HP6: Hahmot

Hahmoja on yhteensä 54. Kuvaukset kuvaavat sitä, mitä hahmoista tiedetään julkisesti.

Tylypahka: rohkelikot

Rohkelikkoja yhteensä: 8

Harry Potter m
8. Luokka
Pelaaja: Laura P
Jos ei ole kuullut Harry Potterista, niin silloin on kyllä elänyt täysin kiven alla. Harry on Englannin kultapoju, poika-joka-elää, valittu. Hän on suuri sotasankari sekä Pimeyden Lordin moninkertainen kukistaja. Potter on tällä hetkellä kuuminta uutiskamaa, ja varsinkin nuoren miehen suhde-elämä tuntuu kiinnostavan lehdistöä valtavasti. Harryn erottua Ginnystä lehdistö on seurannut tarkkaavaisesti, kenet mies valitsee seuraavaksi, mutta valitettavasti mitään tietoa ei tästä vielä ole.

Ron Weasley m
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Lee H
Ron Weasley tunnetaan Harry Potterin uskollisena ystävänä sekä myös sotasankarina, jolle Potter on antanut tunnustusta. Hän tulee suuresta melko köyhästä puhdasverisestä perheestä ja on ihan julkisesti tiedossa, että hän seurustelee onnellisesti Hermione Grangerin kanssa. Tylypahkassa Ron tunnetaan hauskana tyyppinä, joka on hyvä shakissa, mutta ei niinkään hyvä opiskelussa. Ron pelaa pitäjänä rohkelikkojen huispausjoukkueessa.

Hermione Granger f
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Susa M
Tunnettu Harry Potterin toisena parhaana ystävänä sekä sotasankarina. Hän on selvästi porukan “aivot”. Koulussa Hermione tunnetaan nerona ja lukutoukkana, mutta myös oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolustajana. Hermionen oletetaan kirjoittavan S.U.P.E.R.-kokeensa loistavin arvosanoin. On julkisesti tiedossa, että hän on jästisyntyinen sekä onnellisesti yhdessä Ron Weasleyn kanssa. Aikaisemmin liikkui huhuja Harryn ja Hermionen suhteesta, mutta ne lienevät lähes hälvenneet. Neiti Granger on viime aikoina osallistunut aktiivisesti poliittiseen keskusteluun esimerkiksi kotitonttujen ja ihmissusien oikeuksista.

Neville Longbottom m
8. Luokka
Pelaaja: Henniina I
Kolmen edellisen tapaan myös Neville on sotasankari ja palkittu rohkeista teoistaan sodan aikana. Hän on puhdasverisestä perheestä, mutta erittäin jästiystävällinen. Koulussa monet muistavat hänen olleen ujo, kömpelö ja hajamielinen, mutta tuosta pojasta on nyt kuoriutunut rohkea nuori mies. Hänet tunnetaan reiluna kaikkien kaverina, vaikka pysytteleekin yleensä erossa luihuisista. Neville on myös loistava yrttitiedossa.

Lavender Brown f
8. Luokka
Pelaaja: Sofia V
Lavender on yksi niistä tytöistä, jotka kikattavat usein ja puhuvat pojista. Seurusteli joskus vähän aikaa Ronin kanssa. Parvati Patilin paras kaveri, tosin tämä ei tullut leirille mukaan. Puhdasverisestä, keskiluokkaisesta perheestä. Lavender on yleensä siististi laitettu ja meikattu. Hän on sosiaalinen, tunteellinen ja kiinnostunut myös ennustuksesta. Taisteli urheasti mukana viimeisessä toisen sodan taistelussa. Edellisellä leirillä nousi kohu Lavenderin miestoilailuista ranskalaisen Séverinin kanssa.

Seamus Finnigan m
8. Luokka
Pelaaja: Annika T
Puoliverinen velho melko normaalista perheestä. Mukava ja rehellinen tyyppi, jonka kanssa useimmat tulevat juttuun, ei tosin tykkää olla tekemisissä luihuisten kanssa. Seamusilla tiedetään olleen useampikin tyttöystävä. Dean Thomas on hänen paras ystävänsä. Taisteli kunniakkaasti sodan viimeisessä taistelussa. Kaikki myös tietävät hänen olevan hyvä asioiden räjäyttelyssä. Tarvitsetko räjähdyksiä? Kysy Finniganilta.

Ginny Weasley f
7. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Sirpa P
Tunnetaan julkisuudessa parhaiten Harry Potterin ex-naisena. Ron Weasleyn pikkusisko. Temperamenttinen, räiskyvä tyttö, joka ei pelkää sanoa suoria sanoja. On koko kouluaikansa ollut aika suosittu poikien keskuudessa, sillä on hauska ja hyvännäköinen. Näiden lisäksi hänet tunnetaan esim. loistavasta lepakonräkäherjastaan sekä siitä, että pelaa jahtaajana rohkelikon joukkueessa. Köyhästä puhdasverisestä perheestä, jonka ainoa ja nuorin tytär on. Monet tosin unohtavat Ginnyn perhetaustan kokonaan kun ovat hänen kanssaan tekemisissä.

Ilse Lowley f
7. Luokka
Pelaaja: Mira S
Ilse on huoleton tyttö, joka ei piittaa pätkän vertaa ulkonäöstään. Hän on hieman poikamainen luonne, luonnonläheinen ja kestävä. Ilse on puoliverinen, äiti on töissä taikaministeriössä ja isä tutkii taikaeläimiä ja on tunnettu tutkimuksistaan. Ilse on laiskuuden takia vähän huono koulussa. Hän on myös erottamaton osa muita rohkelikkoja ja kuittailee joskus luihuisille. Hän tulee hyvin toimeen myös puuskupuhien kanssa.

