FL4: Hahmot

Pelissä on 10.-12.8.2000, ja epilogia lukuunottamatta kaikki kirjojen tapahtumat ovat tapahtuneet. Mukana 89 pelaajahahmoa. Katso kuka on hahmosi kirjoittaja

Molly Weasley f (50)
Pelaaja: Tiia K
Molly on Weasleyn perheen matriarkka, joka ohjaa lapsikatrastaan tiukalla vaikkakin erittäin rakastavalla otteella. Hän avioitui Arthur Weasleyn kanssa pian heidän valmistuttuaan Tylypahkasta. Molly on kotiäiti.

Arthur Weasley m (50)
Pelaaja: Snive K
Weasleyn klaanin pää on vuosien ajan työlleen omistautunut taikaministeriöläinen, joka syystä tai toisesti erotettiin hiljattain virastaan Taikaonnettomuuksien ja -katastrofien osaston päällikkönä. Hän on erinomainen isä ja ymmärtäväinen mies, jolta monet voisivat ottaa neuvoja kotielämäänsä.

Bill Weasley m (29)
Kirouksenmurtaja, Irveta
Pelaaja: Heidi V
Bill on kirouksenmurtajan ja perheenisän roolit sulavasti yhdistänyt suorasukainen ja rehellinen mies, joka on vastikään saanut lapsen vaimonsa Fleurin kanssa. Sota on jättänyt jälkensä Billin kasvoille selkeästi näkyvien arpien muodossa.

Fleur Weasley f (23) + Victoire Weasley f (3kk)
Toimistotyöläinen, Irveta
Pelaaja: Heli Lu
Fleur on Ranskasta kotoisin oleva nokkela kaunotar, jonka sukulinjassa on selvästi veelanverta. Viime toukokuussa hän synnytti esikoisensa Victoiren ja viettää onnellista perhe-elämää aviomiehensä Billin kanssa.

Charlie Weasley m (27)
Dragonologi
Pelaaja: Ursula J
Weasleyn lapsista toisiksi vanhin Charlie on viettänyt paljon aikaa ulkomailla intohimonsa lohikäärmeiden parissa. Hänet nähdään usein rennosti ja jästimäisesti pukeutuneena, mikä sopii hänen leppoisaan luonteeseensa. Charlieen ja hänen työryhmäänsä ei viimeaikoina ole saatu yhteyttä, mikä tämänhetkisessä tilanteessa on huolestuttavaa.

Percy Weasley m (23)
Varapäällikkö, Taikuuden sopimattoman käytön virasto
Pelaaja: Emmi S
Percy Weasley on Taikaministeriössä työskentelevä, työlleen erittäin omistautunut velho, joka on aktiivisesti politiikassa mukana. Tämä kunnianhimoinen mies noudattaa sääntöjä pilkuntarkasti ja nauttii kun pääsee pätemään muille.

George Weasley m (22)
Weasleyn Welhowitsit, Viistokuja
Pelaaja: Ulla K
George ja kaksoisveli Fred perustivat pilailupuodin Viistokujalle 1996. Fred menehtyi sodassa, mutta hänen muistonsa elää ikuisesti kaiken ilon mukana, jota Welhowitsit tuottavat. George muistetaan Tylypahkassa legendaarisena keppostelijana. Hänen paras ystävänsä Lee Jordan on auttanut pilailupuodin ylläpidossa sodan jälkeen.

Ron Weasley m (20)
Auroriopisto
Pelaaja: Lee H
Auroriopiskelija Ron meni viime syksynä naimisiin Hermione Grangerin kanssa. Ron tunnetaan leppoisana ja huumorintajuisena tyyppinä, joskin viimeisen puolen vuoden ajan hän on vaikuttanut synkistyneen. Kesäkuusta lähtien Ron on viettänyt kesälomaa vaimonsa kanssa muualla, eikä hänestä ole kuultu mitään.

Hermione Granger-Weasley f (20)
Virkamies, Taikaministeriön henkilöjaosto
Pelaaja: Susa M
Tylypahkan huippuoppilaana tunnettu Hermione on naimisissa Ron Weasleyn kanssa ja työskentelee taikaolentojen sääntö- ja valvontaosastolla. Hän sai nopeasti vakituisen viran ja on siitä lähtien aktiivisesti pyrkinyt parantamaan ihmisten kaltaisiksi luokiteltavien olentojen oikeuksia. Viime aikoina Hermione on ollut muualla kesälomanvietossa.

Ginny Weasley f (18-19)
Jahtaaja, Henkipään Harpyijat
Pelaaja: Emppu S
Weasleyn lapsikatraan nuorimmainen tunnetaan paitsi rentona ja ulospäinsuuntautuneena myös itsepäisenä ja toisinaan temperamentiltaan räjähdysherkkänä. Tässä pienikokoisessa tytössä yhdistyvät sulavalla tavalla niin viehättävät hymyt, hullunkuriset irvistykset kuin aina toisinaan tulistuvat silmät. Yleensä ihmiset huomaavat, että hänestä on helppo pitää.

Angelina Johnson f (22)
Kirouksenmurtaja, Irveta
Pelaaja: Malla K
Tylypahkassa innokkaana ja lupaavana huispaajana tunnettu Angelina työskentelee nykyään kirouksenmurtajana Irvetassa ja töitä onkin viime aikoina riittänyt runsaasti. Angelina on ollut hyvin läheisissä väleissä George Weasleyn kanssa, ja pari näkyy viihtyvän paljon Vuotavassa Noidankattilassa.

Harry Potter m (20)
Auroriopisto
Pelaaja: Laura P
Kaikkien tuntema sotasankari, Poika-joka-elää, opiskelee parhaillaan auroriopistossa. Rohkea ja itsepäinen Harry on koittanut jossain määrin vältellä julkisuutta, mutta uutena vuonna Charmi-lehdessä julkaistiin skandaali-artikkeli, jossa kerrottiin Harryn ja Draco Malfoyn menneen juuri naimisiin.

