Seurapiirit

Seurapiirit koostuvat pääasiassa nimekkäiden puhdasveristen sukujen jäsenistä sekä henkilöistä, jotka ovat tavalla tai toisella onnistuneet voittamaan tiensä seurapiireihin. Sukuja on kahden tyyppisiä: niin sanonut ydinsuvut, joihin kuuluvat vanhat brittiläiset puhdasveriset (näitä ei saa keksiä kampanjaan lisää) ja näiden lisäksi uusrikkaat, ulkomaalaiset ja uudemmat valtaa saavuttaneet suvut.

Seurapiirien kulttuuri

Toisen velhosodan jälkeen (1995-1998) rikkaiden puhdasveristen sukujen valta on romahtanut huomattavasti yhteiskunnassa, mutta tämä ei toki estä heitä pelaamasta keskinäisiä valtapelejä. Monia sukujen jäseniä kuoli sodissa ja monien sukujen päät istuvat tällä hetkellä Azkabanissa kuolonsyöjätaustansa takia. Toiset ovat päättäneet elää uudessa maailmassa uuden maailman säännöillä, toiset taas jatkavat tuttua ja turvallista seurapiirielämää piittaamatta ympärillä myllertävästä muutoksesta.

Pimeä magia on viime vuosikymmeninä ollut yleisesti paheksuttua, paitsi puhdasverisissä seurapiireissä, joissa sitä pidetään hyväksyttävänä, kunhan sitä käyttää järkevästi. Pimeän magian käyttö on varjosaasteen siivouksen myötä kuitenkin tullut yleisesti hyväksytymmäksi ja ymmärretymmäksi, kuin mitä se oli sodan jälkeen, ja tämäkös seurapiirejä ilahduttaa.

Kaikki tietävät, että seurapiirien kulissien takana tapahtuu vaikka mitä skandaalimaista, kuten pettämistä, rakastajia, kiellettyä taikuutta, selvittämättömiä murhia ja muuta villiä. Tämä on ihan hyväksytty fakta, eivätkä esimerkiksi rakastajat ole mitään erikoista tässä ympäristössä, jossa järjestetyt ja kulissiavioliitot ovat yleisiä. Tärkeintä on, että moiset asiat eivät nouse julkisuuteen, vaan pysyvät suljettujen ovien takana. Jos tällainen asia nousee julkisuuteen, alkavat kaikki totta kai sitä kauhistella siitäkin huolimatta että itse tekevät ihan samaa, sillä kaksinaismoralismi on valloillaan ja oma maine täytyy pitää puhtaana. Juoruja liikkuu paljon, ja vain puolet niistä ovat totta, vaikka monilla juoruilla jokin totuusperä kenties onkin.

Tältä sivulta kannattaa lukea erityisesti kohta “avioliitto ja perinteet”: https://hp.epellarp.net/maailma/kulttuuri/#avioliitto

Velhojen aatelisarvot

Alunperin Lordi/Lady -tittelit ovat siltä ajalta, kun Englannin kuninkaalliset myönsivät aatelistitteleitä. Kun velhot piiloutuivat jästeiltä 1600-luvulla, alkoi heille muodostua oma kulttuuri tittelien osalta: kaikki muut tittelit katosivat ja taika-aatellisuvun pääparia kutsuttiin Lordiksi/Ladyksi (suvun päämies ja tämän vaimo) tai Ladyksi/Herraksi (suvun päänainen ja tämän mies). Nämä tittelit ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Koska taikaseurapiirit eivät voineet enää olla tekemisissä kuninkaallisten kanssa, muotoutui käytännöksi ajan saatossa se, että useiden vahvojen aatelissukujen tunnustama ja merkittävän paljon vaikutusvaltaa seurapiireissä saanut suku voidaan aateloida sukujen yhteistoiminnalla. Tämä tapahtuu Aatelisneuvostossa, joka koostuu nykyisistä valtaa pitävistä Lordeista/Ladyista. Tällöin suvun pää saa Lordin/Ladyn tittelin. Taikaministeriöllä ei ole mitään tekemistä aatelistitteleiden kanssa, joten taikaministeriö (tai oikeusistuin) ei voi niitä siksi myöntää, siirtää tai poistaa.

On suvun sisäinen asia päättää, kuka on suvun pää. Jos on epäselvää kuka on pää, suvulla on usein erilaisia perinteitä, testejä ja riittejä, joilla pää valitaan. Useimmissa suvuissa nykyinen pää nimeää perillisensä. Jos perillinen on joku muu kuin vanhin poika/tytär on asia suuri skandaali. Jos suvun päällä ei ole sukulaisia, niin on hyväksyttävää nimetä joku suvun ulkopuolinen, jolloin tämä tietenkin ottaa suvun nimen. Suvun pää voi myös siirtää tittelinsä eteenpäin jollekulle sukulaiselle, jos ei itse halua pään asemaa (esim. veljelle). Jos suku ei pääse sopuun siitä kuka on pää (harvinaista, yleensä suvun sisäiset valintataiat ja testit hoitavat asian), voi suku tuoda asian käsiteltäväksi Aatelisneuvostolle. He päättävät, kenestä tulee suvun pää.