Tylypahka: luihuiset

Luihuisia yhteensä: 9

Draco Malfoy m
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Elli O
Englannissa aika monet ovat varmaankin kuulleet Malfoyn perheestä, sillä he ovat yksi maan rikkaimmista velhosuvuista. Muuallakin Euroopassa puhdasveristen keskuudessa nimi on tunnettu. Dracon isä Lucius Malfoy oli tunnetusti kuolonsyöjä, mutta perhe käänsi takkinsa sodan viime metreillä ja onnistui kuin ihmeen kaupalla välttämään (toistamiseen) vankilan. Draco itse oli tunnettu koulussa aikaisemmin luihuisten “prinssinä”, ilkeä ja tunteeton tyyppi, joka on tosin sodan jälkeen pitänyt huomattavan matalaa profiilia. Viimeisen kuukauden aikana poika on kuitenkin jostain syystä vaikuttanut aikaisempaa pirteämmältä, ja on tuntunut myös välttelevän perinteisiä luihuiset vs. rohkelikot konflikteja.

Blaise Zabini m
8. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Viivi Sa
Blaise Zabini on tunnettu äidistään, jonka seitsemän aviomiestä ovat mystisesti kuolleet jättäen samalla jälkeensä ison omaisuuden. Blaise ei pidä kovinkaan suurta meteliä itsestään, mutta hänen tiedetään kannattaneen puhdasverisiä arvoja, vaikka hänellä ei suoranaisia kuolonsyöjäyhteyksiä olekaan. Blaise ei ole koskaan erityisemmin kiusannut ihmisiä, vaikka saattaa muuten vaikuttaakin kylmältä. Tästä huolimatta rohkelikkojen kanssa on tullut jälleen pieniä kohtauksia Blaisen liikkuessa Pansyn jengissä. Hän on myös erityisen hyvännäköinen mies.

Theodore “Theo” Nott m
8. Luokka
Pelaaja: Sanni V
Theodore ei ole koskaan osallistunut erityisen paljon rohkelikkojen dissaukseen, vaikka ei hänen mielipiteensä ole mikään salaisuuskaan ollut. Hän on yleensä hiljainen ja pysyttelee reunamilla, minkä vuoksi monetkaan eivät aina kiinnitä häneen huomiota. Theodore on vanhasta rikkaasta puhdasverisestä suvusta. Hänen isänsä oli kuolonsyöjä, mutta tämä kuoli toisen sodan aikana.

Pansy Parkinson f
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Mira M
Pansy on ilkeä, juoruileva, kovaääninen tyttö, joka on aina arvostelemassa muita. Hän on luihuisten toinen johtohahmo Dracon rinnalla, jonka kanssa hän on seurustellut, seurustelee? Kukaan ei tunnu olevan selvillä kaksikon suhteen tilasta. Pansyn luotsaamaan tyttöjengiin kuuluvat muun muassa Daphne ja Tracey, joiden kanssa hän kurmoottaa julmasti kaikkia, joita he haluavat. Pansy on vanhasta rikkaasta puhdasverisestä suvusta, ja hänen isänsä oli tunnetusti kuolonsyöjä, joka päätyi sodan loputtua Azkabaniin. Se ei saanut Pansya kuitenkaan ilmeisesti luopumaan ääri-puhdasverisistä arvoistaan, vaan hän tuo mielipiteensä puhdasveristen ylemmyydestä edelleen julki.

Daphne Greengrass f
8. Luokka
Pelaaja: Suvi V
Daphne on puhdasverisestä varakkaasta perheestä. Daphnen perhe ei ollut kovinkaan aktiivisesti mukana sodassa, eivätkä hänen vanhempansa olleet kuolonsyöjiä, vaikka perhe kannattaakin puhdasverisiä arvoja. Ennen sotaakin Daphne suhtautui jästeihin ja jästisyntyisiin melko neutraalisti. Aina huolitellun näköinen tyttö on rauhallinen, sulavaliikkeinen ja ylpeä. Siinä missä hänen ystävänsä Pansy on räväkämpi, Daphne on “jääkuningatar”. Daphne on ollut jo pidempään osa Pansyn luihuistyttöjengiä, mutta viimeaikoina hänen välinsä Pansyyn ovat olleet koetuksella. Kukaan ei kuitenkaan tiedä minkä takia.

Tracey Davis f
8. Luokka
Pelaaja: Pauliina R
Huolimatta puoliverisestä taustastaan, Tracey on vahva osa luihuisten porukoita. Tracey hengaa Pansyn luihuistyttöjengin kanssa, mutta häntä on viime aikoina nähty myös paljon Valkyrian seurassa. Hän on kylmä, teräväkielinen ja käyttäytyy ylimielisesti. Hän on myös jollain tapaa hieman etäinen, eikä hänestä aina ota selvää.

Valkyria Harkova f
7. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Jenni O
Valkyria on varakkaasta puhdasverisestä perheestä ja kuuluisan huispaajan Michael Harkovan pikkusisko. Myös Valkyria on loistava huispaaja, mutta ei pidä siitä, että häntä verrataan veljeensä. Valkyria on hieman hiljaisempi, mutta suuttuu herkästi. Ei ole kovin sosiaalinen, mutta tulee kuitenkin kohtuullisesti toimeen useimpien kanssa.. Valkyria hengaa Pansyn tyttöjengin kanssa silloin tällöin, mutta tapasi viettää enemmän aikaa omien luokka-asteensa tyttöjen seurassa.

