FL5: Info

Aika

Sielunsiipi pelataan pe-su 19.-21.5.2017.

12.8.2016 ilmoittautuminen sulkeutuu
10.9.2016 pelaajien lähettämien profiilien deadline
31.10.2016 viimeinen päivä lähettää hahmoihin liittyvät tiedot minipeleistä
31.3.2017 pelimaksun eräpäivä
19.4.2017 hahmoprofiilit lähetetään viimeistään pelaajille

> Tarkempi peliviikonlopun aikataulu

Pelipaikalle voi alkaa saapua perjantaina klo 17, ja viimeistään paikalla tulee olla klo 19. Peli aloitetaan klo 20-20.30 välillä perjantaina ja peli loppuu klo 22 aikoihin lauantaina. Sunnuntaina aamupäivällä siivotaan, ja kaikkien toivotaan osallistuvan siihen.

Paikka

Peli pelataan Tippsundin leirikeskuksessa osoitteessa Kahiluodontie 386, 23310 Taivassalo.

Koko leirikeskuksen alue on in-game lukuunottamatta off-mökkejä, keittiötä ja päärakennuksen päädyn huonetta, joka on yleinen off-tila.

Majoitus

Kaikille on nukkumapaikka kerrossängyssä / sänkysohvalla, eli omaa patjaa ei tarvitse. Pelipaikalla on suurimmalle osalle peitot ja tyynyt. 7 hengen mökeissä yksi saattaa jäädä ilman, eli sopikaa samassa mökissä nukkuvien kanssa etukäteen, kuka tuo oman tyynyn ja kuka oman makuupussin. Omat lakanat (lakana, tyynyliina, pussilakana) tai makuupussi pitää tuoda. Pelinjohto jakaa mökit etukäteen, huonejako julkistetaan profiilien lähetyksen jälkeen.

Pe-la välinen yö on in-game. Off-game mökeissä nukkuvat ne, jotka ovat sitä ilmoittautumisen yhteydessä pyytäneet. In-game mökissä henkilön nukahdettua tästä tulee iff-game eli älkää mieluusti herättäkö ilman painavaa syytä (ellei henkilö itse ole toisin pyytänyt).

Ruoka

Larpissa tarjotaan koko viikonlopun ruuat, eli perjantaina iltapala, lauantaina aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala ja sunnuntaina aamupala. Tarjolla tulee olemaan sekä liha- että kasvisvaihtoehto ja allergiat pyritään huomioimaan. Emme kuitenkaan voi taata, että pystymme tarjoamaan syötävää jollekulle, jolla on todella rajoittunut ruokavalio.

Huom. syöthän perjantaina tukevasti omaa päivällistä, iltapalaa ei ole tarjolla niin paljon, että siitä riittäisi suureen nälkään! Pienen varaevään mukaan ottaminen on myös suositeltavaa. Pelipaikan jääkaapit on varattu pelin yhteisille ruuille, eli jos otat omaa evästä, otathan sellaista, joka ei vaadi jääkaappia. Pelipaikalla on mikro.

Päihteet

Tupakointi tapahtuu ainoastaan ennalta osoitetussa tupakkapaikassa, muualla ei saa tupakoida. Paikalla on tupakansavulle pahasti allergisia, eli tämän suhteen ollaan tiukkoja! Tupakointi on in-game, mutta silloin ei ole sopivaa edistää juonia.

Alkoholin tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Myös afterit ovat alkoholittomat. Mahdollisia in-game alkoholijuomia propataan mehuilla ym.

Hygienia

Pelipaikalla on vesivessat ja suihkut, jotka ovat päärakennuksessa. Kauimmaisten mökkien vieressä on myös huussi. Mökkeihin ei tule vettä, mutta sähköä niissä on.

La-iltana pelin jälkeen lämpiää sauna. Saunassa on ainoastaan sekasaunavuoro, mutta saunaan saa tulla uimapuvussa. Jos ei halua käyttää yhteisiä suihkuja, vaan haluaa syystä tai toisesta täysin yksityistä peseytymistä, voi käydä suihkussa päärakennuksen päädyssä olevassa off-tilassa (Huom. tämä käytössä vain silloin, kun kukaan tilassa ei nuku! Eli iltamyöhään ja aamuvarhain tähän suihkuun ei pääse).

