HP7: Hahmot

Hahmoja yhteensä 62

Britannian taikaministeriö

Asahi Hale f (32)
Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Tiina U-R
Vaikka Neiti Hale työskentelee mystisellä salaperäisyyksien osastolla, on hän tuttu näky monille ministeriön lounasravintolasta. Tämä eläväinen nainen tapaa kerätä ympärilleen äänekkään joukon tauolla olevista työntekijöistä, eikä tässä joukossa ole ikinä tylsää. Monet ovat miettineet naisen taustaa, mutta siitä tiedustelemiseen ei näytä ikinä olevan mahdollisuutta, joko sen takia että tämä on keskellä iloisesti juttelevaa ryhmää tai kiitää pitkin käytäviä mietteissään.

Arthur Weasley m (49)
Taikaonnettomuuksien ja -katastrofien osaston päällikkö
Pelaaja: Kamilla M
Weasleyn klaanin pää on pitkän linjan ministeriöläinen, joka on omistautunut työlleen intohimoisesti lukuisien vuosien ajan. Häntä pidetään erinomaisena isänä ja monet myöntävätkin, että olisivat valmiita hakemaan tältä ymmärtäväiseltä mieheltä neuvoja omaan kotielämäänsä. Vaikka Weasleyn perhettä pidetään hieman heikompana puhdasverisenä perheenä, niin jo pelkästään perheen jatkuvuus ja voimakkaat lapset puhuvat puolestaan.

Durrikan Randolf m (19)
Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Elisabet A
Durrikan on nuori Durmstrangista valmistunut velho, joka työskentelee nyt Taikaministeriössä Salaperäisyyksien osastolla. Hän menestyi hyvin opinnoissaan ja oli koulussa ollessaan johtajapoika. Nuori mies on koulunsa ja vähän isompienkin piirien keskuudessa tunnettu kohtaamisestaan taikaolennon kanssa, jonka seurauksena hän pelasti toisen oppilaan hengen.

Emilie May f (20)
Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosasto, Ihmissusirekisteriyksikkö
Pelaaja: Tytti R
Söpön tyttömäisesti pukeutuva, optimistinen lettipää on keskiluokkaisesta jästiperheestä. Ministeriössä hänet tunnetaan ahkerana ja suvaitsevaisena työntekijänä, joka puhuu ihmissusien oikeuksien puolesta. Tämän vuoksi osa pitää häntä rasittavana aktivistina.

Evonne Bertram f (34)
Auroripäällikkö
Pelaaja: Susanna M
Vain 32-vuotiaana auroriosaston päälliköksi ylennetty uratykki Evonne Bertram on kiireinen nainen, jota on haastavaa kuvitella irrotettuna luonnollisesta työympäristöstään tanssilattialle. Bertram pitää yllä erityisen korkeaa työmoraalia, eikä tunnetusti siedä tyhmyyttä. Aika moni on varma, että muukin kuin hänen katseensa voisi tappaa, siksi töppäilyt ainakin työhön liittyvissä tapahtumissa kannattaa hänen valvovien silmiensä alla jättää vähemmälle.

Ira Marshall f (38)
Tuomari, taikalainvartijain osaston päällikkö
Pelaaja: Cami V
Ira Marshall johtaa Taikalainvartijain osastoa ja toimii Taikaministeriössä korkeimman tuomioistuimen tuomarina. Tämä sanavalmis ja kunnioitusta herättävä nainen on edennyt urallaan nopeasti Ministeriön toiseksi korkeimpaan virkaan. Hän ei silti tunnu sosiaalisessa kanssakäymisessä kaukaiselta, vaan on avoin ja kertoo mielellään mielenkiintoisia tarinoita matkoistaan maailman kaikkiin kolkkiin.

Hermione Granger-Weasley f (20)
Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosasto, Henkilöjaosto
Pelaaja: Susa M
Tylypahkan huippuoppilaana ja Harry Potterin läheisenä ystävänä tunnettu nuori rouva meni hiljattain naimisiin Ron Weasleyn kanssa. Hän on heinäkuusta asti työskennellyt ministeriössä Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosaston Henkilöjaostossa. Hän pyrkii parantamaan kotitonttujen, ihmissusien ja muiden ihmisten kaltaisten olentojen oikeuksia. Kahden kuukauden harjoittelujakson jälkeen hänet ylennettiin vakituiseksi työntekijäksi.