Cleantha Rosier f
7. Luokka, pitäjä
Pelaaja: Eveliina A
Cleantha on puhdasverisestä perheestä, joka tuli varsinkin sotien aikana tunnetuksi pimeyden lordin kannattajana. Cleanthaa pidetään kenties hieman epäluihuismaisena muiden tupien puolesta, sillä tyttö vaikuttaa kuitenkin sosiaaliselta, ystävälliseltä ja luotettavalta, ja flirttaileekin usein muiden tupalaistenkin kanssa. Cleantha on siististi pukeutuva itsevarma nuori noita, jonka meikki on aina kohdallaan.

Astoria Greengrass f
6. Luokka
Pelaaja: Satu A
Astoria on rikkaasta puhdasverisestä perheestä, ja Daphne Greengrassin nuorempi sisar. Tämä vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen nuori noita hengaa usein isosiskonsa mukana Pansyn luihuistyttöjengissä. Astoria on erittäin tarkka ulkonäöstään ja arvostaa ihmisiä jotka näkevät vaivaa oman ulkonäkönsä eteen. Ollessaan Pansyn luihuistyttöjengin kanssa, hän ei arkaile käyttää ääntään ja sanoo varmasti juuri sen mitä ajattelee.

Tylypahka: korpinkynnet

Korpinkynsiä yhteensä: 6

Michael Corner m
8. Luokka
Pelaaja: Satu S
Michael koulussa lienee tunnetuin siitä, että hänellä on ollut samat naiset kuin Harry Potterilla. Hän on nimittäin seurustellut sekä Ginny Weasleyn että Cho Changin kanssa. Ylpeä korppari, joka kuului aikoinan AK:hon ja osallistui myös viimeiseen taisteluun. Puoliverinen, mutta kummatkin vanhemmat osaavat kyllä taikoa. Erittäin pätevä taikajuomissa ja kiinnostunut myös huispauksesta, vaikka ei itse pelaakaan. Michael ei tuo itseään erityisemmin esille, vaan on sellainen ihan mukava perustyyppi.

Sheila Brooks f
8. Luokka
Pelaaja: Niina K
Tasapainoinen, itsepäinen ja määrätietoinen Sheila on fiksu tyttö. Hän viihtyy omassa kaveriporukassaan, mutta tulee toimeen myös muista tuvista tulevien ihmisten kanssa. Hänellä on ystäviä kaikissa tuvissa. Hän osaa olla paikoittain pomottelevakin. Keskiluokkaisesta puhdasverisestä perheestä.

Luna Lovekiva f
7. Luokka
Pelaaja: Viivi Se
Luna on suoraan sanottuna outo. Hänestä ja hänen jutuistaan vain harvat ottavat selvää. Luna on kuitenkin hymyilevä ja ystävällinen kaikkia kohtaan eikä tuomitse ihmisiä. Hän on oikea vihamielisyyden vastakohta. Rehellinen ja luova tyttö, joka puhuu usein uneliaasti. Joskus häntä kiusattiin hänen puhumiensa outojen juttujen takia, mutta hän on sittemmin saanut paljon hyviä ystäviä, etenkin rohkelikosta. Luna taisteli muiden mukana urheasti viimeisessä taistelussa.

Catherine Smith f
7. Luokka
Pelaaja: Heidi T
Arkisen nimen takaa löytyy hoikka ja muodokas tyttö, jolla on posliini-iho, täyteläiset huulet, säihkyvänvihreät silmät ja pitkät kullanvaaleat kiharat. Satumaisen kauneutensa ansiosta Catherine saa paljon huomiota, pojat esimerkiksi yrittävät kilvan tehdä pieniä palveluksia ilahduttaakseen häntä. Moni tietysti ottaisi hymyn ja kiitoksen sijaan tytön mieluummin lakanoiden väliin. Kateellisten mielestä taas tyttö sopisi paremmin sisuliskon lounaaksi.
Catherine on luonteeltaan arka ja vaatimaton tyttö. Hän tuli kouluun vasta viime syksynä opiskeltuaan aiemmin kotonaan. Catherine on piileskellyt johtajatyttö Cindy Candlen viitanliepeissä, eikä ole vielä tutustunut kovin läheisesti muihin. Catherine on tosin huomattu muodonmuutoksissa ja liemissä, joissa tyttö onnistuu ilmiömäisen hyvin.

Conor Callahan m
6. Luokka, etsijä
Pelaaja: Saara S
Conor on rento ja sosiaalinen tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän onkin pidetty ja haluttua juttuseuraa. Hänellä on jalat maassa ja terävä pää, vaikka tämä ei kyllä näy arvosanoissa, jotka ovat keskivertoja, jos aina sitäkään… Sen sijaan hän on hyvä huispaaja, ja pelaakin etsijänä korpinkynsien joukkueessa. Tavallisesta puoliverisestä perheestä.

Rebecca Doyle f
7. Luokka
Pelaaja: Elsa K
Jästisyntyinen Rebecca on positiivinen, rento ja ajattelee kaikista aina hyvää. Hän kohtelee kaikkia ihmisiä tasapuolisesti ja on hyvin vastaanottavainen. Hän on erittäin utelias ja aurinkoinen persoona, jolla koulu sujuu hyvin. Iloisen ja avoimen asenteensa takia Rebecca omistaakin paljon kavereita lähes kaikista tuvista. Parhaiten Rebeccaa voisikin kuvailla sanalla päivänkakkara.