Pelimaksu

Larpin pelimaksu on 35 euroa, ja eräpäivä on 31.3.2017. Pelimaksuilla kustannetaan pelipaikka, ruoka, lavasteita, juoniproppeja, logistiikkakustannuksia ja mahdollisia muita kuluja. Sielunsiivessä panostetaan proppaukseen enemmän kuin aiemmissa FL-peleissä.

Larpin off-henkilökunta sekä pelinjohdon ydintiimi tulevat peliin ilmaiseksi, apukirjoittajat ja muut pelinjohdon apulaisjäsenet maksavat hieman alennettua pelimaksua. Jos pelistä jää rahaa yli, menee se Epel Larp ry:lle. Samaten peliä varten hankitut propit jäävät Epel Larp ry:n omistukseen.

Ikäraja ja turvallisuus

Alle 18-vuotiaiden tulee kysyä suostumusta huoltajalta osallistuakseen tapahtumaan. Larpin ikäraja on 15 vuotta, eli pelaajan täytyy viimeistään 19.5.2017 täyttää 15.

Pelinjohdolla on mukana ensiapulaukku, jonka sijainti näytetään kaikille ennen peliä. Mukana on ensiaputaitoisia ihmisiä. Ottakaa mukaan omat lääkkeet, kuten särkylääke, mahalääke, allergialääkkeet.

Olkaa varovaisia älkääkä tehkö mitään typerää, ja pitäkää toisistanne huolta.

Muutamia sääntöjä:
1. Älä mene uimaan yksin.
2. Jos lähdet soutamaan (sallittua pelissä), pelastusliivit ovat pakolliset! Myöskään soutamaan ei saa koskaan lähteä yksin.
3. Kynttilöiden polttaminen on kiellettyä muuten kuin pelinjohdon luvalla.
4. Sisätiloissa ei saa käyttää ulkokenkiä, mutta sisäkenkiä saa.

Järjestäjät

Peli järjestetään Epel Larp ry:n alaisuudessa, eikä kukaan saa korvausta pelin teosta. Kaikki meistä ovat olleet tekemässä Feenikslaulun pelejä aikaisemminkin.

Pelintekijät
Elli O (FL1-FL5) – pää-pj, käytäntö, hahmokirjoitus
Elisa ”Elmu” L (FL3-FL5) – yleisapukäsi & hahmokirjoitus
Eveliina A (FL2-FL5) – hahmokirjoitus
Sonya C (FL4-FL5) – hahmokirjoitus
Eeri S (FL4-FL5) – hahmokirjoitus
Tiina U-R (FL2-FL3, FL5) – hahmokirjoitus
Elisabet V (FL3-FL5) – avustava hahmokirjoitus
Jenni A (FL2-FL5) – avustava hahmokirjoitus
Eiri V (FL4-FL5) – avustava hahmokirjoitus

Muut tekijät
Keittiö: Mia L, Toni L + kokki
Kiitos myös muille avustaville: Susa & Suvi (logistiikka-apu), Nelli & Mira (askarteluapu)

Yllämainittujen lisäksi kampanjaa ovat olleet aikaisemmin tekemässä myös Pauliina R (FL3-FL4), Helmi R (FL2-FL4), Henniina I (FL2-FL3), Heidi T (FL2-FL3) sekä Iina K (FL4), mutta he eivät ole tekemässä Sielunsiipeä. Myös pelaajat ovat itse osallistuneet kampanjan tekemiseen monin eri tavoin, eli Feenikslaulu ei suinkaan ole syntynyt pelkästään tässä mainittujen järjestäjien käsissä!

Yhteystiedot

Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä osoitteeseen potterlarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Nopeiten pelinjohdon tavoittaa yleensä Facebookista, jonka kautta saa myös ottaa yhteyttä. Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa lähempänä peliä.

Kampanjalla on oma Facebook ryhmä, mukaan hyväksytään ainoastaan pelaajat.
Lisäksi Sielunsiivellä on yksityinen Facebook-tapahtuma, johon kuka vaan kiinnostunut saa kutsun pyytämällä.