FL6: Hahmot

Pelissä on yhteensä 50 pelaajahahmoa ja 4 NPC:tä.

Hahmokirjoittajat löytyvät sivun lopusta.

Aikuishahmot

Bill Weasley m (44)
Kirouksenmurtaja
Pelaaja: Eiri V
Irvetan konkurssin ja sen seurauksena tapahtuneen työpaikan menetyksen jälkeen Bill perusti työparinsa Angelina Weasleyn kanssa oman kirouksenmurtoyrityksen ja töitä onkin riittänyt entiseen malliin runsaasti. Billin vaimo Fleur on nykyään täysveela ja heidän vanhimmat lapsensa ovat ⅛-osaveeloja ja nuorimmat puoliveeloja. Perhe asuu puolet vuodesta Britanniassa ja puolet Ranskassa Delacourien sukukartanossa.

Fleur Delacour f (38)
ETASM:in Luoteis-Euroopan aluevastaava
Pelaaja: Heli L
Fleur on kokoveelaksi muuttumisensa jälkeen ajanut taikaolentojen oikeuksia urakalla. Noin 7 vuotta sitten hän aloitti työskentelyn Euroopan Taikaolentojen Suojelu ja Metsästys -kattojärjestössä (ETASM) ja on sittemmin päässyt aluevastaavaksi hoitaen asioita mm. Britanniassa ja Ranskassa. Fleur matkustelee vastuumaidensa väliä välillä, mutta on lomat kotona lastensa kanssa, joista 2 on Tylypahkassa ja loput 2 Beauxbatonsissa.

George Weasley m (37)
Yrittäjä; jästiteknologian asiantuntija (KTI)
Pelaaja: Ulla K
George hämmästytti monet tekemällä melkoisen alanvaihdoksen suorittamalla S.U.P.E.R.it aikuisiällä ja lähtemällä tutkijaksi KTI:lle. Etenevän kriisin myötä on jatkokoulutuksesta ollut hyötyä, sillä jästien teknologia kehittyy pelottavaa vauhtia. Pilailupuoti pyörii kuitenkin apuvoimin ja Georgelle on jäänyt enemmän aikaa kirouksenmurtajavaimonsa Angelinan ja kolmen lapsen kanssa.

Hermione “Mione” Weasley f (36)
Taikalainvartijain osaston päällikkö ja tuomari, Taikaministeriö
Pelaaja: Susa M
Vuosien saatossa Hermione on ajanut läpi useita merkittäviä lakimuutoksia, jotka ovat parantaneet tasa-arvoa. Työteliäs nainen sai tänä vuonna ansaitusti ylennyksen Taikalainvartijain osaston päälliköksi. Nyt kriisitilanteessa Hermione on maan korkein johtaja ja hän onkin se, joka kutsui koolle hätäkokouksen. Hermione on onnellisesti naimisissa Ronin kanssa ja pariskunnalla on kaksi kouluikäistä lasta, joista toinen on surkki.

Harry Potter m (35)
Aurori, ryhmänjohtaja, Taikaministeriö (lomautettu)
Pelaaja: Laura P
Harry ja Draco erosivat yllättäen 2 vuotta sitten. Sen jälkeen poika-joka-elää on vähitellen muuttunut mieheksi-joka-kilahti, ja entinen sotasankari on näkynyt otsikoissa mm. holtittomasta rahojensa tuhlauksesta, irtosuhteista ja baaritappelusta. Loppukesästä Harry joutui pakkolomalle aurorintehtävistään, ilmeisesti sääntörikkomusten, turhan riskinoton ja mittavien ylitöiden vuoksi.

Draco Malfoy m (35)
Liikemies, sijoittaja, suojataikuuden asiantuntija (KTI)
Pelaaja: Elli O
Eron jälkeen Dracolta on lähtenyt elämä lapasesta, ja juorulehdet ovat mässäilleet miehen julkisella sekoilulla, johon ovat kuuluneet mm. juhlinta, irtosuhteet, mallihommat ja yöksi putkaan joutuminen. Kolme vuotta Malfoyn suvun Lordina toiminut Draco kuitenkin hoitaa sukunsa bisnekset ammattimaisella kylmän rautaisella otteella, ja äänekkäimmät arvostelijat ovat mystisesti menettäneet valtavia summia rahaa.