Tylypahka: puuskupuh

Puuskupuheja yhteensä: 5

Zacharias “Zach” Smith m
7. Luokka, jahtaaja, huispauskapteeni
Pelaaja: Tuula T
Zacharias on äänekäs ja suorasanainen töykeyteen saakka, ja onkin tämän takia loukannut useampiakin ihmisiä. Enimmäkseen hän on kuitenkin mukava toisia kohtaan, tietyllä varauksella kuitenkin. Zacharias on puhdasverisestä perheestä, ja hän on lahjakas jahtaaja. Sen sijaan hän ei ehkä ole se paras kapteeni, ja jotkut ovatkin syyttäneet Zachariasta puuskupuhien huonosta menestymisestä huispauksessa tänä vuonna, mitä Zacharias on toki vastustanut äänekkäästi. Kuului aluksi AK:hon, mutta ei ollut mukana enää edellisenä vuonna.

Abigail “Abby” Fawley f
7. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Sirja L
Pukeutumistyyliltään huoleton Abigail on kohtalaisen varakkaasta puhdasverisestä suvusta. Fawleyt ovat olleet sodassa puolueettomia, mutta kuitenkin kuolonsyöjämielisiä, sen sijaan Abigail itse on vastustanut kuolonsyöjiä äänekkäästi. Tyttö on aina oma itsensä, itsepäinen, ystävällinen ja tasapuolinen. Abigail antaa jokaiselle ihmiselle tilaisuuden olla hänen ystävänsä, eikä haasta turhaan riitaa. Ystäviään hän puolustaa kuitenkin hanakasti. Abigail pelaa jahtaajaa puuskupuhien joukkueessa.

Katerina “Kat” Clayton f
6. Luokka
Pelaaja: Sani P
Katerina on puhdasverisestä perheestä, mutta asuu tätinsä kanssa, sillä hänen vanhempansa kuolivat kymmenisen vuotta sitten tulipalossa. Katerina on sulavaliikkeinen, hiljainen ja erittäin ujo tyttö, joka yrittää usein pysyä huomaamattomana. Hän on hyvin ahkera ja tämän ansiosta saa hyviä arvosanoja. Tulee usein kirjastosta suurien kirjapinojen kanssa. Hän on aina ajoissa ja muutenkin kaikin tavoin korrekti, mikä ärsyttää joitain ihmisiä.

Benjamin ”Beni” Sawyer m
8. Luokka, lyöjä
Pelaaja: Elisa L
Asuu kummisetänsä kanssa, sillä omat vanhemmat kuolleet tulipalossa kauan sitten. Setä on entinen ammattihuispaaja (Tutshillin Tornadot) ja omistaa huispausliikkeen, jossa monet Tylypahkalaisetkin käyneet. Beni itsekin pelaa lyöjää puuskupuhin huispausjoukkueessa. Tämä korkean moraalin omaava nuori mies on epäitsekäs, kohtelias herrasmies, hyväsydäminen ja luotettava. Hänellä on karhumainen olemus, ja hän on ahkera ja rohkea. Viihtyy hyvin myös rohkelikkojen seurassa. Melko rauhallinen, mutta osaa myös pistää rähinäksi. Vihaa ylimielisiä ja kapeakatseisia ihmisiä. Puoliverinen. Taisteli mukana viimeisessä taistelussa ja kuului AK:hon.

Valerie “Val” Hansom f
7. Luokka
Pelaaja: Sonya C
Valerie on melko normaali, tavallisesta puoliverisestä perheestä. Hän on aurinkoinen, pirteä ja haluaa olla ystävä kaikkien kanssa. Keskiverto oppilas, hiljainen, mutta innostuessaan puhetulvaa ei saa loppumaan. Vähän kömpelöhkö, mikä näkyy satunnaisena seiniin törmäilynä. Menevyytensä takia häntä käytetään usein juoksupoikana. Opettaa kaikille halukkaille jästipelejä, joita rakastaa. Valvojaoppilaat ovat saaneet hänet useamminkin kiinni käytävillä hortoilemisesta hiljaisuuden jälkeen.

Beauxbatons: oppilaat

Beauxbatonsin oppilaita yhteensä: 7

Beauxbatonsissa 10. luokka vastaa Tylypahkan 7.luokkaa, sillä Beauxbatonsissa aloitetaan aikaisemmin.

Althea “Ali” Sansoucy Ferreira f
10A, oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja
Pelaaja: Maria E
Althea on rikkaan puhdasverisen perheen vanhin tytär ja sukunsa perijätär. Althea on vahva, itsenäinen ja hurmaava nainen, joka tietää ja tekee mitä tahtoo. Hän on suosittu koulussa ja osaa puhua ihmisiä puolelleen. Kun hän haki oppilaskunnan hallitukseen, ei ollut epäilystäkään, etteikö hän sinne pääsisi. Hänen puheenjohtajakautenaan on nähty jos jonkinmoista tapahtumaa, mahtavat bileet ovat ehkä kuuluisimpia. Hän on ylpeä suvustaan ja puhdasverisyydestään, mutta hänellä on myös jästisyntyisiä kavereita. Althean tiedetään rakastavan shoppailua välillä vähän turhankin paljon. On tunnetusti myös niitä vähän vaikeampia naisia.

