FL5: Hahmot

Sielunsiipeen pelaajat kirjoittavat itse hahmon taustatiedot (luonne ym) ja pelinjohto kirjoittaa juonet ja kontaktit. Omiin juoniin ja kontakteihin on mahdollista vaikuttaa hyvinkin paljon ehdottamalla juonia pelinjohdolle ilmoittautuessa.

Hahmokirjoittajat löytyvät sivun lopusta.

Tutkijat

Eri alojen tutkijoita, jotka tutkivat Enaidin salaisuuksia ja etsivät johtolankoja Sielunsiiven herätykseen.

Karla Kahlesalpa f (40)
Salaperäisyyksien osaston johtaja
Pelaaja: Anska S
Karla joutui huonoon maineeseen tuettuaan taikanegatointilaitteen käyttöä varjosaasteen tuhoamiseen, mutta toisaalta juuri hänen ryhmänsä löysi ratkaisun pimeästä magiasta. Taikaministeriö päätti selvittelyjen jälkeen säilyttää Karlan paikan osaston johtajana. Tämä erittäin taitava tutkija otti katastrofin jälkeen kolmen kuukauden loman ja lähti välimerelle toteuttamaan omia tutkimuksiaan. Palattuaan hän on paneutunut työhönsä uudella innolla.

Aphrodite Floros f (24)
Assistentti, Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Osmi N
Muutamat ovat kohotelleet kulmiaan sille, että Salaperäisyyksien osaston johtajan asioita hoitaa täysin kouluja käymätön veela. Ehkäpä Kahlesalpa palkkasi kreikkalaisen neiti Floroksen paikkaamaan varjosaasteen aikana kärsinyttä mainettaan? Aphrodite on kuitenkin osoittautunut esimerkilliseksi työntekijäksi, eikä sokaisevan kaunis ulkomuotokaan varmaan ole kollegoista haitaksi.

Seth Allison m (26)
Sanomaton, Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Minttu M
Taikaministeriö on lähettänyt jo vuosia Sanomattomana Salaperäisyyksien osastolla toimineen Sethin Enaidiin tutkimustoimiin. Mies on hiljattain eronnut vaimostaan Milena Scamanderista, ja syytä voinee hakea miehen intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä. Tiedossa on, että Seth on tutkinut paljon ainakin varjosaastetta ja kuului ratkaisun löytäneeseen ryhmään.

Alexandra Roderick f (28)
Muodonmuutostaikuuden tutkija, KTI
Pelaaja: Iiris K
KTI:n tähtitutkija Alexandra on johtanut jo nuoresta omaa muodonmuutosten tutkimusryhmäänsä. Häntä on tosin viime vuosien aikana näkynyt töissä vain vaihtelevasti. Kovin moni ei tiedä mihin tutkija katoaa aina välillä, mutta nyt naista ei ole taas näkynyt toviin. Alexandra on kahden lapsen äiti ja naimisissa Urienin kanssa. Nyt hänet on hälytetty paikalle tutustumaan outoihin kylästä löytyneisiin muodonmuutoskirjoituksiin.

Ethan Brooks m (27)
Taikaesineiden tutkija, KTI
Pelaaja: Ville M
Monta vuotta KTI:lla työskennellyt Ethan on lahjakas ja vauhdikkaasti urallaan edennyt tutkija. Huispausluutien optimointiprojektin jälkeen Ethan on siirtynyt tutkimaan magiakenttää ja selvitellyt, voisiko antimaagisia reikiä korjata jonkinlaisella laitteella. Nyt Ethan on kutsuttu paikalle tutustumaan erityisesti Enaidin taikaesineistöön. 1,5 vuotta sitten Ethan näkyi otsikoissa tämän syyttäessä Alexandraa epäeettisistä tutkimuskäytännöistä.

Draco Malfoy m (22)
Liikemies, sijoittaja; suojataikuuden tutkija, KTI
Pelaaja: Elli O
Nykyisin varsin kiireinen Draco on ottanut enenevissä määrin hoitaakseen sukunsa bisneksiä, joiden lisäksi tekee neljättä vuotta omatoimista tutkimusta suojataikuudesta vieraillen viikoittain KTI:llä. Työn hän on yhdistänyt perhe-elämään kahden lähes 3-vuotiaan lapsen sekä aviomiehen Harry Potterin kanssa unohtamatta aktiivista sosialisointia sekä seurapiireissä että muualla. Nyt hän on tutustumassa Enaidin kylän suojataikuuteen.