Draco Malfoy m (20) + Scorpius & Frances Malfoy m & f (2kk)
Tutkija, Kokeellisen taikuuden instituutti; Sijoittaja
Pelaaja: Elli O
Kunnianhimoinen ja nokkela Draco on rikkaan Malfoyn suvun perillinen ja tutkii KTI:ssa suojataikuutta. Uutena vuonna Charmi-lehdessä julkaistiin skandaali-artikkeli, jossa kerrottiin Dracon ja Harry Potterin menneen juuri naimisiin. Althea synnytti Dracolle kaksoset kesäkuun alussa.

Lucius Malfoy m (45)
Virkamies, Koulutuskehityskeskus, Taikaministeriö
Pelaaja: Hannele T
Herra Malfoy on Ministeriön virkamies ja poliittinen vaikuttaja. Tämä ex-kuolonsyöjä on herättänyt huomiota muun muassa tukemalla Ministeri Kahlesalpaa ministerinvaaleissa sekä yllättäen tukemalla poikansa avioliittoa.

Llewella Roderick f (43)
Liemimestari, Tylypahka; Velhojen neuvosto
Pelaaja: Helmi R
Tylypahkan professori on tehnyt pitkän uran sekä liemien että politiikan parissa. Rouva Roderick on kevään aikana tukenut muun muassa Kingsley Kahlesalvan ministerinvaaliehdokkuutta sekä Salaperäisyyksien osaston Millenium-juhlissa julkistettua tutkimusta.

Urien Roderick (ent. Tudor) m (25)
Kirjanpitäjä, Rahasto- ja verovirasto, Taikaministeriö
Pelaaja: Laura-Maria M
Urien Roderick vaihtoi Millenium-juhlan aikana isänsä nimestä äitinsä nimeen. Hän toimii Ministeriössä rahasto- ja verovirastossa, on sukunsa perillinen ja hän sai ensimmäisen lapsensa viime syksyn puolella.

Alexandra Roderick (ent. Tudor) f (25)
Tutkija, Muodonmuutoksen tutkimus, KTI
Pelaaja: Iiris K
Nuorempi rouva Roderick johtaa KTI:ssä omaa muodonmuutosten tutkimusryhmäänsä, joka on vain yksi osoitus hänen lahjakkuudestaan. Hän on kirjoittanut teini-iästään lähtien artikkeleita alan lehtiin ja on myös tuore äiti. Hän on naimisissa Urienin kanssa ja omaa sukuaan Allison.

Seth Allison m (24)
Tutkija, Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Minttu M
Suorapuheinen ja rento Seth on Allisonin varakkaasta kauppiasperheestä. Hän tutkii erityisesti taikuuden toimintaperiaatteita ja sen aikaansaamia ilmiöitä. On siis sanomattakin selvä, että viimeaikaiset tapahtumat kiinnostavat. Vaikka hän nimellisesti työskenteleekin Salaperäisyyksien osastolla, hänet löytää todennäköisemmin kotilaboratoriostaan. Naimisissa Milena Scamanderin kanssa.

Vera Allison f (29)
Pelaaja: Helmi-Elisa T
Vera on opintonsa Tylypahkassa kesken jättänyt oman tiensä kulkija, joka on tottunut raivaamaan esteen kuin esteen tieltään. Kiinassa ja muualla kaukoidässä matkustellessaan hän on nähnyt maailmaa ja tutustunut Rabteniin, tiibetiläiseen munkkiin.

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira f (19)
Apulaislakitarkastaja, Ranskan taikaministeriö (äitiyslomalla)
Pelaaja: Tricen T
Ranskan taikaministeriössä apulaislakitarkastajana toiminut Althea jäi äitiyslomalle huhtikuussa, ja synnytti Malfoyn suvulle perilliset kesäkuun alussa. Nainen muutti lasten mukana Englantiin. Althea on rikkaan puhdasverisen ranskalaisen suvun perijä ja hänen isänsä Jaques Sansoucy on Ranskan taikaministeri.

Séverin Adrien m (19)
Assistentti, Kansainvälisten suhteiden osasto, Ranskan taikaministeriö
Pelaaja: Jenni A
Alkuvuodesta töistä varoittamatta 1,5 kuukaudeksi kadonnut mies suostuttiin ottamaan takaisin kansainvälisten suhteiden osastolle tempauksen jälkeenkin. Tämä hurmaava ja kohtelias mies on taipuvainen flirttailuun. Monet muistavat Séverinin siitä, että viime jouluna hän varasti Draco Malfoyn häistä Althea-morsiamen mukaansa kesken vihkimisen.

Joseph Adrien m (47)
Taikaedustajisto, Ranska
Pelaaja: Essi I
Poliittisesti aktiivinen liikemies Joseph on yleensä kylmän ja etäisen tuntuinen mies, joka on ottanut aikoinaan itselleen ottopojan, Kylen. Hän kuuluu Ranskan taikaedustajistoon (vrt. eduskunta) ja arvostaa työtä, työntekoa ja itseään.

Kyle Adrien m (21)
Kirjastonhoitaja, Ranskan taikakansalliskirjasto
Pelaaja: Nelli H
Tylypahkan käynyt ranskalainen Kyle on Joseph Adrienin ottopoika. Kyle on luonteeltaan ajattelija, vaikka ei aina ajattelekaan mitä suustaan päästää. Joskus hän on kömpelö sosiaalisesti, mutta muuten mukava nuori mies. Hän on töissä Ranskan taikakansalliskirjastossa.

Morgan Bureau m (42)
Virkamies, Kansainvälisen taikakaupankäynnin normikunta
Pelaaja: Kirsi O
Ranskalainen hienostoherra Morgan asuu nykyään Englannissa, jonne muutti ministeriöstä saamansa viran vuoksi noin 9 kuukautta sitten. Morgan on luonteeltaan miellyttävä ja sosiaalinen herra, jonka kasvoilla väreilee hymy lähes koko ajan. Seurustelee Amanda Rosierin kanssa.

Wilma Rosier f (29)
Toimittaja, Päivän Profeetta
Pelaaja: Aino R
Neiti Rosier toimii Päivän Profeetassa toimittajana, ja jotkut tunnistavat hänen nimensä myös esimerkiksi Saivartelijan ja Charmin artikkeleista. Nainen lopetti työnsä Taikaministeriössä toisen sodan jälkeen, jonka aikana hänen vanhempansa kuolivat Kuolonsyöjien puolella.