Séverin Adrien m
10A, oppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja
Pelaaja: Jenni A
Kohtelias ja pirteä Séverin on oikea naistenmies, ja on aina flirttailemassa jollekulle. Kukaan ei oikein pysy kärryillä, ketä kaikkia hän oikeastaan onkaan deittaillut. Mies panostaa ulkonäköönsä ja harrastaa mm. uintia, ja onkin suht hyvännäköinen. Maailmanmenosta ja politiikasta kiinnostunut hurmuri on itsevarma ja hyvä kaveri. Séverinin perhe on varakas ja lähes puhdasverinen. Suurimman osan äänistään oppilaskunnan hallitukseen päästessään lienee saanut siltä kauniimmalta sukupuolelta…

Vincent Bonnet m
10A, oppilaskunnan hallituksen rahastonhoitaja
Pelaaja: Hannele T
Vincentin perhe on keskiluokkainen, melkein puhdasverinen. Hän suhtautuu myönteisesti kaiken taustaisiin ihmisiin. Vincent osallistuu aktiivisesti koulun tapahtumiin ja bileiden järjestämiseen. Hän on myös erittäin innostunut politiikasta ja vetääkin monenlaisia kampanjoita koulussa. Hänet näkee usein jakelemassa lehtisiä, tarroja tai pinssejä, jotka liittyvät mm. tasa-arvoon, avoimuuteen ja kansainvälisyyteen. Vincent on luonteeltaan positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja rento tyyppi. Fiksu, innostunut ja kiltti oman tiensä kulkija.

Gael Vadeboncoeur m
10C, oppilaskunnan hallituksen sihteeri, lyöjä
Pelaaja: Anne-Mari P
Gaelia ei ole kyllä älyllä pilattu. Sen kuulee sekä hänen puheistaan että näkee arvosanoissa. Silti Gael kuin ihmeen kaupalla pääsi oppilaskunnan hallitukseen, jossa jonkin kumman kiemuran kautta päätyi sihteeriksi. Gael ei ole turhan vakava ja on aika leikkimielinen ja hauska kaveri. Välillä tosin vähän turhankin vitsaileva ja sarkastinen. Itsepäinenkin hän osaa olla, mutta kuitenkin hyväntahtoinen. On myös hyvä taekwondossa, että häntä ei välttämättä kannata ihan ensimmäisenä haastaa tappeluun, sen ovat ainakin koulussa pari tyyppiä oppineet. Lisäksi hän pelaa lyöjää yhdessä Beauxbatonsin joukkueista. Gael on jästisyntyinen.

Laurence Roussignol m
10C, oppilaskunnan hallituksen tiedottaja ja valokuvaaja
Pelaaja: Minttu M
Aasialaissyntyinen, kuitenkin Ranskassa syntynyt puoliverinen Laurence on lupaava toimittajanalku. Hän kantaa kameraa mukana melkein kaikkialle ja kuvaa sekä velho- että jästikameralla. Laurence on luonteeltaan rauhallinen, avaramielinen, vastuullinen ja luotettava. Hän viihtyy hyvin muiden ihmisten seurassa. Laurence on kiinnostunut maailman menosta ja puolustaa sananvapautta. Lukee myöskin paljon. On kuin ilmetty tehtäviinsä oppilaskunnan hallituksen tiedottajana ja valokuvaajana.

Marise Perel f
10B, oppilaskunnan hallituksen jäsen
Pelaaja: Malla K
Puhdasverisen hyvin toimeentulevan perheen ainoa lapsi, isällä korkea virka ministeriössä. Ystävällinen ja avoin Marise on kaikkien kaveri ja melko romanttinen tyttö. Marisella on paljon kavereita ja hän on pidetty, mikä onkin varmasti osasyy siihen, että pääsi oppilaskunnan hallitukseen. Harrastaa ratsastusta.

Ophélie Leblanc f
10B
Pelaaja: Aino K
Paljon filosofisia juttuja pohtiva nainen on loistava ennustuksessa, ja jotkut käyvätkin kyselemässä häneltä ennustuksia ja muita näkyjä. Tämä tyyni nainen on kiltti ja melko myötäilevä. Hänen tiivis tuijottamisensa saattaa joskus olla jopa hieman pelottavaa, sillä tuntuu kuin hän näkisi lävitsesi… Ophélie on isossa joukossa melko vähäpuheinen. Jästisyntyinen.

Durmstrang: oppilaat

Durmstrangin oppilaita yhteensä: 5

Durrikan Randolf m
III-IX, johtajapoika
Pelaaja: Elisabet A
Durrikan Randolf on sisäisesti hieman eristäytyvältä vaikuttava, puhdasverisen velhosuvun jäsen, Durmstrangin johtajapoika ja tutor. Hän tuli edellisenä vuotena tunnetuksi sankarillisesta kohtaamisestaan taikaolennon kanssa, jonka seuraksena yksi Durmstrangin oppilas pelastui. Hän vietti pitkän ajan sairaalassa, minkä vuoksi Durrikan suorittaa nyt viimeistä vuottaan toistamiseen. Durrikan on etevä ja kylmähermoinen loitsija, joka ei koskaan kiroaisi aavistamatonta vihollistaan selkään. Vapaalla hän kuluttaa paljon aikaa kirjojen parissa.

Slava Voltán m
III-IX, lyöjä
Pelaaja: Hanna V
Slava on hieman kapinallisluonteinen nuorukainen, jolla löytyy kiinnostusta huispauksen lisäksi myös näyttelemisen saloihin. Hän haaveilee urasta teatterilavoilla ja ainakin naispuolisia ihailijoita löytyy koulun puolelta valmiina kunnollinen liuta. Kainalon lämmöstä löytyykin aina uusi neito, kun edellinen on jättänyt kuviot. Slava on leirillä tutorina sekä toimii Durmstrangissa Veristen Vasaroiden lyöjänä. Myös Slavan suku on käytännössä katsoen puhdasverinen.