Aatelisneuvostossa ensimmäinen huomioitava asia on perintäjärjestys, joka on kaikista tärkein. Toisena huomioitava asiana on henkilökohtaisen omaisuuden koko (eli kuka paperilla omistaa eniten). Kolmantena huomioidaan henkilön meriitit ja poliittinen valta. Jos vanhempi polvi on jo siirtänyt tittelin eteenpäin lailliselle perijälle, on hänen käytännössä enää vaikea saada sitä takaisin, ellei sekä toinen että kolmas kohta toteudu merkittävästi hänen edukseen (eli perijä on möhlinyt pahasti). Valtansa perijälle luovuttanutta Lordia kutsutaan usein edelleen Lordiksi tai Vanhaksi Lordiksi, vaikkei tämä olekaan enää suvun päämies. Joissain suvuissa valta siirtyy vasta kun edellinen kuolee.

Periaattessa kerran aateloitu suku ei voi menettää arvoaan, joskin seurapiirit voivat lakata kohtelemasta aatelisena.

SpectraNovassa olevat aatelissukujen johtajat:
Lordi Draco Malfoy
Lady Lavender Selwyn
Lordi Dean Rowle
Lady Althea Sansoucy Ferreira
Lordi Séverin Adrien
Lady Cleantha Rosier
Lordi Blaise Zabini
Lady Tracey Zabini (Lady Davis)

Ydinsuvut

Tässä on lueteltuna kaikki vanhat puhdasveriset suvut, jotka ovat olleet olemassa Britanniassa jo useita satoja vuosia. Kaikki näistä suvuista ei osallistu seurapiireihin.

HUOM. NÄITÄ KUVAUKSIA EI OLE PÄIVITETTY VUOTEEN 2015, VAAN NE KERTOVAT ASIAT KUTEN NE OVAT IN-GAME VUONNA 2003.

Abbott
Pääasiassa korpinkynsiä, ovat naineet myös puoliverisiä ja jästejä, suvussa on ollut mm. Tylypahkan opettajia. Eivät osallistu seurapiireihin.

Avery
Averyt kuuluvat vanhojen rikkaiden puhdasveristen sukujen ytimeen ja olivat aktiivisesti mukana kuolonsyöjien toimissa velhosodissa. He eivät kuitenkaan joutuneet Azkabaniin ensimmäisen velhosodan jälkeen vaan onnistuivat livahtamaan syytteistä samaan tapaan kuin Malfoyt.
Adam Avery 1945-, Alexin isä
Vanessa Avery os. Yaxley 1947-1981, Alexin äiti
Alexander “Alex” Avery 1967-, Adamin ja Vanessan poika
Victoria Avery 1967-, Adamin ja Vanessan tytär
Melissa Avery 1975-, Adamin ja Vanessan tytär

Bulstrode
Vanha puhdasverinen ja kohtalaisen varakas suku. Bulstrodet pyörivät aktiivisesti seurapiireissä, joissa heillä ei kuitenkaan ole kovinkaan merkittävää valtaa. Osa suvun viimeisimmistä jäsenistä on ollut puoliverisiä.
Millicent Bulstrode 1980
Malcolm Greengrass os. Bulstrode

Burke
Suku omistaa osaksi liikkeen Borgin and Burke’s, joka erikoistuu taikaesineisiin – monet aiheesta kiinnostuneet kuitenkin tietävät, että tiskin alta voi ostaa ja myydä pimeitä esineitä. Burket ovat kohtalaisen varakas ja vanha puhdasverinen suku, mutta he eivät ole olleet kovin vaikutusvaltaisia seurapiireissä. Sukuun kieltämättä kuitenkin kuuluu joitain varsin arvostettavia jäseniä. Suvun lordin poika Robert, joka toimi taikaministerin sihteerinä, joutui vuonna 2000 Azkabaniin väärennetyistä asiakirjoista. Ilmeisesti tuomio on kuitenkin kohtalaisen lyhyt.
Pamela Parkinson os. Burke 1959, Herbertin serkku
Pamelan vanhemmat
Lordi Herbert Burke 195x
Belvina Burke os. ?, Herbertin vaimo
Ryan Burke 1971, Herbertin poika
– Burke os ?, Ryanin vaimo
Burton & Abigail, Ryanin lapset
Robert Burke 1973, Herbertin poika
Lilith ? os. Burke 1974, Herbertin tytär
Lilithin perhe
Loretta Kahlesalpa os. Burke 1910, Pamelan ja Herbertin isotäti
Mahdollinen Pamelan ja Herbertin nuorempi serkku ja tämän lapset.

Carrow
Carrowit ovat vanha puhdasverinen suku. Suvulla ei ole kovin paljon rahaa, vaan he ovat menettäneet omaisuuttaan jo ennen sisaruksien Alekton ja Amikuksen syntymää. Tämän vuoksi suku on jäänyt jossain määrin ulos seurapiireistä – he ovat kyllä olleet sinne tervetulleita, mutta eivät ilmeisesti ole häpeän vuoksi kovin paljoa osallistuneet muutamia juhlia lukuunottamatta. Kaksikko kuului Pimeyden lordin lähipiiriin, olivat Azakabanissa toisen velhosodan jälkeen ja karkasivat sieltä vuosi sitten. Carrowit eivät omaa juurikaan hienostunutta mainetta, koska Amikus erosi vaimostaan ja Alekton kaksostyttärien isä on täysi mysteeri. Suvun lapsilla olisi vielä mahdollisuus pelastaa suvun maine, jos toimivat oikein.
Amikus Carrow, Kevinin isä, Alekton veli
Amanda Carrow os. ?, Kevinin äiti ja Amikuksen ex-vaimo
Kevin Carrow 1981, Amikuksen ja Amandan poika
Alekto Carrow, Hestian ja Floran äiti
Hestia Carrow 1982
Flora Carrow 1982