Hestia Carrow f (22)
Taikakasvien tutkija, KTI
Pelaaja: Aurora H
Hestia on astunut mukaan seurapiireihin vasta koulunsa päätettyään. Hän on toinen karkuteillä olevan kuolonsyöjä Alekto Carrow’n kaksostyttäristä ja yrittänyt selkeästi puhdistaa omaa mainettaan, ja näyttää siinä onnistuneenkin. Taikakasvien tutkijaksi Kokeellisen taikuuden instituuttiin päässyt nuori nainen on saapunut paikalle tutkimaan alueen outoa kasvillisuutta.

Neville Longbottom m (22)
Yrttitiedon apuopettaja, Tylypahka
Pelaaja: Henniina I
Lähes vuosi sitten Tylypahkan professori Verson apuopettajaksi ryhtynyt Neville on tullut kaivaukselle kasvitieteilijän roolissa tutkimaan alueen outoa kasvillisuutta. Jostain syystä hän on saapunut paikalle eri aikaan kihlattunsa Ophélien kanssa, vaikka toisaalta ei pariskuntaa muutenkaan näy nykyään paljoa yhdessä. Miten lienee, onko häitä tulossa ollenkaan? Nevillen isoäiti Augusta on toiminut kohta kaksi vuotta Britannian taikaministerinä.

Eva Espina Bello f (32)
Genetiikan tutkija
Pelaaja: Susanna M
Espanjasta aivan hetki sitten ystävänsä Marisan kanssa saapunut viehättävä sekä älykäs Eva on kouluttautunut hieman erikoisemmalle alalle, nimittäin genetiikan tutkijaksi. Hän on tullut tutustumaan Enaidin asukkaiden geeniperintöön ja on lyhyessä ajassa tullut melko hyvin juttuun muun tutkimusryhmän kanssa.

Marisa Fierro Durante f (31)
Taikatautien tutkija
Pelaaja: Miku P
Tulisen luonteen omaava Marisa on erikoistunut taikatautien tutkimukseen. Hän on tullut selvittämään Enaidin kuolleiden asukkaiden mahdollisia sairauksia ja kuolinsyitä. Marisa on aivan vastikään saapunut Espanjasta ystävänsä Evan kanssa. Pienten alkukankeuksien jälkeen myös hän on tutustunut ryhmän jäseniin ja auttanut brittiläisiä tutkijakollegoitaan kylän salaisuuksien selvittämisessä.

Aaron Valkeapää m (31)
Mytologian tutkija
Pelaaja: Leo P
Aikaisemmin nimellä Aaron Korpivaara tunnettu mies paljastui syksyllä Tylypahkan entiseksi muodonmuutosten opettajaksi L. Valkeapääksi. Hänen oli pitänyt muuttaa identiteettiään jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan. Vanhaan sukunimeensä hiljattain palannut, mutta uuden etunimensä pitänyt Aaron on viimeiset pari vuotta tutkinut mytologiaa ja saapunut Enaidiin keräämään kokoon kylästä löytyvää mytologiatietoa.

Vivien Vermont f (34)
Olentometsästäjä, arkeologi
Pelaaja: Taru L
Vuoden 1999 yhteistyöleirin jälkeen Vivieniä ei ole pahemmin näkynyt, mutta tuskin nainen on ainakaan paikallaan pysynyt. Vivienin 15 vuotta sitten menehtynyt isä oli tunnettu ja menestynyt arkeologi, joka teki töitä sekä maagisilla että jästikaivauksilla. Vivien on nyt päättänyt kokeilla taitojaan ja seurata isänsä jalanjäljissä.

Quincy Quinton f (29) [pelin loppupuoli]
Taika-arkeologi
Pelaaja: Lee H
Maailmaa nähnyt Quincy paneutuu laajaa taitoarsenaalia vaativaan työhönsä intensiivisesti, mutta on saanut hiukan hankalan tyypin maineen. Hän on tullut Enaidiin erityisesti jumallintuhavaintojen perässä. Merlin yksin tietää miksi juuri ne kiinnostavat, sillä Quincy välttelee omista asioistaan puhumista kuin ruttoa.

Dragonologit & maretologit

Erikoistutkijaryhmä, joka on kutsuttu paikalle tutkimaan outoa matelijan jäämää, jonka laji on toistaiseksi tuntematon.

Charlie Weasley m (30)
Dragonologi
Pelaaja: Ursula J
Vastikään takaisin leipätyönsä äärelle palannut Charlie venytti uraa etsijänä Rapakon Palloseurassa reilun vuoden ajan. Asuu tätä nykyä Briteissä yhdessä nuorikkonsa Léa Weasleyn kanssa. Kuukausi takaperin Charlie jäi isoveljensä kanssa poliiseille kiinni kaahailusta jästiautolla. Liekö tämä jonkinlainen oire kolmenkympin kriisistä, vai alkaako mopo karata käsistä?

