HP7: Info

Aika

Pe-su 2.-4.1.2015. Perjantaina saa alkaa saapua paikalle aikaisintaan klo 17. Viimeistään paikalla pitää olla lauantaina 3.1 klo 10.00, jolloin pidetään alkubriiffi. Perjantaina pidetään vapaaehtoinen tanssiworkshop klo 19-22, jossa opetetaan yksinkertaisia tansseja lauantai-illan tanssiaisiin. Siellä voi opetella/kerrata tansseja, jotta osaa sitten tanssahdella juhlissa (esim. crossaajat voi opetella miesten askeleet). Jos koet olevasi jo hyvin haka tanssissa, niin voit tulla opettamaan muita :) Lisäksi perjantaina briiffataan jo osa pelaajista.

Larppi alkaa klo 13.30-14 lauantaina, ja päättyy klo 00-01.30. Loppubriiffi pidetään sunnuntaina päivällä, ja pelipaikalta tulee poistua viimeistään klo 15 mennessä. Kaikkien tulee osallistua loppusiivoukseen, niin suoriudutaan siitä nopeasti.

Viikonlopun aikataulu ja ohjelma

Paikka

Peli pidetään Vahojärven leirikeskuksessa, osoite on Vahojärventie 828, 39700 Parkano. Paikka on noin 20 kilometrin päässä Parkanon juna-asemalta. Pelipaikalle järjestetään kimppakyytejä, Parkanoon pääsee junalla ja rautatieasemalta voidaan hakea ihmisiä. Jos siis tarvitset kyytiä, ilmoita siitä hyvissä ajoin, niin järjestämme kyydin sinulle rautatieasemalta tavalla tai toisella.

Perjantaina ja/tai lauantaina lämmitetään sauna. Lisäksi jos järveen on tehty avanto, voi siellä käydä pulahtamassa. Pelipaikalla on vesivessat ja suihkut. Pelipaikalle ei saa tuoda alkoholia ja kaiken tupakoinnin täytyy tapahtua ulkona ennalta osoitetussa tupakkapaikassa. Ulkokengillä ei saa kävellä sisällä! Sisällä saa käyttää sisäkenkiä, joissa pohjat puhdistettu ja jotka eivät jätä jälkiä (esim. mustia viivoja) lattiaan. Ulos mennessä pitää vaihtaa sitten ulkokengät, tämä siivoustyön vähentämiseksi.

Vahojärven leirikeskuksen sivut

Ikäraja ja vakuutukset

Larpin ikäraja on 15 vuotta, eli pelaajan täytyy viimeistään 3.1.2015 täyttää 15. Tästä ei jousteta, sillä vaikka osa tätä nuoremmista olisi ikäistänsä kypsempiä, niin meidän on sitä vaikea reilusti arvioida. Peliin on ikäraja monestakin syystä: ensinnäkin hahmoon eläytyminen vaatii kypsyyttä, ihmistuntemusta ja taitoa asettua toisen osaan. Lisäksi hahmoa täytyy esittää koko päivä, mitä nuoremmat eivät aina jaksa tehdä. Pelissä myös käsitellään joitain aiheita, jotka eivät välttämättä sovi alle 15-vuotiaille.

Alle 18-vuotiaiden tulee kysyä suostumusta huoltajalta.

Pelinjärjestäjien puolesta pelaajia tai pelipaikkaa ei ole vakuutettu. Pelaajat ovat itse vastuussa itsestään ja tekemisistään, eli toivomme kaikkien pitävän huolta itsestään ja myös muista! Pelinjärjestäjillä on mukanaan ensiapulaukku, ja pelissä on mukana useampia ensiaputaitoisia ihmisiä.

Pelimaksu

Pelimaksu on sänkypaikalla 35 euroa ja lattiapaikalla 27 euroa. Merkkaa ilmoittautumiseesi, kumman paikan haluat. Pelimaksun tulee olla maksettuna 4.12.2014 mennessä. Valmiin hahmon voi saada vasta, kun maksu on maksettu. Pelimaksuun sisältyy viikonlopun ruokailu, kahden yön majoitus ja sauna. Lisäksi pelimaksulla kustannetaan lavastuksia sekä pieni ilotulitus (luvat on hankittu).

Ruokailu

Perjantaina tarjotaan iltapalaa. Lauantaina on tarjolla on aamupala, lounas, juhlaillallinen ja iltapala. Sunnuntaina on vielä aamupalaa. Tarjottavilla ruuilla pärjää koko viikonlopun, mutta omia eväitä saa tuoda varmuudeksi mukana, jos kaipaa esim. välipalaa. Kaikki jääkaappitila kuitenkin tarvitaan yhteisille ruoka-aineksille, eli otathan jotain sellaista, jota ei tarvitse viedä jääkaappiin. Jos sinulla on allergioita tai erikoisruokavalioita, niin ilmoitathan hyvissä ajoin, niin osaamme varautua niihin. Tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehto. Alkoholin tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Alkoholia mallinnetaan pelissä mehulla tai vastaavalla.

