Leviathan: hahmot

Taustatarina/Etusivu || Info || Hahmot || Ilmoittaudu

Pelissä on 36 hahmoa, sisältäen NPC:t. Kaikki hahmot on jaoteltu ryhmiin sen perusteella, mikä on näiden tehtävä taistelun aikana ja sitä ennen.

Kaikki hahmot, ryhmästä riippumatta, osallistuvat seuraaviin:
-Viimeinen suuri tuholoitsu taistelussa
-Valmisteluvaiheessa tehdään kaikenlaisia toimia, jotka saavat Leviathanin luulemaan, että paikalla herätetään jälleen yhtä jumallintua
-Ennen taistelua strategian suunnittelua oman ryhmän kesken

Parantajat

Ryhmän koko: vähintään 1 parantaja per 5 muuta hahmoa; enintään 15
Taistelun aikana: parantavat kentällä haavoittuneita, ja tarpeen vaatiessa siirtävät näitä taistelutantereelta sivumpaan.
Taistelua ennen: valmistelevat tarpeistoa parannusta varten; valmistavat ja jakavat kaikille vahvistusjuomaa.
Sopivat hahmot: parantajat, parantajaharjoittelijat, kenttäparannusta harjoitelleet aurorit/iskuvelhot jne. Hahmon täytyy osata parantaa isoja haavoja, luunmurtumia ja syöpymisvaurioita.

Hahmot, 7:

Felix Fenwick m (38) Ryhmänjohtaja
Pyhän Mungon kunniaparantaja, kolumnisti
Pelaaja: Henri V
Mungon entinen johtokunnan jäsen on toiminut sairaalan kunniaparantajana 2003 lähtien ja julkaissut samalla kuukausittaista kolumniaan “salanimensä” Aves Kamp takaa. Felix on kutsuttu paikalle johtamaan parantajatiimiä. Mies on myös ottanut paljon aikaa itselleen ja pysynyt viimeiset vuodet poissa julkisuudesta. Tiedossa on, että hän on paitsi kirjoittanut kolumniaan ja julkaissut kirjan, myös viettänyt aikaansa kotonaan äitinsa sukutilalla Englannissa ilmeisesti tutkien jotain. Fenwickin isän kuolema vuonna 2004 sai jonkinasteista mediahuomiota. Felix on tunnettu ripeästä ja taitavasta asioiden hoitamisesta ja järjestämisestä, olkoonkin että mies vaikuttaa hieman eksentriseltä ja joskus jopa viileältä.

Meril Finn f (28) Varajohtaja
Parantaja
Pelaaja: Fey J
Skotlantilainen Meril on erikoistunut harvinaisten ja hämäräperäisten vammojen parantamiseen. Noita käyttää työssään tarvittaessa pimeitä ja epätavallisia menetelmiä. Meril kokee velvollisuudekseen auttaa Leviathanin kukistamisessa sen takia millainen rooli hänellä oli hirviön herättäneessä rituaalissa. Vuonna 2003 Meril oli toisena keskushenkilönä rituaalissa, jonka seurauksena sekä Leviathan että Sarimanuk heräsivät. Muutamia kuukausia tapahtumien jälkeen Meril muutti takaisin Skotlantiin, jossa nainen asuu edelleen lapsensa ja tämän isän Aaron Valkeapään kanssa.

Melia Greengrass f (47)
Parantaja, Pyhä Mungo & Ash Selwyn Säätiö
Pelaaja: Meri K
Tällä hetkellä parantajan työ on perhesyistä osa-aikaista, mutta tarvittaessa Melia pääsee lyhyelläkin
varoitusajalla töihin. Melialla on aikuiset tyttäret Daphne ja Astoria. Molemmilla on jälkikasvua, joten kun Melia jäi pois töistä keväällä
2006, kaikki luulivat hänen jäävän kotiin lapsenlapsiaan hoitamaan. Syksyllä 2006 syntynyttä Iristä pidettiinkin Melian lapsenlapsena,
kunnes tyttö opittuaan puhumaan toistuvasti kutsui Meliaa äidiksi. Iris on varsinainen iltatähti, ja Melian jäätyä leskeksi vuonna 2000,
ihmetys onkin aikamoinen. Kuka on Iriksen isä?