Bernhard “Berni” Valdemarson m (36)
Dragonologi
Pelaaja: Annastina N
Islantilainen maailmaa nähnyt reppureissaaja Berni vaikuttaa toistaiseksi asettuneen aloilleen Britanniaan. Berni on kiltti ja välitön, mutta toisinaan jopa dramaattinen luonne. Kaikki hänet tavanneet britit varmasti tietävät, että hän on myös armoton brittifani. Tällä hetkellä Berniä pitää kiireisenä uuden lohikäärmereservaatin perustaminen, jonka läheisyydessä hän asuu kollegansa Francescon sekä tämän adoptiolapsen Tinon kanssa.

Francesco “Esco” Minetti m (47)
Dragonologi
Pelaaja: Jenna N
Vatikaanista syntyperää oleva Francesco, tai tuttavallisemmin vain Esco, on rento ja letkeä tyyppi – ainakin lähipiirilleen, sillä ensin hänestä saattaa saada jopa jörön vaikutelman. Francescoa pitää kiireisenä uuden lohikäärmereservaatin perustaminen sekä adoptiolapsi Tinon huoltajuus. Britit ovat pitkään olleet Francescon intohimon kohde, joten ei ihme, että hän on viimein muuttanut sinne. Enaidiin dragonologit ovat saapuneet työnsä puolesta.

Séverin Adrien m (21)
Maretologi (taikamerenelävien tutkija)
Pelaaja: Jenni A
Séverin on viimeiset pari vuotta syventynyt merenelävien maailmaan ja käynyt tutustumassa aiheeseen ympäri palloa. Hänestä on hyvää vauhtia tulossa alan ammattitutkija. Mies seurustelee Sansoucyn suvun perijättären Althean kanssa ja vierailee usein Briteissä. Enaidiin hän on tullut tutkimaan sieltä löytyneen olennon jäämää yhdessä dragonologien kanssa.

Kirouksenmurtajat

Tekevät kaivauksia ja esiraivaustyötä purkamalla kirouksia ja ehkäisemällä muuta pahansuopaa taikuutta.

Bill Weasley m (32)
Kirouksenmurtaja, Irveta
Pelaaja: Eiri V
Kahden lapsen isä ei turhia jarruttele. Bill ja velipoika Charlie jäivät kuukausi sitten kiinni kaahailusta jästiautolla, ja kaksikon meno vaikuttaisi vähän ajan sisään olleen muutenkin railakasta. Liekö kotielämä sitten tylsää? Työnsä vastuuntuntoisesti hoitava Bill on saapunut Enaidiin työparinsa Angelinan kanssa hoitamaan virkatehtävää.

Angelina Weasley f (25)
Kirouksenmurtaja, Irveta
Pelaaja: Maiju H
Varjosaaste-episodin pahimman kriisin selviämisen jälkeen Angelina ryhtyi suorittamaan edistyneemmän kirouksenmurtamisen opintoja ja on sen ohella työskennellyt Irvetassa mm. ystävänsä ja kollegansa Bill Weasleyn kanssa. Hän meni naimisiin George Weasleyn kanssa syksyllä 2001.

Kylie Bell f (27)
Kirouksenmurtaja, Irveta
Pelaaja: Matilda M
Pitkien ulkomaanmatkojen jälkeen Kylie palasi Britanniaan työskentelemään Irvetaan, jonka kautta hän on myös saapunut kylään auttamaan kollegoitaan sekä tutkijoita.
Suorapuheinen ja työlleen omistautunut Kylie on hyvin läheisissä väleissä taikaministeriössä työskentelevän Emilie Mayn kanssa.

Aurorit & iskuvelhot

Aurorit ja iskuvelhot ovat valvomassa kyläprojektin turvallisuutta. Aurorikolmikon oli tarkoitus saapua töihin maanantai-iltapäivänä – paitsi että koko joukko on jostain syystä jo puoli päivää myöhässä ilman mitään ilmoitusta.

Harry Potter m (22)
Aurori, Taikaministeriö
Pelaaja: Laura P
Kaikkien tuntema sotasankari on toiminut nyt vuoden aurorina, ja ura näyttää varsin lupaavalta. Viime vuosina mies on onnistunut välttämään kaikki suuremmat uutiskohut, vaikka toki juorulehdet välillä seuraavatkin hänen ilmeisen onnellista perhe-elämäänsä aviomiehen Draco Malfoyn sekä kahden lähes 3-vuotiaan lapsen kanssa.

Katie Bell f (24)
Aurori, Taikaministeriö
Pelaaja: Joanna M
Parisen kuukautta sitten Benin kanssa kihloihin mennyt aina yhtä lempeä Katie on luonut hyvää uraa aurorina jo 3 vuoden ajan ja onkin kutsuttu paikan päälle ryhmänjohtajaksi ja vastuuhenkilöksi turvallisuusjoukoissa. Katie on vastikään aloittanut muodonmuutosten iltakurssien käymisen KTI:lla.