Karla Kahlesalpa f (37)
Salaperäisyyksien osaston päällikkö
Pelaaja: Miira O
Karla on Taikaministeriön Salaperäisyyksien osaston johtaja ja Taikaministeri Kingsley Kahlesalvan sisko, tosin asia tuli yleiseen tietoon vasta syksyllä. Hän on sosiaalinen, hymyileväinen ja hän nauttii kiinnostavista väittelyistä. Rouva Kahlesalpa työskenteli ennen työtään Salaperäisyyksien osastolla KTI:ssa, ja Ministeriössä työskentelynsä aikana hän on viettänyt useita vuosia ulkomailla. Hänet ylennettiin osastonsa johtoon kaksi vuotta sitten.

Kingsley Kahlesalpa m (42)
Taikaministeri
Pelaaja: Essi K
Rauhoittavasta olemuksestaan tunnettu Kahlesalpa on Britannian ylistetty taikaministeri ja entinen auroripäällikkö, joka on osannut aina rajata yksityisyytensä kunnioitettavalla tavalla. Kahlesalpa on tehnyt koko velhoyhteisön hyväksi merkittäviä poliittisia päätöksiä, jotka ovat vaikuttaneet laajalti myös muualla maailmassa. Viime aikaisten lööppien mukaan Kahlesalpa on vaikuttanut tavallista stressaantuneemmalta, mutta on vakuuttanut Britannian turvallisuuden lepäävän edelleen hyvissä käsissä.

Llewella Roderick f (43)
Velhojen neuvosto, Taikajuomien professori
Pelaaja: Helmi R
Llewella Roderick on Velhojen neuvoston jäsen ja Tylypahkan liemimestari. Rouva Roderickilla on kaksi lasta, Urien ja Tegan Tudor, joiden isä Trahaearn Tudor kuoli ensimmäisen sodan aikana hämärissä olosuhteissa. Nainen herättää kunnioitusta ihmisissä ympärillään, hän on miellyttävää seuraa ja hänen asemansa poliittisella kentällä on vahva. Tällä hetkellä juoruillaan rouva Roderickin mahdollisesta uudesta miesseuralaisesta.

Lucius Malfoy m (45)
Koulutuskehityskeskus, Tylypahkan johtokunta
Pelaaja: Hannele T
Lucius Malfoy on töissä Ministeriön Koulutuskehityskeskuksessa ja Tylypahkan johtokunnassa. Hän on ex-kuolonsyöjä, joka onnistui kuin ihmeen kaupalla välttämään (toistamiseen) vankilan livahtamalla voittajien puolelle. Sodan jälkeen hän on auttanut auroreita saamaan kiinni useita kuolonsyöjiä. Herra Malfoyn tavanneet pitävät häntä usein aika kylmänä miehenä.

Pansy Parkinson f (20)
Taikalainvartijain osasto
Pelaaja: Mira M
Pansy on tällä hetkellä Taikaministeriön Taikalainvartijain osastolla töissä assistenttina. Hän on juoruileva ja kovaääninen tyttö, ja hänellä oli Tylypahkassa oma tyttöjengi, jonka jäsenistä Daphne on läheisin. Tyttöjen välillä on ollut jotain skismaa keväästä lähtien. Pansyn kuolonsyöjä-isä joutui sodan päätteeksi Azkabaniin. Pansy on kihloissa Blaise Zabinin kanssa.

Parvati Patil f (20)
Taikalainvartijain osasto
Pelaaja: Heidi O
Etniseltä taustaltaan intialainen Parvati Patil aikoi lähteä koulun loppumisen jälkeen Intiaan opiskelemaan ennustuksen jatko-opintoja, mutta päätyikin syksyllä hakemaan töihin Taikalainvartijain osastolle. Parvati on periksiantamaton nainen, pitää haasteista ja viihtyy parhaan ystävänsä Lavenderin lisäksi muiden entisten rohkelikkojen seurassa.