Fawley
Fawleyn suku on melko suuri ja haarautunut, varakas ja puhdasverinen. Fawleyt ovat kannattaneet kuolonsyöjiä, vaikka yksikään suvun jäsen ei ole itse ollut kuolonsyöjä ja sodassa he asettuivat julkisesti puolueettomaksi.
Chalmers Fawley 1947
Elizabeth Fawley os. ? 1947, Chalmersin vaimo
Anthony Fawley 1979, Chalmersin poika
Abigail Fawley 1981, Chalmersin tytär, verenpetturiasenteensa taki riidoissa suvun kanssa
Melia Greengrass os. Fawley 1961, Daphnen äiti
Gordon Fawley 1929, Clarissen isä
Aderyn Fawley os. Roderick 1925, Clarissen äiti
Richard Fawley 1951, Clarissen veli
– Fawley os. ?, Richardin vaimo
Bradford Fawley 1974, Richardin poika
– Fawley 1977, Richardin tytär
– Fawley 1979, Richardin tytär
Clarisse Fawley 1953, Richardin sisko

Flint
Vanha puhdasverinen ja varakas suku. Flintit ovat pyörineet aktiivisesti seurapiireissä jo pitkään, ja heitä on nähty useita myös politiikan parissa.
Marcus Flint

Greengrass
Greengrassit onnistuivat pysyttelemään sodan ajan puolueettomina. Suvun pää Sophus Greengrass kuitenkin kuoli 2000, eikä vieläkään olla varmoja oliko kyseessä murha vai onnettomuus. Suvun pääksi nousi Sophuksen vanhin tytär Daphne, joka vuonna 2000 naimisiin Malcolm Bulstroden kanssa. Hänen ensimmäinen kihlauksensa Robert Burken kanssa ajautui karille miehen jouduttua Azkabaniin asiakirjojen väärennöksestä. Sophuksen leskivaimo Melia toimii parantaja Mungossa, ja Daphnella on myös villikko pikkusisko Astoria. Sophuksella oli myös siskoja, joiden lapset kuuluvat Greengrassin sukuun. Seurapiireissä on kulkenut pientä huhua siitä, että Daphnella olisi salasuhde Pansy Parkinsoniin, mutta monet pitävät näitä huhuja naurettavina. Greengrasseilla huhutaan olevan jonkinlainen sukukirous, jonka takia sukuun syntyy pääasiassa pelkästään tyttöjä.

†Lordi Sophus Greengrass ?-2000, Daphnen & Astorian isä
Melia Greengrass os. Fawley 1961, Daphnen & Astorian äiti
Lady Daphne Greengrass 1980, Sophuksen ja Melian tytär
Malcolm Greengrass os. Bulstrode, Daphnen aviomies
Theia Greengrass 2001, Daphnen ja Malcolmin tytär
Astoria Greengrass 1982, Sophuksen ja Melian toinen tytär
Sophuksen nuoremmat siskot ja näiden lapset
Prunella-Euphemia Greengrass, Sophuksen siskontytär

Kahlesalpa
Vanha ja puhdasverinen suku, varakas mutta ei kuitenkaan kovin rikas. Kahlesalpoja on elossa enää kolme, joista Loretta on hienostunut ja vanhoja arvoja kannattava vanha rouva, siinä missä taikaministeri Kingsley ja tämän sisko Karla ovat taistelleet puhdasverisiä arvoja vastaan. Loretta on toiminut useita vuosikymmeniä kotiopettajattarena puhdasveristen perheiden lapsille, ja hän on opettanut monia – osa hänen vanhoista oppilaistaan on jo keski-iän paremmalla puolen.

Kolkko
Yksi ydinsuvuista, jo kadonnut, tunnettuja siitä, että olivat ainoita puhtaita salazar Luihuisen jälkeläisiä. Suvun loppuvaiheilla he olivat niin sisäsiittoisia, ettei jalosta linjasta ollut juuri muuta jäljellä kuin pari piirrettä ja käärmeskieli.

Kuhnusarvio
Vanha puhdasverinen suku, kuuluvat seurapiireihin. Suvun tunnetuin jäsen lienee poliittisestikin aktiivinen Horatius Kuhnusarvio.

Kyyry
Kuollut ns. sukupuuttoon -96 mennessä, tunnetuimmat jäsenet Barty Crouch ja Barty Crouch Jr. tulivat tunnetuiksi Kolmivelhoturnajaisten yhteydessä paljastetussa skandaalissa. Poika ainakin ollut lojaali kuolonsyöjä.

