FL7: Info

Aika

Valonkantaja pelataan to-su 12.-15.3.2020.

3.2.2019 ilmoittautuminen avautuu
8.3.2019 ilmoittautuminen sulkeutuu
17.3.2019 mennessä hahmojako julkistetaan
14.4.2019 pelaajien tekemien hahmoprofiilien deadline
12.11.2019 mennessä maksuohjeet lähetetään
12.1.2020 pelimaksun deadline
11.1.-9.2.2020 välillä hahmoprofiilien lähetys maksaneille

Peliviikonlopun aikataulut nähtävissä täällä: aikataulut

Pelipaikalle voi alkaa saapua torstaina klo 17.00, ja viimeistään paikalla tulee olla klo 19.00, jolloin alkaa alkubriiffi. Alkubriiffin jälkeen on ryhmäbriiffejä ja kontaktoitumista. Peli alkaa perjantaina klo 9.30 asteittain. Peli loppuu lauantaina klo 20, jonka jälkeen on loppubriiffi. Sunnuntaina aamupäivällä siivotaan, ja kaikkien toivotaan osallistuvan siihen. Yksilöbriiffit ovat ennen peliviikonloppua.

Jos tiedät jo ilmoittautuessasi, että sinulla on erittäin tärkeä meno (esim. yo-koe) peliperjantaina, niin kerro tästä ilmossa – tällöin peli on mahdollista aloittaa pe-iltana, mutta teemme näin vain poikkeustapauksissa.

Paikka

Valonkantaja pelataan Vahojärven leirikeskuksessa osoitteessa Vahojärventie 828, 39700 Parkano. Paikalle on noin 90-100 km Tampereelta. Pihalla on hyvin parkkitilaa, mutta julkisia sinne ei kulje. Parkanon juna-asemalle on matkaa noin 20 km.

Majoitus

Suurimmalle osalle on tarjolla nukkumapaikat sängyssä ja sänkynukkujille pelipaikalta löytyy peitot & tyynyt. Omat lakanat (lakana, tyynyliina, pussilakana) tai makuupussi pitää tuoda. Pelinjohto jakaa sänkynukkujien huoneet etukäteen, huonejako julkistetaan profiilien lähetyksen jälkeen. Huonejako löytyy täältä

Koska pelipaikalla tuskin riittää kaikille sänkyjä, niin osalle on paikat lattialla. Lattialla nukkujien pelimaksu on 7 euroa alhaisempi, ja preferenssin sänky/lattiapaikan välillä saa valita ilmoittautuessa. Lattiapaikalla nukkuvat voivat valita missä nukkuvat, esim. salin perukoilla, akvaariossa, saunassa, pukuhuoneessa, jossain makuuhuoneista. Osalle lattianukkujista saattaa olla tarjolla retkisänky pelipaikan puolesta, mutta tähän ei kannata luottaa. Lattialla nukkujien tulee tuoda kokonaan omat kamppeet: alusta, tyyny, makuupussi.

Pe-la välinen yö on in-game. Jos haluat nukkua kokonaan off-game, pyydä sitä ilmoittautuessasi. In-game huoneissa henkilön nukahdettua tästä tulee iff-game eli älkää mieluusti herättäkö ilman painavaa syytä (ellei henkilö itse ole toisin pyytänyt).

Ruoka

Larpissa tarjotaan ruuat koko tapahtuman ajaksi eli torstaina iltapala, perjantaina ja lauantaina aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, sekä sunnuntaina aamupala. Tarjolla tulee olemaan sekä kasvisvaihtoehto että osalla aterioista lisäksi liha tai vastaava ja allergiat pyritään huomioimaan. Emme kuitenkaan voi taata, että pystymme tarjoamaan syötävää jollekulle, jolla on todella rajoittunut ruokavalio. Pienen varaevään mukaan ottaminen on suositeltavaa: saunalla sekä valvontakopissa on kummassakin jääkaapit, joita pelaajat saavat käyttää. Keittiössä olevat jääkaapit eivät ole pelaajien käytössä. Pelipaikalla on mikro.

Ruokalistaa voi tarkastella täällä

Päihteet

Tupakointi tapahtuu ainoastaan ennalta osoitetussa tupakkapaikassa, muualla ei saa tupakoida. Tupakointi on in-game, mutta silloin ei ole sopivaa edistää juonia, eikä tupakalla ole sopivaa viettää paljon aikaa, sillä tämä blokkaa peliä osalta.

Alkoholin tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Myös afterit ovat alkoholittomat. Mahdollisia in-game alkoholijuomia propataan mehuilla ym.

Hygienia

Pelipaikalla on vesivessat ja suihkut. Suihkukopit ovat yksityisiä, lisäksi pelipaikalta löytyy invavessa. La-iltana lämmitetään sauna, jossa tulee olemaan saunavuorot. Vuorotoiveita kysytään lähempänä peliä erillisellä lomakkeella.