Lucius Malfoy m (60)
Taikatiedotusosaston johtaja, Taikaministeriö; sijoittaja
Pelaaja: Hannele T
Lucius nousi Taikatiedotusosaston johtoon vuonna 2004, jonka jälkeen epäilijät ovat joutuneet myöntämään, että mies on hyvä työssään, joskaan hän ei ole historiansa vuoksi monien mieleen. Luciuksen imago on ollut puhdas toisesta sodasta lähtien, vaikka ensin Narcissan ja myöhemmin toisen läheisen Llewellan katoamiset ovat olleet epäilyttäviä. Llewellan paluu platinablondin Rian kanssa on ollut suuri puheenaihe.

Llewella Roderick f (59)
Tylypahkan liemimestari, Luihuisen tuvanjohtaja
Pelaaja: Helmi R
12 vuoden katoamistempun jälkeen Llewella palasi yhtäkkiä Tylypahkan liemimestariksi ja Luihuisen tuvanjohtajaksi mukanaan koulunsa aloittanut tytär Rhiannon. Suurin osa ihmisistä olettaa tyttärestä syntyvän skandaalin olleen syy Llewellan katoamiseen. Mitään ei kuitenkaan ole Roderickien suunnalta varmistettu, vaikka tytön platinablondit hiukset ovatkin huomiota herättävät. Llewella on pidetty, äidillinen ja oman alansa johtava asiantuntija.

Lavender Selwyn f (35)
Puolustusasianajaja, sijoittaja
Pelaaja: Elisabet V
Kylmähermoinen Selwynin suvun Lady tunnetaan nykyään maan parhaana puolustusasianajajana. Paljon töitä tekevä nainen hallinnoi lisäksi sukunsa asioita sekä osallistuu politiikkaan kirjoittamalla joskus kolumneja päivälehtiin. Seurapiireissä mainetta saavuttanut Lavender on järkiavioliitossa Deanin kanssa, ja parilla on kaksi täysi-ikäistä ottolasta – kummankin suvulle oma perijä.

Dean Rowle m (35)
Taiteilija, kuvataideopettaja, sijoittaja
Pelaaja: Petu A
Taiteen saralla vuosien aikana paljon nimeä saanut Rowlen suvun Lordi vaihtaa persoonaa kuin sukkia haaremihousuisesta taidemaalarihipistä sujuvasanaiseen bisnesmieheen. Ash Selwyn Säätiön toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Dean kiertää paljon ympäri Eurooppaa, mutta viihtyy parhaiten vaimonsa ja parhaan ystävänsä Lavenderin sekä ottolastensa kanssa kotosalla.

Raven “Dan” Rowle q (20)
Alkemian tutkija, KTI
Pelaaja: Aurora H
Suoraan Tylypahkasta seitsemän S.U.P.E.R:in voimin KTI:hin tutkimaan päässyt Dan on jo tuttu kasvo seurapiireissä. Isänsä Deanin tavoin rajoja kokeileva, varsin androgyyni Rowlen suvun perijä tutkii mieluummin antimateriaa kuin pukeutuu hienoihin mekkoihin tai pönöttää juhlissa. Dan on kuitenkin tehnyt hyvää työtä Rowlen suvun maineen korjaamiseksi ja on pidetty nuori – vaikkei sosiaalisimmasta päästä.

Tino Minetti m (19)
Tutkijaharjoittelija, KTI
Pelaaja: Katja H
Tino on Francescon ja Bernhardin ottolapsi ja asuu heidän kanssaan Englannissa Lake Districtin alueelle perustetussa idyllisessä lohikäärmereservaatissa. Avoin ja kohtelias italialaissyntyinen nuorukainen kiinnittää joskus huomiota keveällä flirtillä. Tino on juuri viime keväänä valmistunut Tylypahkasta Luihuisen tuvasta kuuden S.U.P.E.R:in voimin ja lahjakkaana velhona pääsi syksystä alkaen KTI:lle palkalliseen tutkijaharjoittelijan tehtävään.