Lestrange
Suvun ainoat elossa olevat jäsenet ovat veljekset Rodolphus ja Rabastan, jotka istuvat elinkautista Azkabanissa. He kuuluivat Pimeyden Lordin lähipiiriin kumpienkin sotien aikana, ja ovat fanaattisia pimeyden voimista. Koska suvun kaikki jäsenet ovat olleet Azkabanissa nyt yhteensä lähes parikymmentä vuotta, voisi suvun sanoa romahtaneen.
Lordi Rodolphus Lestrange 1951, Bellatrixin aviomies
†Bellatrix Lestrange os. Musta 1951-1998, Rodolphuksen vaimo, Narcissan sisko
Rabastan Lestrange 1955, Rodolphuksen veli

Longbottom
Kunnioitettu puhdasverinen perhe, joka on vuosien aikana menestynyt useillakin eri alueilla, pari viimeistä sukupolvea on liitetty vahvasti Feeniksin Kiltaan ja puhdasveristen valtaa vastustaviin liikkeisiin. Longbottomit eivät ole mukana seurapiireissä, mutta tästä huolimatta seurapiirit jossain määrin jopa vastahakoisesti arvostavat tätä sukua.

Macmillan
Joissakin piireissä Macmillanien paria viimeistä sukupolvea pidetään veripettureina, puhdasverinen perhe vaikka ovatkin. Macmillanit ovat varakkaita ja ovat jonkin verran mukana seurapiirien toiminnassa, etenkin talouspuolella.

Malfoy
Malfoyt ovat olleet vuosisatoja kenties rikkain ja yksi vaikutusvaltaisimmista velhosuvuista Britanniassa. He kuuluivat kuolonsyöjiin, mutta käänsivät takkinsa sodan lopulla eikä kukaan heistä joutunut vankilaan. Suvun Lordi Lucius auttoi auroreita saamaan kiinni kuolonsyöjiä antamalla näille tietoja, mikä on aiheuttanut närää monien kuolonsyöjäsukujen keskuudessa. Sodan jälkeisen maineen romahduksen jälkeen Malfoyt ovat kiivenneet taas ylöspäin, mutta eri arvoilla kuin ennen. Lucius on tukenut niin poikansa paheksuttua avioliittoa kuin Kingsley Kahlesalpaa. Mies on onnistunut voittamaan takaisin seurapiirien kunnioitusta, toisin kuin suvun perijä Draco, johon monet suhtautuvat tietyllä varauksella, kiitos sen että poika meni naimisiin Harry Potterin kanssa.

Dracolla oli hieman Potter-uutisia ennen häät ranskalaisen Sansoucyn suvun perijättären Althea Sansoucy Ferreiran kanssa, mutta morsian karkasi häistä toisen miehen matkaan. Tästä huolimatta hän synnytti Dracolle kaksoset, jotka he adoptoivat Potterin kanssa. Toisin kuin isänsä, vuoden ikäiset Scorpius ja Frances Malfoy ovat saaneet paljon rakkautta seurapiireissä. Narcissa Malfoyn kerrotaan muuttaneen Ranskaan 1999, eikä naista ole sen koomin seurapiireissä näkynyt. Tämä on aiheuttanut kummastusta, sillä olihan nainen yksi seurapiirien kaikista aktiivisimmista ja rakastetuimmista jäsenistä aikoinaan.
Lordi Lucius Malfoy 1954, Dracon isä
Narcissa Malfoy os. Musta 1955, Dracon äiti
Draco Malfoy 1980, Luciuksen ja Narcissa poika
Scorpius & Frances Malfoy, 2000, Dracon ja Althean (ja Harry Potterin) lapset

Musta
Ennen niin jalo ja vahvasti pimeyden voimia kannattanut suku on kuollut pois viime vuosikymmenellä. Suvun viimeinen perijä, verenpetturi Sirius Musta testamenttasi Mustien suvun omaisuuden Harry Potterille, joka on sittemmin myynyt sukukartanon pois Sagedieun suvulle. Ainoista elossa olevista Mustista toinen on täysin uskollinen Malfoylle (Narcissa) ja toinen on pyyhitty kokonaan pois suvusta (Andromeda). Toisaalta ottaen huomioon Harry Potterin adoptoineen Narcissan lapsenlapset, omaisuus saattaa lopulta päätyä oikeille henkilöille.

Nott
Kuolonsyöjänä toimineen Calvinin kuoltua toisessa velhosodassa jäi tämän poika Theodore sukunsa ainoaksi elossa olevaksi jäseneksi. Suku romahti Calvinin kuoleman mukana, sillä ilmeisesti Theo on tuhlannut suvun rahoja melko vauhdikkaasti eikä hän ole muutenkaan ollut juuri mukana enää seurapiireissä. Hän oli 2001 otsikoissa karattuaan salarakkaansa Blaise Zabinin kanssa ulkomaille. Calvinin isä Cogintos katosi 1960-luvun alussa ja luultiin kuolleeksi kunnes ilmestyi taas seurapiireihin 2001.
Lordi Cogintos Nott, Calvinin isä
† Lordi Calvin Nott 1936-1998, Theon isä
† Divina Nott 1940-1987, Theon äiti
Lordi Theodore Nott 1980, Calvinin ja Divinan poika