Robert Burke m (26)
Taikaministerin sihteeri
Pelaaja: Emppu S
Juuri sopivan näkymätön taikaministerin sihteeri Robert Burke on kaikkialla, missä tarvitaan, mutta ei koskaan tiellä. Hän on mallisihteerin esikuva, josta hänen jatkuva etenemisensä uralla on myös osoituksena. Kovin monet eivät tunnu tietävän, millainen Burke on vapaa-ajallaan ja hän kuulemma asuu yksin. Kai hän sitten on hyvä esimerkki työlleen elämänsä omistaneista velhoista.

Rosamund Thompson f (32)
Salaperäisyyksien osasto
Pelaaja: Ilse T
Kepeä, mutta työasioissaan vakavoituva Rosamund tunnetaan sosiaalisesta asenteestaan. Tuttavapiirien kanssa Rosamundilla riittää puuhaa salaperäisyyksien osaston lisäksi – hänen pikkusiskonsa Rosina ja kummityttö Emilie löytyvät samasta rakennuksesta töistä, eikä kummankaan paikka vaikuta ilahduttavan häntä.

Rosina Culpepper f (28)
Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosasto
Pelaaja: Henriikka P
Rosinan toinen avioliitto päättyi onnettomasti aviomiehen kuolemaan ennen kuin se oli edes saanut alkunsa ja nuori leski otti tämän hyvin raskaasti. Huhuja liikkuu että Rosinalla saattoi olla jotain tekemistä kuoleman kanssa, mutta mitään varmuutta asiasta ei ole. Työtään hän ei näytä ottavan kovinkaan vakavasti. Rosina on Rosamund Thompsonin nuorempi sisko.

Tegan Tudor f (22)
Iskuvelho
Pelaaja: Anastasia S
Tegan on Ministeriön iskuvelho ja nainen on osoittautunut äärimmäisen päteväksi työssään. Hän on taitava kaksintaistelija ja osaa myös useita kamppailulajeja. Neiti Tudor on kiivas ja tuittupäinen nuori nainen, jonka olemus on vaativa ja jokseenkin luotaantyöntävä. Hän kuuluu Tudorien sukuun, hänen äitinsä on Llewella Roderick ja veljensä Urien Tudor.

Urien Tudor m (24)
Rahasto- ja verovirasto
Pelaaja: Laura-Maria M
Urien on sukunsa perijä. Herra Tudor on naimisissa Alexandra Tudorin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Hänen äitinsä on Llewella, siskonsa Tegan ja hän on Lucius Malfoyn kummipoika. Hän on töissä Ministeriön Rahasto- ja verovirastossa, ja on äärimmäisen älykäs mies. Herra Tudor on lämmin ja luotettava persoona, joka saa ihmiset puolelleen pienen alkukankeuden jälkeen.

Valerie Hansom f (18)
Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosasto, Tuholaisneuvontakeskus
Pelaaja: Sonya C
Valerie on entinen puuskupuh, joka valmistui Tylypahkasta hiljattain. Hän on nykyään töissä Taikaministeriössä tuholaisneuvontakeskuksessa. Tyttö on aurinkoinen ja iloinen nuori noita, jonka elämään on mahtunut kaikenlaisia ihmissuhdesolmuja.

Muut taikaministeriöt

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira f (18)
Ranska, Taikalainvartijain osasto, apulaislakitarkastaja
Pelaaja: Maria E
Althea on vanhan ja erittäin rikkaan Sansoucyn suvun perijätär. Hänen isänsä Jaques Sansoucy valittiin juuri Ranskan taikaministeriksi. Puhdasverisestä taustastaan huolimatta Althea on tasavertaisuuden kannattaja, hurmaava ja lämminhenkinen lakipuolella uraansa aloitteleva nainen. Althean oli tarkoitus mennä naimisiin Draco Malfoyn kanssa, mutta nainen karkasi viisi päivää sitten pidetyistä jo skandaaliksi muodostuneista häistään.

Marlène Desjardins f (30)
Ranska, Kansainvälisten suhteiden osasto
Pelaaja: Tanja R
Marléne on viehättävä ja sivistynyt uranainen, joka ottaa työnsä vakavasti. Séverin Adrienin siipiensä suojaan ottanutta Marlénea ei kiinnosta yksityiselämän skandaalit, kunhan ne eivät vaikuta työn lopputulokseen. Syksyllä Marléne vietti kuukauden Lontoossa työmatkalla. Hänet on myös tavattu parista urheilutapahtumasta.