Amanda Rosier f (39)
Pelaaja: Riikka B
Kuolonsyöjä Evan Rosierin leskivaimo Amanda on tunnettu seurapiirirouvana, joka ei tyttärensä lailla tee työkseen mitään. Amanda on totuttu näkemään vaihtuvien miesten seurassa, mutta naista on näyttänyt viimein onnistavan ranskalaisen Morgan Bureaun kanssa.

Cleantha Rosier f (19)
Pelaaja: Eveliina A
Cleantha on hyvinpukeutuva ja ylpeä entinen luihuisneito. Syntyi suuri kohu, kun Cleantha sai haltuunsa 17-vuotiaana Rosierin kartanon ja isänsä suuren omaisuuden, sillä normaalisti varat ovat siirtyneet lähimmälle miessukulaiselle. Toukokuussa Cleantha ja Gideon Ollivander menivät naimisiin.

Melia Greengrass f (39)
Parantaja, Pyhä Mungo
Pelaaja: Nanna L
Vähiten puhdasverisistä seurapiirirouvista huomiota herättänyt yksilö, joka ei silti välttynyt tuttaviensa jaetulta kohtalolta ja menetti aviomiehensä maaliskuussa. Tyttäristään tarkka Melia on itse rauhallinen ja toimii parantajana.

Daphne Greengrass f (20)
Liemimestari Roderickin kisälli
Pelaaja: Suvi V
Keväällä isänsä menettänyt Daphne opiskelee taikajuomia Llewella Roderickin kisällinä. Daphne oli kihloissa Robert Burken kanssa, mutta pari erosi Robertin jouduttua Azkabaniin. Greengrassin sisaruksista rauhallisempi on hillitty, jääkuningattareksikin kutsuttu puhdasverinen perillinen.

Astoria Greengrass f (18)
Pelaaja: Satu A
Daphnen juoruileva pikkusisko on äänekäs ja lähes sisarensa vastakohta. Hän opiskeli Tylypahkassa Luihuisessa, kunnes valmistui kesän alussa. Astoria menetti isänsä keväällä.

Pamela Parkinson f (40)
Osakas, Borgin & Burkes
Pelaaja: Heini T
Ikäisekseen varsin vetävä Pamela kääntää katseet, olivat ne sitten luotuja hyvässä tai pahassa. Ei ole mitään, mitä Pamela ei tyttärensä Pansyn eteen tekisi. Aviomies istuu Azkabanissa kuolonsyöjänä tuomittuna ja jos tämä onkin vaikuttanut Pamelaan rankasti, hän onnistuu peittämään sen hyvin.

Pansy Parkinson f (20)
Virkamies, Taikalainvartijain osasto
Pelaaja: Mira M
Pansy on rikkaan perheen ainut lapsi, joka työskentelee Taikalainvartijain osastolla taikaministeriössä. Hänen kuolonsyöjä-isänsä istuu tällä hetkellä Azkabanissa, ja perhe on tunnettu Voldemortin ajatusten kannattaja. Pansy on kihloissa Blaise Zabinin kanssa.

Jack Wolfe m (29)
Aurori
Pelaaja: Miikael S
Jack Wolfe on aurorina työskentelevä hurmuri, joka ei kaihda vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tämä erittäin komea velho on Salemin Noitaopiston kasvatti, ja kotoisin siis Yhdysvalloista. Sittemmin Englantiin asettunut Jack seurustelee Yolanda Zabinin kanssa.

Yolanda Zabini f (38)
Ex-malli
Pelaaja: Kristiina K
Yolanda tunnetaan huonosta onnestaan miesrintamalla. Seitsemät häät ja seitsemät hautajaiset juhlinut naisparka on taas löytänyt Jack Wolfesta uuden miehen rinnalleen. Jotkut lyövätkin vetoa siitä, onnistuuko pari vahvistamaan liittonsa ilman mystistä vierailua kuolemalta.

Blaise Zabini m (20)
Omistaja, Yöklubi
Pelaaja: Maiju R
Pansy Parkinsonin kanssa kihlautunut komea mies, joka viime vuonna katosi mystisesti muutamaksi kuukaudeksi Brasiliaan tekemään mallin hommia. Blaise avasi jokin aika sitten Englannin ensimmäisen kunnon taikovien yökerhon Daphne Greengrassin kanssa.

Theodore “Theo” Nott m (20)
Pelaaja: Sanni V
Molemmat vanhempansa menettänyt Theodore peri Nottien ison omaisuuden, ja on asustellut kartanossa yksikseen siitä lähtien. Theodore oli kihloissa Traceyn Davisin kanssa, mutta kihlaus näyttää purkautuneen. Mies katosi keväällä pariksi kuukaudeksi teille tuntemattomille.

Kevin Carrow m (19)
Pelaaja: Miska R
Kevin on pimeyden voimia kannattavasta perheestä ja luihuisvoittoisesta suvusta. Hänen isänsä Amikus Carrow on tällä hetkellä Azkabanissa. Hieman ujo nuorukainen, joka ei ole kovin varakas.

Flora Carrow f (19)
Pelaaja: Freya L
Alekto Carrown kaksostyttäristä toinen, Flora, on kunnianhimoinen nuori nainen, jonka entinen tupa oli luihuinen. Nuori neiti on itsetietoinen, kilpailuhenkinen ja vaikuttaa päällepäin aika kylmältä. Pitää tummista vaatteista ja pukeutuukin aina muodikkaasti.

Hestia Carrow f (19)
Pelaaja: Anna-Maria H
Carrown kaksosista toinen, Hestia, on siskonsa kanssa kuin sauva ja velho. Jos toinen on jossain niin toinenkin on lähettyvillä. Hestia on tytöistä selkeästi hiljaisempi ja rauhallisempi. Hän on kiinnostunut taikakasveista ja liemistä. Viime aikoina Hestia on matkustellut ympäri Eurooppaa.

Carver Davis m (24)
Kesäharjoittelija, Kansainvälisyyksien osasto
Pelaaja: Miro A
Hyväntuulinen ja sosiaalinen Carver on kohtelias ja kunnianhimoinen nuori mies, joka työskentelee nykyään Britannian taikaministeriön kansainvälisyyksien osastolla. Davisin suvun vesa on käynyt koulunsa Beauxbatonsissa. Mies ei juurikaan välitä muiden mielipiteistä, vaan tekee niinkuin itse haluaa.