Kelda Randolf f
III-IX, lyöjä
Pelaaja: Sohvi L-Ä
Kelda pelaa Durmstrangin Mylvivissä Myrskypilvissä lyöjänä ja huispaus onkin hänen intohimonsa. Kuten muut koulunsa oppilaat selviytymisleirillä, hän on tullut tutoroimaan uusia tulokkaita. Kelda saattaa joskus vaikuttaa töykeältä tai hitusen tyhmältä, mutta jotain tuon ulkokuoren takana on kuitenkin liikuttava, koska hän on saavuttanut hienosti kolmannen tasoryhmän. Kelda on osa Randolfien muinaista ja puhdasta velhosukua.

Eugenia Fink f
III-IX, Johtajatyttö
Pelaaja: Ilse T
Tämä huoliteltu ja näpsäkkä noita on myöskin selviytymisleirin tutorina ja on saanut kunnian toimia Durmstrangin johtajatyttönä. Eugenia on poliittisesti aktiivinen ja ottaa historian omien ammattihaaveidensa kannalta vakavammin kuin muut aineet, vaikka hänellä olisi lahjakkuutta myös muuhun. Puhdasverisyys pitää Eugenian omasta mielestään arvoasteikolla astetta korkeammalla, siispä hän saattaa joskus tuntua hieman kylmäkiskoiselta puoliverisiä tai jästisyntyisiä kohtaan.

Boudica Blair f
III-IX
Pelaaja: Miira O
Neiti Blair on politiikasta kiinnostunut Durmstrangilainen, jota muiden mielipiteet eivät pahemmin hetkauta. Tämä ylpeä, puhdasverinen nuori nainen on vahva mielipiteissään ja lämpenee helpoiten suorasukaisille ihmisille. Hänellä ei ole kuin pari lähempää tuttavaa, joista kumpaakaan ei voi kutsua ystäväksi. Boudica suosiikin yksinoloa ja viettää aikaa kirjastossa politiikkaan ja historiaan perehtyen. Boudica ei voi sietää selkärangattomia ihmisiä, jotka vain antavat toisten kävellä itsensä yli.

Opettajat

Henkilökuntaa yhteensä: 8

Henkilökunnan tehtäviin kuuluu pelin aikana mm. leirin ohjelman vetäminen. Pelinjohto suunnittelee ohjelmaa, mutta esim. oppituntien tarkan sisällön suunnitteluun toivotaan apua opettajilta – keskustele asiasta pelinjohdon kanssa.

Ashleig “Ash” Selwyn f (25)
Tylypahka, parantaja
Pelaaja: Tiina U-R
Parantajakoulun käynyt Parantaja Selwyn saapui Tylypahkaan noin vuosi sitten Pomfreyn tilalle. Ashleig on entinen korpinkynsi ja pienestä todellisesta puhdasverisestä suvusta, mutta perhe menehtyi sotien aikana. Sotien aikana Ashleigh kunnostautui aktiivisena taisteluiden eturintamalla parantaen ja poistaen taistelukentältä haavoittuneita. Suhtautuu ammattiinsa vakavasti, ja oppilaat uskaltavat käydä puhumassa tälle hymyilevälle ja kohteliaalle naiselle ongelmistaan. Ashista on oikeastaan nopeasti tullut koulun epävirallinen kallonkutistaja parantajan työn lisäksi. Suhtautuu ennakkoluulottomasti kaiken taustaisiin ihmisiin. Ashin on tunnettu ratkaisevan myös hieman epätavallisempiakin ongelmia…

Llewella Roderick f (42)
Tylypahka, taikajuomat
Pelaaja: Helmi R
Professori Roderick on syksystä lähtien ollut Tylypahkan taikajuomien opettaja. Hän on puhdasverinen luihuinen, jolla on kaksi jo aikuista lasta, ja hänen aviomiehensä kuoli jo ensimmäisessä sodassa. Professori Roderick on jämäkkä opettaja, joka vaatii muilta kunnioitusta. Hän on silti lempeä ja kärsivällinen ja hän välittää siitä, että oppilaat ymmärtävät sen, mitä hän heille opettaa. Läksyt ovat liemitunneilla harvinaisia, muutamaa hassua esseetä ja tutkielmaa lukuunottamatta. Oppitunnit ovat rentoja, sillä Roderick antaa oppilaiden keskustella niiden aikana. Jälki-istunnot ovat harvinaisia, eikä myöhästyminen hyvällä syyllä ole rangaistavaa, mutta jos professori huomaa, että oppilaalla on ongelmia, hän keskustelee niistä tämän kanssa. Hän on kuitenkin tehnyt selväksi, että se miten hän käyttäytyy oppitunneilla ei päde muuhun elämään – ”mitä tapahtuu liemiluokassa, pysyy liemiluokassa”. Koulun ulkopuolella professori Roderick on poliittinen vaikuttaja, ja tuntee myös Malfoyn perheen, sillä hän on Dracon kummi.

