FL4: Ilmoittautuminen

Huomaathan, että larpin kanssa samaan aikaan ovat seuraavat tapahtumat: Helsinki Pride, Turun Keskiaikaiset markkinat, Tuska, Provinssirock, Archipelacon. Varjojen viha on toki se, mihin kannattaa tulla. Se on intensiivinen elämys, joka tapahtuu vain kerran, etkä todellakaan halua missata sitä ;3

Ilmoittautuaksesi Varjojen vihaan, täytä seuraava lomake ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen potterlarp ät gmail.com. Laita viestin otsikoksi FL4: Ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta varapelaajaksi voi edelleen ilmoittautua, ja varapelaajalistalta on vielä hyvät mahdollisuudet päästä mukaan. Ilmoittautuaksesi varapelaajaksi täytä ilmolomake otsikkoon “uusi hahmo” asti (eli viimeinen kysymys on “voitko tehdä ohjelmaa”). Kaikkia toiveita ei toki voida enää huomioida, mutta ilmosta voimme tarkistaa, että sopikoo vapautunut hahmo sinulle :)

Tyhjä lomake ilman selityksiä löytyy täältä: tyhjät lomakkeet. Tällä sivulla lomake selityksineen, mitä kuhunkin kohtaan tulee täyttää.

Nimi: julkisessa hahmolistassa näkyy vain etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Hahmolomakkeiden kontaktilistassa on pelaajan koko nimi, tämä tieto menee siis ainoastaan kontakteillesi. Jos haluat pelaaja/kontaktilistaan eri nimen kuin oikea nimesi, sano.
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Syntymäaika: peli on K-15, eli viimeistään 24.6 pitää täyttää 15. Jos olet alle 18, kysythän lupaa vanhemmiltasi.
Sukupuoli: pelaajan sukupuoli ei vaikuta hahmon sukupuoleen, vaan saa pelata mitä haluaa.
Asuinpaikkakunta: missä asut pelin aikaan
Ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot: pyrimme huomiomaan nämä ruokailussa, jotta jokaiselle olisi syötävää.
Terveydelliset tilat, joista pelinjohdon olisi hyvä tietää: tällaisia ovat esimerkiksi vakavampi astma, liikuntarajoitteet, epilepsia, vakava diabetes tai ampiaisallergia jne. Voit vielä tarkentaa, miten tämä rajoittaa sinua (esim. voitko juosta – otamme rajoitteet huomioon juonissa) ja miten pitää toimia, jos saat kohtauksen.
Haluatko nukkua a) in-game b) in-game, mahdollisuus off-nukkumiseen c) off-game:
Toiveita huonejärjestelyistä: Pelinjohto jakaa makuuhuoneet hahmojen mukaan, toiveita voi esittää. Kaipaatko syrjäiseen paikkaan vai sinne, missä on kaikki toiminta? Haluaisitko joidenkin tiettyjen pelaajien kanssa samaan huoneeseen?
Pelikokemus: kuinka monessa pelissä olet suurin piirtein pelannut
Keiden kanssa haluat/et halua pelata: onko joitain henkilöitä, joiden kanssa et halua/haluat pelata kontaktia?
Rajoitteet romanttisiin suhteisiin: Oletko valmis pelaamaan romanttista suhdetta miehen/naisen/muun/miestä esittävän naisen/naista esittävän miehen/et kenenkään kanssa/muuta? Minkä ikäinen vastapelaajasi saa olla?
Saako sinusta ottaa/julkaista valokuvia: pelissä tulee olemaan useampi ihminen kameran kanssa, ja osa kuvista julkaistaan Internetissä.
Potter-tietämyksesi taso: jotkut hahmot vaativat vähemmän tietämystä, toiset enemmän.

Uusi vai jatkava hahmo? Jos jatkat, mitä hahmoa jatkat? (Jos tulet uutena pelaamaan jatkavaa hahmoa, sinut lasketaan uudeksi)

Onko jotain, mitä et halua hahmon juoniin ja/tai taustatarinaan? Valitse näistä tai kerro vapaasti.
a) Läheisen kuolema
b) Itsetuhoisuus
c) Masokismi
d) Seksuaalinen hyväksikäyttö
e) Huumausaineet tai muut päihteet
f) Kiduttaminen tai kidutetuksi joutuminen
g) Sadismi
h) Romantiikka/seksi
i) Masennus
j) Muut mielenterveydelliset ongelmat
k) Ajan viettäminen ahtaassa tilassa
l) Vanhempien ero tai muut vaikeat perhesuhteet
m) Pettäminen
n) Muuta, mitä?

Lähtökohtaisesti kaikki väkivalta- ja intiimitilanteet mallinnetaan pelissä, ja pelaajat voivat keskenään sopia, jos eivät halua mallintaa.