Tracey Davis f (20)
Liemimestari Roderickin kisälli
Pelaaja: Pauliina R
Tracey on työskennellyt Herra Mulpepperin apoteekissa yhdessä Michael Cornerin kanssa. Kesäkuun lopulla työharjoittelu loppui ja nuori nainen on saanut paikan Llewella Roderickin kisällinä. Oli aiemmin kihloissa Theodore Nottin kanssa, mutta kihlaus ajautui karille.

Michael Harkova m (26)
Jahtaaja, Lipilinnan Lepakot
Pelaaja: Paula I
Lipilinnan Lepakoissa uraa tehnyt Michael asteli uutena vuotena Marlène Desjardinsin vierellä varattuna miehenä. Ne harvat, jotka ovat Michaelia viime aikoina onnistuneet näkemään, ovat saaneet vilkaisun apaattisesta yksilöstä ja Harkovan sisaruksista vanhempi onkin viettänyt entistä vähemmän aikaa julkisuuden katseiden alla.

Valkyria Harkova f (19)
Pelaaja: Jenni J
Viime vuonna valmistuttuaan Valkyria kierteli maailmalla opiskelemassa sauvatietoutta. Sama linja jatkui tänä keväänä, kun Valkyria matkusteli Etelä-Amerikan suunnilla. Nuori nainen on kuuluisan huispaajan, Michael Harkovan, pikkusisko, ja vihaa tulla verratuksi veljeensä huispaustaidoissa.

Augusta Longbottom f (65)
Velhojen neuvosto
Pelaaja: Mariena K
Augusta on kuuluisan aurorin Frank Longbottomin äiti ja sodassa tunnetuksi tulleen Neville Longbottomin isoäiti. Hän saattaa vaikuttaa heiveröiseltä mummelilta, mutta on varsinainen rautarouva. Augusta on viime vuosina auttanut sodan jälkeisessä jälleenrakennuksessa ja kuuluu Velhojen neuvostoon.

Neville Longbottom m (20)
Tutkija, yrttitieto, Kokeellisen taikuuden instituutti
Pelaaja: Henniina I
Neville on koulusta valmistuttuaan keskittynyt tutkimaan taikakasveja ja vietettyään puolisen vuotta Japanissa hänen tietämyksensä on kasvanut entisestään. Ministeriön uudenvuodenjuhlissa Neville kihlautui viehättävän ranskattaren Ophélie Leblancin kanssa, mutta pari ei vaikuta pitävän kiirettä häidensä kanssa.

Lavender Selwyn (ent. Brown) f (20)
Toimittaja, Charmi
Pelaaja: Sofia V
Charmi-lehdessä toimittajana työskentelevälle Lavenderille syntyi Ash-vauva uutena vuonna, mutta lapsi kuoli traagisesti maaliskuussa. Hiljattain kaksi muutakin läheistä menettänyt tunteikas Lavender on nyt vetäytynyt omiin maailmoihinsa. Nainen peri Selwynien suvun kartanon hänen ystävänsä Ash Selwynin testamentattua se hänelle.

Karla Kahlesalpa f (37)
Päällikkö, Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Miira O
Salaperäisyyksien osaston johtaja Karla on taikaministeri Kingsleyn sisko. Hänet ylennettiin asemaansa kolme vuotta sitten, jota ennen hän on työskennellyt mm. ulkomailla ja KTI:ssa. Nainen on sosiaalinen ja nauttii väittelyistä. Millennium-juhlissa kerätty rahoitus meni pimeän taikuuden tutkimukseen, jota Karla johtaa.

Loretta Kahlesalpa f (90)
Kotiopettajatar
Pelaaja: Elisa A
Loretta on puhdasverinen peribrittiläinen vanha rouva. Hän on toiminut kotiopettajattarena suurimman osan elämästään ja kaitsiessaan arvostettujen puhdasveristen perheiden vesoja hän on saanut nähdä ja kuulla paljon. Nykyään hän on eläkkeellä ja pitää muiden ihmisten arvostelusta. Loretta on Karla Kahlesalvan isotäti.

Felix Fenwick m (30)
Parantaja, Pyhän Mungon johtokunta
Pelaaja: Henri J
Parantaja Fenwick on Pyhän Mungon johtokunnan nuorin jäsen, hän sai paikan huomattavan lahjakkuutensa ansiosta. Huhutaan, että mies on tehnyt mittavia opintoja muillakin mantereilla. Felixin veli ja tämän perhe kuolivat onnettomuudessa keväällä, jonka jälkeen Felix adoptoi ainoan selviytyneen, veljentyttärensä Madelinen.

Madeline “Maddie” Fenwick f (16)
Opiskelija, Tylypahka
Pelaaja: Jenna V
Perheensä traagisen kuoleman johdosta Maddie muutti keväällä Yhdysvalloista Englantiin, setänsä Felix Fenwickin hoiteisiin. Huhtikuussa hän aloitti Tylypahkassa ja tuli lajitelluksi korpinkynnen tupaan. Hiljainen ja erittäin herkkä tyttö, jota harvoin näkee yksinään.

Rosina Culpepper f (28)
Kotitonttujen uudelleensijoittamistoimisto, Taikaministeriö
Pelaaja: Henriikka P
Viehättävä ja kaunis Rosina työskentelee kaltoin kohdeltujen kotitonttujen uudelleensijoittajana. Rosina on miellyttävä ja hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä. Hän on entinen korpinkynsi, vaikkakin joidenkin mielestä nainen voi vaikuttaa hiukan yksinkertaiselta.

Rosamund Thompson f (32)
Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Ilse T
Kepeä, mutta työasioissaan vakavoituva Rosamund tunnetaan sosiaalisesta asenteestaan. Tuttavapiirien kanssa Rosamundilla riittää puuhaa salaperäisyyksien osaston lisäksi – hänen pikkusiskonsa Rosina ja kummityttö Emilie löytyvät samasta rakennuksesta töistä, eikä kummankaan paikka vaikuta ilahduttavan häntä.