Ramona “Mona” Saunders f (35)
Parantaja
Pelaaja: Mia L
Ramona on vakava ja järkkymätön parantaja, joka on viimeisen kaksi vuotta kiertänyt auttamassa Leviathanin runtelemia tai tuhoamia kaupunkeja kyseisen pedon tapettua tämän tyttöystävän. Auttaa hädän hetkellä kaikkia katsomatta rotuun, ikään, sukupuoleen tai siihen onko avun tarpeessa oleva jästi vai ei sillä ihmishenki on hänelle aina arvokas. Potilaita hoitaessaan hän puhuu suoraan eikä kaunistele, saattaa ajoittain unohtaa puudutukset tai muut potilaan rauhoittelut ja saattaa olla jopa tyly tyhmiä kysymyksiä esittäville, heillehän pitäisi riittää se että hän pitää heidät hengissä ja on sekä nopea että tehokas. Ramona on nyt saapunut paikalle pitämään omalta osaltaan huolen ettei kukaan kuole ennen aikojaan.

Ludwig Blum m (33)
Parantaja, Pyhä Mungo
Pelaaja: Nelli H
Durmstrangin käynyt ja sittemmin parantajan pätevyyden hankkinut Ludwig on toiminut parantajana niin Britanniassa kuin kotimaassaan Saksassakin. Vaikka miehen hieman synkkä ja väsynyt olemus sekä toisinaan karkeat otteet saattavat aluksi hämätä luulemaan jotain muuta, on Ludwig yleisesti pidetty parantaja ja muutoinkin ihan mukavaa seuraa. Pääsääntöisesti sairaalan seinien sisällä toiminut työlleen omistautunut mies on saapunut paikalle kartuttaakseen taitojaan taistelutantereella tapahtuvan parantamisen osalta.

Dean Rowle m (28)
Taidevälittäjä/kuvataiteiden opettaja/taidemaalari
Pelaaja: Petu
Perheenisä Rowle on nykyään jälleen tunnettu maagisesta taiteestaan. Saatuaan oikean kätensä toimintakuntoon, on Dean alkanut maalata ja pitää ilmaisia maalauskursseja Ash Selwyn Säätiöllä. Lavenderin ja Deanin häiden jälkeen perheeseen saatiin pian adioptiolapset Raven ja Blake, ja on selvää, että Dean on perheestään ylpeä ja onnellinen. Parantajataikuudesta kiinnostunut ja siinä taitojansa ahkerasti kehittänyt Dean on paikan päällä, koska tahtoo pitää rakasta Lavenderia hivenen silmällä.

Georgia Cole f (36)
Parantaja
Pelaaja: Netta S
Tylypahkan käynyt, urallaan edetä tahtova parantaja, joka välittää kollegoistaan kuin perheestään. Hän pelasi Tylypahkassa ollessaan huispausta Puuskupuhin huispausjoukkueessa, mutta valmistumisen jälkeen harrastus jäi. Georgia välittää hänelle tärkeiistä ihmisistä paljon, mutta suhtautuu varauksella uusiin ihmisiin mikäli kokee heidät epäilyttävinä. Hän on kuitenkin suvaitsevainen ja hyväksyy kaikki verisäätyyn, seksuaalisuuteen tai sukupuoleen katsomatta.

Harhauttajat

Ryhmän koko: vähintään 10, enintään 30
Taistelun aikana: kiinnittävät Leviathanin huomion eri tavoin niin, että käärme pysyy poissa aseenkantajien, parantajien ja haavoittuneiden kimpusta. Houkuttelevat käärmeen liikkumaan isoa ympyrää, johdattavat käärmettä miinoihin, ja tekevät ilmahyökkäyksiä tiputtamalla luudilta pommeja. Vuorottelevat: pieni osa porukasta on aina tauolla.
Taistelua ennen: lataavat miinat vihaisella energialla ja asettavat ne paikoilleen, valmistelevat pommeja.
Sopivat hahmot: mikä vaan hahmo, jolla on tarpeeksi fyysistä kuntoa ja nopeutta. Loitsutaidot, etenkin pimeä taikuus, ja kova ääni myös eduksi. Harhauttajat ovat kaikista suurimmassa riskiryhmässä kuolla/haavoittua.