Francesco “Esco” Minetti m (60)
Dragonologi, H.E.N.K.I.-kriisijärjestön perustajajäsen
Pelaaja: Jenna N
Francesco on pitkän linjan dragonologi ja asuu puolisonsa Bernhardin sekä ottopoikansa Tinon kanssa Englannissa Lake Districtin alueelle perustamallaan lohikäärmereservaatilla. Francesco on vakavan huumorintajuinen toiminnanmies. Leviathanin aiheuttamien tuhojen innoittamana hän perusti Bernhardin sekä Felix Fenwickin kanssa kriisiapuun erikoistuneen hyväntekeväisyysjärjestön H.E.N.K.I:n, joka on pitänyt kolmikkoa kiireisenä.

Bernhard “Berni” Valdemarsson m (48)
Dragonologi, H.E.N.K.I.-kriisijärjestön perustajajäsen
Pelaaja: Annastina N
Pitkän linjan dragonologi Bernhard asuu puolisonsa Francescon sekä ottopoikansa Tinon kanssa Englannissa Lake Districtin alueelle perustamallaan lohikäärmereservaatilla. Berni on rento ja rempseä kaveri, jonka seurassa on helppo viihtyä. Hän on myös yksi kriisiapuun erikoistuneen hyväntekeväisyysjärjestö H.E.N.K.I:n perustajajäsenistä ja toiminta pitää miestä kiireisenä.

Felix Fenwick m (45)
Kirjailija, kolumnisti, Kunniaparantaja, H.E.N.K.I.-kriisijärjestön perustajajäsen
Pelaaja: Henri V
Otsikoihin Felix pääsi seitsemän vuotta sitten saatuaan kahden kuukauden vankeustuomion tammi-helmikuuksi 2009 laittomasta raajansiirrosta. Sen jälkeen mies jatkoi työtään ja sai 2012 arvokkaan Kunniaparantajan arvonimen. Felix on vuosien aikana vetäytynyt silloin tällöin omiin oloihinsa, eikä käsisiirrekään tunnu toimivan aina niin kuin pitäisi…

Katie Sawyer f (36)
Aurori, vanhempi ryhmänjohtaja, Taikaministeriö
Pelaaja: Joanna M
Rauhallinen ja lempeä Katie on ollut onnellisesti naimisissa Benin kanssa jo yli kymmenen vuotta. Parilla on 2 omaa lasta ja vuonna 2011 adoptoitu Thane-poika. Katie on onnistunut tasapainottamaan koti- ja työelämänsä niin, että on päässyt osallistumaan lastensa elämään suuresta työpanoksesta huolimatta. Hän toimii auroreissa kentällä vanhempana ryhmänjohtajana.

Benjamin “Beni” Sawyer m (35)
Aurorivarapäällikkö, Taikaministeriö
Pelaaja: Elisa L
Beni on omaksi ilokseen edennyt huimaa tahtia auroreiden riveissä ja nimitettiinkin osaston varapäälliköksi noin 3 vuotta sitten. Toiseksi suureksi ilokseen Beni ja Katie ovat saaneet jälkikasvua 2 biologisen ja yhden adoptiolapsen verran. Jollei taustalla vaanisi sodan ja pelon ilmapiiri, eläisi tämä uraohjus unelmiensa elämää.

Michael Corner m (35)
Mulpepperin apoteekin omistaja, liemimestari
Pelaaja: Satu S
Kuuluisa liemimestari Michael on tunnetusti läheinen jästi-isoäitinsä kanssa, mikä on saanut osan taikaväestöstä epäilemään häntä tietojen vuotamisesta jästeille. Jotkut ovat jopa boikotoineet miehen 4 vuotta sitten ostamaa apoteekkia. Michael puolustelee isoäitiään ja itseään hyvin hanakasti, mikä saa jotkut epäilemään Michaelia ja tämän isoäitiä vielä enemmän.

Meril Finn-Valkeapää f (34)
Tylypahkan pääparantaja
Pelaaja: Fey J
Vuonna 2003 esikoisensa synnyttyä Meril jätti vakituisen työnsä Mungon parantajana ja jäi onnelliseen avioelämään Aaron Valkeapään kanssa kotiäitinä, vaikka Leviathanin taistelun jälkeen Meril tuomittiinkin kahdeksi kuukaudeksi vankilaan laittomasta raajansiirrosta. Kun matami Pomfrey eläköityi kesällä 2010, vastaanotti Meril paikan Tylypahkan pääparantajana ja on erittäin pidetty sekä oppilaiden että henkilökunnan keskuudessa.

