FL6: Ilmoittautuminen

Ilmo sulkeutuu 14.10.2017.

SpectraNovan ilmoittautuminen koostuu kolmesta osasta. Kaksi ensimmäistä osaa tulee lähettää viimeistään lauantaina 14.10.2017, jotta ilmoittautuminen huomioidaan. Jommankumman osan puuttuminen johtaa ilmoittautumisen hylkäämiseen. Niiden, jotka valitaan mukaan peliin, tulee lähettää kolmas osa, eli hahmoprofiili viimeistään sunnuntaina 19.11.2017.

Pelaajat valitaan seuraavilla perusteilla: valintaperusteet

1. osa: henkilötiedot

Käy täyttämässä henkilötietosi tähän lomakkeeseen 14.10 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLx2rZNVN4A8YTY7iPt4x8TUcc63lt_jGmoa6HjU6q3SdHOA/viewform

2. osa: pelitoiveet

Täytä tämä lomake ja lähetä se sähköpostitse 14.10 mennessä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com, laita viestin otsikoksi FL6 ilmoittautuminen: oma nimesi.

0. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan tapahtuman henkilötietorekisteriin. Hyväksyt myös, että henkilötietosi tallennetaan Googlen tarjoamaan palveluun, joka saattaa sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella (ks. Rekisteriselosteen kohta 8). Epel Larp ry:n larp-tapahtumien rekisteriseloste on luettavissa täällä: rekisteriseloste. Vastaa, hyväksytkö? (Jos et hyväksy, ilmoittautumisesi hylätään ja tietosi tuhotaan)

1. Nimesi:

2. Haluatko jatkaa jotain edellisen pelin hahmoa, ketä? (Voit toivoa uutta hahmoa lisäksi, jos haluat)

***
Kysymykset 3-5 vain uusia hahmoja hakeville:

3. Jos haluat pelata uutta hahmoa, haluatko lapsi- vai aikuishahmon?

4. Haluatko pelata jotain hahmolistan valmiiksi nimetyistä hahmoista / konsepteista? Mitkä hahmot kiinnostavat erityisesti? Kerro lyhyesti, millaista visiota sinulla on hahmosta / miksi haluaisit pelata juuri sitä. Laita hahmot halutessasi suosikkijärjestykseen. Esim. toiveita tämän sukupuolesta jos siihen on annettu useampi vaihtoehto, onko tämä huispaaja, valvojaoppilas, kontakti/perhekuviotoiveita jne.

5. Haluatko pelata kokonaan itse kehittelemääsi hahmoa? Jos toivot jotain hahmoa listan ulkopuolelta, kuvaile tässä lyhyesti hahmokonsepti tai useampi.

***

6. Onko sinulla ehtoja yllä mainitun hahmon / hahmojen pelaamiselle? Esimerkiksi: et halua pelata hahmoa, jos kontakti X ei tule peliin tai juoni Y ei toteudu.

7. Keiden pelaajien kanssa haluaisit erityisesti pelata ja millaista kontaktia?

8. Luettele tärkeysjärjestyksessä kolme hahmosi kontaktia, jotka eniten haluaisit peliin (hahmojen nimet). Jos haet uutta hahmoa, tähän ei ole pakko vastata.

9. Keiden kanssa et halua pelata? Määrittele myös, millaista kontaktia et halua ja millainen taas on ok kyseisen henkilön kanssa.

10. Mitä sukupuolta romanttinen vastapelaajasi tai tämän hahmo saa olla? Missä ikähaarukassa vastapelaaja saa olla? Kerro mahdolliset rajoitukset. Saako hahmo/pelaaja olla esim. mies, nainen, muunsukupuolinen, ristiinpelaaja? Kerro rajoituksesi, esim. “En halua vastapelaajaksi naispelaajaa naishahmossa, mutta kaikki muut käy, kuten mies tai muunsukupuolinen naishahmossa tai naispelaaja mieshahmossa”.

***
Kysymykset 11-12 vain lapsihahmoja hakeville:

11. Jos hahmolle on annettu useampi tupavaihtoehto, kerro kuinka mieluisa mikäkin tupa olisi. Voit laittaa tuvat esim. suosikkijärjestykseen, mutta anna myös perusteita. Hahmon tupaan vaikuttaa mm. se, mitä muiden hahmojen tuviksi tulee (kontaktikirjoituksen takia), ja mitä tupalaisia kirjoittajia kiinnostaa kirjoittaa.

12. Kuinka tärkeää sinulle on, että hahmon lähimmät ystäväkontaktit ovat samassa tuvassa?

***

13. Taikarakennusten romahtaessa on tänään kuollut satoja velhoja ja noitia. Haluatko, että kuolleet ovat hahmolle tuntemattomia vai että joukossa on tuttuja? Kuinka läheisiä?

14. Millaisia juonia tai aiheita et halua peliisi? Määrittele, onko aihe sinulle ehdoton ei vai voiko se esiintyä lievässä muodossa tai esimerkiksi kontaktillasi. Kerro myös asiat, joita et halua hahmollesi tapahtuvan, vaikka ne olisivatkin sinulle pelaajana ok.

