FL6: Info

Aika

SpectraNova pelataan 10.-12.8.2018.

19.9.2017 ilmoittautuminen avautuu
14.10.2017 ilmoittautuminen sulkeutuu
22.10.2017 mennessä hahmojako tehty
19.11.2017 pelaajien tekemien hahmoprofiilien deadline
10.6.2018 pelimaksun deadline
9.6.2018 hahmoprofiilien lähetys maksaneille

Peliviikonlopun aikataulut nähtävissä täällä: aikataulut

Pelipaikalle voi alkaa saapua perjantaina klo 16.00, ja viimeistään paikalla tulee olla klo 18.00, jolloin alkaa alkubriiffi. Alkubriiffin jälkeen on ryhmäkuva, pikaisia ryhmäbriiffejä sekä vapaata kontaktoitumista. Peli aloitetaan noin klo 21 perjantaina. Peli loppuu lauantaina noin klo 22, jonka jälkeen on nopea loppubriiffi. Sunnuntaina aamupäivällä siivotaan, ja kaikkien toivotaan osallistuvan siihen. Yksilöbriiffit ovat ennen peliviikonloppua.

Huomaathan, että perjantai-ilta ja pe-la välinen yö ovat pääasiassa tunnelmapelaamista, eikä siihen ole pelinjohdon puolesta suunniteltu mitään sen ihmeellisempiä tapahtumia tai juonia kuin hahmojen saapuminen paikalle ja nykytilanteen kauhistelu. Halutessaan pelin voi aloittaa vasta la-aamuna, kerro tästä ilmossa.

Paikka

SpectraNova pelataan Antaverkan leirikeskuksessa osoitteessa Antaverkantie 279, 33480 Ylöjärvi. Paikalle on noin 21 km Tampereelta.

Majoitus

Kaikille on nukkumapaikka sängyssä, eli omaa patjaa ei tarvitse. Pelipaikalla on kaikille peitot ja tyynyt. Omat lakanat (lakana, tyynyliina, pussilakana) tai makuupussi pitää tuoda. Pelinjohto jakaa huoneet etukäteen, huonejako julkistetaan profiilien lähetyksen jälkeen. Huonejako näkyvillä täällä: huonejako

Pe-la välinen yö on in-game. Off-game huoneessa nukkuvat ne, jotka ovat sitä ilmoittautumisen yhteydessä pyytäneet. In-game huoneissa henkilön nukahdettua tästä tulee iff-game eli älkää mieluusti herättäkö ilman painavaa syytä (ellei henkilö itse ole toisin pyytänyt).

Ruoka

Larpissa tarjotaan koko viikonlopun ruuat, eli perjantaina iltapala, lauantaina aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala ja sunnuntaina aamupala. Tarjolla tulee olemaan sekä liha- että kasvisvaihtoehto ja allergiat pyritään huomioimaan. Emme kuitenkaan voi taata, että pystymme tarjoamaan syötävää jollekulle, jolla on todella rajoittunut ruokavalio. Huom. syöthän perjantaina tukevasti omaa päivällistä, iltapalaa ei ole tarjolla niin paljon, että siitä riittäisi suureen nälkään. Pienen varaevään mukaan ottaminen on myös suositeltavaa. Pelipaikan jääkaapit on varattu pelin yhteisille ruuille, eli jos otat omaa evästä, otathan sellaista, joka ei vaadi jääkaappia. Pelipaikalla on mikro.

Ruokalista

Päihteet

Tupakointi tapahtuu ainoastaan ennalta osoitetussa tupakkapaikassa, muualla ei saa tupakoida. Tupakointi on in-game, mutta silloin ei ole sopivaa edistää juonia.

Alkoholin tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Myös afterit ovat alkoholittomat. Mahdollisia in-game alkoholijuomia propataan mehuilla ym.