Hahmot, 13:

Sariel Goldstein f (46) Ryhmänjohtaja
Aurori, entinen erikoisjoukkojen sotilas
Pelaaja: Mira S
Sariel Goldstein on Yhdysvalloista kotoisin oleva noita, joka on tehnyt pitkän uran ei-taikovien armeijassa sekä MACUSAn erikoisaurorina. Hän siirtyi sotilastehtävistä yksityiselle puolelle vuosituhannen alkupuolella ja on toiminut vuodesta 2003 aktiivisena osana Leviathanin vastaisessa taistelussa. Sariel on tottunut käyttämään tarpeen tullen koviakin otteita, eikä hänelle ryppyillä. Lähtökohtaisesti hän on kuitenkin muut huomioiva tarkkasilmäinen sotilas, joka henkii auktoriteettia ja kunnioitusta.

Lavender Selwyn f (28) Varajohtaja
Asianajaja, kolumnisti
Pelaaja: Elisabet V
Tehokas ja nokkela Lavender on vuosien varrella saavuttanut kunnioitusta urallaan asianajajana. Parhaan ystävänsä Deanin nainut Lavender yllätti adoptoimalla miehen kanssa sisaruspari Ravenin ja Blaken, vaikka nainen tunnetusti karsasti ajatusta jälkikasvusta menetettyään esikoisensa liki kymmenen vuotta sitten. Onnellinen perhe-elämä, maineikas ura ja vilkkaat sosiaaliset piirit saavat monet kyseenalaistamaan miksi Lady Selwyn on valmis uhraamaan tuon kaiken olemalla osa harhautusryhmää?

Clarisse “Cass” Fawley f (55)
Aurori / johtava kenttäaurori
Pelaaja: Pauliina R
Työnarkomaanina ja tarkasti yksityisyydestään kiinni pitävänä noitana tunnettu Clarisse pitää alaisensa kurissa, mutta useimmat työtoverit tietävät, että tuiman ilmeensä takana hän ei ole aivan yhtä tiukka miltä vaikuttaa. Purevasta sarkasmista ja kyynisestä suhtautumisestaan huolimatta Cass on varsin huumorintajuinen. Nykyisin Clarisse on myös aktivoitunut politiikan parissa. Vuoden 2001 Dance Macabressa Clarisse aiheutti kohua nostaessaan kohtauksen hänelle postitetun kuolleen vauvan vuoksi.

Katie Sawyer f (29)
Aurori
Pelaaja: Joanna M
Sielunsiiven herätysrituaalissa pariksi vuodeksi taikavoimansa menettänyt Katie sai parahiksi voimansa takaisin, että ehti käydä osastollaan näyttämässä pyöreää mahaansa. Taikavoimattomuus tai äitiyslomat eivät kuitenkaan onnistuneet pitämään tätä noitaa poissa ministeriön käytäviltä, liekö aurorimiehellään Benillä olleen jotain tekemistä asian kanssa. Kahden lapsen jälkeen näyttää kuitenkin vihdoin siltä, että nainen on palaamassa takaisin kentälle.

Emilie May f (28)
Taikaministeriön ihmissusirekisteriyksikön johtaja (viisi vuotta sitten)
Pelaaja: Reeta R
Emilie tunnettiin aiemmin kilttinä, optimistisena ja sinisilmäisenä ihmissusien ja muiden syrjittyjen puolustajana. Viisi vuotta sitten hän lähti etsimään apua Leviathanin tuhoamiseen myyttisestä Jumalten tuonpuoleisesta oman henkensä uhalla ja palasi vasta aivan hiljattain tähän todellisuuteen. Hän ei näytä ulkoisesti päivääkään vanhemmalta kuin vaipuessaan kuoleman kaltaiseen tilaan, mutta jokin hänessä on selvästi muuttunut. Aiemmin kömpelö, hajamielinen ja hupsu tyttö vaikuttaa paljon pätevämmältä ja vakavammalta ja hänen silmänsä ovat paljon nähneen taistelijan silmät.

