorpius.

Bryan Weasley-Delacour, m, 15
Tiedustelujoukko (Urkkijat) tehtävien aikainen päällikkö; 5.lk Rohkelikko
Pelaaja: Halti
Bryan on cool, hyvännäköinen ja viimeisimmän tiedon mukaan vapailla markkinoilla. Billin ja Fleurin poika johtaa nuorista koostuvaa tiedustelujoukkoa tehtävillä ja viettää vapaa-aikaa erityisesti ystäviensä Rosen ja Geoffreyn kanssa. Bryan on osaveela ja tämän lähipiirissä on useita olentoverisiä, joista osalle taikanegatointi olisi kohtalokasta, mikä lienee osasyy siihen, että poika on alkanut kallistua astetta jästikriittisempään suuntaan.

George Weasley, m, 39
Tiedustelujoukko (Soluttautujat) päällikkö
Pelaaja: Ulla K
Jäätyään leskeksi ja yksinhuoltajaisäksi hyvin yllättäen on perheeltään ja ystäviltään tukea saanut George keskittynyt huolehtimaan rakkaista lapsistaan, ja onkin asunut heidän kanssaan muualla, poissa tukikohdasta. George on kuitenkin tehnyt paljon töitä Soluttautujien päälllikkönä ja jästiteknologian erikoisasiantuntijana saadakseen tietoja jästien toimista, sillä ei halua sodassa henkensä uhranneiden kuolemien olleen turhia.

Liira Jordan, f, 43
Velhojen neuvosto; kenttäparannuspäällikkö; linturyhmä
Pelaaja: Mira S
Liira on viime aikoina matkustellut ahkerasti eikä asu tukikohdassa, vaikka siellä säännöllisen usein käykin viipyen joskus kauemmin ja joskus vain hetken. Puolenkuun Parantolan kautta nainen on auttanut sekä taikovia että jästejä, yrittäen osoittaa taikuudesta olevan apua kaikille. Liira toimii kenttäparantajien päällikkönä ja Velhojen neuvostossa, mutta lintutatuoinnin ilmestymisen jälkeen on ollut mukana myös linturyhmässä.

Lee Jordan, m, 39
Tiedustelujoukot (Soluttautujat); koulutus
Pelaaja: Sonya C
Lee asuu esikoisensa Riverin kanssa tukikohdassa ja pitää tästä huolta parhaansa mukaan, vaikkei se aina helppoa ole ollut. Lee on suorittanut lukuisia tiedustelutehtäviä yksi toisensa perään, ja aina palattuaan lähtee heti seuraavalle. Tukikohdassa mies on käyttänyt aikaa auttaen kaikenlaisissa koulutusasioissa, oli kyse sitten taistelukoulutuksesta, kieltenopinnoista tai jästiesineiden ja -teknologian käytöstä.

River Jordan, f, 19
Vastapropaganda ja tiedotus; tutkijat
Pelaaja: Tiitus P
Meneillään oleva sota on vienyt veronsa ja River on vakavoitunut ja muuttunut hiljaisemmaksi. Riverin välit Liira-äidin kanssa ovat olleet vaikeat siitä asti, kun tämä omistautui ympäri Eurooppaa liikkuvalle klinikalle sen sijaan, että asettuisi tukikohtaan perheensä kanssa. River on asunut tukikohdissa isänsä kanssa lähes hätäkokouksesta asti ja osallistunut sekä tutkimuksiin että auttanut Blakea vastapropagandassa.

Ophélie Longbottom, f, 36
Tiedotus; linturyhmä
Pelaaja: Aino K
Jopa jästisyntyinen Ophélie on nykyään varautunut jästien keskuudessa, eikä ihme: Huhujen mukaan ranskatar olisi ollut jonkin aikaa vankina jästien taikuudenpoistolaitoksessa, mutta harva on kehdannut repiä haavoja auki ja kysyä varmistusta. Ophélie on ennustustaitojensa kanssa ollut paljon hyödyksi linturyhmälle, ja naisen rauhallisen seesteinen luonne sekä jästituntemus auttavat propagandan ja tiedotuksen kanssa.

Aaron Valkeapää, m, 46
Velhojen neuvosto; linturyhmän päällikkö; koulutusvastaava
Pelaaja: Leo P
Aaron on tehnyt valtavasti töitä sen eteen, että alkulinnuista viimeinen, Allicanto, löydettäisiin ja saataisiin hereille, mutta tämä on vain yksi syy miehen ahkeraan matkusteluun. Aaron on myös käynyt auttamassa ja opettamassa sotaorpoja ympäri Eurooppaa ja pyrkinyt lisäksi järjestämään koulutusta kaikenikäisille tukikohdassa, jossa virallisesti asuu. Lisäksi mies toimii Velhojen neuvostossa, joten tekemisestä ei ole puutetta.