Pelimaksu

Larpin pelimaksu on 63 euroa sänkypaikalla nukkuvalta ja 56 euroa lattiapaikalta nukkuvalta. Pelimaksun eräpäivä on 12.1.2020 ja maksuohjeet tullaan lähettämään sähköpostilla kaksi kuukautta ennen eräpäivää.

Pelimaksun hinta muodostuu seuraavista asioista: pelipaikan vuokra (3 vrk), ruoka (4 lämmintä ateriaa ja 6 aamu/iltapalaa), propit, lavasteet ja muut tarvikkeet, pakettiauton vuokra sekä kohtuulliset matkakorvaukset off-henkilökunnalle ja proppiautolle. NPC:den tai pelinjohdon matkakuluja ei korvata. Off-henkilökunta tai NPC:t eivät maksa pelimaksua, sillä he ovat tukemassa muiden kokemusta. Pelinjohto ei myöskään maksa pelimaksua, sillä jopa ne jotka kirjoittavat vain muutaman hahmon tekevät reilusti yli 100 (parisataa?) tuntia hommia. Tämän vuoksi pelissä on maksavia osallistujia vain noin 40, mikä kannattaa huomioida jos miettii maksun suuruutta.

Yhteisissä tiloissa päätalolla tulee olemaan melko paljon pelinjohdon puolelta tulevia lavasteita. Näihin ei käytetä kovinkaan suuria summia, vaan ovat suureksi osaksi lainatavaraa.

Jos pelistä jää rahaa yli, menee se Epel Larp ry:lle larp-harrastuksen edistämiseen. Samaten pelibudjetista hankitut tavarat jäävät Epel Larp ry:n omistukseen.

Ikäraja ja turvallisuus

Alle 18-vuotiaiden tulee kysyä suostumusta huoltajalta osallistuakseen tapahtumaan. Larpin ikäraja on 16 vuotta, ja henkilötietolain vuoksi pelaajan tulee olla 16 jo ilmoittautuessaan peliin.

Pelipaikalla on iso ensiapulaukku, jonka sijainti näytetään kaikille ennen peliä. Lisäksi pelinjohto tuo varmuudeksi oman ensiapulaukun, ja pelinjohdossa on myös ensiaputaitoisia. Ota mukaan omat lääkkeet, kuten särkylääke, mahalääke, allergialääkkeet.

Kynttilöiden polttaminen on kokonaan kiellettyä. Sisätiloissa ei saa käyttää ulkokenkiä, mutta sisäkenkiä saa. Olkaa varovaisia älkääkä tehkö mitään typerää, ja pitäkää toisistanne huolta.

Järjestäjät

Peli järjestetään Epel Larp ry:n alaisuudessa, eikä kukaan saa korvausta pelin teosta.

Pelinjohto
Kaikki pelinjohdosta osallistuvat pelin yleiseen suunnitteluun, hahmokirjoitukseen ja toimivat pelinjohtajina pelin aikana. Lisäksi useimmat tiimistä osallistuvat myös proppaukseen/lavastukseen ja auttavat käytännönasioissa.

Elli O (FL1-FL7) – pää-pj, käytäntö
Elisa ”Elmu” L (FL3-FL7)
Eveliina A (FL2-FL7)
Sonya C (FL4-FL7)
Inari A (FL6-FL7)
Aava R (FL2-FL4, FL6-FL7)
Nelli H (FL6-FL7)
Eiri V (FL4-FL7)
Henri V (FL7)
Tiitus P (FL7)

Apulaiset
Sofia V (FL3-FL5) – varakirjoittaja
Pauliina R (FL3-FL4) – NPC sekä ideointi- ja lavastusapu
Susanna M – NPC

Off-henkilökunta
Laura H – tukihenkilö
Tytti L – valokuvaaja
Katinka C – kokki
Mars K – keittiöapulainen
Jung N – keittiöapulainen
Sanna P – keittiöapulainen

Yllämainittujen lisäksi kampanjaa ovat olleet aikaisemmin tekemässä myös Emil A (FL2-FL5), Eeri S (FL4-FL5), Tiina U-R (FL2-FL3, FL5), Henniina I (FL2-FL3), Heidi T (FL2-FL3) sekä Iina K (FL4), mutta he eivät ole tekemässä Valonkantajaa. Myös pelaajat ovat itse osallistuneet kampanjan tekemiseen monin eri tavoin, eli Feenikslaulu ei suinkaan ole syntynyt pelkästään tässä mainittujen järjestäjien käsissä!

Yhteystiedot

Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Nopeiten pelinjohdon tavoittaa yleensä Facebookista, jonka kautta saa myös ottaa yhteyttä. Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa lähempänä peliä.

Kampanjalla on oma Facebook ryhmä, mukaan hyväksytään ainoastaan pelaajat.
Lisäksi Valonkantajalla on yksityinen Facebook-tapahtuma, johon kuka vaan kiinnostunut saa kutsun pyytämällä.