Ollivander
Vanha puhdasverinen ja kohtalaisen varakas suku, joka ei ole kuitenkaan ollut kovin aktiivisesti osallisena seurapiireissä. Suku on tunnettu pitkästä historiastaan taikasauvojen tekemiseen ja kehittämiseen liittyen, jonka vuoksi perhe on kuitenkin hyvin arvostettu. Ollivanderit ovat pysytelleet puolueettomina, mutta Pimeyden Lordin kidnapattua suvun pää Garrick toisen velhosodan aikana on osa suvusta kovin näreissään entisille kuolonsyöjille. Suvun perijä ja tuleva sauvamestari Gideon meni naimisiin Cleantha Rosierin kanssa viime vuonna palattuaan ulkomaanopinnoiltaan, joten tätä eivät moiset seikat tunnu haittaavan.
Garrick Ollivander, Gideonin isoisä, Geraldin ja Geneviven isä
† Genevive Ollivander, Geraldin sisko
Gerald Ollivander, Gideonin isä
Katelyn Ollivander os. ?, Gideonin äiti
Gideon Ollivander 1974, Cleanthan aviomies

Parkinson
Parkinsonien rikas suku on ollut jo pitkän aikaa vaikutusvaltainen seurapiireissä. He kannattivat äänekkäästi Pimeyden lordia, vaikka sodan jälkeen ovatkin joutuneet olemaan hieman hiljempaa näkökannoistaan – jotka eivät kyllä silti ole jääneet epäselväksi. Lordi Dominic joutui toisen sodan päätteeksi Azkabaniin, mutta on ollut vuodesta 2000 asti karkuteillä. Tällä hetkellä suvun asioita ohjailee Dominicin vaimo Pamela, hyvän bisnesvainun omaava uranainen, joka nauttii kunnioitusta seurapiireissä. Nainen on osakkaana Borgin & Burkesissa, lisäksi Amargas Antiques -korporaation edustushenkilö. Dominicin ja Pamelan tytär ja suvun perijätär Pansy oli kihloissa Blaise Zabinin kanssa, mutta ensin häät peruttiin “toistaiseksi” ja lopulta Blaise jätti kihlattunsa sekä näiden juuri syntyneen lapsen paetakseen salarakkaansa Theodore Nottin kanssa ulkomaille.
Dominic Parkinson 195x, Pansyn isä
Pamela Parkinson os. Burke 1959, Pansyn äiti
Pansy Parkinson 1979, Pamelan ja Dominicin tytär
Cassandra Parkinson 2001, Pansyn ja Blaisen tytär

Prewett
Lähes kadonnut suku, jota pidettiin erittäin kunnioitettavana joka taisteli urheasti ensimmäisessä velhosodassa ja menehtyi, ainoa elossa oleva jäsen on Molly Weasley os. Prewett.

Rosier
Rosierit kuuluvat vanhoillisempaan päähän rikkaita vanhoja puhdasverisiä sukuja, ja heillä on käytössä vielä monia vanhoja tapoja, joista muut ovat jo luopuneet. Suvun pää Evan Rosier kuoli ensimmäisessä velhosodassa kuolonsyöjien puolella. Suvun tapojen mukaan perijän täytyy olla täysi-ikäinen ja naimisissa ennen kuin saa oikeudet suvun hallintaan, minkä vuoksi suvun omaisuus oli lukittujen ovien takana Evanin vaimolle Amandalle sekä tyttärelle Cleanthalle, kunnes Cleantha meni naimisiin Gideon Ollivanderin kanssa 2000. Cleantha on sittemmin onnistunut keräämään seurapiireissä paljon mainetta ja on hyvin arvostettu. Amandan miesseikkailuista kiersi aikaisemmin monenlaisia huhuja, mutta nyt nainen on ilmeisesti vakiintunut jonkun kanssa. Evanilla oli kaksi veljeä, ja veljien lapsista monet pyörivät myös seurapiireissä. Näistä lapsista Wilma Rosier on ollut hieman suvun musta lammas, eikä ole aina käyttäytynyt arvolleen sopivalla tavalla.

† Lordi Evan Rosier 1958-1981, Cleanthan isä, Theon veli
Amanda Rosier os. Yaxley 1960, Cleanthan äiti, Evanin vaimo, Luciuksen serkku
Lady Cleantha Rosier 1981, Evanin ja Amandan tytär
Gabriella Rosier 2001, Cleanthan ja Gideonin tytär
† Theo Rosier 1949-1998, Evanin veli
† Meinir Rosier os. Roderick 1950-1998, Theon vaimo, Llewellan sisko
Wilma Rosier 1971, Meinirin ja Theon tytär
Theon & Evanin pikkuveli ja tämän vaimo, Vernan vanhemmat
Verna Rosier, Cleanthan ja Wilman serkku

Rowle
Varakas puhdasverinen suku, jossa tavattiin pitää hyvää kuria. Perheen identtiset kaksoispojat Thorfinn ja Isaac olivat kummatkin kuolonsyöjiä, mutta Isaac menehtyi ensimmäisen velhosodan jälkeen, ja Thorfinn joutui toisen velhosodan jälkeen Azkabaniin, josta karkasi 2000 ja on vieläkin karkuteillä. Paljastui, että Isaac oli saanut lapsen jästin kanssa, ja Thorfinnin ollessa kykenemätön hoitamaan suvun Lordin velvollisuuksia, luovutti hän paikkansa veljenpojalleen Deanille (ent. Thomas).
Ent. Lordi Thorfinn Rowle 1958
† Ent. Lordi Isaac Rowle 1958-1980
Lordi Dean Rowle 1980