Millaisia juonia haluaisit pelata? Valitse näistä tai kerro vapaasti.

a) Romantiikka, intiimit suhteet
b) Perhesuhteet
c) Ystävyys/vihamiesdraama
d) Poliittinen vääntö
e) Juonittelu tavoitteiden saavuttamiseksi
f) Toiminta; hiippailu, tappelu, ajojahti
g) Mysteerien selvittely
h) Uskonnolliset menot
i) Moraaliset dilemmat
j) Pelot ja niiden toteutuminen
k) Mustavalkoisuus vai harmaan sävyt
l) Sosiaalisuus vai yksinäinen susi

Jotain tarkempia juonia, joita olisi sinusta hauska pelata? Esimerkiksi onko edellisessä kysymyksessä teemoja, joita erityisesti haluaisit?

Jokaiselle hahmolle on turvapaikassa jaettu vastuutehtävä. Mitkä näistä kiinnostavat sinua? Mitä et ainakaan halua?
Vastuutehtävien kuvaukset

Haluatko vetää tai tehdä peliin jonkinlaista ohjelmaa? Esimerkiksi kurssit ja oppitunnit, tukiryhmät, esitykset (musiikki, tanssi jne), työpajat, urheilu tai muu yhteinen tekeminen (nuotiolaulut, iltajuhlat, leikit, lautapelit). Kaikenlaiset ideat ohjelmasta otetaan vastaan! Pelinjohto suunnittelee osan ohjelmasta, ja sillekin tarvitaan vetäjiä.

Uusi hahmo

Jos haluat tulla pelaamaan uutta hahmoa tai hahmoa, jota et ole aikaisemmin pelannut, vastaa vielä näihin kysymyksiin.

Voitko kirjoittaa hahmosi perustiedot itse vai haluatko kokonaan valmiin hahmon? Valmiita hahmoja tehdään jonkin verran, hahmonsa itse kirjoittavat ovat loppuihin paikkoihin etusijalla.
Mitkä hahmot kiinnostavat sinua? Kannattaa ehdottaa useampaa hahmoa, konseptia tai ideaa. Kts. hahmolista
Minkä tyyppistä hahmoa haluaisit tai et halua pelata? kerro vapaasti toiveistasi hahmon suhteen, mm. hahmon sukupuoli ja suuntautuminen.

Kun pelinjohto on varmistanut millaista hahmoa pääset pelaamaan, voit lähteä kirjoittamaan hahmon perustietoja tähän lomakepohjaan: hahmolomake (jos siis kirjoitat hahmosi perustiedot itse). Lomakkeen deadline on 8.2.2015.

Jatkava hahmo

Jos jatkat jotain aikaisemmin pelaamaasi hahmoa, vastaa vielä näihin kysymyksiin. Tämän osuuden deadline on 8.2.2015, eli tätä ei tarvitse lähettää samaan aikaan kuin ilmon alkuosa.

Perustiedot: päivitä hahmoprofiilisi perustiedot ajan tasalle ja lähetä se meille. Käytä pohjana sitä, jonka pelinjohto kirjoitti sinulle edelliseen peliin, ei sitä, jonka itse lähetit (tärkeää!!). Onko hahmo muuttunut jotenkin, tai onko hänen elämässään muuttunut jokin? Jos mitään muutoksia ei ole tapahtunut, voit copypasteta perustiedot edellisen pelin hahmoprofiilista. Tarkista se kuitenkin läpi. Ideaalista olisi kirjoittaa perustiedot niin, että myös vanhat tiedot säilyvät ts. jos joudut äkillisesti perumaan, mahdollinen varapelaaja pysyy mukana, miten hahmo on muuttunut / mitä hahmolle on tapahtunut hyvin tiivistetysti. Pituus maksimissaan 8 sivua!

Pahin pelko: Mikä/mitkä ovat hahmon pahimmat pelot, ja minkä muodon hänen mörkönsä ottaa? Miksi nämä ovat hänen pahimpia pelkojaan, ja miten hän reagoi niihin?

Ihmissuhteet & kontaktit: Mihin tilanteeseen hahmo on jäänyt ihmissuhteissaan? Tutustuiko hän viime pelissä joihinkin uusiin tyyppeihin, ja onko hänen suhtautumisensa joihinkin vanhoihin kontakteihin muuttunut, esimerkiksi lähentynyt?

Keskeneräiset juonet ja juonien loppuratkaisut: millaiseen tilanteeseen hahmosi jäi viime pelin lopuksi? Saiko hän ratkaistua asiat, ja mihin ratkaisuun päädyttiin? Jäikö jokin kesken?

Juoni-ideat ja tulevaisuus: onko sinulla jotain tarkempia toiveita, mitä haluaisit hahmolle seuraavaksi tapahtuvan, esimerkiksi uralla tai ihmissuhteissa? Onko sinulla toiveita siitä, mitä hahmolle olisi voinut tapahtua edellisen larpin ja Varjojen vihan välillä? Mitä ehdottomasti et halua hahmollesi tapahtuvan? (esim. ero)