Séverin Adrien m (18)
Ranska, Kansainvälisten suhteiden osasto
Pelaaja: Jenni A
Séverin työskentelee Ranskan taikaministeriössä Kansainvälisten suhteiden osastolla Marlènen alaisuudessa. Hän on taitava työssään, erittäin hurmaava ja kohtelias herrasmies, jolla on välillä taipumusta myös flirttailuun. Séverin nousi viisi päivää sitten julkisuuteen ilmestyttyään Dracon ja Althean häihin ja vietyään morsiamen mukanaan.

Tylypahka

Ciaran Bowen m (29)
PVS:n professori, luihuisten tuvanjohtaja
Pelaaja: Milla K
Vastikään omalta Ammattikillaltaan vuoden tunnustuksen saanut pimeyden voimilta suojautumisen opettaja on yksi Tylypahkan tiukimpina pidettyjä opettajia. Yleensä valmistuvien oppilaiden sanat lähinnä kehuvat tätä tiukasta, mutta asiallisesta opettamisesta tunnettua professoria. Tunnustuksen saamisen jälkeen Professori Bowen on saanut huomattavan määrän hakemuksia kisällin pestiin.

Leo Valkeapää m (27)
Muodonmuutosten professori, rohkelikkojen tuvanjohtaja
Pelaaja: Mikko P
Toisin kuin kollegansa professori Bowen, Valkeapää lienee tämänhetkinen oppilassuosikki opettajien joukossa. Tämä eläväinen ja ilmetty entinen Rohkelikko tulee erinomaisesti toimeen lähes kaikkien oppilaiden kanssa ja hänen rento ja mukaanottava opettamistyylinsä saa kehuja monilta.

Minerva McGarmiwa f (64)
Tylypahkan rehtori
Pelaaja: Anna H
Sodan jälkeen uraa Tylypahkan rehtorina tehnyt Rehtori McGarmiwa on tiukan asiallinen kaikissa tilanteissa ja kykenee asettumaan kasvokkain kovimmankin vastaanväittäjän kanssa. Velhomaailmassa häntä kunnioitetaan mittavan maagisen taidon omaavana ja yhtenä edellisen velhosodan kantavana voimana. Hänet on myös nimetty yhdeksi vaikuttavimmaksi noidaksi omalla alallaan, eli muodonmuutoksissa.

Muut kutsuvieraat

Anwen Oliver f (22)
Muusikko, viulisti
Pelaaja: Viivi S
Anwen on ulkonäöltään huoliteltu, muttei huomaamaton. Hänestä jäävät mieleen erikoiset hiuskoristeet ja ketjut. Esiintyminen saa tavallisesti hieman synkähkön oloisen Anwenin valovoimaisuuden esiin. Hänellä on tapana myötäillä keskustelukumppaniensa mielipiteitä. Anwen kuului aiemmin nyt jo hajonneeseen yhtyeeseen Sirpittömät. Hän jatkoi soolouralla säveltäjänä ja viulistina, mutta ei ole vielä kovin laajasti tunnettu.

Ashleig “Ash” Selwyn f (25)
Parantaja, Tylypahka
Pelaaja: Tiina U-R
Lady Ashleig Selwyn on puhdasverisen Selwynien suvun viimeinen jälkeläinen ja samalla sukunsa pää. Aikoinaan parantajaksi opiskellut Lady Selwyn on tunnettu lahjoittaja. Sotien aikana Selwyn kunnostautui aktiivisena taisteluiden eturintamalla parantaen ja poistaen taistelukentältä haavoittuneita. Suhtautuu ammattiinsa vakavasti, mutta potilaisiinsa lämpimästi hymyillen.

Bill Weasley m (29)
Irveta, kiroustenmurtaja
Pelaaja: Heidi V
Weasleyn monipäisen perheen esikoinen, jonka tunnistaa kadulla sodan kasvoille jättämistä arvista. Bill avioitui Fleur Delacourin kanssa pari vuotta sitten. Nuori aviopari on sittemmin viettänyt melko rauhallista perhe-elämää piilossa julkisuudelta. Bill työskentelee tällä hetkellä Irvetaa koskevien muutosprojektien parissa, joissa pyritään laajentamaan pankkia ja lisäämään turvallisuutta.