Selwyn
Ensimmäisen sodan aikana perhe jakautui vahvasti, sillä osa päätyi tukemaan Pimeyden Lordia kuolonsyöjinä ja osa pyrki sivusta tukemaan vastarintaliikettä. Suvun viimeinen verijälkeläinen Ashleig ”Ash” Selwyn toimi toisessa sodassa kenttäparantajana hoitaen kaikkia riippumatta siitä, kummalle puolelle nämä kuuluivat. Rakastettu nainen valitettavasti kuoli vuodenvaihteessa 2000 sairauteen. Hän testamenttasi sukukartanonsa Lavender Brownille, joka jätti oman sukunsa taakseen ja on nykyään uusi Lady Selwyn. Lavender on puhdasverinen, vaikka hänen taustansa ovatkin rohkelikossa ja valon puolella taistelussa. On kiertänyt huhua, että nainen olisi Abraxas Malfoyn äpärälapsi.
Lady Lavender Selwyn 1980

Shafiq
Yksi todellisista puhdasverisistä suvuista, suku kuoli pois tämän vuosisadan alussa.

Travers
Yksi vanhoista varakkaista puhdasverisistä suvuista, kuuluvat seurapiireihin, ja ainakin yksi jäsenistä oli kuolonsyöjä sekä ensimmäisessä että toisessa velhosodassa.

Weasley
Köyhä (joskin viime aikona erinäisten perintöjen vuoksi köyhyydestä noussut), veripettureina pidetty perhe, joka arvostaa perhettä, uskollisuutta ja rohkeutta, otti osaa molempiin sotiin ja on ollut aktiivinen muutoksen kannattaja.

Yaxley
Yaxleyt ovat yksi vanhoista rikkaista puhdasverisistä suvuista. Siinä missä osa suvusta on kannattanut puhdasverisiä arvoja ja ollut tärkeä osa seurapiirejä, on suvussa ollut myös merkittävä joukko mustia lampaita, jotka ovat olleet eri mieltä lopun suvun kanssa ja eivät kuulu seurapiireihin. Suvun jäsenissä on myös ollut kuolonsyöjiä, joista Jonathan karkasi Azkabanista viime vuonna. Yaxleyn sukukartano on Rosierin kartanon naapurissa.
Jonathan Yaxley 1958, Amandan veli
Amanda Rosier os. Yaxley 1960, Jonathanin sisko, Cleanthan äiti
† Prisca Malfoy os. Yaxley ?-1985, Luciuksen äiti, Jonathan et al. täti
Lordi X Yaxley 1928, Priscan veli, Jonathanin & Amandan setä
Lordin vaimo
XX Yaxley, X:n poika ja Yaxleyn suvun perijä, Julian veli
Julia Yaxley 1958, X:n tytär, Jonathanin & Amandan & Luciuksen serkku
Julialla ja XX:llä voi olla myös muita sisaruksia, ja kaikilla näillä lapsia

Muut seurapiirisuvut

Uudemmat puhdasveriset suvut, jotka ovat alkaneet saavuttaa jalansijaa seurapiireissä tai joilla ei ole koskaan ollut kovin suurta vaikutusvaltaa, vaikka ovatkin mukana.

Roderick
Aikaisemmin vaikutusvallaton suku saavutti nimeä Llewella Roderickin noustua sen pääksi. Politiikkaa taitava ja bisnesvainua omaava nainen pääsi jo melko nuorena Velhojen neuvostoon, jossa on edelleen. Lisäksi nainen on Tylypahkan liemimestari. Hän oli pitkään naimisissa Trahaearn Tudorin kanssa, mutta mies kuoli hämärissä olosuhteissa ensimmmäisen velhosodan aikana. Liitosta on kaksi lasta, Urien ja Tegan Roderick (ent. Tudor). Urien on naimisissa puoliverisen Alexandran kanssa, ja parilla on kaksi nuorta lasta, Carys ja keväällä syntynyt Llewyn. Roderickit ovat lämpimissä ja läheisissä väleissä Malfoyn perheen kanssa. Seurapiireissä suhtaudutaan Llewellaan kunnioituksella, jonka tämä on omalla työllä ja taidolla saavuttanut. Llewellan veli Cledwyn meni naimisiin puoliverisen kanssa ja heidän lapsensa ovat naineet jästisyntyisiä ja puoliverisiä eivätkä ole juurikaan tekemisissä seuraapiirien kanssa. 2001 Llewella luovutti vastuun suvun hallinnasta pojalleen Urienille, josta tuli täten Lordi.
Lady Llewella Roderick 1956
† Lordi Trahaearn Tudor 1950-1979, Llewellan aviomies
Lordi Urien Roderick 1975, Llewellan ja Trahaearnin poika
Lady Alexandra Roderick os. Allison 1975, Urienin vaimo
Carys Roderick 1999, Urienin ja Alexandran tytär
Llewyn Roderick 2001, Urienin ja Alexandran poika
Tegan Roderick 1977, Llewellan ja Trahaearnin tytär