Meril Finn-Valkeapää, f, 37
Velhojen neuvosto; tukikohtalääkintäpäällikkö; parantaja
Pelaaja: Fey J
Meril toimii tukikohdan lääkintäpäällikkönä. Taitava ja asiansa osaava nainen on sodan kauhuissa osoittanut suurta mielenlujuutta ja ammattitaitoa. Merilin tiedetään käyttävän parantamisessa erikoisiakin metodeja, mutta kukaan ei voi valittaa kiistattoman hyvistä tuloksista. Lisäksi Meril on mukana päätöksenteossa Velhojen neuvoston jäsenenä. Hän asuu tukikohdassa miehensä ja esikoisensa kanssa, loput lapset ovat hoidossa muualla.

Ione Finn, f, 14
Linturyhmä; 3.lk Puuskupuh
Pelaaja: Osmi N
Ionessa on edelleen pilkahdus sitä tuttua lapsekasta suloisuutta, mutta yleisesti ottaen tukikohdassa vanhempineen asuva tyttö on kasvanut ja vakavoitunut valtavasti. Nykyään rauhallisempi ja jollain tapaa jopa hengellisempi Ione viettää suuren osan ajastaan lintujen seurassa, ja on selvää, että tällä on jokin keskeinen rooli myös alkulintuihin liittyen. Kun Ione ei ole lintujen kanssa, tämä on useimmiten ystäviensä Rian ja Danten seurassa.

Beni Sawyer, m, 37
Tukikohdan turvallisuuspäällikkö; erikoisryhmä (Särmäryhmä)
Pelaaja: Elmu L
Beni on perheineen asunut tukikohdassa sen perustamisesta asti, ja onkin vastuussa tukikohdan yleisestä turvallisuudesta. Beni on yhtä vakaa ja luotettava kuin aina ennenkin, mutta onko tuo kenties uupumusta mikä miehen saa näyttämään niin väsyneeltä? Vai onko Beni kenties tulossa kipeäksi? Joka tapauksessa tämä ikuinen työmyyrä on kyllä selkeästi levon tarpeessa, varsinkin jos perheeltä kysytään.

Katie Sawyer, f, 38
Tiedustelujoukko (Urkkijat) päällikkö; agentti; Velhojen neuvosto
Pelaaja: Joanna M
Katie on rauhallinen ja vahva nainen, joka osaa hyödyntää erikoistaitojaan taikaväen puolesta. Velhojen neuvoston jäsenyyden lisäksi Katie ohjeistaa teineistä koostuvaa tiedustelujoukkoa ja toimii itsenäisenä tiedusteluagenttina, minkä vuoksi on paljon tehtävillä. Joidenkin mielestä nainen on ottanut liikaa lautaselleen, ja he ovat luultavasti oikeassa, ainakin jos naisen kireät hartiat ja selkeä stressi sanoo mitään.

Thane Sawyer, m, 19
Tukikohdan turvallisuus; erikoisryhmä (Särmäryhmä); 9.lk Rohkelikko
Pelaaja: Teemu S
Vanhempiensa kanssa tukikohdassa asuva Thane on pitkään halunnut osoittaa olevansa osaava aikuinen ja onkin mukana huolehtimassa tukikohdan turvallisuudesta sekä muissa tärkeissä tehtävissä. Viime vuonna mies ilmoitti, että haluaa kouluttautua kirouksenmurtajaksi, ja onkin saanut opetusta mentoriltaan Billiltä. Thane ja River erosivat piakkoin hätäkokouksen jälkeen, mutta ovat kuitenkin pysyneet hyvinä ystävinä.

Teddy Lupin, m, 19
Tukikohdan turvallisuus; erikoisryhmä (Häiveryhmä); 9.lk Rohkelikko, valvojaoppilas
Pelaaja: Miro A
Auroriksi palavasti haluava nuori metamorfimaagi pyrkii jatkuvasti oppimaan jotain uutta ja hyödyllistä, ja tekee muun muassa tukikohdan turvallisuuden eteen parhaansa. Häiveryhmän jäsenenä hänen erikoiskykynsä ovat päässeet todelliseen hyötykäyttöön kummisetänsä Harryn alaisuudessa. Teddy on ollut tukikohdassa pian 9 kk, ja on viettänyt paljon tuosta ajasta parhaiden ystäviensä tai tyttöystävänsä Victoiren kanssa.