Ciaran Bowen m (28) [Kiiran]
Tylypahka, pimeyden voimilta suojautuminen, luihuisten tuvanjohtaja
Pelaaja: Milla K
Professori Bowen on luihuisten tuvanjohtaja sekä pimeyden voimilta suojautumisen opettaja. Luonnollisesti entinen luihuinen, sekä puhdasverinen, mutta perhe on aika keskituloinen. Ei kovinkaan huumorintajuinen, ja vaatii oppilailta paljon, välillä hieman liikaakin. Ankara ja auktoriteettinen, eikä pidä tunneilla puhumisesta tai vastaan väittämisestä. Pisteitä lähtee helposti, ja niiden saamiseen täytyy nähdä vaivaa. Jos oppilas käyttäytyy hyvin, Ciaran kohtelee myös oppilasta hyvin ja ystävällisesti riippumatta tämän perhetaustasta, rodusta tai muusta vastaavasta. Ciaran antaa usein aika paljon läksyjä ja haastavia tehtäviä. Toisaalta hän on erittäin ammattitaitoinen, vaikka tapaakin keskittyä enemmän teoriaan kuin käytäntöön – sitäkin totta kai jonkin verran harjoitellaan. Ciaran rohkaisee oppilaita keräämään käytännön kokemusta esim. liittymällä kaksintaistelukerhoon. On aika varautunut, mutta tulee kuitenkin toimeen varsin hyvin ihmisten kanssa. Ei ilmeisestikään ole naimisissa.

Leo Valkeapää m (27)
Tylypahka, muodonmuutokset, rohkelikon tuvanjohtaja
Pelaaja: Mikko P
Professori Valkeapää tunnetaan oikeudenmukaisena ja vahvana tuvanjohtajana rohkelikoille ja korkeamoraalisena opettajana kaikille. McGarmiwan tilalle tullut opettaja, vaikkakin taustaltaan suomalainen, on erittäin lahjakas muodonmuutoksissa ja hyvänä pidetty opettaja. Mies on vahva heikkojen ja vähempiveristen puolustaja ja suuri huispauksen fani, mikä on nostanut hänet lukuisten oppilaiden suosioon. Luihuiset lähinnä kuitenkin pitävät miestä hieman tekopyhänä ja perhetaustansa takia vähempiarvoisena – isä kun on jästi ja veli surkki.

Sibylla Punurmio f (48)
Tylypahka, ennustus (S.U.P.E.R-luokat)
Pelaaja: Henriikka P
Nekin, jotka eivät opiskele ennustusta, tuntevat varmasti Sibyllan maineen. Nainen kietoutuu lukuisiin huiveihin ja käyttää silmiä suurentavia laseja. Sibyllan yritys olla mystinen menee usein dramaattisuuden puolelle. Sibyllalla on myös tapana ottaa oppilaista suosikkeja ja silmätikkuja. Osa ottaa naisen ennustukset vakavasti kun taas toiset eivät usko niistä sanaakaan. Sibylla osallistui toiseen sotaan. Voldemortin kukistuminen ei ole kuitenkaan saanut Sibyllaa luopumaan synkkien asioiden ennustamisesta.

Eaphie McLeary f (36)
Tylypahka, loitsut
Pelaaja: Anastasia S
Eaphie on entinen aurori, mikä näkyy tunneilla tiukkana kurina. Myöhästyminen tietää pisteiden menetystä ja vastaan väittäminen punnerruksia. Tunnit ovat hyvin käytännönläheisiä, ja niitä värittävät silloin tällöin jutut Eaphien auroriajoista. Eaphie on taitava loitsuissa ja vaatii myös muilta paljon. Eaphie huutaakin usein opiskelijoille, vaikka selvästi haluaakin huolehtia heistä.

Yvette Beauvoir f (39)
Beauxbatons, yrttitieto
Pelaaja: Laura-Maria M
Professori Beauvoir on opettanut Beauxbatonsissa yrttitietoa jo yli kymmenen vuotta. Hänen opetustahtinsa on nopea ja välillä aika sekava, joten oppilailla on usein vaikeuksia pysyä kärryillä. Asiaa ei myöskään helpota se, että apua pyydettäessä hän tulee antamaan tukiopetusta aivan liian lähelle, toisin sanoen istuu oppilaan eteen pulpetille tai liimautuu kylkeen kiinni. Toisissa tämä saattaa herättää vaivautuneisuutta tai suorastaan kauhua ja toisilla se taas saa ajatukset lentämään ihan johonkin muuhun.
Yvette on kuitenkin huumorintajuinen opettaja, jolla on hersyvä nauru, ja joka tulee yleensä hyvin toimeen oppilaiden kanssa. Hän on tasapuolinen ja antaa kohtuullisesti läksyjä. Osaa myös tarpeen vaatiessa olla tiukka, ja huomauttaa kyllä oppilaalle, joka puhuu samaan aikaan kuin hän. Puoliverisestä Rennessiläisestä hippiperheestä, ylemmästä keskiluokasta.

Thur Jernmars m (59)
Durmstrang, taikaeläinten hoito
Pelaaja: Kyösti N
Professori Jernmars on juron oloinen vanhempi mies, joka on todella vanhasta pudasverisestä suvusta ja kokee, että hänellä on oikeus ja velvollisuus olla kovempi epäpuhtaampia opiskelijoita kohtaan, jotta tekisi heistä puhdasveristen arvoisia. Taikaeläinten hoidon opettajaksi hoito on hänelle varsin suhteellinen käsite, koska hän keskittyy enemmän niiden metsästykseen ja hyötykäyttöön. Hän on opettajana hyvin rankka ja hänen kokeensa ovat yleensä pelättyjä suurten tapaturmatilastojen takia, tästä liikkuu huhu ”lohikäärme”-välikohtauksesta, josta ei ole paljoa tietoa. Hän on opetuksessaan erittäin käytännönläheinen ja voi usein vain antaa oppilaille työkalut oppimiseen ja antaa heidän itse keksiä oikeat tavat toimia. Vaikka hän ei anna jälki-istuntoja, hän tapaa keksiä omia rangaistuksiaan muun muassa lisätehtävien muodossa.