Aphrodite Floros f (29)
Työtön/tuntematon toimenkuva
Pelaaja: Osmi N
Joitakin vuosia sitten Aphrodite työskenteli Taikaministeriössä Salaperäisyyksien osaston johtajan assistenttina, mutta hyvin pian Enaidin tapahtumien jälkeen tämä sangen erikoisena pidetty veela pakkasi kamansa ja katosi kuvioista yllättäen ilmeisesti jonnekin päin Etelä-Eurooppaa, kenties takaisin kotimaahansa Kreikkaan. Sen koommin Aphroditesta tai tämän tekemisistä ei olekaan kuulunut mitään, mutta ainakaan vuodet eivät ole himmentäneet veelan sokaisevaa kauneutta.

Aaron Valkeapää m (37)
Tylypahkan muodonmuutosten opettaja, Rohkelikon tuvanjohtaja
Pelaaja: Leo P
Viitisen vuotta takaperin Valkeapää vannoi Sarimanukille, että tekisi vapaaehtoisten kanssa kaikkensa alkulintujen hyväksi ja kukistaakseen Leviathanin. Mies on sanansa pitänyt, kantaen nykyään lintumerkkiään ylpeydellä, etsien ahkerasti edelleen uinuvia alkulintuja, toimien Leviathan-työryhmän aktiivisena jäsenenä ja alkulintujen sanansaattajana. Valkeapää uskoo vilpittömästi ja vokaalisti alkulintujen toimivan tulevaisuuden toivona. Nykyään mies asuu Tylyahossa lapsensa Ionin ja tämän äidin, Meril Finnin kanssa.

William ”Bill” Weasley m (37)
Kirouksenmurtaja, oma yritys
Pelaaja: Eiri V
Bill Weasley on Fleurin puoliso ja neljän lapsensa onnellinen isä. Vaimo tosin on nykyään sukunimeltään Delacour ja lapset kaikki Weasley-Delacoureja, sillä vaimo on ottanut takaisin tyttönimensä tullessaan sukunsa päämieheksi. Irvetan konkurssin jälkeen Angelina Weasley ja Bill perustivat omat yrityksensä ja toimivat siis nyt konsultteina sekä keikkatyöläisinä ja välillä myös omatoimisina aarteenmetsästäjinä. Vaara on näköjään jälleen vetänyt puoleensa ja niinpä Bill on jälleen päätynyt keskelle toimintaa tuhoamaan Leviathania osana harhauttajien ryhmää.

Seamus Finnigan m (28)
Räjähde-ekspertti omassa yrityksessä
Pelaaja: Annika T
Mukava, rento, fiksu, ystäväläheinen. Tekee reippaasti töitä ja vapaa-ajalla näkee ystäviään. Parantanut tapojaan sitten varjosaastekatastrofin, mutta silti mustan huumorin magian ystävä. On Deanin ja Lavenderin lapsen kummisetä.

Kolya Orlov m (47)
Pimeän saasteen puhdistaja / Ministeriö
Pelaaja: Laura T
Pitkän uran Britannian Taikaministeriössä tehnyt Kolya on alunperin kotoisin Venäjältä ja kävi koulunsa Durmstrangissa. Jo 27 vuotta Lontoossa asunut ja Ministeriössä työskennellyt velho ei pidä itsestään suurta meteliä ja tyytyy usein siihen mitä saa. Oikein toimiminen ja lain noudattaminen ovat velholle erittäin tärkeitä elämässä. Kolya ilmaisi Ministeriössä halukkuutensa lähteä puhdistamaan maailmaa pimeästä saasteesta, ja sitä hän onkin tehnyt siitä lähtien. Muinaisen Enaid-kylän paljastuttua ja Leviathanin herättyä velho on siirtynyt toiminnan puolelta hiljaisesti tiedon kartuttamiseen ja etsimiseen.

Fleur Delacour f (31)
Loitsujen tutkija/kehittelijä
Pelaaja: Heli L
Viitisen vuotta sitten Sielunsiipi muutti Fleurin täysveriseksi veelaksi, ja pian tämän jälkeen nainen otti tyttönimensä takaisin käyttöön. Muutos ei kuitenkaan ole tuntunut vaikuttavan avio-onneen, sillä Fleurin ja Billin nuorin lapsi on vasta noin vuoden ikäinen. Fleur palasi takaisin töidensä pariin erittäin pian nuorimmaisensa syntymän jälkeen, ja tuntuukin olevan valmis tekemään lähes mitä vaan, jotta Leviathanista päästäisiin eroon.