Draco Malfoy m (19)
Kokeellisen taikuuden instituutti (KTI); Sijoittaja
Pelaaja: Elli O
Luciuksen poika Draco on Malfoyn suvun perijä, ja työskentelee tällä hetkellä KTI:ssa, jossa tutkii muun muassa uudenlaisia suojataikoja. Tämän lisäksi hän tekee sijoitustoimintaa, ja on Millenium-juhlissa lahjoittajan roolissa. Tämä kunnianhimoinen ja nokkela nuorimies on viime päivinä ollut otsikoissa katastrofiksi kääntyneistä häistään, joissa morsian jätti hänet alttarille.

Felix Fenwick m (29)
Pyhän Mungon johtokunta
Pelaaja: Henri J
Herra Fenwick on kerännyt mainittavaa huomiota Pyhän Mungon johtokunnan nuorimpana jäsenenä. Hän sai paikan lahjakkuutensa, vahvasti uraorientoituneen asenteen ja monipuolisen opiskeluhistoriansa takia. Huhutaan, että mies on tehnyt mittavia opintoja muillakin mantereilla ja hyödyntää näitä kehittäessään Mungon toimintaa. Hän on johtokunnan jäsenistä lähestyttävin, joten ulkopuoliset tulevat usein puhumaan hänelle parannusehdotuksistaan.

George Weasley m (21)
Weasleyn Welhowitsit, Viistokuja
Pelaaja: Ursula J
Weasleyn Welhowitsien toisena omistajana tunnetuksi noussut George Weasley on toinen puoli kaksosparista, joiden Tylypahkan kouluvuosista kerrotaan edelleen tarinoita, jotka inspiroivat uutta polvea ottamaan kaiken mahdollisen irti kouluvuosistaan. Veljesparin toinen puoli, Fred Weasley, valitettavasti menehtyi edellisen sodan aikana, jonka jälkeen George jatkoi yksin – tai ajoittain Lee Jordanin tukemana – pilailupuotinsa ylläpitoa.

Gideon Ollivander m (25)
Taikasauva-asiantuntija
Pelaaja: Karita M
Ollivanderin suvun vesa, tuleva sauvamestari Gideon Ollivander on palannut usean vuoden ulkomailla olon jälkeen takaisin Britanniaan ja saapuu juhliin nuoren kihlattunsa kanssa. Kuten isoisänsä, herra Ollivander on omistautunut työlleen ja valmis jakamaan tietouttaan taikasauvoista.

Gorgorius Voltán m (46)
Liikemies
Pelaaja: Sami P
Gorgoriuksen käytös ja olemus huokuvat aristokraattisuutta. Siihen on syytäkin, sillä hän on vaikutusvaltaisen venäläisen velhosuvun pää sekä menestynyt liikemies. Gorgorius on seurapiireissä kuin kotonaan, ja tuntuu huomaavan joukosta kaikki merkittävimmät henkilöt.

Michael Harkova m (26)
Huispaaja, Lipilinnan lepakot
Pelaaja: Paula I
Julkisuudessa tunnettu Michael Harkova on pitänyt viimeisten kuukausien ajan päätään piilossa valokeilasta. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että hän panostaa uraansa huispaajana. Michael tulee juttuun useimpien kanssa, mutta välit nuorempaan siskoon vaikuttavat sangen kireiltä.

Neville Longbottom m (19)
Yrttitiedon asiantuntija
Pelaaja: Henniina I
Sotasankarina tunnettu ja teoistaan palkittu Neville lähti kesällä Japaniin puoleksi vuodeksi tutustumaan itämaisiin taikakasveihin. Matkaseuranaan hänellä oli Ophélie Leblanc. Hän on hiljattain palannut takaisin Englantiin. Rohkea, joskin vähän kömpelö ja hajamielinen Neville on loistava yrittitiedossa, ja tulee varmasti menestymään alalla.

Slava Voltán m (19)
Velhojen näyttämötaiteen opisto (VNO)
Pelaaja: Hanna V
Slava kuuluu mahtavaan venäläiseen Voltánien velhosukuun. Hän tuntuu kuitenkin suunnanneen karismansa ja tarmonsa teattereiden lavoille suvun edustamisen sijaan. Slavaa voisi luonnehtia rempseäksi tuhannen ilmeen tapaukseksi, joka saa osakseen etenkin tyttöjen huomiota.