Emilie May f (20)
Assistentti, Ihmissusirekisteriyksikkö, Taikaministeriö
Pelaaja: Tytti R
Leteistä kantapäihin positiivisuutta ja empatiaa tihkuva Emilie tulee keskiluokkaisesta jästiperheestä. Ministeriössä hänet tunnetaan ahkerana ja suvaitsevaisena työntekijänä, joka puhuu etenkin ihmissusien oikeuksien puolesta. Tästä johtuen hän toisaalta on monien silmissä lähinnä ärsyttävä aktivisti.

Rebecca Doyle f (18)
Pelaaja: Melissa R
Alati avoin ja optimistinen laulajatyttö Rebecca on Tylypahkasta valmistuttuaan kadonnut velhomaailmasta melkein kokonaan, eikä kukaan tunnu tietävän syytä. Maailmanloppua hän ainakin kammoaa. Naiivi ex-korpinkynsi.

Leo Valkeapää m (29)
Muodonmuutosten professori, Tylypahka
Pelaaja: Mikko Pi
Leo perusti maaliskuussa edesmennyttä ystäväänsä kunnioittaen Ashleigh Selwyn Säätiön, joka toimii kriisiapuna nuorille noidille ja velhoille, jotka tarvitsevat parantajan tai psykologin palveluita. Mies vaikuttaa löytäneen myös itsevarmuutta ja monet katsovat häntä aivan uusin silmin.

Liira Valkeapää f (25)
Harjoittelija, Pyhä Mungo
Pelaaja: Mira S
Liira häipyi useita vuosia sitten maailmalle ilmoittamatta sen tarkemmin minne. Nyt hän on palannut Britteihin, ja aloitti parantajana Mungossa viime vuoden lopulla. Harva tietää tarkalleen Liiran matkojen sisällöstä. Määrätietoinen ja hiukan hajamielinen, antaa itsestään elämäniloisen ja helposti lähestyttävän kuvan. Leon pikkusisko.

Patrick Embry m (40)
Huispaustarvikkeiden ja luutien myyjä, entinen huispaaja Tutshillin Tornadoissa
Pelaaja: Michael I
Ansioituneista huispaustaidoistaan tunnettu ex-huispaaja Patrick piti ennen velhosotaa huispauspuotia Viistokujalla, mutta on joutunut sodan jälkeen siirtymään ainoastaan tavaroiden toimitukseen ilman liikettään. Itsestään reippaan ja ystävällisen kuvan antava Patrick on Benjamin Sawyerin ottoisä, eikä itse koskaan ole ollut naimisissa.

Benjamin “Beni” Sawyer m (20)
Auroriopisto
Pelaaja: Elisa L
Auroriopistossa vuoden ajan opiskellut Benjamin Sawyer tunnetaan reiluna ja oikeudenmukaisena velhona, joka saa kiitosta aktiivisuudestaan ja ahkeruudestaan. Benin ottoisä ja kummisetä on ex-huispaaja ja omistaa huispausliikkeen.

Michael Corner m (20)
Herra Mulpepperin apoteekki
Pelaaja: Satu S
Tiedonjanoinen ja harkitsevainen Michael loisti jo kouluaikoinaan liemissä ja pääsi syksyllä työharjoitteluun Herra Mulpepperin apoteekkiin. Vuoden harjoittelupestin jälkeen hän sai sieltä sen jälkeen vakituisen työpaikan. Michaelilla on pikkusisko Rose.

Rose Corner f (14)
Opiskelija, Tylypahka
Pelaaja: Sara L
Vaikka ulospäinsuuntautuneella ja uteliaalla Rosella onkin mallioppilashetkensä, todennäköisemmin tulee hänet tavatessaan kohtaamaan näsäviisastelevan rämäpääriiviön. Huoleton, ennalta-arvaamaton, aina menossa. Hän rakastaa kaikenlaisia eläimiä ja puolustaakin niiden oikeuksia hanakasti. Michael Cornerin pikkusisko, korpinkynsi.

Seamus Finnigan m (20)
Räjähde-ekspertti, Paukaus ja pamahdus Oy
Pelaaja: Annika T
Seamus työskentelee räjähdysfirmassa. Hänet palkattiin uudenvuodenjuhliin järjestämään järjestämään ilotulitus, joka osoittautui erityisen upeaksi. Tavallisesti optimistinen ja huumoria ympärilleen viljelevä Seamus on jo pidemmän aikaa vaikuttanut hyvin erilaiselta kuin aikaisemmin.

Parvati Patil f (20)
Assistentti, Taikalainvartijain osasto (toistaiseksi lomalla)
Pelaaja: Heidi O
Ennustuksessa taitava Parvati on jatkanut koulun jälkeen alkanutta matkusteluaan ja oli pitkään Japanissa, kunnes joutui palaamaan Britanniaan maan rajojen sulkemisen pelossa. Toimeliaana ja uteliaana noitana Parvati on päättäväisesti pyrkinyt hankkimaan tietoa magian arvaamattomasta käytöksestä.

Katie Bell f (21)
Auroriopisto
Pelaaja: Joanna M
Toista vuottaan auroriopistossa opiskeleva Katie kuului ystäviensä Angelinan ja Georgen kanssa tupansa huispausjoukkueeseen, ja hänelle povattiin Angelinan lailla uraa huispauksen parissa. Katie on opiskelujensa ohessa työskennellyt auroriosastolla sodan aiheuttaman auroripulan vuoksi, ja Katiesta on hyvää vauhtia tulossa loistava aurori.

Kylie Bell f (24)
Kirouksenmurtaja
Pelaaja: Matilda M
Kylie Bell on järjellään ajatteleva noita, jolla on käytännöllinen lähestymistapa asioihin. Ammatiltaan hän on kirouksenmurtaja. Erään työtapaturman vuoksi hän sokeutui toisesta silmästään, jonka ympärille muodostui arpi. Kylie on ollut usealla työkomennuksella ulkomailla, viimeksi Mongoliassa.

Lee Jordan m (22)
Weasleyn Welhowitsit, Viistokuja; Juontaja
Pelaaja: Sonya C
Lee auttaa ystäväänsä Georgea pilailupuodissa, mikäli hän ei ole tekemässä sijaisselostuksia huispausotteluissa tai vierailuja radiojuontajana. Hän kuitenkin vielä odottaa suurta mahdollisuuttaan nousta koko kansan tietoisuuteen. Lee on todella positiivinen ja valoisa persoona ja häntä harvoin näkee huonolla tuulella.