Tässä joitain aiheita, joita pelissä/taustatarinoissa saattaa esiintyä:
-Läheisen kuolema, henkinen ja fyysinen väkivalta (tekijä/uhri/sivustakatsoja?), kiduttaminen, sadismi tai masokismi, murhaaminen, vahinkotappo, kiusaaminen (tekijä/uhri)
-Omiin lapsiin/vanhempiin kohdistuva väkivalta jonkun ulkopuolisen taholta; perheväkivalta
-Itsetuhoisuus, masennus, mielenterveydelliset ongelmat (oma tai läheisten)
-Huumausaineet tai muut päihteet (oma tai läheisten)
-Romantiikka, ihastus (millainen?), seksi, seksuaalinen hyväksikäyttö tai ahdistelu (tekijänä/uhrina?), lemmenjuoma, pettäminen, kolmiodraama, alle 16-vuotiaiden väliset seksuaaliset suhteet (esim. kaksi 15-vuotiasta)
-Hahmon raskaus, oman lapsen raskaus, isyys/äiteys
-Ero nykyisestä kumppanista, vanhempien ero, vaikeat/riitaisat perhesuhteet
-Hahmo menettää asemansa / maineensa, saa potkut
-Kodin menetys, sota, jahtauksen kohteena oleminen, hätätilan neuvottelut, vastuutehtävät

15. Minkä tyylisestä pelaamisesta nautit, ja millaisia aiheita haluaisit pelata? Ehdota tässä myös juonitoiveet ja -ideat.
Kerro esimerkiksi (jos oleellista):
-Onko pelityylisi muille peliä luova, reagoiva, päänsisäistä vai konkreettista, rauhallisempaa fiilistelytahtia vai kiirettä, johtaja, seuraaja vai oman tien kulkija, osaatko luoda peliä itsellesi, nirsompi vai moniruokainen, paljon vai vähän kontakteja
-Haluatko esim. romantiikkaa, politiikkaa, juonittelua, seikkailua, toimintaa, mysteerinratkontaa, ihmissuhdedraamaa, tunteilua, vihamiehiä, perhesuhteita, neuvotteluita, toimintasuunnitelmien tekoa tai muita keksimiäsi aiheita
-Mitä ajattelet jatkohahmosi tekevän työkseen vuonna 2015 / millaisessa elämäntilanteessa hän on

Juonitoiveista ja -ideoista:
-Juonitoiveet/ideat kasvattavat mahdollisuuksiasi päästä mukaan peliin, saatat kuitenkin päästä peliin vaikkei sinulla olisikaan mitään ideoita. :) Erityisesti meitä auttaa toiveet hahmon henkilökohtaisemmista juonista, kaikki ideat otetaan kuitenkin vastaan. Varo mitä toivot, sillä se saattaa toteutua…
-Jatkoa ajatellen: FL6 ja FL7 välissä tulee olemaan 1-2 vuoden aikahyppy. Mitään massiivisia aikahyppyjä ei ole enää tulossa, FL6 jälkeiset 2-3 isoa peliä sijoittuvat aikavälille 2016-2021.

16. Jos pelaat aikuishahmoa: onko sinulla ajatuksia siitä, miksi hahmosi on saapunut hätäkokoukseen? Mitä hahmo voi tarjota hätäkokoukselle? Pelinjohto kyllä kehittelee asian puolestasi, jos et itse vielä tiedä, mutta ideat voivat edistää peliin pääsyä.

17. Kuinka suurella todennäköisyydellä haluat / pystyt jatkamaan hahmon pelaamista kampanjassa tulevaisuudessa?

3. osa: hahmoprofiili

Tämä osa sinun tarvitsee lähettää vain, jos sinut valittiin mukaan peliin. Deadline on sunnuntai 19.11.2017.

Lähetä profiili osoitteeseen potterlarp ät gmail.com jossain seuraavista muodoista:
-Sähköpostikentässä tekstinä
-Liitteenä docx, doc tai rtf -muodossa
-Google Drive -tiedostona, huom. lähetä jaettava linkki (kuka tahansa linkin saava voi lukea), älä jaa suoraan pelin sähköpostin kanssa, jälkimmäinen aiheuttaa aikaa vievää lisäsäätöä.
-EI PDF:ää! (meidän pitää pystyä copypasteamaan sisältö helposti)

Laita otsikoksi FL6: hahmoprofiili hahmon nimi

Halutessasi voit keskustella profiilin sisällöstä hahmokirjoittajasi kanssa, varsinkin jos sinulla on useampi suunta, johon hahmoa voisi viedä – kirjoittaja voi auttaa sinua valitsemaan pelin kannalta mielenkiintoisimman suunnan. Pidä mielessä, että hahmostasi vastaavan kirjoittajan on helpointa sisäistää ja ymmärtää hyvin kiteytetty ja oikeisiin asioihin keskittyvä profiili, jossa kuitenkin kerrotaan kaikki hahmolle merkityksellinen eikä tärkeitä tietoja puutu.

JOS JOTAIN EI KERROTA PELINJOHDOLLE SÄHKÖPOSTITSE, NIIN SITÄ EI HUOMIOIDA EIKÄ SITÄ OLE PELIMAAILMASSA TAPAHTUNUT, ELI SILLOIN VOIT SYYTTÄÄ RISTIRIIDOISTA VAIN ITSEÄSI. Facebookissa voi keskustella, MUTTA kaikki tiedot, joiden haluaa jäävän pelinjohdolle muistiin tulee lähettää s-postilla.

Profiilipohjat ja täyttö-ohjeet:

> JATKOHAHMO

> UUSI AIKUISHAHMO

> LAPSIHAHMO