Gabrielle Delacour f (25)
Muodonmuutosten kisälliopiskelija
Pelaaja: Jenny L
Delacourin sisaruksista nuorempi on neljäsosaveela, joka tuntuu olevan kuin kotonaan lähes minkälaisessa väkijoukossa vain. Hänet onkin voinut aikoinaan bongata useasti eri klubeilta niin velho-Ranskassa kuin -Briteissäkin. Gabriellen meno ei ole tuntunut vuosien saatossa rauhoittuneen lainkaan, eikä tällä ole koskaan näkynyt miestä käsipuolessa. Leviathanin herättyä Gabrielle on kuitenkin viettänyt paljon aikaa yrittäen auttaa merikäärmeen tuhoamisessa.

Eero Matinpoika m (29)
Taikaeläinten uudelleen sijoittaja
Pelaaja: Teemu S
Eero on suomalainen velho, joka saapui Britanniaan vuonna 2002. Hän sai aika pian saavuttuaan töitä taikaeläinten uudelleen sijoittajana. Eero tunnetaan Suomessa keppostelijana, mutta Britteihin saavuttuaan hän ei niitä ole hirveästi tehnyt. Levitathanista Eero kuuli Beni Sawyerilta, jonka pyynnöstä hän saapuu paikalle. Eero on saanut koulutuksensa Loitsulehdossa.

Aseenkantajat

Ryhmän koko: vähintään 4, enintään 10
Taistelun aikana: heittävät tuhoavan esineen Leviathanin suuhun, keräävät tältä vähintään 3 suomua, ampuvat pimeällä aseella muutaman säteen, pitävät aseen Leviathanin ulottumattomissa, osallistuvat myös ilmapommien tiputukseen (viimeinen vain jos ryhmässä 6-10 hahmoa).
Taistelua ennen: valmistelevat pommeja.
Sopivat hahmot: mikä vaan hahmo, jolla on tarpeeksi fyysistä kuntoa ja nopeutta. Loitsutaidot myös eduksi, etenkin pimeä taikuus. Ne, jotka ampuvat aseella säteitä, altistuvat suuresti pimeälle magialle.

Hahmot, 4:

Eugenia Fink f (26) Ryhmänjohtaja
Historiantutkija, yksityinen puoli
Pelaaja: Ilse T
Durmstrangista huippuarvosanoin valmistunut kylmäkiskoinen neiti Fink on vakuuttava historian asiantuntija ja tasapainoinen johtaja. Hän on työssään perehtynyt kadonneisiin sivilisaatioihin, rituaaleihin ja konfliktitilanteisiin, minkä lisäksi on etevä pimeän taikuuden käyttäjä, joten hän on hankkiutunut paikalle tarjoamaan apuaan. Vapaa-ajalla hän pelaa harrastelijahuispausta sekä kirjoittaa poliittisia vierailijakolumneja saksankieliseen velholehteen.

Harry Potter m (28)
Aurori
Pelaaja: Laura P
Harry on viettänyt viimeiset vuodet kohtalaisen rauhallista perhe-elämää vaikka ammattinsa ja maailman tilanteen takia vaarallisia tilanteita ei olla vältetty. Kaikkien tuntema sotasankari on toiminut nyt kuutisen vuotta aurorina eikä ole esiintynyt julkisuudessa sen enempää kuin hänen on pakko. Aviomiehensä Draco Malfoyn kanssa heillä on kaksi 8-vuotiasta lasta. Vanhemmuus on ehkä vähän rauhoittanut Harrya, mutta edelleen rohkea mies ei kuitenkaan varsinaisesti välttele vaaraa, ja Harry onkin paikalla aseenkantajien ryhmässä luodakseen turvallisempaa tulevaisuutta kaikille.

Ethan Brooks
Pelaaja: Ville M
???