Milo Jordan m (18)
Pelaaja: Ida P
Jordanin veljeksistä nuorempi omaa tarkoin huolitellun ulkomuodon ja hyvien käytöstapojen lisäksi myös piilevää ilkikurisuutta. Hän vietti viidenten kouluvuotensa vaihto-oppilaana Beauxbatonissa. Entinen hiljattain valmistunut korpinkynsi, etsii tällä hetkellä sekä töitä että asuntoa.

Andromeda Tonks f (47-48) + Teddy Lupin m (2)
Pelaaja: Taru S
Andromeda on puhdasveriseen Mustan sukuun syntynyt rauhallinen noita, joka meni naimisiin ja sai lapsen jästisyntyisen velhon kanssa. Paljon menetyksiä kokenut Andromeda on isoäiti 2-vuotiaalle Teddy Lupinille, joka onkin hänen ainoita elossa olevia lähisukulaisiaan.

Ira Marshall f (39)
Taikalainvartijain osaston päällikkö, tuomari
Pelaaja: Cami V
Tämä tiukkaa politiikkaa edustava nainen nousi Taikaministeriön johtoon taikaministerin ohitse, kun kriisitilanne kärjistyi. Hän on kuitenkin helposti lähestyttävä ja miellyttävä nainen, joka viihdyttää kaikkia tarinoillaan. Marshall on uransa aikana muun muassa matkustanut runsaasti ja hänellä on yhteyksiä mitä erilaisimpiin maihin.

Ridley Marshall m (39)
Taikahuollon johtaja, Taikaministeriö
Pelaaja: Toni S
Iran adoptioveli, joka on määrätty turvapaikan huoltojoukkojen johtoon. Sodan aikana mies toimi vastarintaliikkeen puolella, ja palasi töihin Ministeriöön sodan loputtua. Usein hän saatta vaikuttaa ihmisistä tylyltä ja kärsimättömältä, mutta hän on auttamattoman hyvä työssään.

Luna Lovekiva f (19)
Päätoimittaja, Saivartelija
Pelaaja: Laura H
Hyväntuulinen ja seesteinen Luna on jatkanut isänsä jalanjäljissä paitsi Saivartelijan toimittamisessa, myös lumeologia-uskomuksissa. Luna on kiinnostunut taikaeläimistä, erityisesti niistä vähän tuntemattomammista.

Ksenofilius Lovekiva m (45)
Toimittaja, Saivartelija; Uskonnollinen johtaja
Pelaaja: Elisabet A
Ksenofilius jakaa vahvasti mielipiteitä – jopa niin paljon, että hänet voidaan tavata johtamassa kahtia jakautuneen uskonlahkon toista puolikasta, lumeologiaa. Ksenofilius uskoo vastauksen ankeille ajoille löytyvän luonnosta ja lähimmäisenrakkaudesta. Hänen tyttärensä Luna ei ole onneksi kaukana.

Rolf Scamander m (23)
Taikaeläinten tutkija
Pelaaja: Mikko Pe
Scamanderin puhdasverisen perheen nuorimmainen tunnetaan isoisänsä lailla palavasta kiinnostuksesta taikaeläimiin. Seikkailijaluonteinen Rolf on viettänyt paljon aikaa Kiinassa ja tehnyt tutkimusmatkoja myös Norjaan. Hän saattaa olla hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt, mutta kun vaihdetaan aiheeksi eläimet, saa hänestä vaikka kuinka paljon juttua irti.

Isolde Scamander f (24)
Dragonologi
Pelaaja: Annu H
Scamanderin sisaruskolmikon vanhin lapsi Isolde on viimeaikona työskennellyt Romaniassa lohikäärmeiden parissa. Isolde tunnetaan paitsi kiinnostuksesta eläimiin, myös siitä, että hän nauttii järjellisistä keskusteluista eikä näytä ymmärtävän huumoria kovinkaan pitkälle. Huolestuttavaa kyllä hänen työryhmäänsä ei olla viimeaikoina saatu laisinkaan yhteyttä.

Milena Scamander f (24)
Vastavalmistunut parantaja, työtön
Pelaaja: Anna H
Scamanderin kolmikon keskimmäinen lapsi Milena on olemukseltaan herkkä ja kalpea, eikä häntä aina ole aivan helppo lähestyä. Milena on vastavalmistunut parantaja ja hän on erikoistunut luonnonparantamiskeinoihin. Lisäksi hän on ollut mukana Lumeologian toiminnassa. Milena ja Seth Allison ovat naimisissa.

Linden Scamander m (22)
Apoteekki Etana ja Mittalasissa oppisopimuksella
Pelaaja: Hanna-Mari M
Siinä missä Linden osaa olla herkkä ja taikauskoinen, on hän toisaalta välillä hyvinkin kyyninen. Serkkunsa Isolden tavoin Linden laukoo välillä mielipiteensä kovinkin suoraan, mikä kenties onkin syynä sille, etteivät juuri nämä kaksi vaikuta tulevan kovin hyvin toimeen keskenään.

Gideon Ollivander m (26)
Taikasauva-asiantuntija
Pelaaja: Karita M
Jouduttuaan sulkemaan Ollivandersin sauvapuodin heinäkuussa tuleva sauvamestari näyttäisi omistautuneen taas täysin tutkimustyölle. Voisi epäillä, ettei häntä mikään muu enää kiinnostakaan! Ehti hän sentään avioitua Cleantha Rosierin kanssa toukokuun 13. päivä.

Evonne Bertram f (34)
Auroripäällikkö
Pelaaja: Susanna M
Evonne on toisen velhosodan jälkeen auroripäälliköksi valittu pätevä nainen, jonka asiallinen olemus vakuuttaa jokaisen. Sortoa ja epätasa-arvoa vastustava Evonne on tyypillinen korpinkynsi; älykäs ja analyyttinen.

Grid Morken f (30)
Pelaaja: Elina M
Gridistä tiedetään vähän. Hänellä on takanaan kolme vuotta aurorikoulutusta, mutta tuntemattomasta syystä hän ei ainakaan virallisesti harjoita ammattia.
Käytännönläheinen Durmstrangin kasvatti tuntuu levittävän ympärilleen seesteisyyttä, vaikka teräksiset silmät ja nopea sauvakäsi pitävätkin tarvittaessa varpaillaan.