Benjamin “Beni” Sawyer m (23)
Aurori, Taikaministeriö
Pelaaja: Elisa L
Harryn kanssa samaan aikaan auroriopistosta valmistunut ja pari kuukautta sitten Katien kanssa kihloihin mennyt Beni on tullut paikalle osana ministeriön määräämää auroriryhmää. Päällisin puolin näyttää että tällä rauhallisella ja luotettavalla miehellä menee elämä niin täydellisesti kuin olla ja voi.

Michael Harkova m (29)
Jahtaaja, Lipilinnan Lepakot
Pelaaja: Dani I
Huispaajana maailmanmaineeseen noussut Harkova saapui kaivaukselle jossain päin ministeriötä laadittu ohjeistus mukanaan. Ohjeistus ilmoitti, että Harkova tulisi asettaa osaksi aurori- ja iskuvelhojoukkoa iskuvelhon oikeuksilla varustettuna. Mitään selitystä asialle ei oltu annettu, ja kukaan ei ole kuullut, että Michael olisi opiskellut iskuvelhoksi.

Parantajat

Päivystämässä paikalla mahdollisten haavereiden varalta.

Liira Valkeapää f (28)
Parantaja, Pyhä Mungo
Pelaaja: Mira S
Kutsuttu paikalle paikkaamaan kaikki itsensä kaivauksilla kolhivat. Erityisesti otusten aiheuttamat onnettomuudet, liemi- ja kasvimyrkytykset ovat tavallisesti Mungossa työskentelevän Liiran ominta alaa. Hän on seurustellut onnellisesti jo useamman vuoden Lee Jordanin kanssa.

Léa Weasley f (26)
Parantaja, Pyhä Mungo & Ash Selwyn säätiö
Pelaaja: Carita I
Nuori veelaneito solmi avioliiton Charlie Weasleyn kanssa reilu vuosi sitten ja jätti yhteiskuntansa Kreikassa muuttaakseen Britteihin. Léa on ahkera parantaja, joka on työskennellyt niin Ash Selwyn säätiölle kuin myös auttanut vapaaehtoisena Pyhässä Mungossa. Léa sai henkilökohtaisen kutsun Enaidiin veelaperimänsä vuoksi.

Meril Finn f (22)
Parantajaopiskelija, Pyhä Mungo
Pelaaja: Fey J
Mungon parantajakoulussa erikoistumisjaksoaan suorittavaa ja Ash Selwynin säätiötä autellutta parantajaopiskelijaa on epävirallisesti syytetty pimeiden ja laittomien menetelmien käytöstä työssään. Kaikesta päätellen syytökset eivät ole häntä lannistaneet, päinvastoin Meril on hakenut erityislupaa metodeilleen. Enaidiin Meril ilmoittautui vapaaehtoiseksi avuksi.

Liemiammattilaiset

Toimivat sekä parantajien että tutkijoiden tukena valmistamalla kaivauksilla tarvittuja liemiä.

Michael Corner m (22)
Liemiasiantuntija, Herra Mulpepperin apoteekki
Pelaaja: Satu S
Michael on ollut naimisissa Astoria Greengrassin kanssa puolisentoista vuotta, mutta huhuista päätellen pariskunnan avio-onni on jo alkanut karisemaan. Liekö syynä kahdenkeskeisen ajan puute? Michael pikkusiskoineen nimittäin asuu edelleen Greengrasseilla yhteisen lemmenpesän sijaan. Michael toimii asiantuntijana Herra Mulpepperin apoteekissa Viistokujalla, ja hän on saapunut Enaidiin työnsä puolesta.

Daphne Greengrass f (23)
Liemikisälli, seurapiirivaikuttaja
Pelaaja: Suvi V
Llewella Roderickin alaisena liemikisällinopintojaan päättelevä nuori Lady on saapunut paikalle töihin. Daphne viettää onnellista perhe-elämää aviomiehensä Malcolmin ja kahden tyttärensä, Theian ja Larisan, kanssa. Tämä seurapiirirouva tapaa pääosin ystäviään ja liikkuu lastensa kanssa sen lisäksi että hallinnoi Kuunvalo-klubin asioita, vaikka onkin siirtänyt päivittäisen klubityön jo muille.

Gerald Montmirail m (33)
Liemimestari
Pelaaja: Ilse T
Ranskalainen entinen kuolonsyöjä Gerald joutui vuoden 1999 yhteistyöleirin fiaskonsa jälkeen vankilaan, mutta jostain syystä hänet vapautettiin joitain vuosia sitten. Mies on kutsuttu paikalle loistavien liemenkeittelytaitojensa vuoksi – hän on vastikään onnistunut kehittämään arkeologiaa hyödyttävän uudenlaisen liemen.