Thur Jernmars m (74)
Durmstrang, taikaeläinten hoidon professori
Pelaaja: Kyösti N
Jokseenkin juron oloinen, mutta arvokas professori Jernmars on kulkenut edustamassa pohjoisen suurta koulua vuoden aikana useammissa kansainvälisissä tapahtumissa, eikä tee poikkeusta ministeriön uuden vuoden juhlien suhteen. Moni saattaa jäädä mielenkiinnolla odottamaan, aikooko professori nostaa tanssijalkaa korkeasta iästään huolimatta.

Valkyria Harkova f (18)
Pelaaja: Jenni J
Valkyria on kuuluisan huispaajan Michael Harkovan pikkusisko. Harkovat ovat varakas ja puhdasverinen perhe, alunperin kotoisin Venäjältä. Valkyria on hiljainen, mutta tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän liikkui aikanaan Pansyn tyttöjengissä. Valkyria on kiertänyt pitkin maailmaa viimeiset kuukaudet ja on saanut jotain kautta kutsun juhliin.

Viola Winters f (28)
Laulaja
Pelaaja: Anne-Mari P
Violan tunnistaa vaaleanpunaisista hiuksista ja tyylikkään rokahtavasta pukeutumisesta. Pieni mystisyys ja Violan räväkkyys ovat keränneet hänelle uskollisia faneja. Viola onkin tehnyt jo useita levyjä. Hänen musiikkinsa on suureksi osaksi melodista metallia, joskus muutakin.

Toimittajat

Lavender Brown f (19)
Charmi, apulaistoimittaja
Pelaaja: Sofia V
Syksyllä Charmi-lehden apulaistoimittajana aloittanut Nti Brown on kiinnostunut muodista ja politiikasta – tai poliitikoista. Lavender on tunteellinen, romanttinen ja hieman melodramaattinen. Hän taisteli urheasti mukana Tylypahkan taistelussa.

Rita Luodiko f (48)
Hiiviskelijä!, toimittaja
Pelaaja: Sirpa P
Ennen Päivän Profeetassa, nykyään Hiiviskelijä! -lehdessä toimittajana työskentelevä Rita Luodiko on hyvin tunnettu, ja sen vuoksi myös tietyissä piireissä vältettävä henkilö. Useiden kuuluisuuksien jokseenkin kyseenalaiset elämänkerrat kirjoittanut Luodiko on tulossa juhliin nuuskimaan, siis etsimään aihetta seuraavaan suureen juttuunsa.

Rudolf Marwick m (29)
Päivän profeetta, toimittaja
Pelaaja: Santtu P
Hyvin verkostoitunut Rudolf Marwick on nimekäs Päivän profeetan toimittaja, ja hänet tunnetaan erityisesti politiikkaan liittyvistä artikkeleistaan. Rudolf pyrkii ajamaan Päivän profeettaa asiapitoisempaan suuntaan ja tarttuu äänekkäästi taikaministeriön hallinnon epäkohtiin. Sodan aikaan kirjoitteli Voldemortin vastaisiin maanalaisiin lehtiin.

Avecit

Alexandra Tudor f (24)
Kokeellisen taikuuden instituutti (KTI)
Pelaaja: Iiris K
Alexandra Tudor on Kokeellisen taikuuden instituutin muodonmuutosten osaston yksi johtavista tutkijoista. Nuoresta iästään huolimatta tämä monen mielestä kylmä nainen on edennyt urallaan nopeasti, voittanut alan palkintoja ja osallistunut merkittäviin tutkimuksiin. Rouva Tudor on naimisissa Urien Tudorin kanssa, ja heillä on yksi lapsi.

Angelina Johnson f (22)
Irveta, kirouksenmurtaja
Pelaaja: Malla K
Irvetassa kirouksenmurtajaksi kouluttautunut ja työssään taitava Angelina saapuu Ministeriön juhliin George Weasleyn avecina. Monet odottivat Angelinan päätyvän huispauksen pariin Tylypahkan jälkeen, mutta toisin kävikin. Angelina nauttii työstään ja on varsin huumorintajuinen tyyppi.