Muut

Muita yhteensä: 6

Marlène “Dessy” Desjardins f (30)
Ranskan taikaministeriössä
Pelaaja: Tanja R
Marlène Desjardins, eli tuttavallisemmin Dessy, tuli monelle tutuksi jo edellisen leirin kautta ja hän toimii virkamiehenä Ranskan Taikaministeriön Kansainvälisten suhteiden osastolla, edustaa liberaalia näkökulmaa. Osallistui tunnetusti Toisen Sodan aikana ranskalaiseen solidaarisuusliikkeeseen, joka antoi tukea Britannian vastarintaliikkeelle, toisin sanoen mm. Feeniksin Killalle. Ranska ajoi Britanniassa riehuneen sodan aikana voimakasta puolueettomuus- ja liittoutumattomuuspolitiikkaa, joten kaikki eivät katsoneet tätä touhua hyvällä. Marlène on puoliverinen ja pukeutuu klassisen tyylikkäästi. Hän on valmistunut Beauxbatonsista, ja on tullut leirille tutustumaan Ranskan Taikaministeriön edustajana.

Rudolf Marwick m (28)
Toimittaja
Pelaaja: Santtu P / Japsu
Päivän profeettaa seuraavat todennäköisesti tuntevat tämän miehen nimeltä, sillä hän on Profeetan toimittaja. Voldemortin paluun aikoihin sai potkut Päivän Profeetasta vastustettuaan Ministeriön pyrkimyksiä tiukentaa otettaan lehdestä. Toisen sodan aikaan piileskeli ja pakeni kuolonsyöjiä kirjoittaen ja valokuvaten samalla useisiin Voldemortin vastaisiin maanalaisiin lehtiin ja pamfletteihin. On sittemmin päässyt takaisin Profeettaan. Kampanjoi Kansainvälisen salaisuussäädöksen purkamisen puolesta ja tarttuu äänekkäästi aina kaikkiin hallinnon epäkohtiin. Rudolf sai paljon hyvää lukijapalautetta viime leiriä koskevista artikkeleistaan, joten hänet on lähetetty raportoimaan myös Durmstrangin selviytymisleiristä.

Michael Harkova m (25)
Huispaaja
Pelaaja: Paula I
Michael Harkova on kuuluisa, hyvännäköinen huispaaja. Pelaa jahtaajana Lipilinnan lepakoissa (Ballycastle Bats), joka on Englannin kaikkien aikojen toiseksi menestynein joukkue. Meneillään oleva kausi on mennyt Lipilinnan lepakoilta mainiosti ja he ovatkin Englannin johdossa. Puhdasverisestä ja hyvävaraisesta suvusta, myöskin Tylypahkassa opiskelevan Valkyria Harkovan isoveli. Tylypahkassa opiskellessaan oli luihuisessa. Julkisuudessa esiintyessään on hallittu ja sulavaliikkeinen, kuitenkin myös erittäin suorasanainen. Joutunut juorulehtiin mm. siitä syystä, että on harrastellut irtosuhteita – sekä naisten että miesten kanssa. Selviytymisleirillä julkkisvieraana kertomassa huispaustaitojen soveltamisesta selviytymistilanteeseen, ja kuuleman mukaan aloittelemassa ”poliittista uraansa”.

Lucius Malfoy m (44)
Poliitikko/Yhteiskunta-aktiivi
Pelaaja: Karita M
Lucius Malfoy on poliitikko ja ex-kuolonsyöjä, joka käänsi takkinsa sodan viime metreillä ja onnistui kuin ihmeen kaupalla välttämään (toistamiseen) vankilan. Hän on pyytänyt julkisesti anteeksi, osoittanut myötämielisyyttä jästisyntyisiä kohtaan ja auttanut auroreita saamaan kiinni useita kuolonsyöjiä luovuttamalla paljon arvokasta tietoa. Herra Malfoyn tavanneet pitävät häntä usein aika kylmänä miehenä. Hän tuntee ilmeisesti professori Roderickin, sillä nainen on hänen poikansa Dracon kummi. Luciuksen saapuminen leirille lienee suurimmalle osalle täysi yllätys.

Klaus Åsmund m (33)
Yksityisaurori
Pelaaja: Henri J
Yksityisaurori Åsmund on alallaan yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä. Hänen tiedetään ratkaisseen useita tapauksia aina kadonneista velhoista kauan kadoksissa olleisiin maagisiin artifakteihin, oudoista tapahtumista petoksiin ja kaikkea mihin kaivataan älyä, viekkautta, hyviä taistelutaitoja ja kyseenalaista moraalia. Tapaa pukeutua vanhanaikaisen klassisesti, koruihin katettuna ja yllättää työnantajansa värikkäällä, vaikkakin asiallisella käyttäytymisellään. Entisestä Durmstrangin oppilaasta ei tiedetä kovin paljon työn ulkopuolella, mutta joskus kuulee villejä teorioita omalaatuisesta monitaiturista, jolla on tapana räjäytellä metsän pieniä eläimiä ja hamstrata hopeaa kuin harakka konsanaan.

Grimpaw m (38)
Selviää myöhemmin…
Pelaaja: Aleksi J
Nuhjuiset vaatteet, tatuointi vasemmassa poskessa… Tämä paljon nähnyt ja kuullut väkijuomien ystävä pitää vedonlyönnistä, vaeltamisesta ja vaarasta. Pimeyden voimat eikä Azkabanin vankila ole kumpikaan miehelle kaukainen tuttavuus.