Adrian Weasley m (26)
Muinaistutkija
Pelaaja: Mira M
Durmstrangista valmistunut muinaistutkija, joka omaa iskuvelho-oikeudet erinomaisen pimeydenvoimien tuntemuksensa ansiosta. Weasleyn suvun kaukainen serkku, vaikka pitkät tummat hiukset eivät sitä paljastakaan. Tämä hippimäinen maailmanparantaja rakastaa kaikkia ja on äärimmäisen kiinnostunut ennustamisesta ja luonnosta.

Suojaajat

Ryhmän koko: vähintään 3, enintään 15
Taistelun aikana: suojaavat parantajia ja aseenkantajia, auttavat haavoittuneiden siirtämisessä sivumpaan, toimivat viestinviejinä eli kuljettavat taistelukentällä viestejä, pitävät yllä alueen suojia, ohjaavat/hidastavat Leviathanin kulkua tekemällä suojia yhteispelillä.
Taistelua ennen: tekevät hyökyaallolta suojaavat taiat, jästinkarkotustaiat, tarkkailevat merkkejä Leviathanin saapumisesta.
Sopivat hahmot: hahmot, joilla on taitoa suojataioissa, myös taidot hyökkäävässä taikuudessa eduksi.

Hahmot, 5:

Benjamin ”Beni” Sawyer m (28) Ryhmänjohtaja
Aurori, Britannian taikaministeriö
Pelaaja: Elisa L (Elmu)
Aina yhtä ahkera, uskollinen ja (tyhmän)rohkea Beni on tehnyt kovaa työtä auroriosastolla, mutta on myös ollut auttamassa siellä sun täällä missä on apua tarvittu Leviathanin tuhojen myötä.
Hänellä ja rakkaalla Katie-vaimolla on kaksi pientä lasta, joiden tulevaisuuden vuoksi Beni on lähtenyt taistoon Leviathania vastaan, eikä aio luovuttaa kunnes peto on tuhottu. Paikalla on myös perhettä, ystäviä ja muita läheisiä joiden rinnalla hän haluaa olla tärkeän taistelun hetkellä.

Andromeda Embry f (56) Varajohtaja
Kotiäiti
Pelaaja: Taru S
Andromeda on puhdasveriseen Mustan sukuun syntynyt rauhallinen noita, joka koki paljon menetyksiä toisessa velhosodassa, menettäen sekä silloisen aviomiehensä, tyttärensä, että tämän aviomiehen, jääden sitten kahden pienen tyttärenpoikansa kanssa. Mutta sodan jälkeisinä vuosiaan hän löysi rinnallensa uuden elämänkumppanin Patrick Embrystä, pari avioituikin viitisen vuotta sitten ja nyt heillä on kaksi pientä lasta yhdessä. Andromeda tuntee suurta tarvetta auttaa kaikin mahdollisin tavoin ja samalla suojella perhettään ja varmistaa että ei enää koskaan joudu menettämään ketään jota rakastaa.

Marlène Brooks f (39)
Ranskan suurlähettiläs, Luxemburg
Pelaaja: Tanja R
Ammattitaitoisena poliitikkona tiedetty Marlène toimii nykyisin suurlähettiläänä Luxemburgissa. Hän on naimisissa Ethan Brooksin kanssa ja kahden pienen tytön äiti. Vaativa suojataikuus sai Marlènenkin kiinnostumaan Leviathanista ja kenttätyöt ovat mielenkiintoista vaihtelua edustustilaisuuksiin.

Rose Corner f (23)
Taikaeläinhoitaja
Pelaaja: Sara L
Kouluaikoinaan varsin rämäpäinen noita ei ilmeisesti ole kovinkaan paljoa aikuistunut, vaan käyttäytyy yhä melko holtittomasti, tehden mitä mieleen juolahtaa. Vaikka Rose onkin yleensä todella vastuuntunnottoman oloinen, ne, jotka hänet paremmin tuntevat tietävät, että hän ottaa työnsä hyvinkin vakavissaan. Toisinaan tosin vaikuttaa siltä, että taikaeläimet ovat hänelle tärkeämpiä kuin muut ihmiset, noidan viettäessä suuren osan ajastaan haahuilemassa ties missä korvessa etsien taikaeläimiä. Ilmeiseksi on tosin käynyt, että veli Michael on Roselle hyvinkin tärkeä.