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira, f, 36
Talouspoliittinen työryhmä
Pelaaja: Tricen T
Althea on ollut tiiviisti mukana huolehtimassa sotataloudesta rahoittaen sotaa myös itse. Sansoucyt omistavat paljon kiinteistöjä, joista osa on kärsinyt sodassa, mutta rakennuksia on silti pystytty tarjoamaan hätäasuinsijoiksi. Niissä lavastettiin omistajanvaihdos, sillä Ali on jästien etsintäkuuluttama. Nainen on Franin ja Scorpin biologinen äiti ja sekaantunut jotenkin suuremmin daeva-asioihin.

Séverin “Sev” Adrien, m, 36
Velhojen neuvosto, tavaranhankintapäällikkö
Pelaaja: Emil A
Adrienin suvun pää Séverin oli aiemmin merenelävien tutkija, mutta on nyt laittanut suhdeverkostonsa ja merireittien tuntemuksensa käyttöön olemalla vastuussa tukikohdan tavaranhankinnasta sekä mm. asesalakuljetuksista. Sota on tuonut charmikkaasta miehestä esiin vähän rosoisemman puolen. Séverin ja Althea menivät vihdoin naimisiin pari vuotta sitten. Pariskunta asuu tukikohdassa, mutta on usein hoitamassa asioita muualla.

Kyle Adrien, m, 38
Tiedustelujoukot (Hiipijät)
Pelaaja: Nelli H
Kuolemansa vuonna 2003 lavastanut ja pari vuotta sitten eläväksi paljastunut Kyle on edelleenkin hiukan mysteeriin kääritty hahmo. Hänen adoptioisänsä Joseph Adrien on tunnettu järjestäytyneen rikollisuuden avainpelaaja ja ollut kateissa vaivuttuaan koomaan laittomassa kaksintaistelussa 14 vuotta sitten. Kyle on ollut erittäin hyödyllinen lisä tiedustelujoukkoihin. Mies ei asu tukikohdassa, mutta vierailee siellä säännöllisesti.

Dante d’Aramitz, m, 14
Iskujoukot (Rynnäkköryhmä); 3.lk Puuskupuh
Pelaaja: Essi I
Ihmisräjähteeksi välillä kutsuttu teinipoika on onnistunut aiheuttamaan aikuisissa tunteita huolesta toivoon ja kaikkea siltä väliltä. Dante on erittäin voimakas loitsija, ja varsinkin tunneryöpyssä pojasta voi lähteä uskomattomat määrät tuhoisaa voimaa. Siviilissä Dante on kuitenkin iloinen ja värikäs nuori mies. Dante on asunut tukikohdassa nyt 9 kk ja ollut korvaamaton apu Rynnäkköryhmän tehtävillä.

Florian Allison, m, 13
Tiedustelujoukot (Urkkijat); 3.lk Luihuinen
Pelaaja: Niku R
Allisonin kaksosparin karismaattisempi ja coolimpi osapuoli Florian on aina tukikohdassa vieraillessaan miellyttävää seuraa, vaikka koulukavereiden keskuudessa pojasta liikkuu ikävämpiäkin huhuja. Kaksoisveljensä Lucienin ollessa muualla Florian on hajamielisempi, mutta avoimempi. Kummatkin pojat toimivat tiedustelujoukoissa. Florianin äiti on Vera Allison, mutta koko pieni perhe on ollut vaitelias ja välttelevä kaksosten isästä.

Bernhard “Berni” Valdemarsson Minetti, m, 50
Tiedustelujoukot (Soluttautujat)
Pelaaja: Annastina N
Berni kuuluu Georgen vetämään tiedusteluryhmään. Hän avustaa myös tutkimuksissa aina toisinaan ja on asunut tukikohdassa vuoden, miinus tiedustelutehtävät. Tämä jästien kanssa elänyt ja matkustanut pasifisti on jästitietoutensa vuoksi mitä taitavin myös soluttautumaan heidän joukkoonsa. Vaaralliset tiedustelutehtävät ovat kuitenkin nyt saaneet yhden Bernin käyttämistä valehenkilöllisyyksistä jästien etsityimpien velhorikollisten listalle.

Francesco “Esco” Minetti, m, 62
Tukikohtalääkintä; parantaja
Pelaaja: Jenna N
Entinen dragonologi Francesco on sota-aikana löytänyt itsestään uuden puolen parantajana, ja toimiikin tukikohdassa lääkinnässä. Francesco keskittyy lähinnä parannusliemiin ja -uutteisiin varsinaisten loitsujen sijaan. Ihmettelijöillle tämä jo harmaantunut italialainen myöntää hieman vastahakoisesti mutisten parannustaitojen löytyneen entisen katolilaisen pappistaustansa avittamana. Luoja suokoon, että velhot voittavat tämän sodan.