Majoitus

Majoitus tarjotaan pe-la ja la-su yöksi. Sängyissä on valmiina patjat, tyynyt ja peitot, eli vain omat lakanat (tyynyliina, pussilakana ja lakana) pitää tuoda. Lattiapaikalla nukkuvien pitää tuoda oma alusta/patja ja makuupussi.

Mitä mukaan

Muistilistaa pakkaukseen:
• Hahmolomake tai muu vastaava lunttilappu, josta voit pelin aikan tarkistaa hahmon tietoja
• Propit, eli hahmon asusteet ja tavarat (muista taikasauva!)
• Lakanat / alusta ja makuupussi
• Pyyhe
• Hygieniatarvikkeet (hammasharja, shampoo, dödö jne)
• Yöpyjama
• Lääkitys, jos sellaista on (särkylääkkeet, allergialääkket jne)
• Korvatulpat
• Kynä ja paperi voivat tulla tarpeeseen
• Kännykkä, kamera, eväät, lempipehmolelusi, mitä ikinä arveletkaan tarvitsevasi :)

Järjestäjät

Peliä järjestävänä tahona toimii Epel Larp ry. Tässä järjestäjätiimin esittely:

Elli O
Toimii larpin pääjärjestäjänä. Hoitaa käytännönasioista suurimman osan, osallistuu kirjoittamiseen ja tekee kaiken, jota kukaan muu ei tee. 26-vuotias vastavalmistunut diplomi-insinööri. Tähän mennessä järjestänyt 16 larppia, lisäksi toiminut apuna muutamisssa muissa. Osallistunut pelisarjan kaikkien osien tekemiseen.

Tiina U-R
Toimii kirjoittajana, juonijana ja kirjeiden väärentäjänä. 23-vuotias kansainvälisen liiketalouden opiskelija. Ollut kirjoittajana lukuisissa pienissä ja keskikokoisissa larpeissa, sekä pelinjohtajana tai apupelinjohtajana kymmenessä erikokoisessa larpissa. Osallistunut kaikkien edeltävien osien tekemiseen.

Helmi R
Juonittelijana ja kirjoittajana toimiva 21-vuotias naikkonen. Omaa pitkän historian ficcaamisen, draaman ja proosan kirjoittamisesta, ja hyödyntää kykyjään hahmojen päiden menoksi. Osallistui jo edellisen osan tekemiseen.

Henniina I
Juonija, kirjoittaja ja sekatyömies sen mukaan, mille on kysyntää. 21-vuotias artesaaniopiskelija-cossaaja. Työstänyt kirjoitusprojektejaan komerossa portaiden alla pentuiästä lähtien. Haaveena jonain päivänä oman kovakantisen julkaiseminen. Osallistui jo edellisen osan tekemiseen.

Heidi T
22-vuotias liiketalouden opiskelija. Takana neljä omaa peliä. Mukana suunnittelemassa pikkusälää ja hahmokiemuroita. Osallistui jo edellisen osan tekemiseen.

Eveliina A
Ideoijana, kirjoittajana ja juonien keksijänä toimiva suunnitteluporukan kuopus. 16-vuotias lukiolainen. Omaa pitkän kirjoitushistorian fanfictionin parissa ja osallistui jo edellisen osan tekemiseen.

Jenni A
Pirteä, jo ylioppilaaksi valmistunut runoilijatyttö. Kirjoittelee juonikiekuroita ja pyrkii auttamaan käytännönasioissa niin pitkälle kuin pystyy. Osallistui jo edellisen osan tekemiseen.

Sofia V
Juonija ja sarkasmin parikymppinen ihmelapsi, joka jossain välissä ehti hankkia ammatin media-assarina. Larppaa omaksi ilokseen ja tähtää kirjailijaksi.

Pauliina R
Aloitti larppiputkensa edellisestä osasta ja yliaktiivisena ideoitsijana päätyi sitten juonijaksi ja hahmokirjoittajaksi tähän osaan. Opiskelee parhaillaan vaatetusalan artesaaniksi, tykkää kokeilla kaikkea uutta ja jonkin akateemisen ammatin ohella haaveilee kirjailija-näyttelijäurasta.

Elisa L
24-vuotias varastotyöntekijä, jolla on sekä ylioppilastutkinto että levyseppähitsaajan koulutus. Jokapaikan työkalu, jolta sujuu työ kuin työ tilanteessa kuin tilanteessa. Kirjoittaminen ja larppaaminen ovat partion lisäksi hyvin lähellä sydäntä, ja toimii myös epävirallisen virallisena halikarhuna kaikkea sitä tarvitseville.

Lisäksi meillä on ihana Tiina-kokki ja hänen apulaisensa, suuret kiitokset heille! :)

Yhteystiedot

Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Nopeiten pelinjohdon tavoittaa yleensä Facebookin kautta. Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa.

Larpista voi keskustella ja esittää kysymyksiä Facebookissa. Suosittelen kaikkia liittymään mukaan kyseiseen Facebook-tapahtumaan. Lisäksi yhdistyksellä on melko epäaktiivinen irc-kanava #epel_larp ircnetissä, siellä voi myös keskustella tulevista larpeista.