FL7: Huonejako

SAATTAA MUUTTUA VIELÄ, JOS TULEE PERUUTUKSIA!

Päätalo yläkerta

Päätalon yläkerta on keittiötä ja pj-koppia lukuunottamatta in-game koko pelin ajan. Yläkerrassa noudatetaan normaaleja hiljaisuusaikoja, ja tulee huomioida, että metelöinti, esim. juokseminen tai isompi kopistelu kuuluu myös alakertaan.

Sellissä, luutakomerossa ja hengauspesässä voi jutustella myös hiljaisuusaikana, kunhan volyymi ei nouse suureksi. Jos joku valittaa metelistä, niin pitää lopettaa.

ULKOVARASTO
Selli, jota käytetään lyhytaikaisesti aina tarpeen vaatiessa. Siellä pidetään esim. panttivangiksi otettuja ja kuulusteltavia jästejä. Tilassa ei ole lämmitystä, joten ketään ei sovi jättää sinne off-game syistä pidemmäksi aikaa (aika sovittava pelaajien kesken).

PAPERIKOMERO
Luutakomero, jossa säilytetään luutia. Lisäksi sillä on tärkeä funktio yhtenä tukikohdan harvoista yksityisistä paikoista, joten sinne mennään tekemään kaikenmoisia yksityisiä bisneksiä… jos näkee joidenkuiden menevän tai tulevan ulos kyseisestä komerosta, voi olla syytä juoruiluun!

SIIVOUSKOMERO –> Siivouskomero.

NAISTEN WC –> Unisex WC.
INVA-WC –> Lastenhoitohuone. Käytä ensisijaisesti muita vessoja, sillä tämä on varattu oikean vauvan hoitoon.
MIESTEN WC –> Unisex WC.

KEITTIÖ (off-game)
Keittiö on off-game aluetta, mutta se on olemassa myös in-game. Pelaajat eivät saa mennä keittiöön, ellei sinne ole jotain oikeaa oleellista asiaa (esim. pitää hakea astioita tai käyttää mikroa), ja silloinkin pitää pysyä poissa keittiöhenkilökunnan tieltä. Keittiön jääkaapeissa ei saa säilyttää pelaajien omia eväitä!

SALI OIKEA PUOLI
Ruokasali ja monikäyttötila. Salin väliseinä tulee pitää pääsääntöisesti auki, mutta sen voi sulkea jos sille on tarvetta. Väliseinä suljetaan ainakin yön ajaksi, ja tulee pitää auki ainakin ruokailujen aikana.

SALI VASEN PUOLI
Velhojen neuvoston kokoustila. Neuvottelupöydät ovat U-muodossa ja seinustoilla on tuolit kuuntelijoille. Korokkeella on tutkijoiden laboratorio, jossa saa jatkaa tutkimushommia myös kokousten aikaan, kunhan ne eivät häiritse Neuvoston kokouksia. Tilaa saavat käyttää kokoustamiseen kaikki muutkin, mutta Neuvoston kokouksilla on etuiluoikeus. Ruokailujen aikana toimii ruokailutilana, sillä kaikki eivät mahdu ruokasalin puolelle. Nukkumiskamppeet pitää viedä päivän ajaksi varastoon.

Lattialla nukkuu
Lee Jordan (Sonya C)
River Jordan (Tiitus P)
–> tavarat varastoon päiväsaikaan

ETEISAULA
Hengailutilaa & ilmoitustaulu. Asepöydältä ulos lähtijät saavat lainata aseita turvakseen. Aseet tulee palauttaa pöydälle sisälle saavuttaessa.

AKVAARIO
Yleinen kokoustila. Tilaa saa tarvittaessa myös etukäteen varata kohtuullisen pituisiksi ajoiksi kokouskäyttöön, varauslista on tilan ovessa. Sodan kannalta oleellisilla kokouksilla on etuiluoikeus vapaa-ajan kokouksiin nähden. Muina aikoina tila on vapaasti hengailukäytössä.

Lisäksi tilassa on tukikohdan kasvihuone, jossa kasvatetaan mm. liemien kannalta oleellisia taikakasveja.