Kylie Bell f (33)
Kirouksenmurtaja
Pelaaja: Matilda M
Misantrooppina työn orjana tunnettu Kylie ei ole ollut ihan entisensä sen jälkeen, kun hänen rakas Emiliensä vaipui tuonpuoleiseen. Viimeiset viisi vuotta hän on juoksennellut keikkatöissä mistä ikinä on onnistunut niitä saamaan ulkomaisten kontaktiensa kautta, mutta on palaillut välillä Britanniaan pitäen aiemmasta poiketen yhteyttä perheeseensä ja ystäviinsä. Katie Bellin ja Beni Sawyerin häihin osallistuneet muistanevat, kuinka morsiamen sisar joi itsensä ennätysajassa laskuhumalatilaan ja puheiden pitämisen aikana tilitti totuuksia siitä, kuinka kaikki rakkaus on kipeää ja turhaa.

Hahmo, joka ei osallistu taisteluun + NPC

Jos sinulla kampanjahahmo, jolla haluaisit osallistua peliin mutta et itse taisteluun, tämä on vaihtoehto. Hahmosi voi olla alkupelin paikalla esim. auttamassa valmisteluissa, hyvästelemässä rakkaitta jne. Taistelua ennen hahmo poistuu ja pelaaja vetää 1-2 tuntia NPC-roolia (sisältää juoksemista). Taistelun jälkeen pelaaja voi tulla takaisin peliin kampanjahahmollaan lyhyeksi aikaa. NPC-hahmoja tarvitaan peliin vähintään 7, maksimissaan 9, ja heidän ei tarvitse maksaa pelimaksua.

Hahmot, 7:

Draco Malfoy m (28)
Liikemies, sijoittaja; suojataikuuden tutkija, KTI
Pelaaja: Elli O
Malfoyn suvun perillinen on kiireinen mies, joka sukunsa mittavien bisnesten ohella tekee omatoimista suojataikuuden kehitystyötä KTI:lla, ja on kirjoitellut aiheesta myös tiedelehtiin. Dracolla ja tämän aviomiehellä Harry Potterilla on 8-vuotiaat kaksoset, ja perhe-elämän lisäksi mies on sosiaalisesti aktiivinen niin seurapiireissä kuin muuallakin. Draco on saapunut paikalle auttaakseen suojien pystyttämisessä, mutta poistuu taistelun ajaksi.

Cleantha Rosier f (27)
Omistaja, Rosier Designs
Pelaaja: Eveliina A
Kiireinen äiti, Rosierin suvun lady ja työnarkomaani Cleantha voidaan yleisimmin nähdä Viistokujalla juoksentelemassa kiireisesti paikasta toiseen. Cleanthalla on aviomiehensä Gideon Ollivanderin kanssa kaksi lasta, ja ellei Cleantha ole hoitamassa Rosier Designsin, sukunsa tai omia asioitaan, on hän todennäköisimmin perheensä kanssa. Cleantha on lahjoittanut viime vuosina suuria summia hyväntekeväisyyteen, erityisesti lasten ja nuorten hyväksi. Paikalle Cleantha on tullut avustamaan taisteluvalmisteluissa.

Michael Corner m (28)
Liemiasiantuntija, Herra Mulpepperin apoteekki
Pelaaja: Satu S
Pari vuotta sitten eronneella Michaelilla on kova työ yhdistää ura ja 5-vuotiaan pojan vuoroviikoin täyspäiväinen isyys. Rok-linnun lähimpänä palvelijana hän tekee kaikkensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi ja avustaa taistelujen valmisteluissa liemiosaavuudellaan. Michael ei tee tuttavuutta helposti, mutta on huolissaan ystävistään ja erityisesti siskostaan nyt taistelun kynnyksellä.

Koko pelin NPC (Miska R)
Koko pelin NPC (Anska)
Koko pelin NPC (Sonya C)
Koko pelin NPC (Lee H)

Hahmon kuolema

Jos haluat hahmosi kuolevan taistelussa, ilmoita tästä ilmolomakkeessa. Ainoastaan ne hahmot, joille on annettu lupa, saavat kuolla, meillä saattaa olla syitä miksei haluta tiettyjen hahmojen kuolevan.