Aaron Valkeapää m (44)
Tylypahkan vararehtori, Rohkelikon tuvanjohtaja, muodonmuutosten professori
Pelaaja: Leo P
Aaron palasi rakkaaseen opetustyöhönsä Tylypahkaan vuonna 2003 ja nimettiin vararehtoriksi pian sen jälkeen kun Leviathan saatiin kukistettua. Hän on edelleen kiinnostunut alkulinnuista ja tekee kaikkensa loppujenkin herättämiseksi, jotta taikamaailman pelastamiseen saataisiin tarvittavaa apua. Tylyahossa kuusilapsisen perheensä kanssa asuva Aaron on naimisissa parantaja Meril Finn-Valkeapään kanssa.

Liira Jordan f (41)
Osastonjohtaja, Otusten aiheuttamat onnettomuudet, Pyhä Mungo
Pelaaja: Mira S
Pitkän uran lahjakkaana parantajana tehnyt Liira kohosi muutama vuosi sitten ansaitusti osastonjohtajaksi Pyhässä Mungossa. Tämä kolmen biologisen ja yhden adoptiolapsen äiti on työnsä ohella hyvin julkisesti ja omistautuneesti puhunut ihmissusien oikeuksien puolesta osoittaen, että vanhat ennakkoluulot saisivat jo jäädä unholaan näyttäen itse esimerkkiä etulinjassa.

Lee Jordan m (37)
Unhoittaja, Taikaministeriö
Pelaaja: Sonya C
Miehestä, joka pitkään etsi itselleen sitä “oikeaa” uraa, on vuosien mittaan tullut taidokas unhoittaja, vaikka moni ei tätä hänestä olisi välttämättä uskonut. Vaikka jokin tuntuu varjostavan hänen onneaan, ei Lee kuitenkaan ole menettänyt sisältään kaikkea sitä iloa, josta hänet tunnetaan. Lee, hänen vaimonsa Liira ja heidän neljää lastaan asuvat perintökodissa Manchesterissa.

Neville Longbottom m (35)
Yrttitiedon professori, Tylypahka
Pelaaja: Henniina I
Toimittuaan ensin useamman vuoden apuopettajana Neville sai vuonna 2006 yrttitiedon professorin pestin. Hän kulkee lähes joka päivä Tylypahkan ja Tylyahon asuntonsa väliä. Mies menetti isoäitinsä 2 vuotta sitten ja isku oli kova Augustasta syvästi välittävälle Nevillelle, mutta mies näyttää päässeen jo pahimman yli. Nevillellä on vaimonsa Ophélien kanssa yksi tytär.

Ophélie Longbottom f (34)
Ennustusmestari, Astronomia-asiantuntija
Pelaaja: Aino K
Ophélie on nykyään kuuluisa ennustusmestari ja ollut paljon mukana alkulintujen herätystoimissa. Hän on antanut aiheesta useita haastatteluja. Ranskattarella on asunto Tylyahossa miehensä Nevillen ja heidän tyttärensä kanssa. Ophélie on noin vuoden ajan toiminut silloin tällöin asiantuntijana Tylyahossa sijaitsevassa astronomia-aiheisessa kaupassa, ja antanut maksua vastaan luentojakin kyseisen kaupan takahuoneessa.

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira f (34)
Liikenainen, sijoittaja
Pelaaja: Tricen T
Ranskan kaikkien aikojen suosituin taikaministeri Jaques luovutti Sansoucyn suvun pään paikan tyttärelleen Althealle 4 vuotta sitten. Suku omistaa Taika-Euroopan suurimman kiinteistöyhtiön, jonka liiketoimia jo pitkään menestyneesti hoitanut Lady Sansoucy asuu bisnesten vuoksi puoliksi Lontoossa ja puoliksi Pariisissa. Seurapiirien pidetty vakiokasvo, jonka naimattomuus kuitenkin ihmetyttää joitain.