Viola Winters f (29)
Laulaja
Pelaaja: Anne-Mari P
Viola Winters on laajalti velhomaailmassa suosiota saavuttanut laulajatar. Tämä melodista metallia esittävä nainen on julkaissut jo seitsemän albumia. Hän ihastuttaa myös räväkällä, mutta elegantilla tyylillään erottuen selkeästi massasta. Lisäksi Violaa kiehtovat aivan erityisen paljon lohikäärmeet.

Sabia Deirdre f (32)
Uskonnollinen johtaja; Vihkijä
Pelaaja: Taru L
Avoimesti mustan magian puolella seisova Sabia omaa villin liudan uskomuksia. Hän johtaakin toista vallallaan olevaa uskoa, Karmankehää, ja suorittaa monen mielestä kyseenalaisia rituaaleja ja lisäksi vihkimisiä ja kastetoimituksia niitä tarvitseville. Ksenofiliuksen kanssa “totuudesta” kiistelevä Sabia on saanut puolelleen vahvoja kannattajia.

Rita Luodiko f (48)
Toimittaja, Hiiviskelijä!
Pelaaja: Sirpa P
Kärkkäistä ja joskus jopa valheellisista artikkeleistaan tunnettu journalisti Rita Luodiko herättää mielipiteitä jokaisessa noidassa ja velhossa. Rita kirjoittaa nykyään Hiiviskelijä!-lehteen ja on julkaissut jo kaksi paljastuskirjaa. Nainen on luonteeltaan säälimätön ja kunnianhimoinen.

Rudolf Marwick m (30)
Toimittaja/apulaispäätoimittaja, Päivän Profeetta
Pelaaja: Santtu P
Rudolf Marwick on Päivän profeetan toimittaja, joka tunnetaan erityisesti politiikkaan liittyvistä artikkeleistaan ja siitä, että hän on usein paikalla siellä missä tapahtuu. Rudolf on noussut epäviralliseen apulaispäätoimittajan virkaan ja hänen päämääränsä on uudistaa Päivän profeettaa nostaen se uuteen loistoon.

Marlène Desjardins f (31)
Virkamies, Ranskan Taikaministeriön edustaja Britanniassa
Pelaaja: Tanja R
Ranskan Taikaministeriön Kansainvälisyyksien osastolla virkaa tehnyt nainen on nyt lähettiläänä Britanniassa. Hän toimii Britannian ja Ranskan välisenä yhteyshenkilönä kriisitilanteessa, ja onkin osoittanut taitavuutensa tässä vaikeassa tilanteessa sekä poliittisesti että sosiaalisesti.

Rabten m (38)
Munkki, opettaja
Pelaaja: Tommi H
Tämä rauhallinen ja hillitty tiibetiläinen mies on suurimmalle osalle vieras. Hän saapui Britanniaan keväällä auttamaan Varjosaasteen tutkimuksessa ja toimimaan opettajana.

Léa Rey f (24)
Pelaaja: Carita I
Léa Rey tunnetaan ensimmäisenä veelana, joka on jättänyt yhteiskuntansa taakseen opiskellakseen Beauxbatonsissa. Tämä herätti aikanaan suuren kohun myös Ranskan taikaministeriössä, jossa lupaa ruodittiin. Taitava parantaja, jonka Zosime Mahal otti veelayhteisöönsä koulutuksen jäätyä kesken.

Zosime Mahal f (24)
Pelaaja: Maria M
Nousi Kreikan veelayhteiskunnan johtajaksi jo nuorena edeltäjänsä, Lavanya Mahalin, kuoltua vuosi sitten. Zosime on tiukkasanainen hallitsija, joka toimii turvapaikassa parantajana.

Francesco Minetti m (45)
Dragonologi
Pelaaja: Jenna N
Italiasta lähtöisin oleva Francesco työskentelee tällä hetkellä romanialaisessa lohikäärmereservaatissa. Hieman ristiriitaisesti hänen mieleensä ovat sekä eräjormailu leirinuotioineen että brittiläisestä kulttuurista tutut teehetket. Huolestuttavaa kyllä, Francescoon työryhmineen ei ole viime aikoina saatu laisinkaan yhteyttä, eikä kukaan tiedä, missä he tarkalleen ovat.

Bernhard “Berni” Valdemarson m (33)
Dragonologi
Pelaaja: Annastina N
Durmstrangin kouluttama Berni on kiltti ja välitön ja kiinnostunut englantilaisesta kulttuurista. Tämä islantilainen on matkustellut erinäisissä maailman kolkissa ja päätynyt romanialaiseen lohikäärmereservaattiin työskentelemään. Huolestuttavaa kyllä Berniin työryhmineen ei ole viimeaikoina saatu laisinkaan yhteyttä, eikä kukaan tiedä, missä he tarkalleen ovat.

Mysteeripersoona f
Pelaaja: Petra A
Tuntematon nainen, joka saapuu yllättäen turvapaikkaan hoitelemaan erinäisiä asioita.

Työryhmät

Jokaiselle hahmolle on turvapaikassa jaettu tehtävä hahmon taitojen mukaan. Jotkut hahmot saaattavat oman ryhmänsä lisäksi osallistua muidenkin ryhmien toimintaan. Hahmojen juonet ja kontaktit eivät ole suinkaan rajoittuneet näihin ryhmiin.

Turvallisuus
Heille on annettu tehtäväksi huolehtia turvapaikan turvallisuudesta (kuten suojauksista) ja järjestyksestä. Jotkut tosin tuntuvat aiheuttavan enemmän kaaosta kuin ylläpitävän sitä… Ryhmään voi kuulua mm. auroreita, iskuvelhoja, taikalainvartijoita, taitavia kaksintaistelijoita, kirouksenmurtajia, taitavia suojaloitsijoita jne.