Byrokraatit

Valvomassa asioiden etenemistä ministeriön ohjeiden mukaisesti ja hoitamassa byrokratiapuolta.

Marlène Desjardins f (34)
Kansainvälisten suhteiden osasto, Taikaministeriö
Pelaaja: Tanja R
Ammattitaitoisena poliitikkona tunnettu Marlène on rakentanut vahvasti nousujohteista uraa. Naisen koulutus Ranskan Suurlähettilääksi on enää loppunäyttöä vailla, ja hänen tehtävänsä Enaidissa ilmeisesti liittyy jotenkin siihen. Kaivauksille Marlène on saapunut osana Velhojen neuvoston asettamaa valvojaryhmää. Nainen toimii myös vapaaehtoistyössä johtamalla Ash Selwyn säätiön toimintaa.

Lucius Malfoy m (48)
Projektipäällikkö, Taikaministeriön Taikatietousosasto
Pelaaja: Hannele T
Mainettaan merkittävästi parantanut Lordi Malfoy on edistänyt uraansa tärkeään rooliin taikatietousosastolla. Koko osaston johtajan paikka on vapautumassa puolen vuoden päästä, ja kuuleman mukaan Lucius olisi hakemassa siihen. Mies on viettänyt paljon aikaa myös perheensä parissa. Kaivauksille Malfoy on tullut osana Velhojen neuvoston asettamaa valvontaa ja raportoimaan edistyksestä ja tapahtumista suoraan heille.

Rosina Culpepper f (31)
Kotitonttujen uudelleensijoittamistoimisto, Taikaministeriö
Pelaaja: Henriikka P
Rosinan toinen avioliitto päättyi onnettomasti aviomiehen kuolemaan muutama vuosi sitten, ja sen koomin ei ole uutta miestä hänen kainalossaan ainakaan julkisesti nähty. Rosina uudelleensijoittaa kotitonttuja ja Hermionen uuden lain myötä tätä työtä onkin ollut aikaisempaa enemmän. Naisella on yllättävä ja laaja kontaktiverkosto, ja hän on monille jostain tuttu. Kaivauksilla hän on osana ministeriön valvojaryhmää.

Pansy Parkinson f (23)
Virkamies, Taikaministeriön Taikalainvartijain osasto
Pelaaja: Mira M
Pari vuotta sitten esikoisensa saanut Pansy on äitiyslomansa jälkeen nähty tekemässä lähinnä töitä. Kihlaus Blaise Zabinin kanssa kolme vuotta sitten meni pahasti pieleen ja äpäränä syntynyt lapsi on pistänyt seurapiirit supisemaan. Nainen on tuntunut pitävän matalaa profiilia nämä pari vuotta.

Rituaalijohtajat

Taikaministeriön nimittämät rituaalijohtajat ovat saaneet kunniatehtäväkseen johtaa Sielunsiiven vuorokauden kestävää herätysrituaalia.

Emilie May f (23)
Ihmissusirekisteriyksikön johtaja, Taikaministeriö
Pelaaja: Tytti R
Jaa että Emilie May rituaalijohtajan kunniatehtävään? Ihmissusien tukipalvelu -uudistusten parissa uutterasti työskennellyt Emilie on aiemmin ollut helppo leimata yli-innokkaaksi aktivistiksi. Hänen vuosi sitten saamansa ylennys assistentista oman yksikkönsä johtajaksi on kuitenkin selkeästi pistänyt monet katsomaan naista uusin silmin. Emilien katse puolestaan pysyy edelleen visusti Kylie Bellissä, he ehtivät jo muuttaa yhteenkin.

Ophélie Leblanc f (22)
Ennustajakisälli
Pelaaja: Aino K
Varjosaasteen aikaan tätä kaunista ranskatarta ei näkynyt, mutta vuosi-pari sitten hän palasi piireihin yhtä hurmaavana ja eloisana kuin ennenkin. Nykyään Ophélie asuu Briteissä ja opiskelee ennustusta mestarin johdolla. Outoa kyllä häntä harvemmin näkee kihlattunsa Nevillen seurassa, mikä saakin ihmiset miettimään onko parin pitkä kihlaus joutumassa karille. Ophélie ilmoittautui vapaaehtoiseksi kaivauksille ja nimitettiin rituaalijohtajaksi.

Hermione Weasley f (23) [pelin alkupuoli]
Virkamies, Taikaministeriön henkilöjaosto
Pelaaja: Susa M
Hermione ajaa taikaministeriössä eteenpäin olentojen, kuten kotitonttujen, oikeuksia. Hän onkin saanut jo läpi kotitonttujen pahoinpitelystä rankaisevan lain. Nainen nauttii työnsä lisäksi perheonnesta aviomiehen Ronin sekä päälle 1-vuotiaan tyttären kanssa. Hermione on tunnetusti erittäin etevä ja pysynyt ajan hermolla tarulintu-uutisista, joten ei ihme, että ministeriö on pyytänyt häntä toimimaan rituaalijohtajana.