Séverin Adrien m (34)
Maretologi (taikamerenelävien tutkija); KAMARIn hallinto
Pelaaja: Jenni A
Séverin toimii nykyään Kansainvälisen Maretologian Instituutin KAMARIn hallinnollisissa tehtävissä, minkä lisäksi tekee paperihommia tutkimuksen parissa, mutta kenttätyöt ovat jo jääneet taakse. Mies on ollut jo vuosia ranskalaisen Adrienin suvun pää ja on tuttu näky myös seurapiireissä. Séverin matkustaa paljon, asuu osin Lontoossa ja osin Pariisissa yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Althean kanssa.

Kyle Adrien m (36)
Työnkuva tuntematon
Pelaaja: Nelli H
Ranskalaisen poliitikon Joseph Adrienin ottolapsi kuoli vuonna 2003 puolisen vuotta isänsä aivokuoleman jälkeen, tai niin ainakin luultiin, kunnes vähän aikaa sitten hänen nimensä ja kasvonsa alkoivat näkyä ympäri lehtien juorupalstoja. Mysteerinen mies on onnistunut herättämään kysymyksiä elossaolollaan. Mitä mies on oikein tehnyt, ja miksi hän lavasti kuolemansa?

Antonio Lorenzo m (39)
Liikemies
Pelaaja: Annina L
Sulavakielinen espanjalainen Antonio nostettiin Lorenzojen vaikutusvaltaisen suvun päämieheksi vuonna 2005, jonka myötä verkostoitunut ja kivenkova liikemies on tullut yhä useammalle tutuksi erilaisten antiikki-, jalokivi- ja taidekauppojen myötä. Mies vaikuttaa kotimaansa lisäksi paljon myös Englannissa. Vaimoa miehellä ei edelleenkään ole, mutta häntä nähdään jonkin verran Lontoon yöelämässä.

Michael Harkova m (42)
Iskuvelhovarapäällikkö, Taikaministeriö
Pelaaja: Dani I
Iskuvelhoryhmänjohtajasta varapäälliköksi vain muutama kuukausi sitten ylennetty Harkova on vuosien mittaan entistä enemmän vältellyt niin seurapiirejä kuin kuppiloitakin. Mies on iskuvelhojen piirissä kunnioitettu työnarkomaani, joka töiden lisäksi tuntuu viihtyvän lähinnä yksin.

Wilma Rosier f (44)
Työnkuva tuntematon
Pelaaja: Aino R
Wilma katosi vuonna 2011 mitään sanomatta ja jälkiä jättämättä, eikä kukaan ole kuullut hänestä sen jälkeen mitään. Ennen tätä Wilma tunnettiin työstään sekä Ministeriössä että Päivän Profeetassa. Seurapiireissä tämä vapaamielinen ja vahvasti pimeän taikuuden vastainen nainen tunnettiin sukunsa pienoisena mustana lampaana, mutta parisuhde Michael Harkovan kanssa paransi hänen mainettaan.

Cleantha Rosier f (34)
Sijoittaja, Rosier Designsin omistaja, Tylypahkan johtokunnan jäsen
Pelaaja: Eveliina A
Cleantha on poliittisesti aktiivinen Rosierin suvun Lady ja arvostettu vakiokasvo seurapiireissä. Tämän kahden lapsen äidin luulisi jo rauhoittuneen, mutta samaa tahtia tuo työnarkomaani tuntuu painavan yrityksensä johdossa ja seurapiirielämässä. Serkkunsa ja parhaan ystävänsä Wilman kadottua Cleantha on tuntunut keskittyvän entistä enemmän uraansa ja Rosierin suvun omaisuuden kerryttämiseen.

Pansy Parkinson f (35)
Liikenainen, Amargas Antiquesin edustaja
Pelaaja: Mira M
Seurapiirikasvo Pansy on onnistunut pysyttelemään poissa juorupalstoilta mentyään naimisiin PlayWizard-lehden omistajan pojan Charles Laurensin kanssa kesäkuussa 2011. Nykyään tämä nainen asuu Ranskassa, mutta vaikuttaa silti enemmän kanaalin toisella puolen, sekä työskennellen äitinsä rinnalla edustajana Amargas Antiquesissa, yhdessä johtavista antiikkivälittäjistä, että hurmaten ihmisiä tavalliseen tapaansa seurapiireissä.