Sängyssä nukkuu
Felix Fenwick (Henri V) –> tavarat sängyn alle tai varastoon päiväsaikaan

VAHTIMESTARIN KOPPI (off-game)
Pj-koppi, joka on off-game eikä ole olemassa in-game. Kopista löytyy:

  • Saapuva pöllöposti tarjottimella. Saat ottaa kirjeet, joissa on hahmosi nimi. Kuka vaan saa levittää kirjesatsin tarjottimelle, kun on satsin päällä ohjeistettu kellonaika.
    Lähtevän postin voit jättää kopin pöydälle pelinjohdon luettavaksi.
  • Kopissa on jääkaappi, jota pelaajat saavat käyttää.
  • Kopista löytyy numeroidut peliohjepaketit ja -kuoret. Täältä voit siis hakea numeroidut paketit, joita sinua on ohjeistettu hakemaan. Muista katsoa että otat oikean paketin.
  • Kopista löytyy kyniä, paperia, ensiapulaukku yms tavaraa, joita saa tarvittaessa käyttää.
  • Muuhun pj-kopin tavaraan, esim. tietokoneeseen, ei saa koskea.

VARASTO
Varasto on in-game ja siellä säilytetään esim. lattianukkujien kamppeita päiväsaikaan.

HUONE 1 (4h)
Sängyissä nukkuu
Teddy Lupin (Miro A)
Dean Rowle (Inari A)
Blake Selwyn (Sofia V)
Tino Minetti (Katja H)

Lattialla nukkuu
Dan Rowle (Aurora H)

HUONE 2 (2h) – sairastupa
Sairastupa, jossa hoidetaan loukkaantuneet ja sairaat. Parannustavaroiden ensisijainen säilytyspaikka. Tarpeen vaatiessa sairastupa voi levittäytyä esim. akvaarioon ja eteisaulaan.

Sängyissä nukkuu
Aaron Valkeapää (Leo P)
Meril Finn-Valkeapää (Fey J)

HUONE 3 (6h)
Sängyissä nukkuu
Liira Jordan (Mira S) – suuren osan ajasta poissa tukikohdasta
Bill Weasley (Eiri V)
Fleur Delacour (Heli L)
Ione Finn (Osmi N)
Dante d’Aramitz (Essi I)
Ria Roderick (Eeri S)

HUONE 4 (6h)
Myös Frances nukkuu normaalisti tässä huoneessa.

Sängyissä nukkuu
Gabriella Rosier (Venla W)
Cassandra Parkinson (Sara L)
Theia Greengrass (Jenny L)
Larisa Greengrass (Anni A-V)
Scorpius Malfoy (Usva S)
Victoire Weasley-Delacour (Carita I)

HUONE 5 (6h)
Sängyissä nukkuu
Hermione Weasley (Susa M)
Ron Weasley (Nevi H)
Harry Potter (Laura P)
Draco Malfoy (Elli O)
Althea Sansoucy Ferreira (Tricen T)
Séverin Adrien (Emil A)

WC:T JA SUIHKUT –> Kaikki ovat unisex.

PIKKUSIIVOUSKOMERO
Romukomero, jossa säilytetään kaikenlaista sälää, jolle ei ole tukikohdasta löytynyt muuta paikkaa, esim. tutkijoiden kehitysvaiheessa olevia aseita. Komeroa tulee kopeloida suurella varovaisuudella.

TORNIN YLÄTASANNE
Hengauspesä pikkuporukan tai kahdenkeskiseen hengailuun. Kulkee myös nimellä pusupesä…

Päätalo alakerta

Alakerta on koko pelin in-game paria off-huonetta lukuunottamatta. Alakerrassa täytyy kiinnittää yöaikaan erityistä huomiota hiljaisuuteen.

SIIVOUSKOMERO
Liemivarasto, jossa säilytetään liemiä ja muita tarpeellisia tarvikkeita.

WC:T JA SUIHKUT –> Kaikki ovat unisex.

HUONE 6 (6h)
Sängyissä nukkuu
Katie Sawyer (Joanna M)
Beni Sawyer (Elmu L)
Thane Sawyer (Teemu S)
Rose Weasley (Mia L)
Bryan Weasley-Delacour (Halti)
Geoffrey Ollivander (Hannes P)

HUONE 7 (6h) – vierashuone
Puolet sängyistä on varattu tukikohdan vierailijoille, myös joitain vähän myöhempään tukikohtaan muuttaneita on sijoitettu tänne.

Sängyissä nukkuu
Amado Lorenzo (Dani I), alasänky! – vierailija
Antonio Lorenzo (Annina L) – säännöllinen vierailija
Kyle Adrien (Nelli H) – säännöllinen vierailija
Blaise Zabini (Maiju R)
Pansy Parkinson (Ilse T)
Cleantha Rosier (Eveliina A)

HUONE 7.1 (6h) – off-game
Huone on off-game koko pelin ajan, eikä sitä ole olemassa in-game. NPC:t laittautuvat täällä ja keittiöväki voi tulla tänne tauolle. Huoneeseen on pääsy kielletty pelaajilta spoilerivaaran takia.