Fleur Weasley f (26)
Kotiäiti
Pelaaja: Heli L
Kolmivelhoturnajaisista muistettu osaveela Fleur on elänyt enemmän tai vähemmän onnellista kotielämää viimeiset vuodet 3-vuotiaan Victoiren ja melkein 1,5-vuotiaan Bryanin kanssa. Samalla tämä omapäinen ranskatar kuitenkin opiskelee uutterasti loitsuoppia, jossa on varsin taitava. Paikalle hän on tullut vapaaehtoisena ja hänet on nimetty vararituaaliajohtajaksi. Hän siirtyy johtoon jos joku kolmesta nykyisestä estyy.

Rituaaliapulaiset

Rituaaliapulaiset ovat lupautuneet auttamaan Sielunsiiven herätysrituaalissa. Apulaisten lisäksi useimpien muidenkin paikallaolijoiden apua tullaan viimeistään rituaalin loppuvaiheessa tarvitsemaan.

George Weasley m (25)
Omistaja, Weasleyn Welhowitsit
Pelaaja: Ulla K
George oli perustamassa Viistokujan Yrittäjien liittoa varjosaaste-episodin jälkeen, mikä auttoi useita liikkeenomistajia pahimman kriisin jälkeen. Hän on nyt saapunut paikalle auttamaan tutkijoita toimittamalla heille turvallisuus- ja apuvälineitä sekä toimimaan vapaaehtoisena muussakin tarvitussa. Georgen ja Angelina Johnsonin häitä juhlittiin syksyllä 2001.

Lee Jordan m (25)
Osakas, Weasleyn Welhowitsit
Pelaaja: Sonya C
Lee on voitu nähdä kiertelemässä ympäriinsä muutaman viime vuoden aikana etsimässä sitä todellista kutsumusammattiaan, vaikka onkin edelleen mukana Weasleyn Welhowitsien toiminnassa. Hän on Georgen kanssa tullut toimittamaan heidän tuotteitaan tutkimuksen avuksi. Hän on onnellisesti seurustellut vuosia parantaja Liira Valkeapään kanssa.

Milo Jordan m (21)
Työtön
Pelaaja: Ida P
Useamman vuoden työnhaku ei vieläkään ole tuottanut tulosta, mutta Milo ei vaikuta murehtivan moista. Hänet on saattanut tavata milloin mihinkin opuksiin hautautuneena, tai vaihtoehtoisesti kuokkimassa opiskelijoiden juhlamenoissa ja muissa klubi-illoissa. Rituaaliapulaiseksi hän kuulemma tuli “kun ei nyt ollut muutakaan”.

Ginny Weasley f (21)
Työtön
Pelaaja: Eeri S
Vuoden 2002 kisakaudella luudan selästä pudotettu Ginny joutui keskeyttämään lupaavan uransa jahtaajana kokonaan. Tapauksen johdosta nuori nainen on ollut varsin arvaamaton, ja media on tallentanut useita kohulööppejä kansainvälisillä käsimerkeillä koristettuina. Huhujen mukaan Ginnyn huolestunut lähipiiri lähetti hänet Enaidiin kunnostautumaan.

Ron Weasley m (23) [pelin alkupuoli]
Strategiapelien suunnittelija, Weasleyn Welhowitsit
Pelaaja: Lee H
Auroriopistosta pari vuotta sitten ulos lentänyt Ron on löytänyt kutsumuksensa strategiapelien suunnittelusta Weasleyn Welhowitseille. Mies viettää paljon aikaa kotona 1-vuotiaan tyttärensä kanssa vaimon Hermionen tehdessä uraa ministeriössä. Ilmeisesti Ron on sekaantunut tarulintuihin liittyviin asioihin enemmänkin.

Dean Rowle m (23)
Taidevälittäjä
Pelaaja: Petra A
Aiemmin Dean Thomasina tunnettu mies vihittiin virallisesti sukuunsa ja sen Lordiksi vuonna 2001, jonka jälkeen hänen aiempi taiteilijanuransa on kääntynyt taidevälitykseen ja seurapiirielämään. Hän hallitsee sukunsa raha-asioita varmoin ottein. Mies kihlautui Lavender Selwynin kanssa pari vuotta sitten, mutta ilmeisesti häitä ei olla pitämässä aivan hetkeen. Deanin vapaaehtoistuminen apulaiseksi on ehkä hieman hassua.