Blaise Zabini m (35)
Liikemies, Kuunvalon omistaja
Pelaaja: Maiju R
Suhdekohuistaan usein lehtiin päätynyt Blaise vaikuttaa vihdoin löytäneen kumppanin entisestä tupatoveristaan Tracey Davisista. Pari meni naimisiin kesällä 2013. Blaisella on yhteinen lapsi, Cas, entisestä kohukihlauksestaan Pansyn kanssa, mutta ei vielä biologisia lapsia nykyisestä liitostaan. Zabinin suvun Lordi on liiketoimien lisäksi tehnyt omatoimista tutkimusta ja saanut mainetta uudenlaisen muodonmuutosliemen kehittämisestä.

Tracey Zabini f (35)
Liemimestari
Pelaaja: Pauliina R
Viisi vuotta Tylypahkan liemimestarina toiminut Tracey ei monien yllätykseksi palannutkaan takaisi entiseen työhönsä kesän 2015 jälkeen. Tracey on ollut varsinainen maailmanmatkaaja nuorempana, mutta juuri Tylypahkan aloittaneen poikansa Gerardin syntymän jälkeen hän vakiintui takaisin Britanniaan ja nai Blaise Zabinin elokuussa 2013.

Marlène Brooks f (46)
Kansainvälisten suhteiden osaston johtaja, Taikaministeriö
Pelaaja: Tanja R
Vuonna 2010 Marlène otti haltuunsa Britannian Taikaministeriön Kansainvälisten suhteiden osaston, jota hän on johtanut rautaisella otteella menestyksekkäästi siitä saakka. Marlène meni naimisiin aviomiehensä Ethan Brooksin kanssa 2004, ja pari on saanut kaksi ihastuttavaa tytärtä, jotka käyvät kouluaan Beauxbatonsissa. Marlène on sosiaalisesti erittäin lahjakas ja helposti lähestyttävä, mutta harva tuntee häntä todella.

Ethan Brooks m (40)
Taikaesineosaston tutkimusjohtaja, KTI
Pelaaja: Ville M
Sosiaalinen ja helposti lähestyttävä Ethan on työskennellyt vuodesta 2010 alkaen KTI:n taikaesineosaston tutkimusjohtajana ja onkin tehnyt pitkän uran juuri kyseiseen tutkimusalaan erikoistuneena. Ethan asuu vaimonsa Marlènen kanssa Lontoossa. Kummatkin tyttäret opiskelevat jo Beauxbatonsissa, joten vanhemmille on jäänyt taas enemmän aikaa käydä keskenään kulttuuriharrastuksissaan.

Varja Sokolova f (36)
Pimeän taikuuden tutkija
Pelaaja: Miira O
Varja on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu itsenäinen pimeän taikuuden tutkija, joka on tehnyt aiheesta useita merkittäviä julkaisuja. Kaikki pimeästä taikuudesta kiinnostuneet ovat todennäköisesti törmänneet hänen nimeensä. Sokolovit ovat rikas ja tunnettu puhdasverinen venäläinen suku, mutta Varja muutti kotimaastaan Britteihin nelisen vuotta sitten tutkiakseen erityisesti varjosaasteeseen liittyviä kysymyksiä.

Lapsihahmot

Thane Sawyer m (17)
7.lk, Rohkelikko
Pelaaja: Teemu S
Tylypahkassa opintonsa keskenkaiken aloittanut, välillä kummallisella aksentilla puhuva, Rohkelikoksi rauhallinen mutta silti seikkailullinen ja joskus säikyn oloinen nuori mies on auroripariskunta Katie ja Beni Sawyerin adoptiopoika. Kovinkaan monet eivät tiedä hänen taustoistaan sen enempää. Thanen parhaat ystävät ovat Teddy Lupin ja River Jordan.

River Jordan f (17)
7.lk, Puuskupuh
Pelaaja: Ida P
Jordan-lapsikatraan vanhin tenava on varsin temperamenttinen dynamiittipakkaus, ja hänen räiskyvä luonteensa on saanut muutamat ihmettelemään hänen lajitteluaan Puuskupuhiin.
Hän suorittaa koulunsa hyvin, mutta vaikuttaa stressaavan viimeistä vuottaan kuten monet muutkin. Riverin parhaat ystävät ovat Teddy Lupin ja Thane Sawyer.