Sängyissä nukkuu
Katinka
Marjukka
Mars
Jung
Pauliina R (NPC 1)
Susanna M (NPC 2)

HUONE 7.2 (2h) – off-game taukohuone
Huone on off-game koko pelin ajan, eikä sitä ole olemassa in-game. Huone toimii off-game taukohuoneena pelaajille, eli tänne saa tulla vetämään henkeä ja levähtämään, jos kaipaa taukoa pelistä. Huoneessa on myös tukihenkilön vastaanotto sekä teetä tarjolla.

Sängyissä nukkuu
Laura H (tukihenkilö)
Ulla K (George Weasley)

HUONE 8 (6h)
Sängyissä nukkuu
Melia Greengrass (Meri K)
Daphne Greengrass (Suvi V)
Astoria Greengrass (Kirsi O)
Andreas Greengrass (Ida V)
Florian Allison (Niku R) – vierailee tukikohdassa usein
Wilma Rosier (Ilo R)

Lattialla nukkuu
Marlène Brooks (Tanja R)
Ethan Brooks (Ville M)

Saunarakennus

Sauna, suihkutila ja pukuhuone ovat off-game koko pelin ajan, paitsi suihkutila on in pelin ensimmäiset pari tuntia. Jos haluaa olla yksin off-gamessa, niin esim. saunaan voi mennä istumaan omassa rauhassa. Tuvan keittiö on vapaasti pelaajien käytössä. Saunalla on myös vessa.

Tupa, eteistila ja saunarakennuksen piha-alue ovat pelin aikana päiväsaikaan Metatila ja yöaikaan off-game. Metatilaan voi tulla pelaamaan pelipaikan ulkopuolisia kohtauksia, esim. jos hahmo lähtee käymään sotatehtävillä. Eli jos hengaat järven rannalla, niin se on jossain kauempana tukikohdasta.

Pelissä on useita pelinjohdon puolelta tulevia juonia, jotka pelataan Metatilassa, joko pihalla tai sisällä. Näillä on etuiluoikeus tiloihin.

Ophélie, Lucius, Llewella, Berni ja Esco nukkuvat tukikohdan vieressä olevassa kuvitteellisessa pikkumökissä, jonne voivat sanoa lähtevänsä pelaajien lähtiessä nukkumaan.

Tuvan sängyissä nukkuu
Aino K (Ophélie)
Hannele T (Lucius)
Aava R (Llewella)
Valokuvaaja

Tuvan lattialla nukkuu
Reeta R (Frances) – Fran nukkuu normaalisti huoneessa 4.

Pukuhuoneen lattialla nukkuu
Jenna N (Francesco)
Annastina N (Berni)
+ vauva

Muut lattianukkujat

Lattialla nukkuu vapaavalintaisessa paikassa
Michael Corner (Satu S) – säännöllinen vierailija
Varja Sokolova (Miira O)

Näissä paikoissa sopii nukkua:

Sali: Vasen puoli, väliseinä suljetaan yöksi. Kamppeet voi levittää aikaisintaan noin 21-22 alkaen ja ne pitää olla pois kerättynä aamupalan alkaessa. Päiväksi kamppeet voi viedä varastohuoneeseen.

Eteinen: Eteisen sohvalla tai lattialla saa nukkua, mutta kamppeet sopii levittää aikaisintaan klo 22 aikaan ja pitää olla pois kerättynä aamupalan alkaessa, päiväksi ne voi viedä varastohuoneeseen.

Akvaario: Akvaariossa on kohtuu paljon proppeja, mutta jos mahtuu nukkumaan pienehköön tilaan niin myös akvaarion lattialla voi nukkua. Kamppeet sopii levittää aikaisintaan klo 22 aikaan ja pitää olla pois kerättynä aamupalan alkaessa, päiväksi ne voi viedä varastohuoneeseen.

Saunatupa: off-game yöllä. Lattialla saa nukkua, päiväksi kamppeet pitää nostaa seinustalle tai kaappeihin, jotta Metatilassa mahtuu pelaamaan. Saunatuvassa pitäisi olla 2-4 retkisänkyä, joita saa käyttää tai esim. tuoda päätalolle. Kannattaa silti ottaa oma alusta, siltä varalta että nämä sängyt ovat johonkin kadonneet, eikä niitä myöskään riitä kaikille.