Urien Roderick m (28)
Lordi
Pelaaja: Laura-Maria M
Urien lopetti työnsä kirjanpitäjänä Taikaministeriössä, kun hänet nimettiin sukunsa Lordiksi. Viimeiset päälle pari vuotta hän on sukunsa asioiden hoitamisen lisäksi toiminut koti-isänä hänen ja vaimonsa Alexandran lapsille, joihin kuuluu 2-vuotias poika ja 3,5 -vuotias tytär. Miestä taitaa vaivata pieni seikkailunhalu, kun hän on kerta vapaaehtoistunut rituaaliapulaiseksi. Tai kenties hän tahtoo vain katsoa vaimonsa perään.

Toimittajat

Wilma Rosier f (32)
Toimittaja, Päivän Profeetta
Pelaaja: Aino R
Rosierin suvun mustana lampaana pidetty Wilma on aiheuttanut juorumyllyn kuohuntaa näkyessään velhomaailman yöelämässä useamman kuin yhden kumppanin kanssa. Viimeiset kaksi vuotta ovatkin tainneet tälle toimittajalle olla yhtä juhlaa. Kaivauksilla nainen on tekemässä töitä, ja raportteja Profeetalle varmasti tämän naisen kynästä saadaankin.

Émeline Lachance f (34)
Kolumnisti velhojen tiedelehdessä, Psykoterapeutti
Pelaaja: Tiina U-R
Neiti Lachance on jo vuosia julkaissut historiantutkimukseen erikoistuvaa kolumnia kuukausittain ilmestyvässä tiedejulkaisussa ja on saapunut paikalle kronikoimaan historiallista tapahtumaa. Jonkin aikaa sitten Britanniaan muuttanut ranskatar on nähty usein Marlène Desjardinsin ja Léa Weasleyn kanssa lounastamassa.

Asianajajat

Lavender Selwyn f (22)
Asianajaja, kolumnisti Charmi-lehdessä
Pelaaja: Elisabet V
Kovia kokeneesta Lavenderista on tullut pesunkestävä bisnesnainen ja aktiivinen sosialiitti niin seurapiireissä kuin muualla. Hän kihlautui Deanin kanssa pari vuotta takaperin. Lavender on opiskellut ahkerasti lakia ja hankkinut itselleen lisenssin toimia yksityisenä asianajajana, lisäksi hän toimii edelleen Charmi-lehdessä kolumnistina. Enaidin kylän maat omistava velho on palkannut Lavenderin huolehtimaan oikeuksistaan.

Sponsorit

Sponsorit ovat rahoittaneet Enaidin kylän tutkimustoimia.

Cleantha Rosier f (22)
Muotisuunnittelija, Rosier Designs
Pelaaja: Eveliina A
Rosierin suvun pää ja nykyisin Rosier Designsin muotisuunnittelijana sekä omistajana tunnettu Cleantha on viimeiset pari vuotta tehnyt paljon lahjoituksia hyväntekeväisyyteen sekä pitänyt erinäisiä puheenvuoroja. Tämän ansiosta Rosierin nimi on alkanut niittää hyvää mainetta. Cleantha on myös kiireinen äiti, sillä hänellä on kolme lasta aviomiehensä Gideon Ollivanderin kanssa.

Joseph Adrien m (50)
Toimitusjohtaja, Casino Macabre; Taikaedustaja, Ranskan Taikaedustajisto
Pelaaja: Essi I
Karismaattinen ja auktoriteettinen herra Adrien on saapunut kaivauksille rahoittajan roolissa. Ranskan Taikaedustajistossa istuva mies on ollut kiireinen Pariisissa sijaitsevan Casino Macabren uudelleenrakennusprojektin kanssa, ja kasinohotellin avajaisia juhlitaankin syksyllä 2003.

Kyle Adrien m (24)
Rakennuspäällikkö, Casino Macabre
Pelaaja: Nelli H
Isänsä Josephin kanssa paikalle saapunut Kyle on ollut yhtä kiireinen (ellei kiireisempikin) Casino Macabren uudelleenrakennuksen kanssa. Tämä ympäristöään tarkkaileva nuori mies kuitenkin viettää huomattavasti enemmän aikaa saaren puolella kanaalia kuin keskiverto ranskalainen. Aikanaan Tylypahkan käyneellä pojalla vaikuttaisi olevan paljon ystäviä Britanniasta, niin ei se mikään ihme ole.

Vierailijat

Kaikkia vierailijoita on pyydetty (vaadittu) ottamaan osaa Sielunsiiven herätysrituaaliin.