Tino Minetti, m, 21
Tutkija, työryhmäpäällikkö
Pelaaja: Katja H
Tutkimusryhmässä sota-aikana Varjan ja Ethanin rinnalle yhdeksi työryhmäpäälliköistä ylennyt Tino on kunnianhimoinen ja älykäs nuorukainen. Mieheltä ei puutu paloa toimia velhoyhteiskunnan hyväksi – myös uusia aseita tutkimusryhmänsä kanssa kehittämällä. Italialaissyntyinen Tino on Francescon ja Bernin ottopoika ja on asunut tukikohdassa vuoden.

Marlène Brooks, f, 48
Velhojen neuvoston varapuheenjohtaja; agenttien koordinaattori
Pelaaja: Tanja R
Marlène Brooks on poliittinen voimanpesä, joka on työskennellyt kansainvälisessä politiikassa vuosikymmeniä. Hän toimii Velhojen neuvoston varapuheenjohtajana sekä yksittäin toimivien agenttien yhteyshenkilönä ja kenttätukena. Marlène on asettunut sujuvasti militantimpaan asemaansa, vaikka se on kuljettanut häntä ympäri Eurooppaa pois tukikohdassa asuvien aviomiehensä Ethanin ja heidän kahden lapsensa luota.

Ethan Brooks, m, 42
Tutkija, työryhmäpäällikkö; tiedustelujoukot (Soluttautujat)
Pelaaja: Ville M
Taikaesineiden tutkimukseen erikoistunut Ethan on ollut johtavassa asemassa taikanegatointiaseiden ja -viruksen tutkimuksessa. Ethan on asunut tukikohdassa vaimonsa Marlènen ja heidän kahden lapsensa kanssa sen perustamisesta lähtien ja on pysyvä ja luotettu osa tukikohdan toimintaa, vaikkakin hän on ollut myös osa tukikohdan ulkopuolisia missioita.

Varja Sokolova, f, 39
Tutkija, työryhmäpäällikkö; tiedustelujoukot (Hiipijät)
Pelaaja: Miira O
Pimeän taikuuden tutkija Varja on nyt keskittynyt sodan kannalta kriittisimpiin tutkimusaiheisiin, kuten taikanegatointiin. Varja on myös ollut mukana useilla tiedustelutehtävillä, joilla on mm. murtauduttu jästien tutkimuslaitoksiin. Lisäksi Varja antaa usein asiantuntijalausuntoja Velhojen neuvostolle ja toimii etenkin Hermionen neuvonantajana. Nainen on asunut vuoden tukikohdassa.

Antonio Lorenzo, m, 41
Liikemies
Pelaaja: Annina L
Ikäisekseen nuorekas Antonio on Lorenzojen mysteerisen, huhutusti vampyyreja täynnä olevan suvun lähettiläs Espanjasta ja samalla suvun päämies. Antonio on sodan jaloissa ollut poliittisesti aktiivinen mm. puhuessaan sukunsa jästien ja yleisesti taikaolentojen puolesta. Antonio suorittaa satunnaisia itsenäisiä tehtäviä oman halunsa mukaisesti eikä asu tukikohdassa, vaikka siellä useasti vieraileekin.

Amado Lorenzo, m, ?
Vierailija
Pelaaja: Dani I
Amado on komea muukalainen, joka ei ole aiemmin käynyt tukikohdassa ja saapuu nyt Antonio Lorenzon mukana ensimmäistä kertaa. Jostain syystä miehestä syntyy ensinäkemältä omituinen pieni tunne, että tämä on huonojen uutisten sanansaattaja, ja siksi miehen vierailu ei voi enteillä mitään hyvää…

Hahmokirjoittajat

Ole ensisijaisesti oman hahmosi kirjoittajaan yhteydessä hahmoon liittyvissä asioissa. Isommissa jutuissa ja yleisissä pelin asioissa voi ottaa yhteyttä pää-pj-Elliin.

Elli O: Draco, Harry, Scorpius, Frances, Séverin, Althea, Hermione, Ron, Varja

Sonya C: Beni, Katie, River, Ophélie, Michael C, Andreas, Fleur, Victoire

Eveliina A: Kyle, Florian, Dante, Antonio, Pansy, Blaise, Cassandra

Elmu L: Bill, Lee, George, Aaron, Liira, Thane, Teddy

Nelli H: Geoffrey, Gabriella, Rose, Bryan, Ione, Ria

Aava R: Llewella, Lucius, Wilma, Ethan, Marlène

Inari A: Dean, Blake, Raven, Felix, Amado

Henri V: Meril, Melia, Theia, Larisa

Eiri V: Berni, Esco, Tino

Tiitus P: Cleantha, Daphne, Astoria