Astoria Greengrass f (17)
Pelaaja: Satu A
Rikkaan perheen toinen tytär Astoria on Daphnen pikkusisko ja on tullut juhliin Draco Malfoyn avecina. Nuori neito on vaaleahiuksinen ja hyvin tarkka ulkonäöstään. Astoria tunnetaan suorapuheisuudestaan ja äänekkyydestään, toisin kuin siskonsa. Astoria on Tylypahkassa viimeisellä luokalla.

Blaise Zabini m (20)
Pelaaja: Maiju R
Erittäin komea Blaise Zabini on tunnettu äidistään, jonka seitsemän aviomiestä ovat mystisesti kuolleet jättäen jälkeensä ison omaisuuden. Blaise vaikuttaa ulkopuolisille älykkäältä ja tyyneltä. Mies on ollut poissa koko syksyn, eikä kukaan tiedä missä tai mitä hän on ollut tekemässä. Hän on kihloissa Pansy Parkinsonin kanssa ja on tullut juhliin tämän avecina.

Catherine Smith f (18)
Pelaaja: Heidi T
Sädehtivänvihreät silmät, kullanvaaleat kiharat ja virheetön posliinimainen iho tekevät Cathista kuvankauniin. Luonteeltaan hän on ystävällinen, mutta arka. Cath ei ole aiemmin osallistunut seurapiiritilaisuuksiin.

Cleantha Rosier f (18)
Pelaaja: Eveliina A
Häähumun pyörityksessä elävä päättäväinen neiti Rosier järjesti Ollivanderin suvun kustantamina suuret tanssiaiset, jotka herättivät kiinnostunutta kohinaa Britannian velhojen seurapiireissä syksyllä. Yllättävien sukujen yhdistäminen on vaikuttanut joistakin epäilyttävältä, mutta milloin epätodennäköisyys olisi kahden nuoren välistä rakkautta ollut pidättelemään?

Daphne Greengrass f (19)
Pelaaja: Suvi V
Hillitty, “jääkuningattarena” tunnettu Daphne on vanhempi tytär rikkaiden Greengrassien perheestä ja täten suvun perijätär. Hän on kihloissa Robert Burken kanssa, jonka avecina hän on saapunut juhliin. Daphne on entinen Pansyn luihuistyttöjengin vakiojäsen, mutta tyttöjen välillä tuntuu olleen jotain skismaa jo keväästä asti.

Fleur Weasley f (22)
Irveta
Pelaaja: Iida H
Fleur (os. Delacour) avioitui Bill Weasleyn kanssa pari vuotta sitten sodan kynnyksellä. Hän työskentelee kätevästi aviomiehensä kanssa Irvetassa, konttorihommissa. Naisella on taitoa kääntää miesten päät kulkiessaan huoneesta toiseen. Hänessä on kuulemma veelanverta, joten liekö tuo ihmekään.

Ilse Lowley f (18)
Pelaaja: Mira S
Hieman poikamainen Ilse on matkustellut ympäri maailmaa taikaolentojen perässä valmistuttuaan Tylypahkasta. Hän on ulkonäöstään piittaamaton entinen rohkelikko, joka tulee toimeen lähes kaikkien kanssa.

Molly Weasley f (50)
Pelaaja: Tiia K
Molly Weasley on Weasleyn perheen matriarkka, joka ohjaa lapsikatrastaan tiukalla vaikkakin erittäin rakastavalla otteella. Molly avioitui Arthur Weasleyn kanssa pian heidän valmistuttuaan Tylypahkasta. Molly on kotiäiti.

Ophélie Leblanc f (18)
Kirjastonhoitaja, Wales
Pelaaja: Aino K
Tällä hyväsydämisellä ranskalaisneidolla on suuret luonnonlahjat ennustuksessa. Kesällä Ophélie lähti joksikin aikaa Japaniin Neville Longbottomin kanssa tutustumaan itämaisiin ennustusmenetelmiin. Ophelié on syksyn ajan työskennellyt kirjastonhoitajana Walesissa.

Theodore “Theo” Nott m (19)
Pelaaja: Sanni V
Syrjäänvetäytyvä ja aika huomaamaton nuori mies. Theodoren kuolonsyöjä-isä kuoli toisen sodan aikana ja tästä syystä Theo on asustanut yksin. Vaikuttaa nykyään vetäytyvän jopa aikaisempaa enemmän syrjään katseilta. Ei tiettävästi tee tällä hetkellä mitään.