Althea Sansoucy Ferreira f (22)
Liikenainen, sijoittaja
Pelaaja: Tricen T
Monet julkiset skandaalit läpikäynyt neito on nyt kunnostautunut sukunsa liikeasioiden hoitamisessa ja seurapiiriedustamisessa isän ollessa kiireinen Ranskan taikaministerinä. Althea asuu puoliksi Ranskassa ja puoliksi Briteissä, jossa hoitaa mm. kiinteistöbisneksiä. Tänä keväänä Rosier Designs julkaisi Althean suunnitteleman pienen kesäkaapumalliston. Enaidissa nainen on kenties poikaystävänsä Séverinin perässä.

Antonio Lorenzo m (26)
Liikemies
Pelaaja: Annina L
Espanjalaisen mahtisuvun esikoispoika on varsinainen rikkaan pelurin ruumiillistuma. Harvemmin näkee yötä kun Antonio ei ole juhlimassa, ja miehen maine naisten keskuudessa tunnetaan. Kuitenkin päivisin tämä herra kunnostautuu varsinaiseksi liikemiehen perikuvaksi, ja onkin hommassaan erinomainen.

Mariette d’Aramitz f (26) [pelin loppupuoli]
Seurapiirivaikuttaja
Pelaaja: Susa M
Italialainen seurapiiriprinsessa ja harvinaisen usein Joseph Adrienin seurassa nähty nuori neiti vaikuttaa olevan kuin kotonaan lööpeissä ja parrasvaloissa. D’Aramitzin suvun perijätär ei ole aivan yhtä tunnettu Britanniassa kuin Keski-Euroopassa, mutta maine on kiirinyt kantajansa edelle, sillä viime aikoina tämän neidin nimeä ollaan kuiskailtu monissa miellyttävissä ja epämiellyttävissä yhteyksissä.

Blaise Zabini m (23)
Yrittäjä?
Pelaaja: Maiju R
Lontoon velhot saivat muutama vuosi sitten biletyspaikan, kun Blaise Zabini avasi Kuunvalo-klubin Daphne ja Theodore liikekumppaneinaan. Katoaminen kaksi vuotta sitten yhdessä Theon kanssa tosin on todennäköisesti muuttanut miehen asemaa yrittäjänä. Blaise on tiedetty katoilutempuistaan jo aiemminkin, viimeksi tämä oli tehnyt komean ulkomuotonsa ansiosta mallintöitä. Mitä mies tekee nyt paikalla on suuri kysymys.

Theodore “Theo” Nott m (23)
Työnkuva tuntematon
Pelaaja: Sanni V
Kaksi vuotta sitten Theo ja Blaise aiheuttivat seurapiiriskandaalin aloittamalla seurustelun ja katoamalla maailmalle, eikä heistä ole sen koomin kuulunut. Theon huhutaan sekaantuneen huumeisiin, ja kuolleeksi luultu Theon isoisä Cogintos aiheutti kohua ilmestymällä jostain 2001. Mies on vaatinut Nottin suvun varoja ja Lordin titteliä itselleen, mutta Theon ollessa kadoksissa asia ei ole ilmeisesti edistynyt. Kaksikon ilmestyminen paikalle on monille yllätys.

Hahmokirjoittajat

Ole ensisijaisesti oman hahmosi kirjoittajaan yhteydessä hahmoon liittyvissä asioissa, isommissa jutuissa ja yleisissä pelin asioissa voi ottaa yhteyttä pää-pj-Elliin.

Elli O: Draco Malfoy, Lucius Malfoy, Urien Roderick (osittain), Harry Potter, Hermione Weasley, Ron Weasley, Althea Sansoucy Ferreira, Séverin Adrien, Lavender Selwyn, Seth Allison, Karla Kahlesalpa, Theodore Nott, Meril Finn

Eveliina A: Joseph Adrien, Kyle Adrien, Hestia Carrow, Rosina Culpepper, Daphne Greengrass, Wilma Rosier, Antonio Lorenzo, Gerald Montmirail, Dean Rowle, Mariette d’Aramitz

Sonya C: Neville Longbottom, Ophélie Leblanc, Katie Bell, Benjamin Sawyer, Fleur Weasley, Alexandra Roderick, Ethan Brooks

Elisa “Elmu” L: George Weasley, Angelina Johnson, Lee Jordan, Aaron Korpivaara, Kylie Bell, Eva Espina Bello, Marisa Fierro Durante, Quincy Quinton

Eeri S: Milo Jordan, Liira Valkeapää, Emilie May, Aphrodite Floros, Michael Corner

Tiina U-R: Marlène Desjardins, Michael Harkova, Vivien Vermont, Émeline Lachance, Urien Roderick (osittain)

Elisabet V: Bill Weasley, Léa Weasley, Charlie Weasley, Ginny Weasley

Jenni A: Blaise Zabini, Pansy Parkinson, Cleantha Rosier

Eiri V: Bernhard Valdemarson, Francesco Minetti