Scorpius “Scorp” Malfoy m (15)
5.lk, Luihuinen, valvojaoppilas
Pelaaja: Usva S
Scorpius on Malfoyn suvun perijä ja huippuoppilas, joka tykkää kovasti lukemisesta. Rauhallinen mutta itsevarma poika on hiljainen ilman kaksossiskoaan Frania, jonka seurassa muuttuu rohkeammaksi ja äänekkäämmäksi. Kaksikko on tiiviisti yhdessä ja uteliaisuus ja kunnianhimo ajaa heidät milloin minkäkinlaisiin kommelluksiin, joihin kuuluu mm. epäonnistunut yritys päästä salaisuuksien kammioon.

Frances “Fran” Malfoy f (15)
5.lk, Luihuinen, etsijä
Pelaaja: Reeta R
Frances on vilkas ja seikkailullinen, mutta myös neuvokas – hattu mietti hänen kohdallaan pitkään Luihuisen ja Rohkelikon välillä. Opiskeluun Fran ei jaksa suuresti keskittyä, mutta tyttö on taitava ja uskalias huispaaja. Hän lainaa joskus veljensä vaatteita ja koulupukua, vaikka nähdään monesti myös tyttömäisissä asuissa. Franin ja Scorpin vanhemmat ovat Harry ja Draco, ja julkisessa tiedossa on myös näiden biologinen äiti Althea.

Ziek m (15) & Sona f (14)
Pelaajat: Lee H & Jenny L
Ziek ja Sona ovat vähän omituiselta vaikuttava kaksikko, joka saapuu paikalle Tylypahkan oppilaiden mukana. Tiettävästi he eivät kuitenkaan opiskele Tylypahkassa. Ketä nämä oikein ovat ja miksi he ovat täällä? Näistäkin varmaan pitäisi jonkun pitää huolta, lapsia kun ovat.

Gabriella “Gabi” Rosier f (14)
4.lk, Luihuinen
Pelaaja: Milla A
Cleantha Rosierin ja Gideon Ollivanderin tytär on tullut äitiinsä. Tämä huomiosta nauttiva ja luonnollista auktoriteettia omaava hienostunut kaunotar on omaksunut selkeästi sukunsa arvot, eikä ehkä siksi näytä pitävän rohkelikkoveljestään Geoffreysta. Sen sijaan Rosierin suvun perivä Gabriella on löytänyt ystävikseen kaksi muuta perijätärtä, Cassandra Parkinsonin ja Theia Greengrassin. Gabriella seurustelee Scorpiuksen kanssa.

Cassandra “Cas” Parkinson f (14)
4.lk, Luihuinen, jahtaaja
Pelaaja: Sara L
Parkinsonin suvun perijätär Cassandra aiheutti aikoinaan kohun syntymällä avioliiton ulkopuolella, eivätkä kaikki ole asiaa unohtaneet. Seurapiirikohusta huolimatta Cassandra on osa nuoremman polven seurapiirejä ja viettää aikansa opiskelun ja huispauksen ohella Gabriella Rosierin ja Theia Greengrassin kanssa. Koulussa Cassandra menestyy erinomaisesti, ja tyttö onkin yksi luokkansa fiksuimpia oppilaita.

Geoffrey Ollivander m (13)
3.lk, Rohkelikko
Pelaaja: Hannes P
Cleanthan ja Gideonin toisen lapsen rohkelikkous järkytti niin perhettä kuin poikaa itseään, vaikkei sen ehkä olisi pitänyt olla yllätys. Hillitty Geoffrey rakastaa metsissä samoilua ja on kiinnostunut sauvatieteestä. Luonnonläheisyydestään huolimatta Geoffrey ottaa vakavasti asemansa Ollivanderin suvun perijänä. Opinnoissaan esimerkillisen Geoffreyn parhaita ystäviä ovat Rose ja Bryan Weasley. Geoffrey on kihlattu Larisa Greengrassille.