Ryhmässä: Evonne Bertram, Kern Grimstad, Jack Wolfe, Bill Weasley, Angelina Johnson, Kylie Bell, Katie Bell, Beni Sawyer, Harry Potter, Ron Weasley, Michael Harkova, Cleantha Rosier, Valkyria Harkova, Astoria Greengrass, Arthur Weasley, Charlie Weasley, Morgan Bureau, Milo Jordan

Hoitajat
Hoitajat voivat olla eri alojen parantajia tai muuten vain huolehtivaisia ja auttavaisia ihmisiä. Heidän tehtävänään on parantaa loukkaantuneita, etsiä keinoja pimeän saasteen oireiden helpottamiseen sekä olla kuuntelevana korvana.

Ryhmässä: Felix Fenwick, Liira Valkeapää, Milena Scamander, Melia Greengrass, Léa Rey, Zosime Mahal, Molly Weasley, Rebecca Doyle, Linden Scamander

Ohjelmanpitäjät & kouluttajat
Kouluttajat opettavat muille turvapaikassa olijoille tärkeitä tietoja ja taitoja. Ohjelmanpitäjien tehtävänä on toteuttaa kaikenlaista aktiviteettia turvapaikkaan, jotta ihmiset eivät tylsistyksissään ala tehdä tyhmiä.

Ryhmässä: Althea Sansoucy Ferreira, Emilie May, Séverin Adrien, Blaise Zabini, Sabia Deirdre, Amanda Rosier, Bernhard Valdemarson, Rabten, Ksenofilius Lovekiva, Viola Winters, Rolf Scamander, Andromeda Tonks

Hallinto
Hallinto johtaa turvapaikkaa ja pyrkii pitämään asiat kasassa tai kenties ajamaan jotain omaa agendaansa. Tilanne näyttää tosin huolestuttavalta. Hallinnossa toimivat hahmot voivat olla esimerkiksi poliittisia vaikuttajia tai muita luottohenkilöitä.

Ryhmässä: Ira Marshall, Percy Weasley, Augusta Longbottom, Marlène Desjardins, Lucius Malfoy, Urien Roderick, Hermione Granger, Rosina Culpepper, Pansy Parkinson, Joseph Adrien

Tutkimusryhmä
Ryhmään kuuluu useiden eri alojen akateemisia asiantuntijoita. He voivat olla esimerkiksi eri taikuuden alojen asiantuntijoita ja tutkijoita (melkein mikä tahansa ala käy) tai salaperäisyyksien osastolla tai Kokeellisen taikuuden instituutissa työskennelleitä. Heidän tehtävänään on selvittää, mistä pimeä saaste johtuu ja miten sen leviämisen voi pysäyttää.

Ryhmässä: Draco Malfoy, Karla Kahlesalpa, Neville Longbottom, Alexandra Roderick, Rosamund Thompson, Gideon Ollivander, Francesco Minetti, Seth Allison, Leo Valkeapää, Isolde Scamander, Kevin Carrow

Tiedotus
Tiedustelijoita ja tiedottajia. Tiedotuksen tehtävänä on kerätä tietoa – joskus myös turvapaikan ulkopuolelta – sekä kertoa tiedoistaan eri tahoille (hallinnolle, turvallisuudelle, kaikille turvapaikassa olijoille jne). Tiedottajaa pelaava voi halutessaan pelin aikana kirjoittaa ja askarrella erilaisia tiedotteita, jotka voivat olla vakavia tai humoristisia. Voivat olla esimerkiksi toimittajia, kirjailijoita, vakoojia ja muita taidoiltaan sopivia.

Ryhmässä: Ginny Weasley, Rudolf Marwick, Lavender Selwyn, Rita Luodiko, Lee Jordan, Wilma Rosier, Luna Lovekiva

Huoltojoukot
Huoltojoukot varmistavat, että turvapaikkaan saadaan kaikki elämiseen tarvittavat ainekset ja tarvikkeet. Kuljetuksen järjestäminen ei ole ollut helppoa, ja he ovat joutuneet keksimään hyvin luovia keinoja, kuten jästien huijaaminen. Välillä joku huollosta joutuu lähtemään turvapaikan ulkopuolelle. Huoltojoukon henkilöt tulevat hyvin monista eri taustoista: kauppiaita, kokkeja, rakennusmiehiä, duunarinuoria jne. (Huoltoa pelaavien ei tarvitse tehdä ruokaa tms, sen tekevät turvapaikan kotitontut :D)

Ryhmässä: Maddie Fenwick, Patrick Embry, Seamus Finnigan, Rose Corner, Ridley Marshall, Fleur Weasley, Pamela Parkinson, Yolanda Zabini, Flora Carrow, Hestia Carrow, Kyle Adrien, Carver Davis, Vera Allison, Theodore Nott, Mysteeripersoona

Liemet
Tämä ryhmä vastaa turvapaikan tarvitsemien taikajuomien tuotannosta.

Ryhmässä: Llewella Roderick, Daphne Greengrass, Tracey Davis, Michael Corner

Muut taidot
Henkilöt, joille on annettu muunlaisia tehtäviä.

George Weasley – Taikatarvikkeiden valmistus
Loretta Kahlesalpa – Lasten/nuorison kaitseminen
Parvati Patil – Ennustus

Vapaamatkustajat
Nämä lusmut ovat onnistuneet luikertelemaan ulos kaikista hommista. Voivat olla myös henkilöitä, joilla ei yksinkertaisesti ole mitään hyödyllisiä taitoja tai ovat muuten estyneitä työskentelemään, esimerkiksi terveyden tai nuoren/vanhan iän takia.

Ryhmään kuuluvat ovat salaisuus, mutta he kuuluvat myös joihinkin yllä mainituista ryhmistä.

Uskonlahko
Uskovat, että pimeä saaste on magian kosto ihmisten tekemistä väärinkäytöksistä, ja yrittävät lepytellä magiaa eri keinoin. Lahkon toimintaan kuuluu mm. erilaisia uskonnollisia riittejä. Yrittävät epätieteellisin keinoin selvittää asioita saasteesta. Lahkon sisällä on erimielisyyksiä, toiset ovat jyrkempiä ja toiset haluavat lempeämmän suunnan. (Mm. jos jatkavat hahmot haluavat vähän twistiä, niin hahmonne on voinut liittyä tähän mukaan).

Ryhmään kuuluvat ovat salaisuus, mutta he kuuluvat myös joihinkin yllä mainituista ryhmistä.