Henkilökunta

Benjamin “Beni” Sawyer m (19)
Auroriopisto
Pelaaja: Elisa L
Beni on rehti ja reilu entinen puuskupuh. Hän on vahva ja lihaksikas nuori velho, joka tällä hetkellä opiskelee auroriopistossa. Nuori mies on huolehtivainen ja moraalitajuinen ja taisteli Tylypahkan taistelussa Feeniksin killan puolella. Juhliin hän tulee järjestyksenvalvojaksi. Benin ottoisä ja kummisetä on ex-huispaaja ja omistaa huispausliikkeen.

Dean Thomas m (19)
Taiteilija
Pelaaja: Petra A
Valmistumisen jälkeen Dean on majaillut omassa kämpässään Lontoon laidalla ja elättää itsensä taiteella. Vapaa-taiteilijasieluinen Dean ei vakavista suhteista perusta, vaan nukkuu milloin kenenkäkin kanssa. Deanilla on sen verran nimeä, että häntä pyydettiin auttamaan ministeriön uudenvuodenjuhlien järjestelyissä.

Harry Potter m (19)
Auroriopisto
Pelaaja: Laura P
Kaikkien tuntema sotasankari, Poika-joka-elää aloitti syksyllä auroriopistossa, ja onkin nyt juhlissa järjestyksenvalvojana. Rohkea ja itsepäinen Harry on koittanut jossain määrin vältellä julkisuutta, mutta paparazzien bongattua hänet treffeiltä Devin-nimisen miehen kanssa syyskuussa hän piti asiasta lehdistötilaisuuden ja ilmoitti julkisesti olevansa biseksuaali. Suurin kohu tästä on jo haihtunut.

Michael Corner m (19)
Herra Mulpepperin apoteekki, Viistokuja
Pelaaja: Satu S
Entinen korpinkynsipoika Michael työskentelee nykyään Herra Mulpepperin apoteekissa oppipoikana, samassa paikassa kuin Tracey Davis. Hän on erittäin pätevä taikajuomissa ja kiinnostunut myös huispauksesta, vaikka ei itse pelaakaan. Michael taisteli mukana Tylypahkan taistelussa linnaa puolustaen.

Rebecca Doyle f (18)
Pelaaja: Melissa R
Naiivi ja hiukan pikkutyttömäinen laulajatyttö Rebecca on valmistuttuaan kadonnut velhomaailmasta melkein kokonaan. Hän on jästisyntyinen entinen korpinkynsi, joka on täysin vakuuttunut, että maailma loppuu vuonna 2000. Tyttö on iloinen ja optimistinen nuori noita, joka kohtelee kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti ja on vastaanottavainen kaikkia kohtaan.

Ron Weasley m (19)
Auroriopisto
Pelaaja: Lee H
Ron aloitti syksyllä auroriopistossa, ja on juhlissa järjestyksenvalvojana. Kesällä hän oli apulaisena Weasleyn Welhowitseissä. Tämä Weasleyn perheen toiseksi nuorimmainen on tunnettu myös Harry Potterin parhaana ystävänä ja sotasankarina. Ron meni syyskuussa naimisiin ystävänsä Hermione Grangerin kanssa.

Seamus Finnigan m (19)
Räjähde-ekspertti
Pelaaja: Annika T
Mainioista räjäytystaidoistaan tunnettu Seamus palkattiin kesällä pieneen räjähdefirmaan, jossa hän on työskennellyt siitä lähtien. Sitä kautta hän myös päätyi töihin ministeriön uudenvuodenjuhliin. Seamus taisteli mukana Tylypahkan taistelussa ja on luonteeltaan melko perinteinen rohkelikko.

Tracey Davis f (19)
Herra Mulpepperin apoteekki, Viistokuja
Pelaaja: Pauliina R
Tracey on loistava liemissä ja onkin ollut koko syksyn työharjoittelussa Viistokujalla sijaitsevassa apoteekissa Michael Cornerin kanssa. Liemien lisäksi hän tekee taidetta. Tracey on teräväkielinen entinen Pansyn tyttöjengin jäsen ja on tullut tekemään töitä juhliin.