Davis
Davisit eivät ole koskaan olleet seurapiirien ytimessä, sillä suku ei ole ollut kovin merkittävä. Suku on jatkuvasti yrittänyt päästä mukaan piireihin, sillä ovathan he puhdasverinen ja kohtalaisen varakas, ja välillä melkein onnistuivatkin siinä. On julkinen salaisuus – ja tabu – että Edwin Davis tappoi vaimonsa, koska häpesi naisen jästisyntyisyyttä. Edwin kuitenkin menetti järkensä tapahtuman johdosta, eikä kukaan halunnut olla enää tekemisissä hänen kanssaan. Loppu Davisien suku muutti Ranskaan. Edwin kuitenkin kuoli, ilmeisesti murhattiin, viime vuonna. Tytär Tracey on sittemmin osoittanut olevansa hyvinkin seurapiirikelpoinen, joten hänet vihittiin merkittävien sukujen suosituksien takia vihdoin seurapiireihin kesällä 2001.
† Edwin Davis 1948-2000, Traceyn isä
† Geraldine Davis 1949-1984, Traceyn äiti
Tracey Davis 1980

Moon
Puhdasverinen suku, jolla ei ole ollut kovinkaan paljon vaikutusvaltaa seurapiireissä, koska suku ei ole kovinkaan vanha. Heitä on kuitenkin viime vuosikymmeninä alkanut näkyä seurapiireissä yhä aktiivisemmin, toisin sanoen nouseva pyrkyrisuku, johon kuitenkin suhtaudutaan varsin positiivisesti. Ainakin heillä on hyvät geenit ulkonäön suhteen. Tästä suvusta ei ole paljonkaan pelikampanjassa määritelty lukuunottamatta joitain nimiä, joten mahdollisuuksia omien visioiden toteukseen on hyvin.
† Abel Moon, Yolandan isä
† Miranda Moon os. ?, Yolandan äiti
Yolanda Zabini os. Moon 1961
Isaac Moon, Lilyn isä, Yolandan serkku
Lily Moon 1980
Dennis Moon, Lilyn veli
Victor Moon, Isaacin veli
Jessica Moon (os. Bullstrode), Victorin vaimo
Mona Moon 1983, Victorin ja Jessican tytär
Marcus Moon 1990, Victorin ja Jessican poika
Muita suvun jäseniä voi keksiä.

Crabbe & Goyle
Vanhoja puhdasverisiä sukuja, jotka eivät ole koskaan olleet kovin arvovaltaisia, mutta ovat kuitenkin pyörineet seurapiireissä mukana.
Vincent Crabbe sr. 1954, Azkabanissa
Miranda Crabbe os. ?, Vincentin vaimo
Anya Crabbe 1978, Vincentin tytär
† Vincent Crabbe jr. 1980-1998, Vincentin poika
– Goyle, kuollut/Azkabanissa, Gregoryn isä
Gregory Goyle 1979/80

Yasbeck
Rikas ja melko vanha suku, jonka tämän hetkiset tunnetut jäsenet ovat veljekset Yvan ja Erik Yasbeck. Yasbeckien suku on aina ollut melko pieni eikä ole vauraudestaan huolimatta osallistunut kovin aktiivisesti politiikkaan tai seurapiireihin.

Dolohov
Tuoreehko puhdasverinen suku, jolla ei ole ollut tähän mennessä seurapiireissä kovin paljon valtaa – aika näyttää, onko suunta ylös- vai alaspäin. Kuolonsyöjänäkin toiminut Antonin kuului kouluaikoinaan luihujen poikaporukkaan, johon kuului myös Evan, Isaac, Thorfinn sekä Jonathan.
Antonin Dolohov 1958, Azkabanissa

Tudor
Hyvin kaukaista sukua Englannin entiselle kuningasperheelle. He olivat pitkän aikaa melko tuntematon, eivätkä usein edes kovin puhdasverinen suku, mutta läsnä seurapiireissä. Tudorien velhosukuhaaraa ei ole sillä nimellä enää olemassa, sillä suvun lapset vaihtoivat nimensä 1,5 vuotta sitten äitinsä suvun nimeen Roderickiin. Syy tälle on tuntematon.

Vane
Eivät omaa kovinkaan suurta vaikutusvaltaa, mutta ovat pyörineet jo hyvän aikaa mukana seurapiireissä.

Ulkomaalaiset suvut

Osa näistä on asunut Britanniassa jo pari sataa vuotta, mutta eivät ole vieläkään päässeet täysin “ulkomaalainen” statuksestaan eroon.

Zabini
1800-luvulla Italiasta Englantiin muuttanut vanha ja varakas puhdasverinen perhe. He astuivat suoraan mukaan brittien seurapiireihin nauttien suosiota luontaisen charmikkuutensa ansioista. Osa Zabineista asuu edelleen Italiassa. Suvun edesmenneen lordin Maurizion tarumaisen kaunis vaimo Yolanda on surullisenkuuluisa siitä, että kaikki hänen seitsemän aviomiestään ovat mystisesti kuolleet ja Yolanda ja tämän poika Blaise ovat perineet kaikkien rahat. Blaise oli kihloissa Pansy Parkinsonin kanssa, mutta häät peruttiin “toistaiseksi” ja lopulta Blaise jätti kihlattunsa sekä näiden juuri syntyneen lapsen paetakseen salarakkaansa Theodore Nottin kanssa ulkomaille.
† Lordi Maurizio Zabini 1954-1980, Blaisen isä
Yolanda Zabini os. Moon 1961, Blaisen äiti
Lordi Blaise Zabini 1979

D’Aramitz
(Kuvaus tulossa.)