Hygienia

Pelipaikalla on vesivessat ja suihkut. Antaverkassa on vain yksi yhteinen suihkutila, eli jos haluat miesten/naisten/yksityisen vuoron, ilmoita tästä (asiaa tullaan vielä kysymään lomakkeessa samaan aikaan ruokavalioiden kanssa pari kuukautta ennen peliä). Saunaa ei ole, mutta järvessä uimassa voi halutessaan käydä.

Pelimaksu

Larpin pelimaksu on 31 euroa, ja eräpäivä 10.6.2018. Maksuohjeet löytyvät 10.4. lähetetystä spostista “SpectraNova: Infokirje 1”. Pelimaksuilla kustannetaan pelipaikka, ruoka, juoniproppeja, logistiikkakustannuksia ja mahdollisia muita kuluja. SpectraNovassassa ei tule juurikaan olemaan lavasteita, keskitymme kirjoittamiseen. Larpin off-henkilökunta, NPC:t sekä pelinjohto/kirjoittajat tulevat peliin ilmaiseksi. Jos pelistä jää rahaa yli, menee se Epel Larp ry:lle. Samaten peliä varten hankitut propit jäävät Epel Larp ry:n omistukseen.

Ikäraja ja turvallisuus

Alle 18-vuotiaiden tulee kysyä suostumusta huoltajalta osallistuakseen tapahtumaan. Larpin ikäraja on 16 vuotta, ja henkilötietolain takia pelaajan tulee olla 16 jo ilmoittautuessaan peliin.

Pelinjohdolla on mukana ensiapulaukku, jonka sijainti näytetään kaikille ennen peliä. Mukana on ensiaputaitoisia ihmisiä. Ottakaa mukaan omat lääkkeet, kuten särkylääke, mahalääke, allergialääkkeet.

Kynttilöiden polttaminen on kokonaan kiellettyä. Sisätiloissa ei saa käyttää ulkokenkiä, mutta sisäkenkiä saa. Olkaa varovaisia älkääkä tehkö mitään typerää, ja pitäkää toisistanne huolta.

Järjestäjät

Peli järjestetään Epel Larp ry:n alaisuudessa, eikä kukaan saa korvausta pelin teosta.

Pelintekijät
Elli O (FL1-FL6) – pää-pj, käytäntö, hahmokirjoitus
Elisa ”Elmu” L (FL3-FL6) – hahmokirjoitus, yleisapukäsi
Eveliina A (FL2-FL6) – hahmokirjoitus
Sonya C (FL4-FL6) – hahmokirjoitus
Petu A (FL6) – hahmokirjoitus
Helmi R (FL2-FL4, FL6) – hahmokirjoitus
Nelli H (FL6) – hahmokirjoitus
Eiri V (FL4-FL6) – hahmokirjoitus

Yllämainittujen lisäksi kampanjaa ovat olleet aikaisemmin tekemässä myös Jenni A (FL2-FL5), Elisabet V (FL3-FL5), Eeri S (FL4-FL5), Tiina U-R (FL2-FL3, FL5), Pauliina R (FL3-FL4), Henniina I (FL2-FL3), Heidi T (FL2-FL3) sekä Iina K (FL4), mutta he eivät ole tekemässä SpectraNovaa. Myös pelaajat ovat itse osallistuneet kampanjan tekemiseen monin eri tavoin, eli Feenikslaulu ei suinkaan ole syntynyt pelkästään tässä mainittujen järjestäjien käsissä!

Muut tekijät
Tiina R – kokki
Evil GM – keittiöapulainen
Mirka O – keittiöapulainen
Tytti L – valokuvaaja
Laura H – tukihenkilö

Yhteystiedot

Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Nopeiten pelinjohdon tavoittaa yleensä Facebookista, jonka kautta saa myös ottaa yhteyttä. Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa lähempänä peliä.

Kampanjalla on oma Facebook ryhmä, mukaan hyväksytään ainoastaan pelaajat.
Lisäksi SpectraNovalla on yksityinen Facebook-tapahtuma, johon kuka vaan kiinnostunut saa kutsun pyytämällä.