Rose Weasley f (13)
Alleyn’s School
Pelaaja: Mia L
Kun Rose ei saanut Tylypahkan kirjettään, oli kaikkien lopulta pakko myöntää, että tyttö on surkki. Vaikka pahat kielet väittävätkin hänen vuotavan tietoja taikanegatoijille, Rose ei anna surkkiuden lannistaa itseään. Tyttö on aivan yhtä terävä kuin äitinsä Hermione, vaikka toisaalta hänessä on myös jotain kovin weasleymäistä kujeilevaa charmia. Rosen parhaita ystäviä ovat Geoffrey ja Bryan, mutta tyttö on tuttu monille muillekin tylypahkalaisille.

Rhiannon “Ria” Roderick f (12)
1.lk, Luihuinen
Pelaaja: Eeri S
Vain harva tiesi Riasta ennen kuin tämä saapui Tylypahkaan äitinsä Llewellan mukana. Platinablondin tytön isää ei tiedetä, mutta joillakin on toki epäilyksensä. Ria on fiksu lapsi, joka kulkee aina pää pystyssä. Vaikka älliä vaikuttaisi riittävän, on Ria näyttänyt suhtautuvan opiskeluun hieman välinpitämättömästi. Jokseenkin yllättäen tämä Luihuinen on löytänyt itselleen ystävät kahdesta Puuskupuhista, Ionesta ja Dantesta.

Ione Finn f (12)
1.lk, Puuskupuh
Pelaaja: Osmi N
Ione on lapsekasta suloisuutta uhkuva sydämellinen tyttö. Tyttö on kiinnittänyt monien huomion, sillä tällä on erikoinen kyky saada kasvit heräämään henkiin, ja linnut ovat tälle kuin jonkinlaisia ystäviä. On liikkunut huhua, että Ione olisi peräti puolijumala, mutta miten se olisi mahdollista? Äitinsä Merilin ja isänsä Aaronin lisäksi Ionen perheeseen kuuluu liuta sisaruksia. Koulussa Ione hengailee lähinnä ystäviensä Rian ja Danten kanssa.

Dante d’Aramitz m (12)
1.lk, Puuskupuh
Pelaaja: Essi I
Italialainen draamakuningas Dante kuuluu rikkaaseen d’Aramitzin sukuun, ja pojan pilalle hemmotellusta, näyttävästä ulkokuorestakin sen näkee. Poika on sulavasanainen eikä ilmeisesti edes pelottava professori ole liian suuri haaste pikku hurmurille, jonka voi kuulla puhuvan itseään pois milloin mistäkin pulasta.

NPC:t

Tiina U-R
Henriikka P
Susanna M
Ilse T

HAHMOKIRJOITTAJAT

Ole ensisijaisesti oman hahmosi kirjoittajaan yhteydessä hahmoon liittyvissä asioissa, isommissa jutuissa ja yleisissä pelin asioissa voi ottaa yhteyttä pää-pj-Elliin.

Elli O: Draco Malfoy, Scorpius Malfoy, Frances Malfoy, Ziek, Sona, Harry Potter, Hermione Weasley, Lavender Selwyn, Althea Sansoucy Ferreira, Séverin Adrien, Varja Sokolova

Elmu L: Lee Jordan, Liira Jordan, River Jordan, Thane Sawyer, George Weasley, Bill Weasley, Aaron Valkepää, Meril Finn-Valkeapää

Eveliina A: Pansy Parkinson, Cassandra Parkinson, Blaise Zabini, Tracey Zabini, Antonio Lorenzo, Kyle Adrien, Dante d’Aramitz

Sonya C: Beni Sawyer, Katie Sawyer, Neville Longbottom, Ophélie Longbottom, Michael Corner, Fleur Delacour

Nelli H: Geoffrey Ollivander, Gabriella Rosier, Rose Weasley, Ria Roderick, Ione Finn

Petu A: Dean Rowle, Raven Rowle, Michael Harkova, Felix Fenwick, Cleantha Rosier

Eiri V: Bernhard Valdemarsson, Francesco Minetti, Tino Minetti, Ethan Brooks

Helmi R: Llewella Roderick, Lucius Malfoy, Wilma Rosier, Marlène Brooks