Harkova
Vanha ja varakas venäläinen suku, jotka muuttivat Britteihin 1980-luvulla. Ovat olleet jonkin verran mukana puhdasveristen brittien seurapiireissä. Suvun tunnetuin jäsen on ehdottomasti kuuluisa hyvännäköinen huispaaja Michael Harkova (Lipilinnan Lepakot), joka on ollut juorulehdissä mm. lukuisista irtosuhteistaan (sekä miesten että naisten kanssa) että viimeksi seurustelustaan ranskalaisen poliitikon Marlène Desjardinsin kanssa. Tosin sittemmin parkivaljakko on haastatteluissa väittänyt, etteivät ole koskaan olleet yhdessä.
Yakov Harkova, Michaelin & Valkyrian isä
† Eda Harkova os. ? X-1988, britti, Michaelin & Valkyrian äiti
Michael Harkova 1973, Yakovin ja Edan poika
Valkyria Harkova 1981, Yakovin ja Edan tytär

Sansoucy
Ranskan taikayhteisön rikkain ja yksi vaikutusvaltaisimmista suvuista. Omistavat Taika-Euroopan suurimman kiinteistöbisneksen. Suvun pää Jaques on ollut Ranskan taikaministeri vuodesta 1999, ja hyvin rakastettu sellainen. Hän on taistellut muun muassa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Suvun perijätär Althea on sen sijaan joutunut vaikka millaisten skandaalien kohteeksi: ensin hän karkasi häistään Draco Malfoyn kanssa toisen miehen matkaan, sitten kuitenkin synnytti tälle kaksoset ja antoi ne pois, liikkuipa kaikenlaisia juoruja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja jopa huumaavien liemien käytöstä, ja lopulta nainen katosi jonnekkin jäljettömiin, kunnes palasi kuvioihin 2001. Sen jälkeen nainen on ottanut rauhallisemmin ja pyörinyt paljon Brittien seurapiireissä.

Lorenzo
Espanjan yksi vanhimmista ja rikkaimmista velhosuvuista, joka on niittänyt itselleen mainetta ja varallisuutta suuren luokan antiikki-, taide- ja jalokivikaupan parissa. Suvun jäsenet ovat aina aika-ajoin näyttäytyneet seurapiirijuhlissa kotimaansa lisäksi muuallakin Euroopassa aivan kuin muistutuksena olemassaolostaan, vaikka muuten suvun jäsenet tuntuvat viihtyvän varsin hyvin ihan keskenään. Eivät ole tähän mennessä osoittaneet erityisen suurta kiinnostusta politiikkaan, kunhan vain heidän oma liiketoimintansa ei kärsi muiden päätöksistä.

Lorenzot väittävät kiven kovaan pitävänsä sukupuunsa puhdasverisenä, mutta tiedettävästi sukuun on joskus myös syntynyt puoliveristä jälkikasvua. Kyseiset sukupuun haarat tosin on kuuleman mukaan tukahdutettu ja ainakin suvun tämän hetken päämiehen, Francisco ”Fransi” Lorenzon verenperimä on puhdas – kumma vain, kun miestä ei ole koskaan aiemmin nähty seurapiirijuhlissa. Huhutaan myös, että suvun jäsenistä varsin merkittävä osa olisi vampyyreitä, eikä yksikään Lorenzo ole ainakaan kovaan sanaan koittanut moista kiistääkään. Mahtaako huhussa todella olla jotain perää vai onko se vain kilpailevien espanjalaissukujen panettelua?

Decimus Laelius Laurentius, ?
Francisco ”Fransi” Lorenzo 1950, Antonion, Paloman ja Vicenten isä
Valencia Diaz Torres 1954, Antonion, Paloman ja Vicenten äiti
Antonio Lorenzo Diaz 1976, Fransin ja Valencian poika
Paloma Lorenzo Diaz 1980, Fransin ja Valencian tytär
Vicente Lorenzo Diaz 1984, Fransin ja Valencian poika
Alejandro Lorenzo Diaz 1988, Fransin ja Valencian poika

Boucher
Alunperin Ranskasta kotoisin oleva puhdasverinen suku on asustanut jo pitkään Texasissa. Boucherit ovat hyvin rikas perhe, ja he ylläpitävät orjatilaa, joka on ollut käynnissä jo 1800-luvulta. Vaikka muualla Pohjois-Amerikassa ollaan uudismielisiä ja esimerkiksi veristatuksella ei ole väliä ja jästisyntyiset ovat aivan yhtä hyvässä asemassa kuin muutkin, asuu Texasissa useita konservatiivisia arvoja kannattavia velhoperheitä. Orjakauppa on laillista ainoastaan Texasin osavaltiossa, ja se on jäänne jästien orjabisneksestä, joka ei vaan ikinä poistunut Texasin oikeusjärjestelmästä. Perhe ostaa, myy ja kouluttaa orjia, ja heillä on tässä bisneksessä käytännössä monopoli. Boucherien vastustajat ovat kadonneet hyvinkin nopeaa sen jälkeen, kun ovat mielipiteensä sanoneet. Heistä liikkuukin seurapiireissä huhu, että heidät suututtaneet löytävät itsensä hyvinkin pian orjana Argentiinassa.

Sagedieu
Vanha ja rikas ranskalainen seurapiirisuku, jolla yhteyksiä mm. Sansoucyjen sukuun.

HP-larp kampanja